jpeppas Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Έχει βγάλει η Nokia ένα BT Headset από το οποίο ακούς στερεοφωνικά μουσική αλλά και ραδιόφωνο, είναι το BT Stereo Headset BH-903. Το έχει και στο site της και είναι και συμβατό με το E51. Αν μπεις στο nokia.com θα το δεις στα accessories. Το BH-903 έχει δικό του ραδιόφωνο, οπότε δεν χρισημοποιεί του κινητού. Προσωπικά δεν με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Το BH-903 έχει δικό του ραδιόφωνο, οπότε δεν χρισημοποιεί του κινητού. Προσωπικά δεν με χαλάει. Γι'αυτό ανέφερα αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή ένας φίλος πριν ρώτησε αν μπορούμε να ακούσουμε και ράδιο από bluetooth. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Μόλις ανακάλυψα ότι αν έχει επιλεγεί ως μνήμη αποθήκευσης των sms η κάρτα μνήμης, τότε δεν μπορείς να συνδέσεις το κινητό στο pc με την επιλογή "μεταφορά αρχείων".Βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα. Εεεεε, χαζομάρες..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Μόλις ανακάλυψα ότι αν έχει επιλεγεί ως μνήμη αποθήκευσης των sms η κάρτα μνήμης, τότε δεν μπορείς να συνδέσεις το κινητό στο pc με την επιλογή "μεταφορά αρχείων".Βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα. Εεεεε, χαζομάρες..... Δυστυχώς συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα με αυτή τη δυνατότητα, όχι μόνο στο E51. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Δυστυχώς συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα με αυτή τη δυνατότητα, όχι μόνο στο E51. Καλά, δεν είναι τπτ σπουδαίο, πάλι καλά που πήγε το μυαλό μου και το βρήκα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 δυστυχώς αυτό συμβαίνει έστω και αν τα sms τα αποθηκεύεις στο τηλέφωνο όπως εγώ...το αντιμετώπισα πριν κανά μήνα προσπαθώντας να συνδέσω το nokia map loader και να πω την αλήθεια τα κατάφερα μόνο όταν μέσα από το μενού διάλεξα αρχικά να συνδέεται σε mass storage κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Παιδιά, μια χάρη. Επειδή κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με "μεταφορά αρχείων", γιατί μου βγάζει κι εμένα το μήνυμα ότι η κάρτα χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα, πείτε μου πως βάζω τα μηνύματα να αποθηκεύονται στη μνήμη της sim ή στη μνήμη τηλεφώνου. Κι αν δεν πετύχει ούτε αυτό, αυτό που είπες Nikos_s3 πως μπορώ να το κάνω; Εγω εχω δοκιμάσει αυτο: menu - connectivity - usb και επιλέγω data transfer στο usb mode, αλλά και πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγάζει. Δεν ξέρω, βέβαια, αν έχει κάποια σχέση αυτό που λες, με αυτό που έκανα εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα μνήμης και να την ξαναβάλεις. Ή να κλείσεις το κινητό οσυ και να το ξανανοίξεις. Έτσι απελευθερώνεται η κάρτα. Για να αλλάξεις την μνήμη που αποθηκεόνται τα μηνύματα πας μηνύματα, ρυθμίσεις, άλλο και μνήμη σε χρήση βάζεις τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Καλα πολυ βλακεια και αυτο το προβλημα. Το αντιμετωπισα και γω... Να δω ποτε θα παρω ενα κινητο που να ειναι απροβληματιστο επιτελους. Ενα σοβαρο beta test δεν περασε, απορω εκει στην nokia τι κανουν... Εν τω μεταξυ η λυση στο προβλημα με τα μηνυματα ακομα ερχεται..Καλα παμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Αυτό δεν είναι κάποιο bug ωστε να αντιμετωπιστεί. Τουλάχιστον δεν το θεωρώ τέτοιο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό όταν εγκαθιστούμε εφαρμογές οι οποίες δεσμευουν την κάρτα μνήμης. Πχ, όταν αλλάζουμε γραμματοσειρές στη συσκευή μας, και οι γραμματοσειρές ατές βρίσκονται στην κάρτα μνήμης, πως είναι δυνατόν να απομονώσει ο υπολογιστής την κάρτα ωστε να πραγματοποιηθεί μεταφορά δεδομένων; Αυτό που εφαρμόζω καιρό τώρα με επιτυχια, είναι να εγκαθιστώ όλες μου τις εφαρμογές στην μνήμη τηλεφώνου. Έτσι, ακόμα και αυτές που τρεχουν μόνιμα, δεν δεσμεύουν την κάρτα μνήμης. Σε περίπτωση όμως που μια στις τόσες μας εμφανιστεί το μήνυμα οτι η κάρτα χρησιμοποιείται απο άλλη εφαρμογή, εφαρμόζουμε μια απο τις παραπάνω απλές λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Αντε πες οκ με εξωτερικες εφαρμογες, δεν μπορει η nokia να προβλεψει τι και πως. Αλλα στο θεμα των μηνυματων ειναι απαραδεκτοι. Ειναι καθαρα δικο τους προβλημα και θεμα να το λυσουν. Επρεπε στα beta test να το εντωπιζαν το προβλημα αλλα φαινετε περνουν το ok τοσο ευκολα οσο περνουν το CE τα κινεζικα προιοντα. Οταν δινεις τοσα λεφτα δεν υπαρχουν δικαιολογιες αλλα απαιτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Αυτό δεν είναι κάποιο bug ωστε να αντιμετωπιστεί. Τουλάχιστον δεν το θεωρώ τέτοιο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό όταν εγκαθιστούμε εφαρμογές οι οποίες δεσμευουν την κάρτα μνήμης. Πχ, όταν αλλάζουμε γραμματοσειρές στη συσκευή μας, και οι γραμματοσειρές ατές βρίσκονται στην κάρτα μνήμης, πως είναι δυνατόν να απομονώσει ο υπολογιστής την κάρτα ωστε να πραγματοποιηθεί μεταφορά δεδομένων; Αυτό που εφαρμόζω καιρό τώρα με επιτυχια, είναι να εγκαθιστώ όλες μου τις εφαρμογές στην μνήμη τηλεφώνου. Έτσι, ακόμα και αυτές που τρεχουν μόνιμα, δεν δεσμεύουν την κάρτα μνήμης. Σε περίπτωση όμως που μια στις τόσες μας εμφανιστεί το μήνυμα οτι η κάρτα χρησιμοποιείται απο άλλη εφαρμογή, εφαρμόζουμε μια απο τις παραπάνω απλές λύσεις. Και εγώ όλες τις εφαρμογές και τα θέματα τα έχω στο τηλέφωνο και το παραπάνω μήνυμα μου το έβγαλε μόνο όταν είχα ορίσει ως αποθηκευτικό χώρο των sms την κάρτα μνήμης. Μόλις άλλαξα αυτή την επιλογή διορθώθηκε αμέσως το πρόβλημα. Λογικό αυτό που λές, αλλά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί ώστε οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάρτα μνήμης να κλείνουν αυτόματα στην περίπτωση αυτή. Οπότε, σίγουρα δεν είναι bug, σίγουρα μπορεί να λυθεί στο μέλλον(αλλά δεν θα λυθεί τελικά) και κατά τη γνώμη μου σίγουρα δεν είναι σπουδαίο ζήτημα. Drillgr, καλά κάνεις και τα λες, σίγουρα ο καταναλωτής μόνο απαιτήσεις μπορεί να έχει από τη στιγμή που έχει ξοφλήσει τις δικές του υποχρεώσεις στο ακέραιο. Αλλά ούτε και το ζήτημα αυτό είναι τίποτα τραγικό, ούτε και φυσικά θα ήταν δυνατό να περιμένουν να λυθεί το εν λόγω ζήτημα για να κυκλοφορήσουν την οποιαδήποτε symbian συσκευή. Θα λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον.... Από θέμα λογισμικού (bugs-σταθερότητα κλπ )είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ήμουν προετοιμασμένος για πολύ σοβαρότερα προβλήματα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Μέχρι τώρα με χρήση 6 μηνών κανένα πρόβλημα παρόλο την σκληρή χρήση, ούτε ένα κόλλημα, πολύ γρήγορο, πολύ καλή διαχέιρηση μνήμης. Εχω όλα τα email accounts σε αυτό και φτάνει καθημερινά περιπου μέσω όρο 150 emails. Ολα λειτουργούν γρήγορα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Παράλληλα έχω και το Ε90 και μπορώ να παρομοιάσω το Ε51 σαν ένα μικρό αντίγραφο του Ε90 (σχεδόν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Το έχω και γω το κινητάκι εδώ και μια βδομάδα περίπου. Μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένος. Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το Ν70 που είχα πρίν, ειδικά στην ταχύτητα... Ένα μικρό bug που βρήκα το πρόσεξε κανείς; Στις λίστες του μητρώου κλήσεων (ληφθείσες, κληθέντες, αναπάντητες) όλα τα τηλέφωνα έχουν δίπλα το εικονίδιο του κινητού άσχετα αν στις επαφές οι αριθμοί είναι περασμένοι σαν τηλέφωνο, τηλέφωνο εργασίας κτλ. Αυτό για μένα είναι το πιο ενοχλητικό προς το παρόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Το έχω και γω το κινητάκι εδώ και μια βδομάδα περίπου. Μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένος. Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το Ν70 που είχα πρίν, ειδικά στην ταχύτητα... Ένα μικρό bug που βρήκα το πρόσεξε κανείς; Στις λίστες του μητρώου κλήσεων (ληφθείσες, κληθέντες, αναπάντητες) όλα τα τηλέφωνα έχουν δίπλα το εικονίδιο του κινητού άσχετα αν στις επαφές οι αριθμοί είναι περασμένοι σαν τηλέφωνο, τηλέφωνο εργασίας κτλ. Αυτό για μένα είναι το πιο ενοχλητικό προς το παρόν... Είναι γνωστό bug σε αρκετά Series 60 3rd FP1 κινητά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Το έχω και γω το κινητάκι εδώ και μια βδομάδα περίπου. Μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένος. Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το Ν70 που είχα πρίν, ειδικά στην ταχύτητα... Ένα μικρό bug που βρήκα το πρόσεξε κανείς; Στις λίστες του μητρώου κλήσεων (ληφθείσες, κληθέντες, αναπάντητες) όλα τα τηλέφωνα έχουν δίπλα το εικονίδιο του κινητού άσχετα αν στις επαφές οι αριθμοί είναι περασμένοι σαν τηλέφωνο, τηλέφωνο εργασίας κτλ. Αυτό για μένα είναι το πιο ενοχλητικό προς το παρόν... Ναι, και αυτό. Δεν έχω βρεί κάτι άλλο εκτός από αυτά.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Ναι όντως αυτό είναι το μόνο μικρό θέμα με το πώς παρουσιάζει για όλες τις κλήσεις το εικονίδιο του ''κινητού'' Πάντως όταν καλέσεις από τον κατάλογο καποιο τηλέφωνο το οποίο είναι με εικονίδιο σταθερού τηλεφώνου, το δείχνει στην οθόνη σωστά το εικονίδιο. Μόλις όμως πατήσεις στην αναμονή redial και σου βγάζει το log file με τις τελευταίες κλήσεις, τότε βλέπεις ότι όλα εχουν δίπλα το εικονίδιο του ''κινητού''. Μικρό το κακό όμως. Ισως με κάποια μελλοντική αναβάθμιση να διορθωθεί. Το ίδιο γίνεται και στο Ε90, αφου έχουν το ίδιο software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Μέχρι τώρα με χρήση 6 μηνών καλά το Νοέμβριο δεν το πήρες? :p πλάκα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Οντως έχεις δίκιο, είναι σχεδόν 6 μηνών, αφού το αγόρασα αρχές Οκτωβρίου.....Παντως είμαι πολυ ευχαριστημένος μέχρι τώρα - πάντως από εδώ και πέρα το έχω σαν 2ο κινητό αφού καθημερινά λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ το Ε90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Xserete pou einai o fakelos ton sms? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Xserete pou einai o fakelos ton sms? Ο φάκελος των sms & mms είναι στο C:\Private... Αλλά δεν έχεις πρόσβαση. Αν τα μεταφέρεις στη κάρτα μνήμης θα τα βρεις στο E:\Private\1000484b\mail2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 εχετε καταλάβει πότε σε ρωτάει η συσκευή για αντιγραφή μηνυμάτων σε κάρτα μνήμης η μνήμη τηλεφώνου αντίστοιχα? νομίζω με είχε ρωτήσει στην αρχή, αλλά τώρα όποτε αλλάζω την μνήμη δεν με ρωτάει και συνεπώς δεν μπορώ να τα μεταφέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 εχετε καταλάβει πότε σε ρωτάει η συσκευή για αντιγραφή μηνυμάτων σε κάρτα μνήμης η μνήμη τηλεφώνου αντίστοιχα? νομίζω με είχε ρωτήσει στην αρχή, αλλά τώρα όποτε αλλάζω την μνήμη δεν με ρωτάει και συνεπώς δεν μπορώ να τα μεταφέρω... Ρωτάει μόνο τη πρώτη φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δεν σε ρωταει επειδη οι φακελος mail2 εχει δημιουργηθει.. θα πρεπει να τον σβησεις για να σε ξανα ρωτησει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 γεια σε ολους.Σκεφτομαι σοβαρα να παρω το ε51 αλλα δεν ξερω αν αξιζει τελικα η αγορα.βασικα με προβληματιζει λιγο το μεγαλο μεγεθος του στο μηκος.γενικα αντιμετωπιζεται προβλημα εσεις που το εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts