ozzbill Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 εγω στην θεση σου, δεν θα ξαναεκανα αγορες απο αυτα τα καταστηαματα. με κατι τετοιες .... εκοψα τα παρε-δωσε με καποια μαγαζια... Το μόνο σίγουρο είναι αυτό φίλε μου. Όχι οτι ήμουν πελάτης αλλά τώρα με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 τι καταφερες και το λες και με τοση χαρα κιολας? να σου φανε 5E? Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 σαφως και το θεμα δεν ειναι τα 5 η 10 ευρω.ειναι η κοροιδια και η μπακαλιστικη συμπεριφορα με την οποια μας αντιμετωπιζουν.τιμωρηστε τους οπως τους αξιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Εγω πριν χρονια ειχα παρει sony ericsson τηλεφωνο ασυρματο απο το Γερμανο και μου χαλασε. Το πηγα και δε το δεχοντουσαν μεσα στην εγγυηση γιατι ειπαν οτι το ειχα πειραξει. Απο τοτε δεν εχω ξαναψωνισει τιποτα........... Και ειναι και συνηθως πιο ακριβος. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καπου μεσα στο myphone πρεπει να υπαρχει ενα θεμα με τιτλο "Γερμανος : απαραδεκτη συμπεριφορα" ή κατι παρομοιο... εψαξα αλλα δεν το βρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καπου μεσα στο myphone πρεπει να υπαρχει ενα θεμα με τιτλο "Γερμανος : απαραδεκτη συμπεριφορα" ή κατι παρομοιο... εψαξα αλλα δεν το βρηκα... εχεις δικιο φιλε μου,υπαρχει.εχω ποσταρει σε αυτο το θεμα και τωρα που το ανεφερες το θυμηθηκα.καποιος μοντερειτορ θα κανει συνενωση στα θεματα μαλλον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καπου μεσα στο myphone πρεπει να υπαρχει ενα θεμα με τιτλο "Γερμανος : απαραδεκτη συμπεριφορα" ή κατι παρομοιο... εψαξα αλλα δεν το βρηκα... Οριστε...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzbill Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Υ.Γ.: Αν κρίνουν οι mods πως δε θα έπρεπε να είναι εδώ, παρακαλώ να το μετακινήσουν. Έκανα αναζήτηση και δε βρήκα κατι να με καλύπτει. myPhone Forum > My Networks > Cosmote > Γερμανός - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Τονίζω το Cosmote... Μη βαράτε άσκοπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Φιλε μου δεν βαραμε. Εσυ καλα εκανες και ανοιξες νεο θεμα! Αν οι moderator κρινουν πως πρεπει να μεταφερθουν εκει θα το κανουν μιας και ξερουν καλυτερα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Υπάρχει ήδη αυτό το θέμα. Οπότε συνεχίζουμε εκεί. Ευχαριστώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskafes Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Φίλος πολύ μέσα στα πράγματα μου μεταφέρει ότι ακούγεται στην αγορά ότι ο Γερμανός μαζί με το Λαμπράκη ετοιμάζει νέο μεγάλο eshop με καταπληκτικές προσφορές. Οι φήμες θέλουν το νέο eshop να ξεκινάει μέχρι το τέλος της χρονιάς και να είναι huge!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts