Jump to content

dimitris1972

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitris1972

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

dimitris1972's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ! Το ειδα και αυτο! Ειναι μια χαρα για μένα και σίγουρα φθηνότερο απο το καλύτερο zte nubia z11 max. Το θέμα είναι από που να το πάρω. Στα σκρουτζομαγαζα η τιμή παίζει πολυ, αναλόγως το μαγαζι και το χρώμα και στο ασημι που το θελω πλησιάζει το nubia!!!! Μπορεί κανείς να συστησει αξιοπιστο on line seller (πχ Gearbest ? ) και τι παιζει με τον εκτελωνισμό;
  2. Εντυπωσιακά και τα δυο κι οι προδιαγραφές-γάντι! Ξεκινάω αμέσως διάβασμα κριτικών για το ZTE, για να δούμε τι γίνεται στην πράξη! Το mi max 2 δυστυχώς αναμένεται ακόμη.
  3. Καλησπέρα στο φόρουμ! Πριν 2 χρόνια έπεσα στην παγίδα των flagship κι αγόρασα το Samsung S6.... Το σιχτήρισα όσο δεν πάει λόγω της τσουχτερής τιμής που πλήρωσα και του ότι δεν το ευχαριστήθηκα σαν κινητό λόγω: 1. Της άθλιας αυτονομίας της μπαταρίας . Ενδεικτικά, εχω το τηλ σε power save mode συνεχεια , για να βγάλει κάνα οχταωρο με τη χρήση που του κανω , με αποτέλεσμα να εχω μειωμένες αποδοσεις στο κινητο. 2. Της ελεεινής διαχείρισης της RAM της Samsung και του bloatware που ήταν φορτωμένη η συσκευή. 3. Της μικρης οθόνης για τη χρήση που το θελω. 4. Ελλειψη SD card και αποσπώμενης μπαταρίας. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω για τη βοήθειά σας στην επιλογη ενός κινητου με τα εξης απαραιτητα χαρακτηριστικά: 1. 200-300 ευρω μαξιμουμ 2. Μεγαλη οθόνη, τουλαχιστον 5.5 ίντσες. Ιδανικά θα ήθελα ενα phablet με 6+ ίντσες! Ο λόγος είναι ότι σερφαρω πολυ με το κινητο λογω δουλειάς και επισης διαβαζω πολύ απο το κινητό. Εδω να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει η τελεια οθόνη σε πίξελ, αλλά το καθαρό μέγεθός της, για τους λογους που είπα. Οτιδήποτε απο HD και πανω (720p) ειναι ευπρόσδεκτο, ειδικά αν δε ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρι της σόμπας! 3. Android, λογικά, αφου το ios ειναι πανακριβο και τα Windows Phone δεν εχουν αντιστοιχο του Google play. 4. RAM απο 3GB και πάνω 5. Μπαταρία απο 3000 mA και άνω 6. Γρηγορη φόρτιση απαραιτητα 7. NFC χμμμ....δε μου έχει χρειαστει τρομερά εδω που τα λέμε. 8. 3.5mm jack 9. 4G σύνδεση οπωσδήποτε γιατι ειμαι συνέχεια στο δρομο και χρειάζομαι ταχύτητα στο σερφαρισμα. 10. Αξιόπιστο κινητό- να εχει δλδ περπατησει στην αγορα και να εχει δείξει τις παιδικές του ασθένειες. Γι αυτο θα εκτιμήσω αφάνταστα τη γνωμη φιλων που θα μου προτείνουν τα κινητα τους με τα οποία δουλεψαν το τελευταίο διάστημα και ξερουν απο πρωτο χερι. Επισης δεν αποκλείω και τα κινεζικα απο Huawei, xiaomi κτλ αφου ολα τα τηλ σημερα φτιάχνονται εκει. 11. Η κάμερα δε με πολυαπασχολεί ιδιαίτερα, οσο η αυτονομία, η οθονη και η τιμή. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγγνώμη για το μακροσκελές ποσταρισμα!
  4. Συγκεκριμένα δουλεύει μόνο σαν παιχνιδομηχανή αλλά δεν κάνει κλήσεις . Σαν να εξαφανίστηκε η λειτουργία του τηλεφώνου. Μπορεί κανείς να μου πει πως να του κάνω ένα reset με κάποιο συνδυασμό κουμπιών και να το επαναφέρω ? Δοκίμασα βγαζοντας μπαταρία και SIM αλλά τίποτα ! Ευχαριστώ !
  5. dimitris1972

    iOS 4

    Παιδιά καλημέρα ! Έχω το iphone 3gs OS 4.01, το οποιο απέκτησα πριν κανα μήνα και τωρα που άρχισα να ασχολούμαι πιο συστηματικά μαζί του διαπιστώνω ότι στο ιντερνετ πχ στην αναζήτηση του google χάνεται το αγγλικο πληκτρολόγιο ! Συγκεκριμένα χάνεται το εικονιδιο με την υδρογειο και μενω αναγκαστικα με το ελληνικο πληκτρολογιο χωρίς να εχω δυνατοτητα εναλλαγης γλώσσας! Το ιδιο μου κάνει και σε αλλες φορμες συμπληρωσης λογαριασμων... Όταν ομως πηγαινω σε πεδια οπου ζητηται password και login, το εικονιδιο με την υδρογειο ως δια μαγειας επιστρεφει... Υπάρχει καποια λυση σε αυτο το θεμα ; ΥΓ : το κινητο δεν ειναι jailbrake....κι ουτε θελω να γινει ! Ευχαριστω !
  6. Γεια σας ! Μόλις πήρα το iphone 3gs και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο app που να δουλευει σαν advance call manager. Θα ήθελα δλδ να μπορώ να διαχειριζομαι τις κλησεις μου ορίζοντας black/ white lists (ποιες κλήσεις δλδ να δέχομαι και ποιες όχι....ειδικα όταν κοιμάμαι ! ), αυτόματη απάντηση/ sms όταν το τηλ δεν απαντάει κοκ. Ευχαριστώ ! (έχω ξεκινησει να διαβάζω τα manuals αλλά έχω χαθεί ...)
  7. θα ήθελα να ξέρω από κάποιον που έχει το Ε 51 τι ισχύει με την φωνητική κλήση του Ε 51 !
  8. Καλημέρα παιδιά ! Ψάχνω ένα κινητό της Νοκια που να έχει φωνητική κλήση όπως το παλιό καλό 6230i που δεν βγαίνει πια. Κι εξηγούμαι : στο 6230i μπορούσες να ηχογραφήσεις εσύ ένα voice tag για κάθε επαφή το οποίο εύκολα το αναγνώριζε το τηλεφωνο κατά την φωνητική κλήση όταν του το έλεγες (αφού επροκειτο για τη δική σου φωνή και στις δυο περιπτώσεις). Δυστυχώς στα επόμενα μοντέλα (πχ 6300) αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει : απλά μόλις καταχωρείς κάποια επαφή το λογισμικό μόνο του της αντιστοιχεί ένα voice tag το οποίο το φτιάχνει μοναχό του. Το αποτέλεσμα είναι η δική σου εκφορά του ονόματος να μην συμπίπτει σχεδόν ποτέ με αυτόν τον cοmputerized ήχο και πρακτικά να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φωνητική εντολή! Ευχαριστώ για το χρόνο σας !
  9. Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά ! Αγόρασα πρόσφατα ένα Nokia 6300 και κυριολεκτικά μου έσπασε τα νεύρα με τον τρόπο που είναι ρυθμισμένη η φωνητική του κληση. Συγκεκριμένα δε σε αφηνει να ηχογραφήσεις το δικό σου ηχο για κάθε ονομα αλλά σου βγάζει αυτόματα τον ηχο του ονοματος που καταχωρησες. Το αποτελεσμα ειναι σε πραγματικές συνθήκες η φωνητική του κλήση να μην αναγνωριζει τιποτα και να ειναι πρακτικά αχρηστη... :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Επειδη λογω δουλειας και οδηγησης η συγκεκριμενη λειτουργια μου ειναι ακρως απαραιτητη, ξερει κανεις να μου πει απο τους ηδη χρηστες του 6500, αν και αυτο το μοντελο αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα ? Ακόμα ...κλαιω το παλιο καλο μου Nokia 6130 που δουλευε μια χαρα με τις ηχογραφησεις που του ειχα περασει και καλούσα ανετα οποια επαφη ηθελα λέγοντας το ονομα της στο bluetooth !!!.... Ευχαριστώ !
  10. Αδέρφια βοήθεια ! Μόλις πήρα το νέο μου Νοκια 6300 ...και κοντευει να μου σπάσει τα νεύρα ! Δεν μπορώ να βρω πώς θα ενεργοποιήσω τη λειτουργία φωνητικής κλήσης, έτσι ώστε να καλώ κάποια επαφή απλά λέγοντας το όνομά της στο bluetooth, όπως έκανα με το παλιο , καλό μου Nokia 6130. :wacko::wacko::wacko: Βλέπω ότι κάθε επαφή έχει κάποια φωνητική αντιστοίχηση, την οποία προφανώς δεν εχω περάσει εγώ ( μαλλον γίνεται αυτοματα από την ιδια τη συσκευή...)...όπου ένας ευγενής κύριος με...αραβο-κυπριακήν προφοράν λέει το αντίστοιχο όνομα. :lol::lol::lol: Πώς μπορώ εγώ λοιπόν να αλλάξω αυτήν τη γελοία εγγραφή με μια δική μου για να αναγνωριζεται αμεσα από τη συσκευή και να πραγματοποιώ φωνητικές κλήσεις ???? Επίσης μπορείτε να μου πείτε πώς θα βρώ ποια εκδοση λογισμικού "φοράει" η συσκευή μου ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας !
×
×
  • Create New...