gelo Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 βασικα ενα αλλο θεμα λιγο ασχετο ειναι οτι ενω αγορασα μπαταρια μου εστειλαν αλλη μια απο εξωτερικο.υπαρχει προβλημα αν κρατησω την μια καβατζα για οταν πεθανει η αλλη που χρησιμοποιω?μηπως οταν θα την θυμηθω δηλαδη μετα απο λιγο καιρο θα εχει πεθανει?πως μπορω να την διατηρησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 πως μπορω να την διατηρησω? Μπορείς να τη βάλεις στην άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 δυστυχως ανακαλυψα το ενα και μοναδικο μειονεκτημα της αναβαθμισης σε wm6.1.εγκατεστησα μια rom η οποια εχει ενσωματομενο το wow srs audio driver.παρολο που το εκανα disable απο το settings ο ηχος που εχει το ppc αυτη τη στιγμη ειναι παρα πολυ χαμηλος σε ενταση.θελω να αποφυγω να ψαξω καινουργια rom wm6.1,υπαρχει καποιο patch ή καποιος τροπος να εχει το ppc την default ενταση στο ηχειο?υποψιν οτι σαν Gps που το δοκιμασα δεν ακουω καλα τις φωνητικες οδηγιες αν δεν κλεισω παραθυρα και ραδιοφωνο στο αμαξι:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Με ένα registry editor πήγαινε στο [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Drivers \ BuiltIn \ WaveDev] "DLL" και δες πιο αρχείο dll έχει ως τιμή(προφανώς θα έχει αυτό του srs). Άλλαξε την παραπάνω τιμή σε wavedev.dll και κάνε ένα soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ευχαριστω θα το δοκιμασω!!! υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα απο το resco explorer για αυτες τις δουλειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα απο το resco explorer για αυτες τις δουλειες? Poso kalytero apo to Resco Explorer? Yparxei pantws kai free registry editor. Des ean sou kanei perissotero... http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος ενός Ipaq hx2795b με Windows mobile 5 και θέλω να το αναβαθμίσω(Εάν γίνεται)σε μια απο τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού(Windows mobile 6.*).Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με αυτό, και να με βοήθησει να δώ μεχρι τί σηκώνει το pda αυτο;Το υπάρχον λειτουργικό είναι Windows mobile 5.* Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 γίνεται αλλά μόνο με αλλαγή της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 δηλαδή;πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 είναι σαν να αλλάζεις το λειτουργικό του τηλεφώνου... αν είναι καινούργιου μην το κάνεις μόνος/μόνη σου αλλά στειλτο στην HP να στο κάνουν αυτοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 βασικά γιατί θες να το κάνεις αναβάθμιση? αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=519296 υπάρχουν και άλλα sites για αυτόν το σκοπό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Κυρίως με εκνευρίζουν τα windows 5και θέλω κατι πιο αναβαθμισμένο και εμφανώς πιο λειτουργικό. @ PARASwrite:Οκ το πάω το πάω στην ΗΡ και το δίνώ, το ερώτημά μου είναι γιατι να το πάω εκεί και να μήν το κάνω μόνος μου, απο την στιγμή που το λειτουργικό ενδείκνειτε για άναβαθμιση ή καλυτερα εγκατάσταση.Υπάρχουν περιορισμοί στο hardware, όσον αφορά το λειτουργικό; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 καλό είναι να το πας γιατί 1) αν το κάνεις μόνος σου χάνεις αυτόματα και την εγγύηση της συσκευής 2) χρειαζεσε εναν υπολογιστή με vista ή xp που να έχει μέσα μόνο τα βασικά προγράμματα. 3) σε όποιο site αν δεις λέει οτι η αλλαγή rom είναι με δικοί σας ευθύνη δεν είναι οτι δεν είναι εφικτό αλλά έχει κάποιο ρίσκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος ενός Ipaq hx2795b με Windows mobile 5 και θέλω να το αναβαθμίσω(Εάν γίνεται)σε μια απο τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού(Windows mobile 6.*).Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με αυτό, και να με βοήθησει να δώ μεχρι τί σηκώνει το pda αυτο;Το υπάρχον λειτουργικό είναι Windows mobile 5.* Ευχαριστώ πολύ. Θα σου απαντήσω ότι σίγουρα σηκώνει από wm5 σε wm6.1. To έχω κάνει σε hx2790. Πρέπει να το κάνεις μόνος σου αφού η ΗΡ ποτέ δεν έδωσε αναβάθμιση για τα εν λόγω μοντέλα. Συνεπώς δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα να τους το στείλεις. Ως διαδικασία δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά θέλει διάβασμα στις οδηγείες και προσοχή στα βήματα. Αναβαθμίζοντάς το κερδίζεις μεγαλύτερη συμβατότητα με προτόκολα wi-fi που δεν υποστηρίζονταν από τα wm5. το παραπάνω link το φίλου PARASwrite είναι για wm6.5 κι εδώ για 6.1 (αυτό που έτρεξε στο δικό μου) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Θα σου απαντήσω ότι σίγουρα σηκώνει από wm5 σε wm6.1. To έχω κάνει σε hx2790. Πρέπει να το κάνεις μόνος σου αφού η ΗΡ ποτέ δεν έδωσε αναβάθμιση για τα εν λόγω μοντέλα. Συνεπώς δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα να τους το στείλεις. Ως διαδικασία δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά θέλει διάβασμα στις οδηγείες και προσοχή στα βήματα. Αναβαθμίζοντάς το κερδίζεις μεγαλύτερη συμβατότητα με προτόκολα wi-fi που δεν υποστηρίζονταν από τα wm5. το παραπάνω link το φίλου PARASwrite είναι για wm6.5 κι εδώ για 6.1 (αυτό που έτρεξε στο δικό μου) Και τις 2 ROM που αναφέρει ο Muck τις έχω στήσει σε 2790 και παίζουν χωρίς προβλήματα... Βέβαια η αγαπημένη μου είναι η 6.1 :-) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts