Jump to content

Mio C520 (PNA)


nickrover
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΦΙΛΕ RaZoR333,ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΙΟ ΣΟΥ HARD RESET ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΑ.ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ SD ΣΟΥ,ΜΑΡΚΑΡΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ DELETE ΚΑΙ ΕΚΕΙ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΛΑΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΕΣΥ.ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ? ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΕΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ DEST7 (Destinator 7 & Destinator Apps) ΟΚ? ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ, ΝΑ ΤΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΟ ΣΟΥ ΤΟ MIOPOCKET V12 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΡΧΕΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ (storage card) ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 18 Η ΤΗΝ 20 ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ DEST7 EINAI TO ΕΞΗΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ 12 ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο geomark54 Η ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ (AngTTS) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ.

 

Υ.Γ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΓΕΝΙΚΗ" ΣΤΑ pm ΜΟΥ :D

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ! ! ! :lol:

Technician Electronic :shoot: Person in Charge of Department service
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε ignet το ιδιο πραγμα και παλι. FATAL APPLICATION ERROR.

 

Το destinator 7 εχει εναν φακελο DestinatorApps ο οποιος εχει 2 φακελους, ενα φακελο Destinator, ενα slide player και ενα αρχειο ''SetupDll.dll''. Ειναι η ''γνωστη'' εκδοση απο το ''γνωστο'' site.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ φίλε ignet έφτασα μέχρι τη βρύση. Εγκατέστησα το MioPocket_20 δουλεύω κανονικά και το Destinator αλλά για τους νέους χάρτες στο MioMap μου βγάζει Hardware error και μετά το OK μου λέει ότι ορισμένοι χάρτες είναι κλειδωμένοι και πρέπει να απευθυνθώ στη mio. Τι πρέπει να κάνω;

Βασικά αυτό που θέλω είναι ΄μόνο να βάλω νέους χάρτες.

Link to comment
Share on other sites

Ακολουθεί copy/paste κειμένου:

 

Ειλικρινά, με φέρνετε σε πολύ δύσκολη - περισσότερο από ό,τι ίσως πιστεύετε - και έτσι υποχρεώνομαι για μία ακόμη φορά (μετά τον Απρίλιο και το Μάιο) να διαγράψω αρκετά μηνύματα. Επαναλαμβάνω λοιπόν για μία ακόμη φορά και ελπίζω (πάλι) πως θα είναι η τελευταία, αυτά που έχω ήδη γράψει και θα σας παρακαλέσω με όσο το δυνατόν πιο ευγενικό τρόπο, να διαβάσετε προσεκτικά και να τα σεβαστείτε.

 

Καταρχήν, απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).

 

Με άλλα λόγια, ΔΕΝ πρέπει να δίνετε links ή να επισυνάπτετε αρχεία που οδηγούν στη λήψη ή περιέχουν προγράμματα πλοήγησης, χάρτες πλοήγησης (ναι, ακόμη και οι scannαρισμένοι χάρτες είναι copyrighted), πειραγμένα εμπορικά προγράμματα (δηλαδή εφαρμογές και παιχίδια που διανέμονται οπουδήποτε στον κόσμο μόνο επί πληρωμή), seri-als, cra-cks, κλειδιά, αντικλείδια κ.ο.κ.

 

Επιπρόθετα, ΔΕΝ θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ύποβάλλετε στα forums του myphone.gr αιτήματα για τη λήψη παράνομου περιεχομένου (π.χ. «στείλτε μου τους χάρτες για την άνω - πέρα δόθε περιοχή», «στείλτε μου το τάδε πρόγραμμα 7»). Τα μηνύματα αυτού του είδους επίσης διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με ανούσια για τη συζήτηση μηνύματα με περιεχόμενο έχεις PM, στείλε μου PM, στέιλε μου email, σου έστειλα PM, σου έστειλα email κ.ο.κ. ΦΥΣΙΚΑ, αν θέλετε να επικοινωνήσετε προσωπικά με κάποιον μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, φροντίστε αυτή σας η επικοινωνία να είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ! Μην τη δημοσιοποιείτε σε όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες / χρήστες του myphone.gr. Τα άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε προσωπικά (με την χρήση PMs) γνωρίζουν ότι τους στείλατε PM! Έχουν λάβει ειδοποίηση για αυτό με διαφόρους τρόπους. Και εφόσον επιθυμούν, θα σας απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο, εφόσον φυσικά το κρίνουν απαραίτητο.

 

Τέλος αν δεν θέλετε να γεμίσει το γραμματοκιβώτιό σας με χιλιάδες spam μηνύματα, ΠΟΤΕ, μην δημοσιοποιείτε οπουδήποτε στο Internet την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email). Είναι πολύ εύκολο να συλλεχθεί από διάφορα περίεργα ρομποτάκια (spam bots) τρίτων και πριν το καταλάβετε να γεμίσει το mailbox σας με χιλιάδες spam μηνύματα.

 

Πραγματικά, δεν θέλω ούτε να γίνομαι κουραστικός, ούτε όμως και να επαναλαμβάνομαι ξανά και ξανά. Ελπίζω ειλικρινά να έγινα κατανοητός αυτήν τη φορά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να σεβαστείτε τους όρους χρήσης.

 

Παράκληση

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε τη δημοσίευση κάποιου link με παράνομο περιεχόμενο, σας παρακαλώ κάντε κλικ στο πλήκτρο ΑΝΑΦΟΡΑ - http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/report.gif , που βρίσκεται πλάι σε κάθε μήνυμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

 

ΑΓΑΠΗΤΕ ADMIN κ.Μάνος Σ. Κωνσταντινιάδης, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΠΕΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ή ΘΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ/ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΣΩΣΤΑ,ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΣΟ ΕΣΕΝΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΗΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TOPIC ΑΥΤΟ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ........

.......ΠΩΣ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .... ΤΟ ΠΟΥ!!

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ (C520 MIO) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

 

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ...ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ :bow::bow:

 

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Ι.ΙΓΝΑΤΙΟΣ

Technician Electronic :shoot: Person in Charge of Department service
Link to comment
Share on other sites

παντου να ξερεται παντα θα υπαρχουν οι καλοθελητες να που ενφανιστηκαν και εδω, λυπαμαι αλλα το ολο σκηνικο μου μιαζει με καποιο αλλο φορα!! Μηπως ο

αδμιν ειναι φιλαρακια με τον αλλο ακατονομαστο απο το ααλο φορα και αρχισαν να γινονται και εδω αυτα τα σβησε γραψε???????????? στο φορα εδω υπαρχουν αρκετα μυνηματα πως σπαζουν μηχανακια πως περνουν μεσα προγραματα ,και πολλα πως τον πειραξαν οι χασρτες που κικλοφορουν παντου ελευθερα???tespa

 

ι καθε λαθος κινηση δειχνει και τα αποτελεσματα της Αυτος ειναι το αφεντικο αυτος κοβει αυτος ραβει αλλα ασ προσεξει απο το πολυ το κοψε ραψε μην μινει ΜΟΝΟ΅ς τελευταια .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

Επειδή εγώ είμαι ο υπαίτιος ή έστω 'η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι', ζητώ συγγνώμη από το forum.

Δεν ήταν ο σκοπός μου να ξεπεράσω τα όρια και τους όρους του forum αλλά επειδή η συζήτηση εξελίχθηκε με τον τρόπο που εξελίχθηκε, θεώρησα ότι επειδή δεν τα κατάφερα μπορούσα να υποβάλλω το ερώτημά μου μήπως μου λυθεί και εμένα η απορία.

Τέλος πάντων θα ψάξω για απάντηση αλλού.

Και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση.

Link to comment
Share on other sites

loipon tha diatyposo kai ego thn apopsh mou gia ta tektenomena sto forum.

theoro file ignantie oti prepei na anatheorhseis thn apofash sou.

to sygkekrimeno forum einai ek ton elaxiston opou oi dhmiourgoi tou einai eponymoi me thn kyriolektikh ennoia tou oroy, me oti ayto synepagetai sta themata diakinhshs ylikou pneymatikhs idiokthsias.

h sygkekrimenh idiokthsia den epembenei stis syzhthseis san kapoia allh.............ora navimania, ektos 2 periptoseon ths proanaferthisis kathos kai ths bomoloxias.

den blepo tipota to mempto mexri tora apo th pleyra ths idiokthsias.

ena sygkekrimeno paradeigma.

navimania. anebasa thn teleytea ekdosh tou miopocket.me prosebalan san na hmoun antikeimeno(toulaxiston etsi to exelaba).

my phone

moy diegrapsan to link kai molis diapistosan oti den einai emporiko proion moy zhthse syggnomh o idios o msk!!!!!!!!!!!! kai apekatesthse to link.

 

labe ypopsin oti den eimai kamia osia maria, kai to xereis poly kala esy....

exalou oti thelame mexri tora eixame tropo na to petyxoume....

kai deyteron exoume graftei se allo forum pou exei pio xalarous kanones.

ego to eixa katalabei oti tha skasei kati kako, afou arxisan merikoi na dinoun xafnika dhmosia link me emporiko yliko, giayto kai de milousa tis teleytees meres mono eblepa.

synopsizointas theoro oti prepei na meinoume oloi parea esy o ink o bbbb kai ta alla pedia afou beltionoume tis gnoseis mas me geometrikh proodo(thimisou pou me phres sto mpraxami thl giati den hxeres pos na balis stoixeia kai ti gnoseis exeis shmera....to idio kai ego).

ygeia kai kalo kalokeri se olous

giorgos

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

synopsizointas theoro oti prepei na meinoume oloi parea esy o ink o bbbb kai ta alla pedia afou beltionoume tis gnoseis mas me geometrikh proodo(thimisou pou me phres sto mpraxami thl giati den hxeres pos na balis stoixeia kai ti gnoseis exeis shmera....to idio kai ego).

ygeia kai kalo kalokeri se olous

giorgos

Καλό ειναι που βελτιώνουμε τις γνώσεις μας,αλλά καλό ειναι να σεβαστούμε και τον κόπο της κάθε εταιρείας για να βγάλει το χάρτη.Θεωρώ πως αυτά τα 2 μπορούν να συνυπάρξουν.Ξεκλείδωμα μιας συσκευής,δεν σημαίνει παράνομη χρήση του χάρτη της οποιαδήποτε εταιρειας.Αλλωστε ξεκλειδώνοντας ένα pna,είσαι σε θέση να κάνεις και άλλα πράγματα και να χρησιμοποιήσεις και προγράμματα που διακινούνται ελεύθερα.

Link to comment
Share on other sites

Καλό ειναι που βελτιώνουμε τις γνώσεις μας,αλλά καλό ειναι να σεβαστούμε και τον κόπο της κάθε εταιρείας για να βγάλει το χάρτη.Θεωρώ πως αυτά τα 2 μπορούν να συνυπάρξουν.Ξεκλείδωμα μιας συσκευής,δεν σημαίνει παράνομη χρήση του χάρτη της οποιαδήποτε εταιρειας.Αλλωστε ξεκλειδώνοντας ένα pna,είσαι σε θέση να κάνεις και άλλα πράγματα και να χρησιμοποιήσεις και προγράμματα που διακινούνται ελεύθερα.

symfono apolyta

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

loipon tha diatyposo kai ego thn apopsh mou gia ta tektenomena sto forum.

theoro file ignantie oti prepei na anatheorhseis thn apofash sou.

to sygkekrimeno forum einai ek ton elaxiston opou oi dhmiourgoi tou einai eponymoi me thn kyriolektikh ennoia tou oroy, me oti ayto synepagetai sta themata diakinhshs ylikou pneymatikhs idiokthsias.

h sygkekrimenh idiokthsia den epembenei stis syzhthseis san kapoia allh.............ora navimania, ektos 2 periptoseon ths proanaferthisis kathos kai ths bomoloxias.

den blepo tipota to mempto mexri tora apo th pleyra ths idiokthsias.

ena sygkekrimeno paradeigma.

navimania. anebasa thn teleytea ekdosh tou miopocket.me prosebalan san na hmoun antikeimeno(toulaxiston etsi to exelaba).

my phone

moy diegrapsan to link kai molis diapistosan oti den einai emporiko proion moy zhthse syggnomh o idios o msk!!!!!!!!!!!! kai apekatesthse to link.

 

labe ypopsin oti den eimai kamia osia maria, kai to xereis poly kala esy....

exalou oti thelame mexri tora eixame tropo na to petyxoume....

kai deyteron exoume graftei se allo forum pou exei pio xalarous kanones.

ego to eixa katalabei oti tha skasei kati kako, afou arxisan merikoi na dinoun xafnika dhmosia link me emporiko yliko, giayto kai de milousa tis teleytees meres mono eblepa.

synopsizointas theoro oti prepei na meinoume oloi parea esy o ink o bbbb kai ta alla pedia afou beltionoume tis gnoseis mas me geometrikh proodo(thimisou pou me phres sto mpraxami thl giati den hxeres pos na balis stoixeia kai ti gnoseis exeis shmera....to idio kai ego).

ygeia kai kalo kalokeri se olous

giorgos

 

Αγαπητέ miogps (Γιώργο) καλημέρα, θα συμφωνήσω μαζί σου και ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι μας περισσότερο διακριτικοί σε θέματα που δεν επιτρέπονται στο παρόν forum. Γνωρίζουμε όλοι ότι αν διαθέσουμε λίγο κόπο και χρόνο μπορούμε να βρόύμε τα πάντα χωρίς να παραβιάζουμε τους κανόνες που όλοι δεχθήκαμε για να γίνουμε μέλη. Συμφωνώ ότι ο αγαπητός Ιγνάτιος θα πρέπει να αναθεωρήσει την εν θερμώ απόφασή του για αποχώρηση από το forum διότι ήταν, είναι και θα είναι μια πολύτιμη για όλους μας παρουσία αφού έχει πάντα την ευγενική διάθεση να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τον αγαπητό κατά τα άλλα admin ο οποίος όντως έχει επιφορτισθεί αυτόν το ρόλο του ''κακού'' ότι θα πρέπει να αποφεύγονται κάποιες διατυπώσεις οι οποίες ανεβάζουν τους τόνους και οξύνουν τα πνεύματα και σίγουρα το έντονο κόκκινο χρώμα δεν ήταν και τόσο απαραίτητο. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το παρόν forum γνώρισα κάποιους ανθρώπους που μιλάμε και εκτός αυτού (forum), όλα τα παιδιά (μικροί -μεγάλοι) είναι ευγενικά στην όποια ανταλλαγή απόψεων και όλοι θα πρέπει να είμεθα περισσότερο προσεκτικοί, να μπορούμε να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε χωρίς να εκθέτουμε την ιδιοκτησία του παρόντος forum. Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου σε όλα τα μέλη Καλό Καλοκαίρι.

 

Ευχαριστώ

geomark54

Γιώργος Μαρκουλάκης (ετών 54 ανήκω στα μεγάλα παιδιά)

Χανιά

Link to comment
Share on other sites

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.... ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ

 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ (ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΦΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΡΙΚΩΝ (ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ);) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ E-MAIL. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ geomark54 (ΓΙΩΡΓΟ),ΣΤΟΝ miogps (ΓΙΩΡΓΟ), ΣΤΟΝ dhmogerontas, koykoytsi & Inc (ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ TEEM ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ bbbb Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΣΗΜΑΙΟΦΩΡΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΑΡΤΩΝ".

ΦΙΛΕ ΜΟΥ bbbb,ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ 28ΧΛΜ ΜΟΝΟ.ΘΑ ΣΗΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΦΕΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ "ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ" ? ? ? ? ΜΗΠΩΣ WIN? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ NAVI SYSTEM? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΡΤΗ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΑ... "ΣΠΑΣΜΕΝΑ ITEM'S" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ή ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ SOFTW*** , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ AUDIO CD,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ DOWNLOAD MOOVIE κλπ,κλπ,κλπ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ "ΚΟΠΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ" (ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΦΕΡΕΣ)

 

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΝΜ ΑΥΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

 

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Technician Electronic :shoot: Person in Charge of Department service
Link to comment
Share on other sites

Kαταρχήν δεν κατέκρινα κανέναν.Εξέφρασα μια προσωπική άποψη ότι θεωρώ ότι αξίζει να αγοράσουμε ένα λογισμικό πλοήγησης.Προσωπικά όπως δε θα έμπαινα σε ένα βιβλιοπωλείο να πάρω τσάμπα έντυπους χάρτες,έτσι δε θέλω να πάρω και τους ηλεκτρονικούς.Θα μπω όμως να πάρω ένα χάρτη,να τον ξεφυλλίσω και άμα μου κάνει θα τον αγοράσω.Αν όχι θα τον αφήσω πίσω στο ράφι.Κουμάντο στην τσέπη κανενός,δε θα κάνω.Εχουμε όμως ελευθερία λόγου και ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του.Οσο για τα windows,ναι τα έχω γνήσια,τα οποία είχα πάρει σε ένα pc μαζί με adobe premiere και adobe photoshop που είναι απαραίτητα στη δουλειά μου.mp3 έχω κατεβάσει αλλά και επίσης έχω αγοράσει.Αυτά και τέλος από μένα.Δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας.

Φιλικά,ο κοντοχωριανός σου :p

Link to comment
Share on other sites

Εγω απο μερια μου, συνεχιζω να εχω την ιδια αποψη.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜ@ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, και χαιρομαι και ευχαριστω, που μερικοι απο εσας με βοηθησατε με το μηχανημα μου.

Επιδη ομως τα ερωτηματα δεν σταματουν ποτε, Φιλε Ιγναντιε μην μας αφηνεις στην τυχη μας, χρειαζομαστε την βοηθεια σου :)

Και παλι σας ευχαριστω !!!!

Link to comment
Share on other sites

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟ ΟΡΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ...

 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ..

Technician Electronic :shoot: Person in Charge of Department service
Link to comment
Share on other sites

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟ ΟΡΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ...

 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ..

Καλησπέρα Ignet δεν σε ξέχασα σε αυτό που μου είπες, αλλά έχει πέσει δουλειά στο χώρο μου. Θα τα πούμε άλλωστε και τηλεφωνικά.

 

Επ ευκαιρίας ζητείται βοήθεια από όλο το forum για 3D TERREN (IGO) πάσα βοήθεια και γνώση δεκτή.

 

Ευχαριστώ

 

geomark54

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

geomark54 ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ... ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!

Technician Electronic :shoot: Person in Charge of Department service
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια εχω το mio c520 κι εχω ενα προβληματακι μου εδωσε ενα φιλος το δικο του Μιo c520 για να του αντιγραψω τους χαρτες απο την μια sd στην αλλη και τωρα δεν αναγνωριζει τους χαρτες που εχει η sd μεσα και τωρα μεσα απο το mio τους διχνει κλειδομενους εχω δοκιμασει να αντιγραψω το licence αλλα και παλι τιποτα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σας παιδιά!

 

Ερώτηση : Έχω mio c520 pna και του πέρασα το miopocket 2.0 rel.22 πάνω, πλέον όταν μπαίνω στο miomap, δε φαίνεται να δουλεύει ο gps δέκτης το πρόγραμμα/χάρτες κτλ που είχα ανοίγουν κανονικά αλλά δε παίρνω στίγμα. Πείραξα τις ρυθμίσει στο data.zip(pocket_pc.ini) τα gps_port αλλά δε φαίνεται να δουλεύει... :(

 

ξέρεις κανείς τα default για το gps_port του mio C520 και το miomap ή καμιά ιδέα γενικά ???

 

πέρασα και το destinator 7 όπως και το igo αλλά αυτά έχουν αναζήτηση της com του gps και δεν είχα πρόβλημα :O

MIO C520 + MioPocket 2.0 Release 2.2

 

MioMap v3.3 + Destinator 7 + IGO 6

Link to comment
Share on other sites

Φίλε δεν ξέρω αν τώρα που σου απαντάω έχεις λύσει το πρόβλημα αλλά αν το έχεις λύσεις θα πας στο αρχείο του miomap sys θα το ανοίξεις και στο gps το port θα το κάνεις από 1 σε 2 και save. Πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημά σου.

 

[gps]

baud=57600

port=2

portname_template="VSP%d:"

 

 

Φιλικά

 

geomark54

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια εχω το mio c520 κι εχω ενα προβληματακι μου εδωσε ενα φιλος το δικο του Μιo c520 για να του αντιγραψω τους χαρτες απο την μια sd στην αλλη και τωρα δεν αναγνωριζει τους χαρτες που εχει η sd μεσα και τωρα μεσα απο το mio τους διχνει κλειδομενους εχω δοκιμασει να αντιγραψω το licence αλλα και παλι τιποτα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...