hostolis Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Υπάρχει και ο Windows Commander :eek: Ο οποίος πλέον λέγεται Total Commander ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Το WaveLab? και που υπαρχει αυτο?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Κάθησα ώρα να βρω αν υπάρχει αλλα δεν βρίκα τπτ θα ήθελα να σας ροτίσω που να βρω κάπου κάποιο καλό Antitrojan?? :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ό,τι antivirus/antispyware (κατα προτιμιση να εχεις και απο τα 2 στο pc σου) βρείς λογικά είναι και anti-trojan;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ό,τι antivirus/antispyware (κατα προτιμιση να εχεις και απο τα 2 στο pc σου) βρείς λογικά είναι και anti-trojan;) οκ!!! thanks :) :) ------------- Και θα ήθελα και να ρωτίσω αν έχει βγει η νέα έκδοση του spy sweeper Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Κανενα register cleaner or rescue προγραμματακι που να μη σβηνει ομως χρησιμα αρχεια και αντε να βρεις ακρη μετα με τα μηνυματα που βγαζει ο υπολογιστης? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ο οποίος πλέον λέγεται Total Commander ;) Φίλε ευχαριστώ δεν το ήξερα ότι ονομάζεται πλέον έτσι... Thanx..... :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Κανενα register cleaner or rescue προγραμματακι που να μη σβηνει ομως χρησιμα αρχεια και αντε να βρεις ακρη μετα με τα μηνυματα που βγαζει ο υπολογιστης? Registry Mechanic. Εγώ έχω την έκδοση 3. Όσο για το WaveLab που με ρωτήσατε που θα το βρείτε, εγώ το είχα κατεβάσει από το net από link που είχε δοθεί στο siemens forum. Είναι μεγάλο, ήταν 6 κομμάτια στο net σε .rar αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο free πρόγραμμα για να φτιάχνεις γενεαλογικό δέντρο; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο free πρόγραμμα για να φτιάχνεις γενεαλογικό δέντρο; Κι εγώ το ψάχνω αυτό, έχει κανείς τίποτα υπ'όψιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Ξέρει κανείς την καινούργια έκδοση του Spy Sweeper? :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο free πρόγραμμα για να φτιάχνεις γενεαλογικό δέντρο; Δεν ξέρω αν σε καλύπτουν τα ακόλουθα, αλλά μπορείς να τα δοκιμάσεις: 1. GenealogyJ Πρόκειται για ένα προγραμματάκι σε Java. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε Java 1.4 Virtual Machine (κατεβάστε το από τη Sun) 2. HTML Family Tree Generator Πρόκειται για μια συλλογή από cgi scripts, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε γενεαλογικό δένδρο σε ένα website. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δεν ξέρω αν σε καλύπτουν τα ακόλουθα, αλλά μπορείς να τα δοκιμάσεις: 1. GenealogyJ Πρόκειται για ένα προγραμματάκι σε Java. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε Java 1.4 Virtual Machine (κατεβάστε το από τη Sun)Αυτό κατέβασα και φαίνεται να δουλεύει, όμως μοιάζει εξαιρετικά πολύπλοκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει Recover απο το σκληρο δισκο μονο .jpg και .bmp αρχεια; Γενικοτερα μονο αρχεια εικονας... Please ρε παιδια γιατι ψαχνω στο google και μου εχουν σπασει τα νευρα !!! Μονο για καρτες μνημης βρισκω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Ξέρει κανείς την καινούργια έκδοση του Spy Sweeper? :) :) http://www.webroot.com Έχε όμως υπόψιν οτι είναι trial 30 ημερών (χωρίς τον κλειδαρα) :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Mπορείτε να μου προτείνετε κάποιο προγραμμματάκι σαν το Add/Remove Plus?Το είχα αλλά δυστυχώς ήταν trial και τώρα που το θέλω για να απεγκαταστήσω ενα πρόγραμμα, δεν μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Λοιπον ας βαλω και εγω 2 freeware apps: 1) 1-4 renamer ενα πολυ δυνατο renamer με λιγο χοντροκομμενο Interface, το οποιο ομως αποδεικνυεται πολυ πολυ λειτουργικο. Μπορει να χρησημοποιηθει για να τυποποιηθει η ονομασια πολλων αρχειων. Πραγματικα μου ελυσε τα χερια, το χρησημοποιησα για να συμμαζεψω τα ονοματα των χυμα 20000+ Mp3 μου. Δοκιμασα και διαφορα αλλα προγραμματα αλλα αυτο ηταν το καλυτερο, (και τζαμπα). 2)mpck ενα ΦΟΒΕΡΟ προγραμματακι που πιστευα οτι δεν θα υπηρχε. τσεκαρει ποια απο τα mp3 σας εχουν νυχιες, scratches, κενα και γενικα προβληματα μικρα η μεγαλα, με επιτυχια πανω απο 90% τουλαχιστον στα δικα μου Mp3. Δοκιμαστε το σε ενα Mp3 dir και μετα ακουστε αυτα που σας βγαζει προβληματικα. Ειναι χρησιμο για αυτους που εχουν συλλογες τραγουδιων με πολλα Mp3 τα οποια δεν προλαβαινουν να τα ακουσουν check em out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 2)mpck ενα ΦΟΒΕΡΟ προγραμματακι που πιστευα οτι δεν θα υπηρχε. τσεκαρει ποια απο τα mp3 σας εχουν νυχιες, scratches, κενα και γενικα προβληματα μικρα η μεγαλα, με επιτυχια πανω απο 90% τουλαχιστον στα δικα μου Mp3. Δοκιμαστε το σε ενα Mp3 dir και μετα ακουστε αυτα που σας βγαζει προβληματικα. Ειναι χρησιμο για αυτους που εχουν συλλογες τραγουδιων με πολλα Mp3 τα οποια δεν προλαβαινουν να τα ακουσουν check em out δυστυχώς δεν είναι έγκυρα τα αρχεία στα αγγλικά...:( και το πρόγραμμα δεν ανοίγει.. δεν δοκίμασα τα dutch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Η καινούρια έκδοση του spysweeper είναι η 3.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Nikos_s3 αν και ξανακατεβηκε μια χαρα το επισυναπτω για σιγουρια.Δοκιμασε το και πες μου! Πολυ χρησιμο. audi power ε :p ;wimpck-english-0.03.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Η εφαρμογή wimpck-english-0.03.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. κατεβαίνει μια χαρά αλλά με το που πατάω το εικονίδιο να τρέξει,βγάζει το ίδιο μήνυμα δυστυχώς...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Σε μένα έβγαλε error όταν προσπάθησα να το τρέξω μέσα από το zip. Όταν το αποσυμπίεσα πρώτα δούλεψε μια χαρά. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Η εφαρμογή wimpck-english-0.03.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. κατεβαίνει μια χαρά αλλά με το που πατάω το εικονίδιο να τρέξει,βγάζει το ίδιο μήνυμα δυστυχώς...:( Πέταξε καλύτερα το μηχάνημα σου!:p Σ'εμένα τρέχει μια χαρά,αλλά είναι λίγο εκνευριστικό να κάνει scan τα κομμάτια ένα-ένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 βρε με δουλεύετε?? και στο γραφείο με εντελώς διαφορετικό σύστημα τα ίδια μου βγάζει...win98 εδώ και firefox...:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Πέταξε καλύτερα το μηχάνημα σου!:p Σ'εμένα τρέχει μια χαρά,αλλά είναι λίγο εκνευριστικό να κάνει scan τα κομμάτια ένα-ένα! Χμ ναι αυτο ειναι λιγο σπαστικο, αλλα ειναι γρηγορο, παιρνει κατω απο 0,5 sec/κομματι (σε amd 2,8+). Δηλαδη αμα εχεις 10000 τραγουδια σε ενα directory θα στα ελεγξει σε 1,5 ωριτσα περιπου. Το κακο ειναι οτι δεν τα εχουμε ολα τα songs σε ενα directory και πρεπει να αλλαζουμε dir καθε φορα που τελειωνει. Βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση : 1. Κανουμε ενα search στους δισκους μας για *.mp3 2. Τα μαζευουμε ολα μαζι (copy ε) σε ενα Directory ή σε ενα αλλο δισκο. 3. Αφηνουμε το proggie να κανει τη δουλεια του στο καινουριο dir η στο δισκο 4. Σβηνουμε/ελεγχουμε τα χαλασμενα στα πρωτοτυπα Mp3 nikos_s3 δοκιμασε να κατεβασεις τη console εκδοση. Αυτη εχει και περισσοτερες λειτουργιες νομιζω. Παντως το προγραμματακι ειναι χρησιμο γιατι μπορειτε να ελεγχετε τι κατεβαζετε οποτε αν ειναι μαπα να το ξανακατεβασετε, ή να βρειτε τα μαπα κομματια στη συλλογη σας και να τα σβησετε (ετσι ωστε οταν ξαναπατε για dj σε παρτυ να μη βγειτε μ$$α$ας :lol: :whistle: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts