gepol Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όντως δουλεύει άψογα, μου κόβει κάποια κουμπιά....πχ το πράσινο και το κόκκινο του τηλεφώνου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Κανονικά, αφού έχουμε ελληνική ROM στη συσκευή, δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε το AEKmap. Το θέμα είναι όμως, οτι δεν βρίσκω ως μπορώ να γράφω SMS 160 χαρακτήρων. Μόλις γράφω το πρώτο ελληνικό γράμμα, γυρνάει στους 70 χαρακτήρες. Κανείς άλλος το έχει ψάξει; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όντως δουλεύει άψογα, μου κόβει κάποια κουμπιά....πχ το πράσινο και το κόκκινο του τηλεφώνου.... Ποιό είδος πληκτρολογίου απο την ΑΕΚmap διάλεξες; Το iPAQ 65xx/69xx; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Οχι, ένα custom που μου έφτιαξε η γυναίκα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Δοκίμασε ένα από τα υπάρχοντα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Δεν βλέπω κανένα απο τα υπάρχοντα (για ΗΡ υπάρχει μόνο αυτό που αναφέρω παραπάνω) να μπορεί να κάνει... @athanasso77 δεν ξέρω αν εσύ σαν πιο γνώστης θα μπορούσες να καταλάβεις αν κάποιο απο τα υπάρχοντα μπορεί να κάνει. Δοκίμασα το ΗΡ 65χχ/69χχ, και τις οδηγίες όπως λέει εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675&highlight=AEKMAP αλλά δεν εμφανίζεται το layout καν, για να μπορώ να το διαλέξω. Δεν μπορώ να καταλάβω απο τα layouts στην σελίδα του ΑΕΚmap αν κάποιο άλλο μπορεί να είναι συμβατό, και δεν το νομίζω. Πιστεύω πως η μόνη λύση είναι να φτιάξουμε ένα, αλλά θέλει δουλειά... Θα ήταν όμως λύση για το πρόβλημα του πληκτρολογίου του 614c. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Αυτή τη στιγμή δεν έχω συσκευή με alphanumeric keyboard για να κάνω κάποιες δοκιμές. Εντούτοις κάποιες προσπάθειες που είχαμε κάνει και με ένα φίλο πού έχει ένα Ρ750 της ASUS δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη με το εξωτερικό πληκτρολόγιο και το AEKmap. Ίσως στο μέλλον θα βρεθεί λύση σε αυτό. Πάντως μπορείς να φτιάξεις custom layout στο AEK map.:O Μιας και έχεις ελληνική συσκευή θα έπρεπε να γράφεις κανονικά sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Να αλλάξεις την επιλογή Unicode στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων υποθέτω ότι δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα ε; Μια εναλλακτική πάντως που έχεις είναι να χρησιμοποιείς το εξωτερικό σου πληκτρολόγιο για να γράφεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα με το SendGreekSMS.ARMV4.CAB. Είναι πολύ καλό και θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Όχι, με την ρύθμιση unicode δεν έγινε τίποτα. Ωραίο το προγραμματάκι αυτό το Greeksms... Δουλεύει μια χαρά. Μία καλή προσωρινή (ή μόνιμη, αν δεν λυθεί το πρόβλημα) λύση. Σε ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Ωραίο το προγραμματάκι αυτό το Greeksms... Δουλεύει μια χαρά. Μία καλή προσωρινή (ή μόνιμη, αν δεν λυθεί το πρόβλημα) λύση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο ενοχλητική η ύπαρξή του μιας και είναι αρκετά διακριτικό και μπορείς και χρησιμοποιείς το hardware πληκτρολόγιό σου! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 +1. :) Το αντιστοιχίζεις και σε ένα κουμπί, και μπαίνεις κατ' ευθείαν στην αποστολή ενός μηνύματος. Εύχρηστο! Μπράβο στον δημιουργό του (Νικόλαος Κ.). Πάντως, αύριο θα επικοινωνήσω και με την ΗΡ, να δούμε τι θα μας πει... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Μπράβο στον δημιουργό του (Νικόλαος Κ.). Πάντως, αύριο θα επικοινωνήσω και με την ΗΡ, να δούμε τι θα μας πει... Εάν δεν ξέρουν πως να το φτιάξουν... πες τους να ρωτήσουν το παλικάρι που τα κατάφερε με το πολύ απλό αυτό προγραμματάκι! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Δυστυχώς το DEST που είχε μέσα είχε μια άδεια κάρτα....πως μου την δίνουν αυτά :( emena eixe kanonika to dest mesa i karta pigaine k pes tou to na sou dosoun allo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 παιδια το βρησκω 380€ απο expansys, αξιζει σε αυτη την τιμη απο εξω? ή να παρω atom με 300€ (εχω ήδη BT GPS). Στα ιδια λεφτα παιρνω επισης nokia n95 (ενταξει δεν εχει WM αλλα εχει κορυφαία χαρακτηριστικα). Το μεγεθος με προβληματίζει τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 εγώ πιστεύω οτι αξίζει . Είναι πολύ διαφορετική συσκευή από το ν95 και πιστεύω καλύτερο από το atom Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Το μεγεθος με προβληματίζει τι λετε? Δεν είναι μικρό. Πήγαινε στο Πλαίσιο πχ. και δες το από κοντά πρώτα πριν αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Εχει ξεκινήσει μια απίστευτη ιστορία με την ΗΡ. Εχει πρόβλημα η φωτογραφική και βγάζει τις φωτό στραβές(πολύ γέλιο). Μιλάω με ΗΡ, μου στέλνουν άλλο με αντικατάσταση. Τα ίδια. Τώρα θα μου στείλουν κι άλλο...Αυριο θα είμαι με 3 συσκευές....χεχε Θα σας ενημερώνω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Problimatiki partida? Toulaxiston kanoun oti mporoun na se eksypiretisoun, kalo einai afto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Μάλλον για εκεί το βλέπω και γω. Διότι και στο φορουμ της ΗΡ, είναι πολύ λίγοι με το ίδιο πρόβλημα... Μέχρι στιγμής το σέρβις της ΗΡ είναι εκπληκτικό, όντως κάνουν ότι μπορούν... Τώρα αν κάποιος απο εσας που το έχετε, μπορεί να τραβήξει μερικές φωτό που μέσα να υπάρχουν κάθετες γραμμές(κολώνες κλπ), και να μην έχει το απόλυτα σταθερό χέρι, θα το εκτιμούσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Για να καταλάβετε τι εννοώ στραβή φωτό... http://img234.imageshack.us/img234/6403/paq00043th5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Einai ksekatharo to problima... kai mallon to exei o fakos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Δεν νομίζω ότι είναι φακός, διότι αν ακουμπήσεις το κινητό σε σταθερό σημείο, τοτε βγαίνει μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 έλα ρε εγώ μια χαρά τις βρίσκω:) Απλά έχουν ένα ιδιαίτερο στύλ. χεχε :) Εξυπηρετικότατοι πάντως. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Λες να πάρω μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας?? xexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 εγώ πιστεύω οτι αξίζει . Είναι πολύ διαφορετική συσκευή από το ν95 και πιστεύω καλύτερο από το atom Καλύτερο δεν είναι από το Atom.Τα έχω και τα 2 και το Atom είναι πολύ γρηγορότερο και λίγο μικρότερο σε διαστάσεις.Επίσης έχει πολυ πιο δυνατά ηχειάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Τώρα έχω τρία, ετοιμαστείτε...ανοίγω μαγαζί με iPAQ 614c :lol:¨ Κατ' αρχάς να πώ ότι το support της ΗΡ έχει αποδειχτεί πάρα μα πάρα πολύ καλό και γρήγορο. Κατα δεύτερον ετοιμάζεται νεα updated Ελληνική ROM. Μου την στέλνουν σε beta απο τώρα. Μόλις την παραλάβω και την εγκαταστήσω ενημερώνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts