gianpithio Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εαν εχεις το Ελληνικο NSU δοκιμασε με το Αγγλικο! Επισης δοκιμασε να συνδεθεις και απο τις αλλες θυρες του υπολογιστη σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Τα έχω κάνει όλα, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον θα το ξανακοιτάξω αύριο με πιο καθαρό μυαλό... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Πραγματικα πολυ δυσκολα τα πραγματα τα ιδια ειχα παθει και εγω στο Ν73 οσο και αν εψαξα δεν εβγαλα ακρη. Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση το NSU τρεξε 2-3 προγραμματακια που καθαριζουν σκουπιδια απο το pc και ελπιζω να εισαι τυχερος. Εαν εχεις αλλο pc δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση απο εκει για να ξεμπερδευεις εγω ειχα κανει format στο pc μου! Επισης δοκιμασε να κανεις και hard format στην συσκευη σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ανοίγει και μένει κολλημένο στο παράθυρο "εκκίνηση εφαρμογής". Το ψάχνω λίγο στο νετ που βλέπω ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά με windows vista, εγώ έχω xp, περίεργο... Δοκίμασε το παρακάτω: Απεγκαταστήσεις ό,τι αφορά το PC Suite και τους οδηγούς του καλωδίου χρησιμοποιώντας ακόμη και ειδικά προγράμματα απεγκατάστασης και καθαρισμού του μητρώου των Windows και να εγκαταστήσε μόνο την τελευταία έκδοση του Nokia Software Upadater. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Προς nikoleon: Και εγώ αντιμετώπιζα για πολύ καιρό πρόβλημα με το NSU. H λύση δόθηκε με απεγκατάσταση του Norton 360 που δημιουργούσε το πρόβλημα, μετά όλα ΟΚ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Μου το εκανε και εμενα το προβλημα αυτο αλλα με επανεκινηση λυθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasyan Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Κανέναν δεν θα χαλούσε, αλλά δεν θα χωρούσε αφενός και αφετέρου δεν θα ταίριαζε στον άκρως επαγγελματικό του χαρακτήρα. Εδω, στο εξωτερικό υπάρχει και έκδοση του ε51 χωρίς καν κάμερα. Ο χαρακτήρας του τηλεφώνου είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν είναι το power smartphone αλλά ότι πιο επαγγελματικό υπάρχει, από νόκια τουλάχιστον. Το gps με τέτοια οθονούλα θα ήταν απλά ένα παιχνιδάκι, χωρίς ουσιαστική χρησιμότητα. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ σαν gps καθημερινά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γιατί μήπως οι επαγγελματίες δεν χρειάζονται δέκτη gps ή μια καλή κάμερα; Φυσικά και χρειάζονται. Όσο για το αν χωράει περισσότερη τεχνολογία σε ένα τόσο μικρό περίβλημα, το Ν85 είναι η απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasyan Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πάντως το μοντέλο χωρίς κάμερα υπάρχει επειδή σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους στο εξωτερικό απαγορεύεται η χρήση κινητού με κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γιατί μήπως οι επαγγελματίες δεν χρειάζονται δέκτη gps ή μια καλή κάμερα; Φυσικά και χρειάζονται. Όσο για το αν χωράει περισσότερη τεχνολογία σε ένα τόσο μικρό περίβλημα, το Ν85 είναι η απόδειξη. Μια μερίδα επαγγελματιών μπορεί να τα χρειάζεται αυτά. Αλλά δεν είναι ο γενικός κανόνας (εννοώ να τα χρειάζεται για τη δουλειά του, όχι γενικότερα). Προσωπικά, σε όποιον θέλει gps θα πρότεινα μια λύση με οθόνη τουλάχιστον 4 ιντσες. Για να κάνει τη δουλειά του σαν άνθρωπος δλδ.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Τελικά έκανα την αναβάθμιση σε άλλον υπολογιστή όπου όλα έγιναν άψογα. Πλέον έχω την 300.34.56 Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ξερει κανεις αν εχει η συσκευη μας χρονομετρο/αντιστροφη μετρηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ξερει κανεις αν εχει η συσκευη μας χρονομετρο/αντιστροφη μετρηση?? δε θυμάμαι και να μην έχει θα βρείς κάποια εφαρμογή συμβίαν σιγά τα λαχανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ξερει κανεις αν εχει η συσκευη μας χρονομετρο/αντιστροφη μετρηση?? Δεν εχει αλλα υπαρχουν πολλες ;) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Τελικά έκανα την αναβάθμιση σε άλλον υπολογιστή όπου όλα έγιναν άψογα. Πλέον έχω την 300.34.56 Βλέπεις κάποια σημαντική διαφορά από την προηγούμενη έκδοση; Γενικά όποιος γνωρίζει αναλυτικά τις διαφορές της νέας έκδοσης θα ήταν χρήσιμο να της γνωστοποιήσει στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Βλέπεις κάποια σημαντική διαφορά από την προηγούμενη έκδοση; Γενικά όποιος γνωρίζει αναλυτικά τις διαφορές της νέας έκδοσης θα ήταν χρήσιμο να της γνωστοποιήσει στο forum. Δες ΕΔΩ το ποστ του Itchrist86. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Γεια σας μετά από αρκετούς μήνες. Το Ε51 το εχω δώσει πλέον στην κόρη μου. Τελευταία της παρουσιάζει ενα πρόβλημα. Χάνει την οθόνη η οποία γίνεται λευκή και έχει το λογότυπο της ΝΟΚΙΑ. Επανέρχεται μόνο με restart. Εχει συμβεί σε κανένα? Είναι software αραγε το πρόβλημα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Μου το κανε και μένα πριν 2 εβδομάδες, δηλαδή όταν το άνοιξα έβγαλε άσπρη οθόνη και το λογότυπο της Nokia αλλά δεν επανερχόταν με τίποτα ούτε με restart! Το πήγα εδώ στο τοπικό Nokia Service και μου είπαν ότι είναι θέμα software και με μια αναβάθμιση θα φτιάξει. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν παίρνει την αναβάθμιση και θα το στείλουν Αθήνα στα κεντρικά γιατί η βλάβη είναι πιο σοβαρή. Ακόμα το περιμένω... Να σημειώσω ότι αυτό έγινε ξαφνικά, το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ μόνο εγώ, δεν έχει πέσει, δεν έχει βραχεί και δεν του έχω βάλει καμία έξτρα εφαρμογή!!! :X Φοράει το τελευταίο soft. Τα συμπεράσματα δικά σας Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Αυτό το είχα πάθει στο Ν95 μου. Ενώ εκεί που δούλευε κανονικά και έγραφα μήνυμα, ξαφνικά κόλλησε. Το έκλεισα και το άνοιξα αλλα ποτέ δεν μπήκε σε λειτουργία. Το είχα πάει σε nokia shop αλλά δεν κατάφεραν να το φτιάξουν. Έτσι πήγε στα κεντρικά και ένανε 8 μέρες για επιστρέψει. Το χαρτί απλά έγραφε αναβάθμιση. Τώρα αν έκαναν και κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μου το κανε και μένα πριν 2 εβδομάδες, δηλαδή όταν το άνοιξα έβγαλε άσπρη οθόνη και το λογότυπο της Nokia αλλά δεν επανερχόταν με τίποτα ούτε με restart! Το πήγα εδώ στο τοπικό Nokia Service και μου είπαν ότι είναι θέμα software και με μια αναβάθμιση θα φτιάξει. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν παίρνει την αναβάθμιση και θα το στείλουν Αθήνα στα κεντρικά γιατί η βλάβη είναι πιο σοβαρή. Ακόμα το περιμένω... Να σημειώσω ότι αυτό έγινε ξαφνικά, το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ μόνο εγώ, δεν έχει πέσει, δεν έχει βραχεί και δεν του έχω βάλει καμία έξτρα εφαρμογή!!! :X Φοράει το τελευταίο soft. Τα συμπεράσματα δικά σας Συμπέρασμα: Καλά που δεν εχω κανει αναβαθμιση:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 εκανα καποιες λαθος ρυθμισεις sip στο τηλεφωνο και μετα εσβησα το προφιλ sip που δημιουργησα.με βολεψε το fring. εχω ομως ενα προβλημα, εχει μεινει ενα εικονιδιο το οποιο μοιαζει με αυτο του wifi αλλα δεν ειναι αυτο εκανα ρεβουτ τιποτα. το εχει παθει κανεις αλλος?πως το ξεφορτωνομαι?:worry: λύθηκε δεν ειχε τιποτα απλά ειχε ρυθμισει απο μονο του τον ελεγχο για wifi δικτυα...sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 υπαρχει extended battary για Ε51???? αν ναι, ποσο εχει ?? απο που?? αξιζει η αγορα της??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 υπαρχει extended battary για Ε51???? αν ναι, ποσο εχει ?? απο που?? αξιζει η αγορα της??? Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει άλλωστε. Ήδη η αυτονομία του είναι πάρα πολύ καλή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει άλλωστε. Ήδη η αυτονομία του είναι πάρα πολύ καλή. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο χρήσης βλέπω κάποια σημάδια κόπωσης της μπαταρίας. Συχνά, όταν η ένδειξη είναι στις 3 γραμμές και κάνω ή δεχτώ μια κλήση αμέσως πέφτει στη μία γραμμή. Μετά το τέλος της κλήσης μπορεί να επανέλθει στις 3 γραμμές αλλά μπορεί και όχι. Πάντως με πολύ σκληρή χρήση βγάζει περίπου 30 ώρες συνεχούς λειτουργίας σε 3G και με bt ανοιχτό και συνδεδεμένο με το ακουστικό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts