Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή που υστερεί το 52?

Μάλλον το δικό σου 51 ήταν υπόθεση φίλε μου. Τουλάχιστον 3 υπάρχουν στο γραφείο και όλα τα restart τους, τα έχουν. Το πιο συνηθησμένο είναι όταν έχεις αναπάντητη, κάνεις εμφάνηση > κλήση και σου έρθει εκείνη την στιγμή εισερχόμενη. 7 στις 10 κάνει restart. Την ίδια συμπεριφορά έχουν και τα άλλα 3 στο γραφείο. Α!! Να είναι σε 3G το τηλέφωνο. Σε 2G το κάνει αλλά πολύ σπάνια.

Και από αναβαθμήσεις άλλο τπτ. Τώρα θα του περάσω την τελευταία έκδοση.

Μαζί με την διάρκεια της μπαταρίας ήταν και ο λόγος που το έχω σαν δεύτερο τηλέφωνο.

Καλά, τώρα αυτό που λές είναι μια περίπτωση που μπορεί να μην μου έχει τύχει.

Θυμάμαι είχα μερικά restart μερικές φορές στον opera, αλλά πέρα από αυτό τίποτα. Δούλευε πολύ σταθερά. (και σε 3G πάντα).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά, τώρα αυτό που λές είναι μια περίπτωση που μπορεί να μην μου έχει τύχει.

Θυμάμαι είχα μερικά restart μερικές φορές στον opera, αλλά πέρα από αυτό τίποτα. Δούλευε πολύ σταθερά. (και σε 3G πάντα).

Ουπςς! Α γεια σου! :lol: Και τον είχα ξεχάσει! ;) Και σ' αυτόν!

Κοίτα εντάξει, εγώ το είχα αποδεκτεί σαν αναπόφευκτο λόγω λειτουργικού. Το καλό ήταν ότι δεν ξαναζητούσε PIN. Αλλά απλά έκανε το restart του και σαν καλό κινητό σε έβγαζε στο λογότηπο του παρόχου, (για να πάρεις την αναπάντητη!):lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δηλαδή που υστερεί το 52?

Λιγότερο εργονομικό πληκτρολόγιο, το μόνο μεταλλικό στοιχείο επάνω του είναι το καπάκι της μπαταρίας, μείον ένα πλήκτρο για συντομεύσεις. Κατά τα άλλα, πως να στο πω, δεν έχει την «αίσθηση» που έχει το Ε51, είναι πιο «χαρούμενο» κινητό.

Θα με καταλάβεις, πιστεύω, όταν το δεις από κοντά και συ. Δεν λέω ότι είναι άσχημο κινητό, ίσα-ίσα... απλά αν έχεις Ε51 πριν από αυτό περιμένεις περισσότερα.

Το έχω σχεδόν ενάμιση χρόνο. Restart έχει κάνει μία φορά από μόνο του όταν πειραματιζόμουν με hack (ή κάτι παρεμφερές, δεν θυμάμαι ακριβώς).

Δεν το κλείνω ποτέ. Κανά restart κάνω που και που.

Για τη περίπτωση που αναφέρεις, δεν μου έχει τύχει ποτέ ώστε να δω να θα κάνει restart. Ομολογουμένως είναι σπάνια περίπτωση.

Όσο αφορά τον Opera, δεν τον χρησιμοποιώ, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά περισσότερο πρόβλημα του Opera πιθανών να αποτελεί παρά του λειτουργικού.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Λιγότερο εργονομικό πληκτρολόγιο, το μόνο μεταλλικό στοιχείο επάνω του είναι το καπάκι της μπαταρίας, μείον ένα πλήκτρο για συντομεύσεις. Κατά τα άλλα, πως να στο πω, δεν έχει την «αίσθηση» που έχει το Ε51, είναι πιο «χαρούμενο» κινητό.

Θα με καταλάβεις, πιστεύω, όταν το δεις από κοντά και συ. Δεν λέω ότι είναι άσχημο κινητό, ίσα-ίσα... απλά αν έχεις Ε51 πριν από αυτό περιμένεις περισσότερα.

Ωχ! μου έκοψες τα φτερά τώρα! Και έκανα χαρούλες γιατί θα έπιανα στα χέρια μου τον άξιο αντικαταστάτη του αξέχαστου Τ38. Τι κινητό αλήθεια!! 2 εβδομάδες χωρίς φόρτηση (με την μεγάλη μπαταρία εννοήται)!!! Και τα είχε πρακτικά ΟΛΑ!!

Τες πα. "Χαρούμενο" κινητό έχω ρε γμτ, και πολύ καλό μαλιστα. Ένα που να κρατάει η μπαταρία του, με το feel του 51 γίνεται?

Για τη περίπτωση που αναφέρεις, δεν μου έχει τύχει ποτέ ώστε να δω να θα κάνει restart. Ομολογουμένως είναι σπάνια περίπτωση.

:confused::confused:

Γιατί ρε παιδιά τόσο σπάνιο είναι να δείτε μια αναπάντητη, να την κάνετε κλήση και στο καπάκι να σας ξαναπάρει ο ίδιος?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ωχ! μου έκοψες τα φτερά τώρα! Και έκανα χαρούλες γιατί θα έπιανα στα χέρια μου τον άξιο αντικαταστάτη του αξέχαστου Τ38. Τι κινητό αλήθεια!! 2 εβδομάδες χωρίς φόρτηση (με την μεγάλη μπαταρία εννοήται)!!! Και τα είχε πρακτικά ΟΛΑ!!

Τες πα. "Χαρούμενο" κινητό έχω ρε γμτ, και πολύ καλό μαλιστα. Ένα που να κρατάει η μπαταρία του, με το feel του 51 γίνεται?

Ώπα, ώπα! Δεν σου είπα ότι το Ε52 δεν είναι καλό κινητό. Ίσα-ίσα, θα το πάρω και εγώ, ούτε σου είπα πουθενά ότι δεν έχει καλή μπαταρία, σε σχέση με του Ε51 αποδίδει καλύτερα και έχε υπόψη σου ότι στα χέρια μου είχα πρωτότυπο.

Σε ό,τι λέω, έχω πάντα στο background το Ε51 και κάνω συγκρίσεις, αναλογικά. Για παράδειγμα, το Ε52 σε σχέση με το Ε51 έχει λιγότερο «business» χαρακτήρα, αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή, έχει πολύ παραπάνω.

Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός. :)

:confused::confused:

Γιατί ρε παιδιά τόσο σπάνιο είναι να δείτε μια αναπάντητη, να την κάνετε κλήση και στο καπάκι να σας ξαναπάρει ο ίδιος?

Δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει.

Ή αν μου έχει, δεν έχει κολλήσει το κινητό, γιατί τότε θα το θυμόμουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εμενα τα μονα restart που εχει κανει ειναι οταν ζωριζοταν ο browser μετα απο πολυ χρηση σε βαριες σελιδες. Επισης 100% restart κανει οταν προσπαθει να συνδεθει σε wifi spot με ταυτοποιηση αλλα δεν εχει σωστες ρυθμισεις.

Εμενα εχει κολλησει και αναγκαστηκα να το κλεισω εγω μονο οταν κολλησε το mobitubia καναδυο φορες. Το εχω σε 2G και μου εχει τυχει με την αναπαντητη, αλλα δεν κολλησε...Οσο για την μπαταρια , μου κραταει 3-4 μερες με 10 sms και 30 λεπτα ομιλιας τη μερα. Δεν θεωρω απαραιτητη την "αναβαθμιση" μου σε Ε52. Γιατι ουτε το GPS θα χρησιμοποιήσω ουτε εχω αναγκη την καλυτερη καμερα. Και οσο να 'ναι η μεταλικη κατασκευη δειχνει ποιοτικη σε σχεση με αλλες συσκευες. Εχω να πιασω τετοιο κινητο απο το 6210...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ναι, νομίζω το διευκρίνησα ότι σε 2G το κάνει πολύ σπάνια. Τες πα, όπως είπα το έχω αποδεχτεί.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις το έκανα αναβάθμιση στην 400 και μάλλον θα του δώσω πάλι λίγο χρόνο για να δω τι παίζει με αυτήν.

Τώρα για το Ε52 και εμένα με βλέπω να το πέρνω τελικά και θα δούμε τι θα μας πει. Μακάρι πραγματικά μακάρι, να κρατάει η μπαταρία του έστω και το μισό απ' ότι λένε. Σόρρυ όμως γιατί μάλλον βγαίνω offtopic εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις το έκανα αναβάθμιση στην 400 και μάλλον θα του δώσω πάλι λίγο χρόνο για να δω τι παίζει με αυτήν.

Θα ξετρελαθείς!!!!:lol::lol::lol:

Εμένα όσο αφορά την εγκατάσταση εφαρμογών μου τα έκανε χάλια...:cry:

E51 v.200.34.36

Το πρόβλημα:

Ανοίγω το nokia maps (v2.0.4503) στο κινητό…και ενώ το έχω ρυθμίσει να μην συνδέεται με την έναρξη και στο σημείο πρόσβασης έχω το ‘’search for wlan’’, αυτό εξακολουθεί να μου ανοίγει το gprs…είναι feature ή bug?? (για feature χλωμό το βλέπω μιας και στο σπίτι έχω wlan και μάλιστα ορισμένο ως σημείο πρόσβασης)

Επιπλέον μόλις ανακάλυψα ότι ανοίγωντας το nokia maps (2.0.2) στο pc , εξακολουθεί να βγάζει το παραθυράκι ‘’waiting for device’’ παρόλο που το συνδέω κανονικά και μάλιστα σε data transfer mode…(το δοκίμασα και σε pc suite mode)…και ουσιαστικά το πρόγραμμα δεν ανοίγει ποτέ...

Τι κάνουμε..? :)

Καλησπερα.

Παω να κανω βιλτεοκληση και απο το κινητο καλει κανονικα..Αλλα ομως μου λεει οτι δνε μπορω να πραγματοποιηθει ενω στο αλλο κινητο ειναι σωστα σε 3g το δικτυο..Και το αλλο κινητο κανει κανονικα βιντεοκλησεις προς αλλα τηληεφωνα..Ξερει κανεις τι παιζει;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μόλις έκανα και εγώ αναβάθμιση.

Τελικά όντως δεν είναι hackable η έκδοση. Μέχρι πότε... θα το δούμε.

Σταύρο, δοκίμασες να περάσεις το HelloOx; Αν ναι, τι έκανε; Εγκαταστάθηκε και δεν δίνει πρόσβαση στους φακέλους και εγκατάσταση unsigned εφαρμογών ή δεν το εγκαθιστά καθόλου;

Εγκαθίσταται κανονικά, κάνοντας κλικ ανοίγει και τρέχει τα πρώτα στάδια κανονικά, αλλά αφού μπει στη φάση "Instaling RomPatcher" σε πετάει έξω, δηλαδή βλέπεις το μενού ενώ ταυτόχρονα το παραθυράκι με τη μπάρα προόδου συνεχίζει να εκτελείται μένοντας συνέχεια στο "Apply Patches".

Το άφησα περίπου 15 λεπτά, αλλά δεν συνέχισε.

Απλά έμεινε στο "Apply Patches".

Το μόνο που δεν ήξερα και μου την "έσπασε" πάρα πολύ είναι ότι μου έσβησε τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει στη μνήμη του τηλεφώνου αν και είχα κάνει full backup...

Επίσης για κάποιο δικό του λόγο, δεν λειτουργεί το Certificate που είχα...

Αμάν!! Μια από τα ίδια!!! Γιατι??? :blink::blink:

Και εγώ έκανα full backup αλλά στο restore δεν τις ξαναέβαλε!!! Και το ωραίο είναι ότι δεν με αφήνει να τις ξαναεγκαταστήσω!!!! Τι μαλ... είναι αυτή πάλι? Λέει ότι το certificate has expired!:confused:

EDIT: Μια εφαρμογή μου ξαναπέρασε μόνον. Το celltrack! Πάλι καλά γιατί αλλιώς .... :dash:

ΑΚΥΡΟ!! Έκανα αυτό που λέει ο gianpithio και τις ξαναέβαλα με το restore. Όλα καλά. Προφανώς κάποιες ρυθμήσεις (π.χ. certificates) δεν τις παίρνει Backup ή δεν τις επαναφέρει στο restore.

δε κατάλαβα...πως τις έβαλες με το restore..?? και με το backup restore δεν έκανες..?? με λίγα λόγια υπάρχει επιλογή να επαναφέρεις συγκεκριμένα πράγματα..?? :worry:

edit : προφανώς μιλάς για backup μέσω του pc suite...όπου διαλέγεις τι θες να κρατήσει...εν τέλει τι διάλεξες και πως επανήλθαν..?

ΑΚΥΡΟ!! Έκανα αυτό που λέει ο gianpithio και τις ξαναέβαλα με το restore. Όλα καλά. Προφανώς κάποιες ρυθμήσεις (π.χ. certificates) δεν τις παίρνει Backup ή δεν τις επαναφέρει στο restore.

Πως δηλαδή τις ξαναπέρασες τις εφαρμογές που είχες στη μνήμη του κινητού και δεν επανήλθαν μετά το restore?:confused:

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το μπροστινό μεταλλικό περίγραμα του κινητού γιατί έφαγε κάτι τούμπες και έχει εμφανή σημάδια;

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το μπροστινό μεταλλικό περίγραμα του κινητού γιατί έφαγε κάτι τούμπες και έχει εμφανή σημάδια;

http://mobile-parts.com.gr/gr/navigation-key/cover/nokia-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17/nokia-eseriesnseries-1/e51-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.html

δε κατάλαβα...πως τις έβαλες με το restore..?? και με το backup restore δεν έκανες..?? με λίγα λόγια υπάρχει επιλογή να επαναφέρεις συγκεκριμένα πράγματα..?? :worry:

edit : προφανώς μιλάς για backup μέσω του pc suite...όπου διαλέγεις τι θες να κρατήσει...εν τέλει τι διάλεξες και πως επανήλθαν..?

Πως δηλαδή τις ξαναπέρασες τις εφαρμογές που είχες στη μνήμη του κινητού και δεν επανήλθαν μετά το restore?:confused:

#2316. Ο έλεγχος ήταν ενεργοποιημένος σε μένα. Τον απενεργοποίησα.

Ναι με το Nokia Pc Suite. Backup - Restore. Όλα εκτός της εξωτερικής μνήμης.

Μόλις έκανα και εγώ αναβάθμιση.

Τελικά όντως δεν είναι hackable η έκδοση. Μέχρι πότε... θα το δούμε.

Το διαχρονικό πρόβλημα στο Μητρώο, δεν διορθώθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι το περίεργο...

τελικά αξίζει τον κόπο..??:O

ή να την κάνω όταν αλλάξω συσκευή..??:p

Ε προφανως και δεν αξιζει! Ολη η ουσια ειναι το οτι περναμε εφαρμογες αβερτα ;)

τελικά αξίζει τον κόπο..??:O

ή να την κάνω όταν αλλάξω συσκευή..??:p

Δεν είδα καμία ουσιώδη διαφορά.

Επίσης ο fanatikos μάλλον μου το μάτιασε...:p

Εχθές κόλλησε και έκανε επανεκκίνηση -για 2η φορά στη ζωή του- διότι έτυχε η περίπτωση που συζητάγαμε προχθές...

Δεν είδα καμία ουσιώδη διαφορά.

Επίσης ο fanatikos μάλλον μου το μάτιασε...:p

Εχθές κόλλησε και έκανε επανεκκίνηση -για 2η φορά στη ζωή του- διότι έτυχε η περίπτωση που συζητάγαμε προχθές...

:X

Φτου! Και με την 400? Ρε γμτ δεν το έχουν δει τόσο καιρό?:confused: