angel123 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 θελω να πω οτι μοιαζει περισσοτερο με pda το Ε71 παρα με το Ε51 αλλα θα το συζητησουμε στο ποστ του Ε71. Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Πηγα και ειδα το Ε71 που προκειται να κυκλοφορησει το φθινοπωρο,εμφανισιακα ειναι για τα μπαζα,μου φανηκε λιγο μεγαλο σε ογκο και διαστασεις απο το Ε51 Τελικα το παρηγγειλα απο πλαισιο αλλα μου ειπανε οτι θα καθυστερησει λογω ελλειψης,δεν πειραζει αντι να το παρω την παρασκευη θα το παρω την τριτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 μου φανηκε λιγο μεγαλο σε ογκο και διαστασεις απο το Ε51 Πως αλλιως θα χωρουσε καπου το πληκτρολογιο ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streethoop Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Γνωριζει κανεις εαν το E51 ειναι συμβατο με dual sim καρτες και συγκεκριμενα την 2in1 της Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Τελικά μπόρεσα να ανακτήσω τα Mail από τον λογαριασμό μου στο κινητό. Φυσικά δεν δουλεύει με τις ρυθμίσεις του gmail της wind. Το έκανα με wifi.:) Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν:):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Γνωριζει κανεις εαν το E51 ειναι συμβατο με dual sim καρτες και συγκεκριμενα την 2in1 της Cosmote? με vodafone 2gether που εχω δουλευει κανονικά. υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στο να απενεργοποιηθούν οι προωθήσεις (~1λεπτο) αλλα οι γραμμες αλλάζουν στο μπαμ. (συνηθως πληκτρολογώ μονος μου το ##21# με το που αλλάξει γραμμή και ειμαι οκ) φαντάζομαι το ιδιο πράγμα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Έχει δοκιμάσει κανένας τη νέα έκδοση του firmware; Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι να το αγοράσω... Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται με το μητρώο κλήσεων; Χάνει κλήσεις και αυτό όπως τα άλλα ΝΟΚΙΑ; Ευχαριστω... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Είναι άψογο τηλέφωνο. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και όχι φυσικά, δεν χάνει κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kintis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καλησπερά, σκέφτομαι να το αγοράσω για να το χρησιμοποιήσω με Blackberry connect, έχει κανείς εμπειρία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Έχει δοκιμάσει κανένας τη νέα έκδοση του firmware; Εννοείς τη 200.34.36 (24-04-2008). Την έχω από τη πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε. Προσωπικά δεν διέκρινα κάποια διαφορά... πέρα από το ότι στα στοιχεία μηνύματος πλέον αναγράφεται η ώρα αποστολής και όχι παραλαβής του μηνύματος. Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι να το αγοράσω... Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται με το μητρώο κλήσεων; Χάνει κλήσεις και αυτό όπως τα άλλα ΝΟΚΙΑ; Ευχαριστω... Να το αγοράσεις φίλε μου χωρίς δεύτερη σκέψη! Πρόκειται για μια πραγματικά αξιόπιστη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaced Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 εχω το κινητο ενα μηνα περιπου..ειμαι απολυτα ευχαριστημενος για την χρηση που του κανω αλλα εγινε το εξης 2 φορες. την μια εκλεισα το κινητο για ενα βραδυ , το ανοιξα την αλλη μερα κ ειχε κρατησει την χθεσινη ημερομηνια κ χρειαστηκε να το αλλαξω με το χερι. την δευτερη φορα εγινε οταν ειχα κλεισει το κινητο για μια βδομαδα περιπου [λογω αδειας, καταλαβαινετε ;)] κ οταν το ξανανοιξα ειχε την ημερομηνια που το ειχα κλεισει.ξανα την αλλαξα με το χερι...Δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι αυτο κ αν το εχει παθει κανενασ αλλος αλλα με προβληματιζει λιγο η συμπεριφορα αυτη... Περιμενω σχολια. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 εχω το κινητο ενα μηνα περιπου..ειμαι απολυτα ευχαριστημενος για την χρηση που του κανω αλλα εγινε το εξης 2 φορες. την μια εκλεισα το κινητο για ενα βραδυ , το ανοιξα την αλλη μερα κ ειχε κρατησει την χθεσινη ημερομηνια κ χρειαστηκε να το αλλαξω με το χερι. την δευτερη φορα εγινε οταν ειχα κλεισει το κινητο για μια βδομαδα περιπου [λογω αδειας, καταλαβαινετε ;)] κ οταν το ξανανοιξα ειχε την ημερομηνια που το ειχα κλεισει.ξανα την αλλαξα με το χερι...Δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι αυτο κ αν το εχει παθει κανενασ αλλος αλλα με προβληματιζει λιγο η συμπεριφορα αυτη... Περιμενω σχολια. ευχαριστω Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει σχέση ή να είναι και άσχετο. Την πρώτη φορά το έκλεισες Κυριακή και το άνοιξες Δευτέρα? Είχες αφύπνηση ενεργή? (για τη δεύτερη φορά δεν ρωτάω γιατί αφού το είχες μια βδομάδα κλειστό θα είχε μεσολαβήσει ΣΚ). Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει οτι υπάρχει κάποιο bug όταν βάζεις αφύπνηση (με το πρόγραμμα του ίδιου του κινητού) για καθημερινές.Το ΣΚ χαλάει κάτι με την ημερομηνία...(δεν θυμάμαι πολύ καλά τι γίνεται αλλά υπάρχει κάποιο bug). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaced Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει σχέση ή να είναι και άσχετο. Την πρώτη φορά το έκλεισες Κυριακή και το άνοιξες Δευτέρα? Είχες αφύπνηση ενεργή? (για τη δεύτερη φορά δεν ρωτάω γιατί αφού το είχες μια βδομάδα κλειστό θα είχε μεσολαβήσει ΣΚ). Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει οτι υπάρχει κάποιο bug όταν βάζεις αφύπνηση (με το πρόγραμμα του ίδιου του κινητού) για καθημερινές.Το ΣΚ χαλάει κάτι με την ημερομηνία...(δεν θυμάμαι πολύ καλά τι γίνεται αλλά υπάρχει κάποιο bug). Ναι φιλε μου..εχω αφυπνιση για καθημερινες μονο απο το προγραμμα του κινητου... και η πρωτη φορα οπως ειπες ηταν σαβατοκυριακο που το εκλεισα κ το ανοιξα... υπαρχει καποια λυση ? εχεις να προτεινεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Ναι φιλε μου..εχω αφυπνιση για καθημερινες μονο απο το προγραμμα του κινητου... και η πρωτη φορα οπως ειπες ηταν σαβατοκυριακο που το εκλεισα κ το ανοιξα... υπαρχει καποια λυση ? εχεις να προτεινεις κατι? Χρησιμοποίησε κάποιο άλλο πρόγραμμμα για αφυπνήσεις (πχ το Ηandy clock που όμως δεν λειτουργεί με κλειστό το κινητό). Πιστεύω οτι δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά αυτό το πρόβλημα. Είναι bug του κινητού αυτό που σου συνέβη και δεν ξέρω αν έχει λυθεί με την καινούρια έκδοση λογισμικού Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaced Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Χρησιμοποίησε κάποιο άλλο πρόγραμμμα για αφυπνήσεις (πχ το Ηandy clock που όμως δεν λειτουργεί με κλειστό το κινητό). Πιστεύω οτι δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά αυτό το πρόβλημα. Είναι bug του κινητού αυτό που σου συνέβη και δεν ξέρω αν έχει λυθεί με την καινούρια έκδοση λογισμικού ωραια. ευχαριστω πολυ. μπορει με το επομενο firmware update να φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 ωραια. ευχαριστω πολυ. μπορει με το επομενο firmware update να φτιαξει. Μπορεί να έχει ήδη φτιάξει με το τελευταίο. Εγώ έχω το πρώτο. (Δεν κάνω αναβάθμιση γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω το τηλέφωνο και όλα τα προγράμματα.:O) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 To πληκτρο που ειναι για το μαιλ υπαρχει τροπος να το αλλαξουμε και να βαλουμε καποια αλλη συντομευση γιατι παει χαραμι. Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ναι, και βέβαια μπορείς να το αλλάξεις. Πας στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προς. Ρυθμίσεις > Πλήκτ. Ταχ. Επιλ. Εγώ το έχω κάνει ήδη να ανοίγει τα Μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 To πληκτρο που ειναι για το μαιλ υπαρχει τροπος να το αλλαξουμε και να βαλουμε καποια αλλη συντομευση γιατι παρει χαραμι. Φυσικά. Μπες στα εργαλεία>ρυθμίσεις>γενικές>προσ.ρυθμίσεις>πληκτρα ταχείας επιλογής(είναι η τελευταία επιλογή). Από εκεί μπορείς να αλλάξεις όλα τα πλήκτρα συντόμευσης και μάλιστα να ορίσεις άλλη συντόμευση για απλό πάτημα και άλλη για συνεχόμενη σε κάθε πλήκτρο:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ότι και να πω γι' αυτό το κινητό είναι λίγο. Έκλεισα 2 μήνες μαζί του και πρώτη φορά στα 15 χρόνια που χρησιμοποιπώ κινητό, είμαι τόσο ευχαριστημένος. Φυσικά δεν λέω ότι είναι το κορυφαίο, απλά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Η συνάρτηση τιμής, αξιοπιστίας, χρηστικότητας, ποιότητα κατασκευής πιστεύω ότι το κατατάσει ανάμεσα στα πρώτα. Η χρηση μέσω Wi Fi είναι πραγματική απόλαυση. Η ταχύτητα του δεν παίζεται. Με 205 ευρώ απέκτησα το απόλυτο εργαλείο. Φυσικά είμαι ξετρελαμένος με τα νέα υπερκινητά X1, Omnia, HTC pro, αλλά το μικρούλι δεν θα το αποχωρηστώ ποτέ. Χωράει παντού και μπορεί αναπάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερο. Πιστεύω ότι τέτοια κινητά τα κρατάς για πάντα. Όσοι χρειάζονται κάτι σαν κι αυτό, ας επωφεληθούν από την πτωτική τάση της τιμής του και ας το αποκτήσουν. Με τα χρήματα που κοστίζει δεν θα βρουν τίποτα καλύτερο. Να πω επίσης ότι μετα από 2 μήνες σκληρής χρησης το νικελένιο στεφάνι του πλήκτρου, δεν έχει δείξει σημάδια ότι θα χάσει την επινικέλωση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Φυσικά. Μπες στα εργαλεία>ρυθμίσεις>γενικές>προσ.ρυθμίσεις>πληκτρα ταχείας επιλογής(είναι η τελευταία επιλογή). Από εκεί μπορείς να αλλάξεις όλα τα πλήκτρα συντόμευσης και μάλιστα να ορίσεις άλλη συντόμευση για απλό πάτημα και άλλη για συνεχόμενη σε κάθε πλήκτρο:) Και νομιζα οτι ειχα διαβασει ολο το μανιουαλ.:lol: To thanks einai ligo :D Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Να πω επίσης ότι μετα από 2 μήνες σκληρής χρησης το νικελένιο στεφάνι του πλήκτρου, δεν έχει δείξει σημάδια ότι θα χάσει την επινικέλωση. Το είχες πάρει από εξωτερικό, σωστά? Σίγουρα μια αστοχία υλικού δεν μπορεί να αφορά όλα μα όλα τα κομμάτια, αλλά μερικές παρτίδες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Το είχες πάρει από εξωτερικό, σωστά? Σίγουρα μια αστοχία υλικού δεν μπορεί να αφορά όλα μα όλα τα κομμάτια, αλλά μερικές παρτίδες. Ναι απο το εξωτερικό το έχω αγοράσει, ήταν με κωδικό Μέσης Ανατολής. Εδώ έρχονται με καθυστέριση τα νέα κινητά και κατά συνέπεια πιο καινούργιες παρτίδες. Οι τιμές όπως έχω ξαναπεί είναι μέχρι και 30% φθηνότερες από ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι μια ηλίθια απαγόρευση για τα GPS έχει σταματήσει την εισαγωγή όλων των hight models και δεν μου δίνει την δυνατότητα να αγοράσω κάποιο "καλό" κινητό σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Χθες συζήταγα μ' ένα διευθυντή μιας από τις εδώ εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και του απέδειξα ότι η απαγόρευση δεν έχει νόημα και ότι θα πρέπει να το επισημάνουν στο αρμόδειο υπουργείο. Ανοιξα μπροστά του το google maps το οποίο εντόπισε την ακριβή μας θέση μια χαρά με απόκλιση λίγων μέτρων. Συγκεκριμένα είμαστε σ' ενα εμπορικό κέντρο και η θέση που έδειχνε το google ήταν στο parking αντί για το καφέ που καθόμαστε. Επίσης με το να απαγορεύουν τις πωλήσεις δεν κάνουν τίποτα γιατί ένα gps μπορεί ο καθένας να το κουβαλήσει στην βαλίτσα του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Ότι και να πω γι' αυτό το κινητό είναι λίγο. Έκλεισα 2 μήνες μαζί του και πρώτη φορά στα 15 χρόνια που χρησιμοποιπώ κινητό, είμαι τόσο ευχαριστημένος. Φυσικά δεν λέω ότι είναι το κορυφαίο, απλά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Η συνάρτηση τιμής, αξιοπιστίας, χρηστικότητας, ποιότητα κατασκευής πιστεύω ότι το κατατάσει ανάμεσα στα πρώτα. Η χρηση μέσω Wi Fi είναι πραγματική απόλαυση. Η ταχύτητα του δεν παίζεται. Με 205 ευρώ απέκτησα το απόλυτο εργαλείο. Φυσικά είμαι ξετρελαμένος με τα νέα υπερκινητά X1, Omnia, HTC pro, αλλά το μικρούλι δεν θα το αποχωρηστώ ποτέ. Χωράει παντού και μπορεί αναπάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερο. Πιστεύω ότι τέτοια κινητά τα κρατάς για πάντα. Όσοι χρειάζονται κάτι σαν κι αυτό, ας επωφεληθούν από την πτωτική τάση της τιμής του και ας το αποκτήσουν. Με τα χρήματα που κοστίζει δεν θα βρουν τίποτα καλύτερο. Να πω επίσης ότι μετα από 2 μήνες σκληρής χρησης το νικελένιο στεφάνι του πλήκτρου, δεν έχει δείξει σημάδια ότι θα χάσει την επινικέλωση. Θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά την χρήση, την μπαταρία και το μέγεθός του... Με απογοήτευσε πάρα πολύ όμως που δεν μπορώ να εγκαταστήσω ότι εφαρμογή ΘΕΛΩ εγώ!!! Γιατί να ζητάει πιστοποιητικά και αλλα συναφή? Γιατί το έχουν "κλειδώσει" τόσο πολύ το symbian...? To E51 το έχω και θα το έχω μόνο για κλήσεις και μηνύματα αφού είναι μικρό λεπτό και βολικό, για ιντερνετ και εφαρμογές γραφελιου και παιχνίδια θα χρησιμοποιώ ένα Windows Mobile κινητό που και μπορώ να εγκαταστήσω ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ και έχει και μεγαλύτερη οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts