Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To έχουμε γράψει πολλές φορές στο forum, καλό utility για τέτοιες δουλειές είναι το virtualdub.

Το ξέρω αυτό και το έχω. Απλά είχα παλιά ένα πρόγραμμα και άνοιγε βίντεο και έβλεπες το κάθε καρέ σαν μια φωτογραφία, δεν θυμάμαι πως λέγετε. Τέλος πάντων θα το ψάξω μόνος καλύτερα για να μην δημιουργούνται εντάσεις.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι, αλλά δεν είναι freeware. Στο παρόν topic συζητάμε μόνο για freeware utilities.

Ένα προγραμματάκι που βρήκα και λέει ότι φτιάχνει τα καμμένα pixels σε TFT οθόνες. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

UDPixel

Χρειάζεται .NET Framework Version 2.0 :)

Έλα ρε εσύ υπάρχει τέτοιο software?! :confused:

Δεν έχω και κανένα καμένο pixel να δω αν δουλεύει.:p

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Για τα κολλημένα είναι μόνο και όχι για τα καμμένα. Τα αναβοσβήνει πολύ γρήγορα κι αν είσαι τυχερός ξεκολλάνε :p

Γειά σας. Μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα ηχογράφησης freeware για να μπορώ να ηχογραφήσω στον υπολογιστή όταν μιλάω απο μικρόφονο. Ο υπολογιστής έχει απο μόνος του ένα αλλα είναι μέχρι 1 λεπτό.

Ευχαριστώ

Γειά σας. Μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα ηχογράφησης freeware για να μπορώ να ηχογραφήσω στον υπολογιστή όταν μιλάω απο μικρόφονο. Ο υπολογιστής έχει απο μόνος του ένα αλλα είναι μέχρι 1 λεπτό.

Ευχαριστώ

Audacity

Υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε mp4 μέσω winAmp?

ισως με καποιο plugin!.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα για να μπορω να βλεπω tv μεσω του tv tuner?

Εβαλα τα vista και το powercinema 4 δεν ειναι συμβατο....

Αν δεν την έχεις βρεί ακόμα τη λύση (μιας κ πέρασαν κάποιες μέρες) να σου πώ οτι τηλεόραση μπορεις να δείς με το Windows Media Center. Κάνει τα πάντα.

Δυστυχώς δεν μου τα παίζει.

μήπως το έχεις απενεργοποιήσει εσύ, όταν το εγκατέστησες; πήγαινε αν είναι στις επιλογές και δες μήπως είναι ξεκλικαρισμένη η επιλογή ;).

πήγαινε options/general preferences/file types και δες αν είναι επιλεγμένο-υπάρχει.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Αν δεν την έχεις βρεί ακόμα τη λύση (μιας κ πέρασαν κάποιες μέρες) να σου πώ οτι τηλεόραση μπορεις να δείς με το Windows Media Center. Κάνει τα πάντα.

Λυση δεν βρηκα και ετσι εβγαλα τα vista και εχω τα xp τωρα...

Την επομενη φορα που θα βαλω τα vista (με το νεο service pack ισως) θα το χω υποψην μου....

Ευχαριστω παντως!!!!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Το Microsoft Framework 3.0 είναι η εξέλιξη του Microsoft Framework 2.0 ή τα δύο προγράμματα εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες;

Ρωτάω διότι αν συμβαίνει το πρώτο ενδεχόμενο, θα διαγράψω το προγενέστερο πρόγραμμα.

Βασικά εγώ έχω παρατηρίσει ότι όταν έχεις το 2.0 και κάποιο πρόγραμμα θέλει το 1.0 δεν καλύπτεσαι και πρέπει να τα έχεις και τα 2 για να μην έχεις πρόβλημα.

Τώρα με την 3η έκδοση της βλακείας αυτής δεν ξέρω τί παίζει.

no sig...

Ψάχνω ένα πρόγραμμα για να "τραβάω" βίντεο την οθόνη του υπολογιστή. Θα προτιμούσα σαν έξοδο να μην έχει avi γιατί φοβάμαι ότι θα είναι τεράστιο το αρχείο. Για αυτό θα προτιμούσα κάτι σε flash. Τι υπάρχει;

μηπως εννοεις το fraps?αυτο βιντεοσκοπει οτι δειχνει η οθονη σου.

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Υπάρχει κάποιο free προγραμματάκι για να "κόβω" MP3 χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα;

Το MpTrim είναι πολύ καλό, αλλά έχει ένα όριο στα 7 λεπτά νομίζω.

Για αυτές τις δουλειές, χρησιμοποιώ το Goldwave (δεν είναι free όμως, αλλα με το trial άνέτα κάνεις δουλειά). Google it.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν έχει ξαναανφερθεί αλλά ενα πολύ πρακτικό πρόγραμμα για να κατεβάζετε οποιοδήποτε embedded video τύπου flv είναι το Moyea FLV downloader. Κάνει αυτόματο grab οποιουδήποτε βίντεο πάει να κατέβει με το που κάνετε κλικ και το σώζει σαν flv αρχείο που μπορείτε μετά να δείτε με το επίσης δωρεάν FLV player

Υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε mp4 μέσω winAmp?

Από ότι βλέπω σε μένα που παίζουν υπάρχει το plugin Nullsoft MP4 demuxer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
ρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά δεδομένων από έναν σκληρό σε έναν άλλο (συγκεκριμένα από εσωτερικό σε εξωτερικό); γιατί μεταφέρω τώρα με copy paste πολλά giga από τον παλιό μου υπολογιστή σε έναν my book συγκεκριμένα και επειδή μου κάνει πολλή ώρα και κολλάει πολλές φορές θα ήθελα να μπορώ να το κάνω με κάποιες έξτρα δυνατότητες όπως το σταμάτημα και η συνέχεια της μεταφοράς αργότερα ...

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000