Demis_CY Δημοσιεύτηκε September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2007 Ποια πιστεύετε είναι τα καλύτερα music comebacks για το 2007? Ενοόντας ότι είχαν καιρό να βγάλουν κάτι και επέστρεψαν μέσα στο 2007..Στο νού, μου έρχεται η Robyn και η Allana Myles.. έχετε κανέναν/καμιά υπόψη? (μη πεί κανείς Britney....) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Βritney . και - :stupid: Σοβαρά τώρα, δε νομίζω πως το 2007 έγινε (ή είναι προγραμματισμένο να γίνει) κανένα "τρελό" comeback. Allanah Myles το μόνο που άκουσα είναι ένα 2007 remix του Black Velvet, το οποίο δε με ενθουσίασε κιόλας. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Το CD της Winehouse (αν και τυπικά κυκλοφόρησε τέλη 2006) ήρθε σχεδόν 3-4 χρόνια μετά το πρώτο της album, οπότε δεν ξέρω αν θεωρείται ακριβώς comeback. Φοβερό comeback μπορεί όντως να μην υπήρχε, αλλά υπήρξαν αρκετοί καλλιτέχνες που έβγαλαν CD μετά από 3-4 χρόνια και είχαν καλά τραγούδια. Πχ Travis, Joss Stone, Kosheen, Maroon 5, ή από άλλο ρεπερτόριο ο David Guetta, η Sophie Ellis-Bextor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Xμμμ...έχεις δίκιο για τους Kosheen και τους Travis. Αν και ιδιαίτερα για τους Travis δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για "comeback". Δεν έφυγαν ποτέ, απλά πέρασαν 3 χρόνια (που είναι σχετικά συνηθισμένος χρόνος για καινούργιο υλικό) από το 12 Memories. Εκτός και αν εννοείς ότι το 12 Memories δε σου άρεσε και θεωρείς το The Boy With No Name το comeback τους από το The Invisible Band του 2001. Τώρα, για τους Kosheen, αρκετά καλό το καινούργιο, συμφωνώ μαζί σου (και συμφωνούν μαζί σου και τα stats μου στον last.fm) αλλά πέραν του Overkill (Is It Over Now?)...άντε και του Guilty, δεν ήταν καλύτερο από το Resist. EDIT: ΑΝ τελικά κυκλοφορήσει φέτος, για μένα μεγαλύτερο comeback θα είναι των Radiohead. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 To συγκρότημα που σημάδεψε όσο κανένα άλλο την δεκαετία του 90 επιστρέφει τέλη 2007...πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις και σύμφωνα με δηλώσεις του thom york to Lp7 θα είναι το πιο dark album των Radiohead & καλύτερο του OK Computer...είδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Xμμμ...έχεις δίκιο για τους Kosheen και τους Travis. Αν και ιδιαίτερα για τους Travis δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για "comeback". Δεν έφυγαν ποτέ, απλά πέρασαν 3 χρόνια (που είναι σχετικά συνηθισμένος χρόνος για καινούργιο υλικό) από το 12 Memories. Εκτός και αν εννοείς ότι το 12 Memories δε σου άρεσε και θεωρείς το The Boy With No Name το comeback τους από το The Invisible Band του 2001. Τώρα, για τους Kosheen, αρκετά καλό το καινούργιο, συμφωνώ μαζί σου (και συμφωνούν μαζί σου και τα stats μου στον last.fm) αλλά πέραν του Overkill (Is It Over Now?)...άντε και του Guilty, δεν ήταν καλύτερο από το Resist. EDIT: ΑΝ τελικά κυκλοφορήσει φέτος, για μένα μεγαλύτερο comeback θα είναι των Radiohead. To συγκρότημα που σημάδεψε όσο κανένα άλλο την δεκαετία του 90 επιστρέφει τέλη 2007...πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις και σύμφωνα με δηλώσεις του thom york to Lp7 θα είναι το πιο dark album των Radiohead & καλύτερο του OK Computer...είδωμεν. Ναι, για τους Radiohead περιμένω κι εγώ... Για τους Kosheen, όντως, το Overkill ξεχώρισε κυρίως, ενώ το album, αν και δεν έχω ακούσει όλα τα τραγούδια, δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό. Και ναι, οι Travis δεν "χάθηκαν" ποτέ, το 12 Memories χωρίς να είναι κακό δεν ήταν τόσο επιτυχημένο όσο το Invisible Band, αλλά δεν κρίνω τόσο με βάση αυτό. Απλά μου φαίνεται ότι ήταν το μεγαλύτερο "διάλειμμα" που έκαναν στη δισκογραφία τους μέχρι τώρα, και η επιστροφή τους ήταν αρκετά ηχηρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 To συγκρότημα που σημάδεψε όσο κανένα άλλο την δεκαετία του 90 επιστρέφει τέλη 2007...πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις και σύμφωνα με δηλώσεις του thom york to Lp7 θα είναι το πιο dark album των Radiohead & καλύτερο του OK Computer...είδωμεν. μέχρι την τελευταία γραμμή που διάβαζα το post σου είμουν με την ιδέα ότι θα έλεγες spice girls.. :lol::lol::lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Megadeth--United Abominations Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 To συγκρότημα που σημάδεψε όσο κανένα άλλο την δεκαετία του 90 επιστρέφει τέλη 2007...πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις και σύμφωνα με δηλώσεις του thom york to Lp7 θα είναι το πιο dark album των Radiohead & καλύτερο του OK Computer...είδωμεν. Έλεος!!! Τι να πουν και οι Prodigy για τη δεκαετια του 90 τοτε? Οι Nirvana? Oi Metallica? κλπ κλπ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ξεχάσατε τους Scorpions με το Humanity Hour 1. ;) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ξεχάσατε τους Scorpions με το Humanity Hour 1. ;) Καλα... Αψογο συγροτημα αλλα "τελειωσανε" στο Crazy World.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ο ΕΜΙΝΕΜ δε θα κυκλοφορούσε καινούριο δίσκο το φθινόπωρο του 2007; Έχει μήπως αναβάλει τα σχέδιά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Καλα... Αψογο συγροτημα αλλα "τελειωσανε" στο Crazy World.. Εμένα μου αρέσει και το καινούριο τους. :) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 +1 για Travis Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 +1 για Travis εχουν νεο cd;;;:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 http://www.travisonline.com/ Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Έλεος!!! Τι να πουν και οι Prodigy για τη δεκαετια του 90 τοτε? Οι Nirvana? Oi Metallica? κλπ κλπ Sorry, συγκρίνεις τους Radiohead με τους Prodigy και τους Metallica? Τι σχέση έχει ο ήχος τους και η ποιότητα του στίχου των Radiohead με το π.χ. "Smack My B... Up"; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Καλα... Αψογο συγροτημα αλλα "τελειωσανε" στο Crazy World.. δεν νομιζω,εχουν ακομα το κοινο τους και γενικα συνεχιζουν να εχουν καλα κομματια Εμένα μου αρέσει και το καινούριο τους. :) οντως ειναι καλο και το καινουριο τους:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος, αλλα ετσι οπως διαβασα τον τιτλο μου ηρθε στο μυαλο το "Girls and Boys" των Blur που εχουν σκιστει τα ραδιοφωνα να το παιζουν... Τι παιζει με αυτους? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος, αλλα ετσι οπως διαβασα τον τιτλο μου ηρθε στο μυαλο το "Girls and Boys" των Blur που εχουν σκιστει τα ραδιοφωνα να το παιζουν... Τι παιζει με αυτους? :wacko: Δεν το έχω προσέξει. Είναι η γνωστή εκτέλεση ή κάποια διασκευή; Οι Blur νομίζω ότι έχουν τελειώσει. Ο Albarn ασχολείται με τα διάφορα επιτυχημένα side-projects του (Gorillaz, The Good, The Bad and the Queen - btw πολύ καλός δίσκος) ο Coxon έβγαλε τον προσωπικό δίσκο του με την επιτυχιούλα You & I κλπ. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες τον τελευταίο καιρό πάντως, ακόμα και για νέο άλμπουμ. Δεν το βλέπω αλλά μακάρι. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 παιδια εχω κολλησει,για δωστε μου πληροφοριες για τον Albarn,ειναι αυτος που λεει το its my life? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Sorry, συγκρίνεις τους Radiohead με τους Prodigy και τους Metallica? Τι σχέση έχει ο ήχος τους και η ποιότητα του στίχου των Radiohead με το π.χ. "Smack My B... Up"; Τώρα ευκαιρία του δίνεις να αρχίσει τα δικά του... Όπως και να έχει, δεν συγκρίνονται οι Radiohead με τους Metallica (τους Prodigy τους προσπερνάω)... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το καινούριο album της Britney Spears έχει κυκλοφορήσει στην αγορά ή ακόμα αναμένεται; Όσον αφορά τον ΕΜΙΝΕΜ, γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το καινούριο album της Britney Spears έχει κυκλοφορήσει στην αγορά ή ακόμα αναμένεται; Όσον αφορά τον ΕΜΙΝΕΜ, γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Μήπως τον είδες κι εσύ στο Mad και τον θυμήθηκες; King Mathers θα ονομάζεται το νέο album του και θα βγει μέσα στο 2008... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ευχαριστώ :). Όχι, είχα διαβάσει εδώ και μήνες πως θα κυκλοφορούσε ένας καινούριος δίσκος του μέσα στο 2007 και ανυπομονούσα να τον ακούσω. Θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts