Calendra Δημοσιεύτηκε September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2007 Ύπάρχουν ταινίες που έχουμε λατρέψει... Σκηνές που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας... Ατάκες που τις αποστηθίσαμε και τις επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία... και ήρθαν οι παρωδίες να μας χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να τις γελοιοποιήσουν¨???? :cry::cry::cry::cry: επειδή νομίζω ότι όλοι κατα βάθος τις λατρεύουμε ακολουθεί λίστα με τις αγαπημένες μου παρωδίες: 1. Dracula νεκρος και μ'αρέσει (η σκηνή του χορού) 2. Ρομπέν των δασών: οι ήρωες με τα πράσινα κολλάν 3. Στραβοί πιλότοι σε F-16 Μέρος 1ο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Ύπάρχουν ταινίες που έχουμε λατρέψει... Σκηνές που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας... Ατάκες που τις αποστηθίσαμε και τις επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία... και ήρθαν αυτοί να μας χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να τις γελοιοποιήσουν¨???? :cry::cry::cry::cry: επειδή νομίζω ότι όλοι κατα βάθος τις λατρεύουμε ακολουθεί λίστα με τις αγαπημένες μου παρωδίες: 1. Dracula νεκρος και μ'αρέσει (η σκηνή του χορού) 2. Ρομπέν των δασών: οι ήρωες με τα πράσινα κολλάν 3. Στραβοί πιλότοι σε F-16 Μέρος 1ο Κι αυτά που γράφεις, μια παρωδία είναι! Τι εννοείς "και ήρθαν αυτοί να μας χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να τις γελοιοποιήσουν"; Πάντως, πρέπει να είχες... έμπνευση την ώρα που έγραφες το θέμα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 λατρεύω τις παρωδίες κώστα το και "ήρθαν αυτοί ..." ήταν απλά ένας τρόπος έκφρασης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 επίσης θέλω να προσθέσω "Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο" των Ρέππα - Παπαθανασίου ... έκλαψα από τα γέλια :cry::lol::cry::lol: "... κάλλιο ένα μάγγαλι κάρβουνα να φάω, παρά την Σύρμω μια ζωή εγώ να την π***ω..." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Κι αυτά που γράφεις, μια παρωδία είναι! Τι εννοείς "και ήρθαν αυτοί να μας χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να τις γελοιοποιήσουν"; Πάντως, πρέπει να είχες... έμπνευση την ώρα που έγραφες το θέμα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 επίσης θέλω να προσθέσω "Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο" των Ρέππα - Παπαθανασίου ... έκλαψα από τα γέλια :cry::lol::cry::lol: "... κάλλιο ένα μάγγαλι κάρβουνα να φάω, παρά την Σύρμω μια ζωή εγώ να την π***ω..." Και το αειμνηστο: "Μ..νια μ..νια εχουν ριζικο Μ..νια μ..νια εχουν μοιρα, μα το δικο μου το μ..νι μου το 'φαγεν η ψειρα" :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagaman Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 θα θυμοσαστε ολοι την ατακα του πιτσιρικα στην εκτη αισθηση : "I see dead people!". Ανατριχιαζω καθε που την ακούω!!!!! Μα θα εχετε δει και το scary movie οπου μια bimbo φοραει ενα μπλουζακι που γραφει : " I f....ck dead people".... Iεροσυλία!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagaman Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Και το αειμνηστο: "Μ..νια μ..νια εχουν ριζικο Μ..νια μ..νια εχουν μοιρα, μα το δικο μου το μ..νι μου το 'φαγεν η ψειρα" :lol: :lol::lol::lol: γιατί αυτό με τα βάρδουλα του Βάρδουλα???? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 :lol::lol::lol: γιατί αυτό με τα βάρδουλα του Βάρδουλα???? :lol::lol: Θυμισε μου...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagaman Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Τον Βάρδουλα τον έκανε ο Πιατάς! Ηταν ο κακός που ηθελε να παντρευτει την Μπίλιω μα η Μπίλιω δεν τον ήθελε! "Καλιο μια ωρα αρχητερα στην κολαση να παω παρα του Βαρδουλα τα βαρδουλα, εγω θε να βασταω." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagaman Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 James Bond "Die an other Day" : "...I love women in distress..." Al Budy "Married With Children" : :...I love women in distress... and this dress, and this dress, and this dress..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Τον Βάρδουλα τον έκανε ο Πιατάς! Ηταν ο κακός που ηθελε να παντρευτει την Μπίλιω μα η Μπίλιω δεν τον ήθελε! "Καλιο μια ωρα αρχητερα στην κολαση να παω παρα του Βαρδουλα τα βαρδουλα, εγω θε να βασταω." Ααα ναι!!! :lol::lol: James Bond "Die an other Day" : "...I love women in distress..." Al Budy "Married With Children" : :...I love women in distress... and this dress, and this dress, and this dress..." Καλοοο!!!:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Μου αρέσουν οι παρωδίες γιατί δεν τις βλέπω σαν μια ολοκληρωμένη ταινία, αλλά σαν σκετσάκια μεμονωμένα. Σίγουρα οι παλιότερες ήταν πολύ καλύτερες αλλά δεν έχω συγκρατήσει τίτλους... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Καλές παρωδίες υπάρχουν κι εδώ, ιδιαίτερα προς το τέλος :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 top secret.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul_agg Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Τα 2 πρώτα Scary movie ήταν απίθανα...πολλά γέλια και με έκανε να θέλω να δω πάλι κάποιες ταινίες που κοροιδευαν...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 μιας και μιλαμε για παρωδιες τα βιντεο στο youtube τα εχετε δει? γραψτε greek parody και απολαυστε!!!καποια ειναι πολυ "κρυα" αλλα τα περισσοτερα ειναι πετυχημενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Lost το μήνυμα και Βέρα στο δεξί είναι κορυφαίες στο youtube:) Για ταινίες οι αγαπημένες μου είναι του Leslie Nielsen, ειδικά το Naked Gun (trilogy) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Η παρωδια του Calgonit τα σπαει!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 "Άκρως κουφό και απόρρητον" Και αυτές οι 2 ταινίες με το αεροπλάνο και το διαστημόπλοιο που τις έπαιξε το star τα 2 προηγούμενα weekends. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 μιας και μιλαμε για παρωδιες τα βιντεο στο youtube τα εχετε δει? γραψτε greek parody και απολαυστε!!!καποια ειναι πολυ "κρυα" αλλα τα περισσοτερα ειναι πετυχημενα! Δεν πρέπει να είναι πάνω από 15 χρονών αυτοί που τα φτιάχνουν :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Losted Ενδιαφέρον fan made καρτούν, σε τέσσερα επεισόδια, παρωδία της υπόθεσης της σειράς LOST (των δύο πρώτων κύκλων της). Είναι διαθέσιμο δωρεάν από το internet. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Dracula: Dead and loving it (1995) Robin Hood: Men in tights (1993) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts