dimitris1972 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Καλημέρα παιδιά ! Ψάχνω ένα κινητό της Νοκια που να έχει φωνητική κλήση όπως το παλιό καλό 6230i που δεν βγαίνει πια. Κι εξηγούμαι : στο 6230i μπορούσες να ηχογραφήσεις εσύ ένα voice tag για κάθε επαφή το οποίο εύκολα το αναγνώριζε το τηλεφωνο κατά την φωνητική κλήση όταν του το έλεγες (αφού επροκειτο για τη δική σου φωνή και στις δυο περιπτώσεις). Δυστυχώς στα επόμενα μοντέλα (πχ 6300) αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει : απλά μόλις καταχωρείς κάποια επαφή το λογισμικό μόνο του της αντιστοιχεί ένα voice tag το οποίο το φτιάχνει μοναχό του. Το αποτέλεσμα είναι η δική σου εκφορά του ονόματος να μην συμπίπτει σχεδόν ποτέ με αυτόν τον cοmputerized ήχο και πρακτικά να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φωνητική εντολή! Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Και τι σχέση έχει αυτό με το E51...; Για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών. Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1972 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Και τι σχέση έχει αυτό με το E51...; Για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών. Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών. θα ήθελα να ξέρω από κάποιον που έχει το Ε 51 τι ισχύει με την φωνητική κλήση του Ε 51 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ό,τι συμβαίνει και στο 6300 καθώς και σε όλα τα S60 κινητά. Τις φτιάχνει μόνο του τις φωνητικές εντολές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Εγκατέστησα το Nokia Messaging και διαπίστωσα πως δεν υποστηρίζει λογαριασμό hotmail :( (παρόλο που σχετικά πρόσφατα το hotmail παρέχει POP3 ρυθμίσεις) Το ίδιο ισχύει και σε άλλα Nokia? (πχ. στο Ε71 και στα επερχόμενα Ε75 και Ε55? :worry:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1976 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 το προβλημα με την ημερομηνια που την αλλαζει μια μερα μπροστα το εχει βρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Εγκατέστησα το Nokia Messaging και διαπίστωσα πως δεν υποστηρίζει λογαριασμό hotmail :( (παρόλο που σχετικά πρόσφατα το hotmail παρέχει POP3 ρυθμίσεις) Το ίδιο ισχύει και σε άλλα Nokia? (πχ. στο Ε71 και στα επερχόμενα Ε75 και Ε55? :worry:) Εμένα μια χαρά το σέταρε το hotmail. Αν παρόλα αυτά δεν βρεις άκρη, αν εγκαταστήσεις το Windows Live s60, και το Windows Live passport σου είναι hotmail, τότε στο inbox θα δημιουργηθεί και θυρίδα Windows Live για το hotmail σου. Μάλιστα τα email τα διαχειρίζεσαι στον mail server, δλδ όταν διαγράφεις ένα mail από το κινητό, διαγράφεται οριστικά (μάλλον πηγαίνει στα Deleted που δεν είναι προσβάσιμα από το κινητό, παρά μόνο στον η/υ). Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καλημέρα! Μόλις απέκτησα το ΝΟΚΙΑ Ε51 και ψάχνω να βάλω 1-2 προγραμματάκια. Τι μου προτείνετε? (καταλαβαίνω ότι έχει αναφερθεί το ερώτημά μου και σε παλαιότερα post αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να διαβάσει κάποιος τόσες σελίδες!). Thanks! Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε, είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Επίσης για να πάρεις μια γεύση για το τι κυκλοφορεί, δες εδώ και εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 παιδια η ενημερωση και η εγκατασταση νεου λογισμικου για το Ε51 με το nokia software updater ειναι δωρεαν? το υπαρχον λογισμικο μου ειναι το 200.34.36 και εχει βγει νεα εκδοση απο οτι ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 παιδια η ενημερωση και η εγκατασταση νεου λογισμικου για το Ε51 με το nokia software updater ειναι δωρεαν? το υπαρχον λογισμικο μου ειναι το 200.34.36 και εχει βγει νεα εκδοση απο οτι ξερω Ναι. Δεν χρεώνεσαι τίποτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Έχει βγει, αλλά καλύτερα να μην προβείς σε αναβάθμιση διότι δημιουργεί προβλήματα με την ημερομηνία ή την ώρα. Με λίγα λόγια χάνει την ώρα ή αλλάζει ημερομηνία μόνο του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Έχει βγει, αλλά καλύτερα να μην προβείς σε αναβάθμιση διότι δημιουργεί προβλήματα με την ημερομηνία ή την ώρα. Με λίγα λόγια χάνει την ώρα ή αλλάζει ημερομηνία μόνο του. Αυτό γινόταν και σε παλιότερες εκδόσεις, όταν το τηλέφωνο έμενε κλειστό κατά την αλλαγή της εβδομάδας. Το άνοιγα τη Δευτέρα και μου έλεγε ότι ήταν Παρασκευή ακόμα :blink:(μακάρι δηλαδή να ήταν, αλλά που....:p:lol:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ναι; Να σου πω πως δεν μου έχει τύχει ποτέ. Τι να πω... Άγνωσται αι βουλαί του E51.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Γιατι μου βγάζει local mode οταν παω να κανω εγκατασταση? ειναι κλειδωμενο? σε μια φαση φορτωσε την εγκατασταση αλλα κολησε και μου βγαζει μηνυμα να αποσυνδεσω μπαταρια,καλωδιο usb και φορτιστη,δε μπορεσε να τελειωσει την εγκατασταση το προγραμμα παρόλα αυτα οταν μπαινει στο μενου μου δειχνει 300.34.56 αλλα κολλαει γιατι μαλλον δεν ολοκληρωθηκε σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Γιατι μου βγάζει local mode οταν παω να κανω εγκατασταση? ειναι κλειδωμενο? σε μια φαση φορτωσε την εγκατασταση αλλα κολησε και μου βγαζει μηνυμα να αποσυνδεσω μπαταρια,καλωδιο usb και φορτιστη,δε μπορεσε να τελειωσει την εγκατασταση το προγραμμα παρόλα αυτα οταν μπαινει στο μενου μου δειχνει 300.34.56 αλλα κολλαει γιατι μαλλον δεν ολοκληρωθηκε σωστα. Αν στο μενού σου λέει ότι εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση, λογικά είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Γιατι μου βγάζει local mode οταν παω να κανω εγκατασταση? Αυτό πρέπει να εμφανίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Μια ίσως ανόητη ερώτηση...από την στιγμή που το κινητό δεν έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη, πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος "εποικοδομητικά" την εφαρμογή Maps που έχει προεγκατεστημένη?? Χρόνια Πολλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Μια ίσως ανόητη ερώτηση...από την στιγμή που το κινητό δεν έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη, πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος "εποικοδομητικά" την εφαρμογή Maps που έχει προεγκατεστημένη?? Χρόνια Πολλά! :) Μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό δέκτη, αν και το GPS γενικώς στο Ε51 δεν συνίσταται λόγω μεγέθους οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Μια ίσως ανόητη ερώτηση...από την στιγμή που το κινητό δεν έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη, πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος "εποικοδομητικά" την εφαρμογή Maps που έχει προεγκατεστημένη?? Χρόνια Πολλά! :) Με εναν εξωτερικο δεκτη GPS ή με GPRS το οποιο χρεωνει. :!:Χρονια Πολλα:!: Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Χμμμ....αρα λοιπόν με χρήση WiFi στο σπίτι, που δεν χρεώνομαι, μπορώ να έχω full δυνατότητες πλοήγησης? (ενν. με την μικρή του οθόνη...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Τι πλοήγηση να έχεις σπίτι σου, να σε καθοδηγεί πως να πας στο σαλόνι; :p Μάλλον τα παιδιά αναφέρονται στο νέο Google Maps το οποίο είναι μεν πάρα πολύ καλό αλλά όχι για πλοήγηση. Αγόρασε έναν δέκτη bluetooth GPS και μπορείς να κάνεις άψογα πλοήγηση με τα υπάρχοντα προγράμματα όπως nokia maps, garmin, route 66, navigon, sygic κτλ. Το οτι έχει μικρή οθόνη μην σε αποτρέπει. Όταν το είχα, το χρησιμοποιούσα με sygic και Nokia Wireless GPS Module LD-3W και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου με έναν τέτοιο συνδιασμό έχεις πολύ καλύτερη ακρίβεια και αυτονομία παο όλες τις συσκευές με ενσωματωμένο δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ναι σωστά λάθος έκφραση - το θέμα εξωτερικό GPS προφανώς δεν με ενδιαφέρει απλά ρωτάω τι μπορώ να κάνω εντός σπιτιού με την χρήση WiFi...Από ένα σύντομο πείραμα είδα οτι δίνοντας μια οποιαδήποτε τοποθεσία, το κινητό κατεβάζει data από το internet για να μου δείξει -αν καταλαβαίνω καλά- την πιο updated εκδοχή του χάρτη? Και φυσικά αν ζητήσω να "με πάει" εκεί, ψάχνει για σύνδεση με τον bluetooth GPS δέκτη...έχω καταλάβει καλά το σενάριο, ή κάνω κάτι λάθος...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Έτσι είναι. Για να σε πάει κάπου, πάει να πει οτι πρέπει να βρει που είσαι για να ξεκινήσει η φωνητική καθοδήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts