Jump to content

HP iPAQ 614c - 914c

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όντως δουλεύει άψογα, μου κόβει κάποια κουμπιά....πχ το πράσινο και το κόκκινο του τηλεφώνου....

• Απαντήσεις 847
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανονικά, αφού έχουμε ελληνική ROM στη συσκευή, δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε το AEKmap.

Το θέμα είναι όμως, οτι δεν βρίσκω ως μπορώ να γράφω SMS 160 χαρακτήρων. Μόλις γράφω το πρώτο ελληνικό γράμμα, γυρνάει στους 70 χαρακτήρες.

Κανείς άλλος το έχει ψάξει;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όντως δουλεύει άψογα, μου κόβει κάποια κουμπιά....πχ το πράσινο και το κόκκινο του τηλεφώνου....

Ποιό είδος πληκτρολογίου απο την ΑΕΚmap διάλεξες; Το iPAQ 65xx/69xx;

Δεν βλέπω κανένα απο τα υπάρχοντα (για ΗΡ υπάρχει μόνο αυτό που αναφέρω παραπάνω) να μπορεί να κάνει...

@athanasso77 δεν ξέρω αν εσύ σαν πιο γνώστης θα μπορούσες να καταλάβεις αν κάποιο απο τα υπάρχοντα μπορεί να κάνει.

Δοκίμασα το ΗΡ 65χχ/69χχ, και τις οδηγίες όπως λέει εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675&highlight=AEKMAP

αλλά δεν εμφανίζεται το layout καν, για να μπορώ να το διαλέξω.

Δεν μπορώ να καταλάβω απο τα layouts στην σελίδα του ΑΕΚmap αν κάποιο άλλο μπορεί να είναι συμβατό, και δεν το νομίζω.

Πιστεύω πως η μόνη λύση είναι να φτιάξουμε ένα, αλλά θέλει δουλειά...

Θα ήταν όμως λύση για το πρόβλημα του πληκτρολογίου του 614c.

• Administrators

Αυτή τη στιγμή δεν έχω συσκευή με alphanumeric keyboard για να κάνω κάποιες δοκιμές. Εντούτοις κάποιες προσπάθειες που είχαμε κάνει και με ένα φίλο πού έχει ένα Ρ750 της ASUS δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη με το εξωτερικό πληκτρολόγιο και το AEKmap. Ίσως στο μέλλον θα βρεθεί λύση σε αυτό. Πάντως μπορείς να φτιάξεις custom layout στο AEK map.:O

Μιας και έχεις ελληνική συσκευή θα έπρεπε να γράφεις κανονικά sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Να αλλάξεις την επιλογή Unicode στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων υποθέτω ότι δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα ε;

Μια εναλλακτική πάντως που έχεις είναι να χρησιμοποιείς το εξωτερικό σου πληκτρολόγιο για να γράφεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα με το SendGreekSMS.ARMV4.CAB. Είναι πολύ καλό και θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. ;)

Modpic.gif

Όχι, με την ρύθμιση unicode δεν έγινε τίποτα.

Ωραίο το προγραμματάκι αυτό το Greeksms...

Δουλεύει μια χαρά. Μία καλή προσωρινή (ή μόνιμη, αν δεν λυθεί το πρόβλημα) λύση.

Σε ευχαριστώ πολύ.

:)

• Administrators
Ωραίο το προγραμματάκι αυτό το Greeksms...

Δουλεύει μια χαρά. Μία καλή προσωρινή (ή μόνιμη, αν δεν λυθεί το πρόβλημα) λύση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο ενοχλητική η ύπαρξή του μιας και είναι αρκετά διακριτικό και μπορείς και χρησιμοποιείς το hardware πληκτρολόγιό σου! :rolleyes:

Modpic.gif

+1. :)

Το αντιστοιχίζεις και σε ένα κουμπί, και μπαίνεις κατ' ευθείαν στην αποστολή ενός μηνύματος. Εύχρηστο! Μπράβο στον δημιουργό του (Νικόλαος Κ.).

Πάντως, αύριο θα επικοινωνήσω και με την ΗΡ, να δούμε τι θα μας πει...

• Administrators
Μπράβο στον δημιουργό του (Νικόλαος Κ.).

Πάντως, αύριο θα επικοινωνήσω και με την ΗΡ, να δούμε τι θα μας πει...

Εάν δεν ξέρουν πως να το φτιάξουν... πες τους να ρωτήσουν το παλικάρι που τα κατάφερε με το πολύ απλό αυτό προγραμματάκι! :rolleyes:

Modpic.gif

Δυστυχώς το DEST που είχε μέσα είχε μια άδεια κάρτα....πως μου την δίνουν αυτά :(

emena eixe kanonika to dest mesa i karta pigaine k pes tou to na sou dosoun allo

παιδια το βρησκω 380€ απο expansys, αξιζει σε αυτη την τιμη απο εξω?

ή να παρω atom με 300€ (εχω ήδη BT GPS). Στα ιδια λεφτα παιρνω επισης nokia n95 (ενταξει δεν εχει WM αλλα εχει κορυφαία χαρακτηριστικα).

Το μεγεθος με προβληματίζει τι λετε?

εγώ πιστεύω οτι αξίζει . Είναι πολύ διαφορετική συσκευή από το ν95 και πιστεύω καλύτερο από το atom

• Administrators
Το μεγεθος με προβληματίζει τι λετε?

Δεν είναι μικρό. Πήγαινε στο Πλαίσιο πχ. και δες το από κοντά πρώτα πριν αποφασίσεις.

Modpic.gif

Εχει ξεκινήσει μια απίστευτη ιστορία με την ΗΡ. Εχει πρόβλημα η φωτογραφική και βγάζει τις φωτό στραβές(πολύ γέλιο). Μιλάω με ΗΡ, μου στέλνουν άλλο με αντικατάσταση. Τα ίδια. Τώρα θα μου στείλουν κι άλλο...Αυριο θα είμαι με 3 συσκευές....χεχε

Θα σας ενημερώνω... :)

Μάλλον για εκεί το βλέπω και γω. Διότι και στο φορουμ της ΗΡ, είναι πολύ λίγοι με το ίδιο πρόβλημα...

Μέχρι στιγμής το σέρβις της ΗΡ είναι εκπληκτικό, όντως κάνουν ότι μπορούν...

Τώρα αν κάποιος απο εσας που το έχετε, μπορεί να τραβήξει μερικές φωτό που μέσα να υπάρχουν κάθετες γραμμές(κολώνες κλπ), και να μην έχει το απόλυτα σταθερό χέρι, θα το εκτιμούσα....

Δεν νομίζω ότι είναι φακός, διότι αν ακουμπήσεις το κινητό σε σταθερό σημείο, τοτε βγαίνει μια χαρά...

έλα ρε εγώ μια χαρά τις βρίσκω:) Απλά έχουν ένα ιδιαίτερο στύλ. χεχε :) Εξυπηρετικότατοι πάντως.

εγώ πιστεύω οτι αξίζει . Είναι πολύ διαφορετική συσκευή από το ν95 και πιστεύω καλύτερο από το atom

Καλύτερο δεν είναι από το Atom.Τα έχω και τα 2 και το Atom είναι πολύ γρηγορότερο και λίγο μικρότερο σε διαστάσεις.Επίσης έχει πολυ πιο δυνατά ηχειάκια.

Τώρα έχω τρία, ετοιμαστείτε...ανοίγω μαγαζί με iPAQ 614c :lol:¨

Κατ' αρχάς να πώ ότι το support της ΗΡ έχει αποδειχτεί πάρα μα πάρα πολύ καλό και γρήγορο.

Κατα δεύτερον ετοιμάζεται νεα updated Ελληνική ROM. Μου την στέλνουν σε beta απο τώρα. Μόλις την παραλάβω και την εγκαταστήσω ενημερώνω :)