Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πέρασα την αναβάθμιση και επανέφερα πλήρες back up που είχα κρατήσει πριν.

Απ ό,τι πρόλαβα να δω η έκδοση του προγράμματος Χάρτες είναι η 1.2.

Εμφανή διαφορά σε μενού, εφαρμογές κτλ... καμία.

Δυστυχώς Flash Lite 3.0 δεν υποστηρίζει. Ήμαρτον!

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι πως δεν μου επανέφερε όλες τις εφαρμογές και το μητρώο από το back up, ενώ επαφές, ημερολόγιο, διάταξη μενού και μηνύματα όλα ok.

Edit: Προχωρήστε άφοβα. Είναι πλήρως hackable.:D

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις πέρασα την αναβάθμιση και επανέφερα πλήρες back up που είχα κρατήσει πριν.

Εμφανή διαφορά σε μενού, εφαρμογές κτλ... καμία.

Δυστυχώς Flash Lite 3.0 δεν υποστηρίζει. Ήμαρτον!

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι πως δεν μου επανέφερε όλες τις εφαρμογές και το μητρώο από το back up, ενώ επαφές, ημερολόγιο, διάταξη μενού και μηνύματα όλα ok.

Edit: Προχωρήστε άφοβα. Είναι πλήρως hackable.:D

Μέχρι να περάσουν flash lite 3.0 ή να προσθέσουν τπτ καινούργιο, αφού το κινητό μου δουλεύει άψογα έτσι αρνούμε πεισματικά :p να περάσω οποιοδήποτε Update

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

are you sure..??:O γιατί εμένα έχει ήδη πάνω την έκδοση 2.0 :worry:

@ Nikos_s3:

Ναι Νίκο τη 1.2 είχε η αναβάθμιση με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να περάσω εγώ τη 2.0.

Παρεμπιπτόντως μόλις τελείωσα το σετάρισμα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

@Itchrist86 Και η 200.34.36 εχει την version 1.2 του Χάρτες :)

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

@Itchrist86 Και η 200.34.36 εχει την version 1.2 του Χάρτες :)

χχμμ...τότε διατηρώ μια επιφύλαξη μήπως είχα περάσει εγώ την 2.0 και δεν το θυμάμαι..:O

προς το παρόν παραμένω με την 200 (μέχρι να δω και το changelog) και βλέπουμε...:cool::O

καλησπερα μολισ σημερα διαπυστωσα μετα απο την αναβαθμιση του λογισμικου που εκανα πως τα ελληνικα χαθηκαν.επομενως το κινιτο ειναι παραεισαγωγης .ακομη εχει product code 0554328 ενω θα επρεπε να εχει 0554366(ελλhνικο silver).Ti προτεινετε να κανω να παω στη νοκια να μου βαλουν ελληνικα με 15 ευρω η να παω στη media markt απο οπου το πηρα να κανω φασαρια και να ζητησω αντικατασταση του καθως ειναι μονο λιγων ημερων?.

2 Πως βλεπω ποια εκδοση νοκια maps exw?

ευχαριστω

Πήγαινε, δεν χάνεις τίποτα.

Το πολύ-πολύ να σου ανεβεί λίγο το αίμα στο κεφάλι...:p

Αν τελικά δεν σου το αλλάξουν μπορείς να περάσεις και μόνος σου τα ελληνικά και να γλυτώσεις τα 15€. Δες εδώ.

Αλλιώς κατευθείαν σε Nokia Store.

aπλα σκεφτομαι να παω κΑι να τους τους πω πως το κινητο που αγορασα πριν λιγες μερες απο αυτους δεν εχει ελληνικα χωρις να αναφερω οτι εκανα αναβαθμιση.ετσι δεν θα μπορουν να πουν τιποτα.

ακομα ηθελα να ρωτησω μπαινωντας στο map loader mesw tou pc suite δεν αναγνωριζει καποια συσκευη και γραφει waiting for devises enw στο pc suite το κινητο φαινεται κανονικα πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο?

Ξέχασα να σου αναφέρω πως βλέπεις την έκδοση του Nokia Maps.

Μπες στην εφαρμογή και πάτα Επιλογές > Σχετικά.

Θα τους αναφέρεις πως έχασες τα ελληνικά μετά από αναβάθμιση.

Να φανταστώ πως δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο.

Αυτό συμβαίνει διότι το κινητό θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε κατάσταση "Μεταφοράς δεδομένων" και όχι σε "PC Suite".

thanks

εγω ελεγα να μην τους το πω οτι εκανα αναβαθμιση.λες να το παρουν χαμπαρι?

απλα δεν εχει greek.

H μηπως να τους πω καταλαβα πως δεν ειναι ελληνικο και θελω αντικατασταση.

τι προτεινεις?

δεν ειναι πως με πειραζουν τα αγγλικα,δεν εχω προβλημα αλλα με νευριασε που πουλανε ξενα κινητα για ελληνικα,και πως θα το εχουν ανοιξει για να βαλουν τα ελληνικα πριν το πουλησουν και επειτα το ξανασφραγιζουν

Να τους αναφέρεις πως έχασες τα ελληνικά μετά από αναβάθμιση και σε συνδυασμό με την έλλειψη των ελληνικών γραμμάτων από το πληκτρολόγιο κατάλαβες πως είναι παράλληλης εισαγωγής.

εντωμεταξύ αν πάει κάποιος στη σελίδα της nokia να κατεβάσει το nokia maps για το Ε51 , καταλήγει με την έκδοση 2.0.3204 ! απορίας άξιο λοιπόν η έκδοση 1.2 στην καινούργια έκδοση firmware..!

Ερωτηση...τι αυτονομια εχει το E51 με νορμαλ χρηση?Και τι τιμη sar εχει?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Έμενα μου κρατάει με νορμάλ χρήση 3 μέρες.

Λίγη χρήση WiFi, αρκετά τηλεφωνήματα και λίγα sms.

Το SAR είναι 1.40 W/kg.

Δυστηχως εχει πολυ υψηλο sar.Κριμα γτ ηταν μια συσκευη δυνατη με καλη τιμη.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δυστηχως εχει πολυ υψηλο sar.Κριμα γτ ηταν μια συσκευη δυνατη με καλη τιμη.

δεν θα μπορούσε να ήταν όλα του τέλεια! κάποιο μειονέκτημα πρέπει να έχει και αυτό αλλιώς θα έκανε παράπονα!:) βάλε ένα handsfree και είσαι οκ!;)

Ερωτηση...τι αυτονομια εχει το E51 με νορμαλ χρηση?Και τι τιμη sar εχει?

Tο δικό μου κρατάει περίπου 3 ημέρες, με αρκετά τηλέφωνα, sms και λιγο wifi (για ενημερώσεις του Worldmate - καιρός - currency rates).

Είμαι στα όρια αγωγής, δίχως υπερβολή. Τον Αύγουστο αγόρασα ένα Ε51 και μου παρουσίασε πρόβλημα με εγγραφή κάρτας sim απέτυχε και άλλα σχετικά που έχω αναφέρει στο παρελθόν. Το πάω στη ΝΟΚΙΑ και μου λένε ότι το έστειλαν εξωτερικό και ότι μετά ήταν έτοιμο. Το παρέλαβα με χαρά, αλλά τη δεύτερη ημέρα μετά, είδα ότι είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Υπομονετικά το ξαναπάω. Το πήρα την Δευτέρα και το έβαλα να το χρησιμοποιήσω, πάλι τα ίδια. Η υπομονή, μου όμως τώρα έχει εξαντληθεί. Δεν μπορεί να πληρώνω (το έχω σε δόσεις ) 250 ευρώ και να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Επισημαίνω ότι τη δεύτερη φορά είχα ζητήσει αντικατάσταση της συσκευής, αλλά πέρα βρέχει. Έχουν περάσει από τα χέρια μου δεκάδες κινητά, έχω πληρώσει για κινητό που μου έπεσε για παράδειγμα, αλλά εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πείτε μου τι να κάνω, είμαι ειλικρινά εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση...
Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

Ekotas το μήνυμα σου μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα: [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia Software Updater για Symbian 9.1

Έμενα μου κρατάει με νορμάλ χρήση 3 μέρες.

Λίγη χρήση WiFi, αρκετά τηλεφωνήματα και λίγα sms.

Το SAR είναι 1.40 W/kg.

αυτό είναι με wifi on και αλλα. δεν είναι για σκέτη χρήση. είναι maximum 1.40

Ναι φυσικά. Αυτό εννοείται.

Γεια σας,

Πηρα και εγω πριν λιγες μερες αυτο το υπεροχο κινητο..

Εβαλα πάνω το Mail for exchange και συγχρονιζει το μαιλ μου.

Αυτο που με παιδευει ειναι το εξης...

Συγχρονιζει μονο τον φακελο Inbox Και οχι τους υποφακελους στο inbox.

Δηλαδη,εγω στο outlook εχω κανει κανονες και λεω οτι αν ερχεται ενα μαιλ απο

τον ταδε να μπαινει σε εκεινο τον φακελο κ.ο.κ

Το αποτελεσμα του συγχρονισμου ειναι να μην περνω τα μαιλ που πανε κατευθειαν στον φακελο απο του κανονες...

Ξερει κανεις τι να κανω?

Λοιπον το πηρα κ εγω ως αντικαταστατη του Ν73..!

πραγματικα υπεροχο κινητο!!κ οπως εγραψε ενας φιλος πιο πανω...ειναι κινητο το οποιο δεν το πουλας ΠΟΤΕ!!το κρατας εστω κ για 2ο....

Ειχε κ εμενα "προβλημα" με το καπακι..οσο κ αν προσπαθησα .."τα τριξιματα" δεν εφευγαν απο την πλευρα που μπαινει η καρτα μηνημης...ωσπου εβαλα ενα χαρτακι(οσο ειναι το μηκος της μπαταριας) αναμεσα στην μπαταρια κ το καπακι....κ επηλθε ησυχια...(ελπιζω να μην εχω καμια υπερθερμανση!)....

Δεν του εχω βαλει κανενα προγραμμα ακομα...θελω να "τεσταρω" λιγο την μπαταρια του....

Θελω μια βοηθεια σχετικα με ποια ρυθμιση πρεπει να επιλεξω στις επιλογες για bluetooth σε συνδεση με το jabra bt530...headset ή headphones? K ποιες οι διαφορες τους?

Καλορίζικο.:)

Ακουστικά με μικρόφωνο θα επιλέξεις.

Αλλά νομίζω πως αυτόματα επιλέγει το σωστό τύπο όταν τα συνδέσεις.