moysitsa Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapas897 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Πηγα να μπω στο ιντερνετ μεσω wi-fi οπως κανω παντα και μου γραφει <<αδυνατη συνδεση!>> μετα βγαινω και ξαναπροσπαθω και μου γραφει οτι υπαρχει ηδη ανοικτοι συνδεση σε WLAN ενω δεν ειμαι συνδεδεμενος.Παω απο τον οδηγο WLAN να κανω αποσυνδεση απο το δικτυο αλλα δεν μ γραφει οτι ειναι συνδεδεμενο.Εκανα 2-3 restart και παλι τα ιδια.Να σειμειωσω οτι εχω την τελευταια ενημερωση και λογισμικου και οτι δεν μου εχει ξανατυχει.Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Σημεία πρόσβασης και σβήσε το σημείο πρόσβασης. Έπειτα προσπάθησε να συνδεθείς ξανά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Προσφατα βγηκε ενα καινουργιο update. Κανενα change log υπαρχει πουθενα να δουμε αν αξιζει η αναβαθμιση η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Υπάρχει και μια ανάλογη εφαρμογή με τίτλο Wefi την οποια ακομα δεν εχω εγκαταστήσει στο κινητό αλλα θα το πράξω σύντομα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Προσφατα βγηκε ενα καινουργιο update. Κανενα change log υπαρχει πουθενα να δουμε αν αξιζει η αναβαθμιση η οχι? Όχι, δεν υπάρχει. Εγώ που την έκανα δεν είδα καμία απολύτως διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Το πήρα και γω τελικά σήμερα... Ακούω έναν περίεργο ήχο στις κλήσεις από το μικρόφωνο...Σαν βουή... Το έχει κανείς?Πρέπει να το κοιτάξω? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Το πήρα και γω τελικά σήμερα... Ακούω έναν περίεργο ήχο στις κλήσεις από το μικρόφωνο...Σαν βουή... Το έχει κανείς?Πρέπει να το κοιτάξω? Φαντάζομαι εννοείς από το ακουστικό και όχι από το μικρόφωνο. :) Όταν μιλάς, μήπως έχεις τα δάχτυλά σου στην κεραία, πίσω από την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Φαντάζομαι εννοείς από το ακουστικό και όχι από το μικρόφωνο. :) Όταν μιλάς, μήπως έχεις τα δάχτυλά σου στην κεραία, πίσω από την οθόνη; Από το ακουστικό ναι... :) Όχι το κρατάω από κάτω... Αν είναι κάτι να το πάω πισω...δεν εχει κλείσει 24 ώρες... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Από το ακουστικό ναι... :) Όχι το κρατάω από κάτω... Αν είναι κάτι να το πάω πισω...δεν εχει κλείσει 24 ώρες... Το έχω ξανακούσει αυτό το πρόβλημα για άλλο Ε51 και οφειλόταν στο ότι είχε χαλάσει μια μόνωση μεταξύ κεραίας και ακουστικού. Εάν στο κάνει συνέχεια, καλύτερα να το πας πίσω να σου δώσουν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Το έχω ξανακούσει αυτό το πρόβλημα για άλλο Ε51 και οφειλόταν στο ότι είχε χαλάσει μια μόνωση μεταξύ κεραίας και ακουστικού. Εάν στο κάνει συνέχεια, καλύτερα να το πας πίσω να σου δώσουν άλλο. Παλιοκατάσταση...κ μόλις το είχα σετάρει... Ευχαριστώ... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapas897 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Σημεία πρόσβασης και σβήσε το σημείο πρόσβασης. Έπειτα προσπάθησε να συνδεθείς ξανά.το καννα αλλα δεν ειχε αποτελεσμα.Συνεχιζει να μου γραφει δεν διατιθεται συνδεση και μετα να μην με αφηνει να μπω επειδη υοαρχει μια ηδη υποτιθεμενη συνδεση.Εκανα hard format και παλι τα ιδια τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλησπέρα, με την καινούργια αναβάθμιση 220.34.37 στο menu Εργαλεία/Ρυθμίσεις/Γενικές/Προσωπ. Ρυθμ./Θέματα/Εξοικ. Ενεργ. υπήρχε η επιλογή Calendar η εγώ δεν την θυμάμαι? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλησπέρα, με την καινούργια αναβάθμιση 220.34.37 στο menu Εργαλεία/Ρυθμίσεις/Γενικές/Προσωπ. Ρυθμ./Θέματα/Εξοικ. Ενεργ. υπήρχε η επιλογή Calendar η εγώ δεν την θυμάμαι? Φυσικά και υπήρχε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα μιας και η βουή στο ακουστικό είναι υπαρκτό πρόβλημα... Το πίσω καπάκι από τη μεριά που είναι τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου πατάει καλά? Γιατί εμένα κάνει ένα κλικ...και είναι εκνευριστικό γιατί κάνει πάντα όταν το ακουμπάς... Είμαι λίγο ψείρας αλλά με νευριάζει λίγο η απάντηση όλα έτσι κάνουν... :( Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Σε εμένα όχι, αλλά υπάρχουν άτομα στα οποία υπάρχει αυτός ο μικρός τζόγος. Δοκίμασε να βγάλεις το καπάκι και να το πιέσεις λίγο ώστε να λυγήσει λίγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα μιας και η βουή στο ακουστικό είναι υπαρκτό πρόβλημα... Το πίσω καπάκι από τη μεριά που είναι τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου πατάει καλά? Γιατί εμένα κάνει ένα κλικ...και είναι εκνευριστικό γιατί κάνει πάντα όταν το ακουμπάς... Είμαι λίγο ψείρας αλλά με νευριάζει λίγο η απάντηση όλα έτσι κάνουν... :( Και σε μενα το κανει αλλα μην ανυσηχεις θα το συνιθισεις :p Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα μιας και η βουή στο ακουστικό είναι υπαρκτό πρόβλημα... Το πίσω καπάκι από τη μεριά που είναι τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου πατάει καλά? Γιατί εμένα κάνει ένα κλικ...και είναι εκνευριστικό γιατί κάνει πάντα όταν το ακουμπάς... Είμαι λίγο ψείρας αλλά με νευριάζει λίγο η απάντηση όλα έτσι κάνουν... :( Είτε κάνεις ό,τι είπε ο Itchrist86 είτε απλά βάζεις από κάτω λίγο χαρτί και είσαι ΟΚ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ελπίζω στο καινούργιο που θα μου έρθει να μη χρειαστεί να λυγίσω κάτι...:) Αν όμως χρειαστεί θα επανέλθω! :) Ευχαριστώ! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Είτε κάνεις ό,τι είπε ο Itchrist86 είτε απλά βάζεις από κάτω λίγο χαρτί και είσαι ΟΚ. :) επιβεβαιωνω!!!!Πληρως ευχαριστημενος με τη λυση του χαρτιου!! Καλησπέρα, με την καινούργια αναβάθμιση 220.34.37 στο menu Εργαλεία/Ρυθμίσεις/Γενικές/Προσωπ. Ρυθμ./Θέματα/Εξοικ. Ενεργ. υπήρχε η επιλογή Calendar η εγώ δεν την θυμάμαι? εμενα παντως με την 200.34.36...δεν εχει επιλογη calendar...εχει α)ημ/νια και ωρα , β)κειμενο ,γ)κινουμενο σχεδιο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλησπέρα, με την καινούργια αναβάθμιση 220.34.37 στο menu Εργαλεία/Ρυθμίσεις/Γενικές/Προσωπ. Ρυθμ./Θέματα/Εξοικ. Ενεργ. υπήρχε η επιλογή Calendar η εγώ δεν την θυμάμαι? εμενα παντως με την 200.34.36...δεν εχει επιλογη calendar...εχει α)ημ/νια και ωρα , β)κειμενο ,γ)κινουμενο σχεδιο:( Την καταχώρηση Calendar τη προσθέτει η εφαρμογή Handy Clock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Το calendar το βγαζει όταν έχουμε στην συσκευή μας εγκατεστημένη την εφαρμογή Ηandy Clock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Βρήκα ποια είναι η αλλαγή στην νέα έκδοση λογισμικού. Παλιά όταν πήγαινες να αλλάξεις αρχεία με άλλη συσκευή μέσω bt 4/5 φορές η αποστολή/παραλαβή ήταν επιτυχής τώρα 4/5 είναι ανεπιτυχής :X Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Δεν είδα κάποια διαφορά προς το χειρότερο σε σχέση με το παρελθόν. Ελπίζω να μην απογοητευτώ.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Βρήκα ποια είναι η αλλαγή στην νέα έκδοση λογισμικού. Παλιά όταν πήγαινες να αλλάξεις αρχεία με άλλη συσκευή μέσω bt 4/5 φορές η αποστολή/παραλαβή ήταν επιτυχής τώρα 4/5 είναι ανεπιτυχής :X :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts