Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Τώρα έχω τρία, ετοιμαστείτε...ανοίγω μαγαζί με iPAQ 614c :lol:¨ Mipws trabas me oles tis syskeves tin idia kolwna kai telika i kolwna einai strabi kai den ftaine oi syskeves? :p Kai me tin triti syskevi exeis to idio problima? :confused: Κατ' αρχάς να πώ ότι το support της ΗΡ έχει αποδειχτεί πάρα μα πάρα πολύ καλό και γρήγορο. Afto blepw kai lew ena mprabo sta paidia ekei. Κατα δεύτερον ετοιμάζεται νεα updated Ελληνική ROM. Poly kalo kai afto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Τα έχω και τα 2 και το Atom είναι πολύ γρηγορότερο και λίγο μικρότερο σε διαστάσεις. Afto einai alitheia. Bebaia yparxoun kapoioi paragontes pou einai kathoristikoi opws gia paradeigma to enswmatwmeno GPS tou HP alla kai i (apoti fainetai) poly kali ypostiriksi apo to service edw stin Ellada. Kati tetoio me to Atom to ksexname pantelws kai dystyxws afou ontws prokeitai gia mia poly kali syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Mipws trabas me oles tis syskeves tin idia kolwna kai telika i kolwna einai strabi kai den ftaine oi syskeves? :p Kai me tin triti syskevi exeis to idio problima? :confused: Η αλήθεια είναι την ζάλισα την κολώνα στις φωτογραφίες....λες??? :lol: Ναι και η τρίτη συσκευή έχει το ίδιο πρόβλημα, και όπως που είπαν απο την ΗΡ, που έκαναν escallation το πρόβλημα στο εξωτερικό, είναι καθαρά θέμα software, και θα λυθεί με την επόμενη ROM.... Είδωμεν....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 San ithiki apozimiwsi... kratas kai tis 3 syskeves? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Για να καταλάβετε τι εννοώ στραβή φωτό... http://img234.imageshack.us/img234/6403/paq00043th5.jpg Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι' εγώ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Καλημέρα.Το πήρα και γω απο expansys και ψάχνω να βρω πως να στελνω ελληνικά sms.Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Διάβασε λίγο πιο πίσω... έχει απαντηθεί από τους κατόχους της συσκευής. Εσύ δεν έχει το πρόβλημα με τις φωτογραφίες που αναφέρεται παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 k re paidia an vgei i kainourgia rom pos tha tin peraso?k pou tha tin vro?ego exo tin rom pou eixe otan to agorasa(exei kamia dio vdomades)k genika sas parakalo pite mou ti paizei me tis roms filika kianokranos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Όταν τη βγάλει επίσημα η ΗΡ, θα έχει και τις απαραίτητες οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνεις. Σε γενικές γραμμές, αλλαγή ROM είναι σαν να κάνεις format τον υπολογιστή σου και να περνάς καινούργια έκδοση λογισμικού. Γενικά μιλώντας πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 παιδια λιγη βοηθεια παταω να κανει hard reset σβηνη και οταν αναψη ειναι οπως πρωτα δεν ερχεται στην εργοστασιακη του μορφη με τιποτα υπαρχει αλλος τροπος για hard?:(:mad:ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Είσαι σίγουρος ότι ακολουθείς τη σωστή διαδικασία; Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Είσαι σίγουρος ότι ακολουθείς τη σωστή διαδικασία; Δες εδώ.[/quote Γιαννη σε ευχαριστω μεσα απο της ρυθμισεις πατουσα να κανει εκκαθαριση και δεν εκανε τιποτα απλα εκανε σαν soft reset και παλι ευχαριστω :D:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 geia se olous, otan anoigo to pda ola einai ok.ama to valo se sleep k meta to epanafero dn doulevei to touch circle.ti mporei na simvenei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 η φοτο πολυ πιθανον να ειναι στραβη ! αλλα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τραβηχτηκε με λιγο φως (θελει λιακαδα το τηλεφωνο) αν εχει λιγοτερο φως πεφτει το shutter speed για να παρει περισσοτερο φως και αυτο εχει σαν αποτελεσμα η παραμικρη κινηση να μεταφραζεται σε στραβωμα. η μηχανη ειναι μαπα το τηλεφωνο ειναι καλο τα φραγκα του καλα δεν εχω παραπονα μονο δεν εχει υποστηριξη σαν το κολο τυτν ιι που ειχα σατιρος Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 η μεγαλυτερη μπαταρια που αγορασα λεει η αυτονομια ειναι πολυ καλη διπλασια και το χρησιμοποιεις πια χωρις να σκεφτεσαι . ταξιδεψα περιπου 7 ωρες και περιπου 5 ωρες εβγαλε με gps και ελαχιστα τηλεγωνηματα 20 λεπτα περιπου Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 η φοτο πολυ πιθανον να ειναι στραβη ! αλλα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τραβηχτηκε με λιγο φως (θελει λιακαδα το τηλεφωνο) αν εχει λιγοτερο φως πεφτει το shutter speed για να παρει περισσοτερο φως και αυτο εχει σαν αποτελεσμα η παραμικρη κινηση να μεταφραζεται σε στραβωμα. η μηχανη ειναι μαπα το τηλεφωνο ειναι καλο τα φραγκα του καλα δεν εχω παραπονα μονο δεν εχει υποστηριξη σαν το κολο τυτν ιι που ειχα σατιρος Σε όλους τους φωτισμούς το κάνει, αν θες σου στέλνω φωτό. η μεγαλυτερη μπαταρια που αγορασα λεει η αυτονομια ειναι πολυ καλη διπλασια και το χρησιμοποιεις πια χωρις να σκεφτεσαι . ταξιδεψα περιπου 7 ωρες και περιπου 5 ωρες εβγαλε με gps και ελαχιστα τηλεγωνηματα 20 λεπτα περιπου Τι μπαταρία και απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Σε όλους τους φωτισμούς το κάνει, αν θες σου στέλνω φωτό. Afou einai maziko problima, tha proteina oloi oi katoxi tis syskevis na piesete tin HP gia nea ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Περιμένω την beta να μου έρθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 http://www.lionbattery.com/description.php?noproduit=1606 Για την μπαταρια οντως ειχα διαβασει για την καμερα οτι ειχε τετοια προβληματα απλα δεν γνωριζω και τον καθενα , για να ξερω τι ξερει , προσπαθω να βοηθησω. @thanaso 77 ειναι hardware δεν εχει σχεση μετην ρομ σατιρος Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 @thanaso 77 ειναι hardware δεν εχει σχεση μετην ρομ @satiros...: Ναι και η τρίτη συσκευή έχει το ίδιο πρόβλημα, και όπως που είπαν απο την ΗΡ, που έκαναν escallation το πρόβλημα στο εξωτερικό, είναι καθαρά θέμα software, και θα λυθεί με την επόμενη ROM.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 http://www.lionbattery.com/description.php?noproduit=1606 Για την μπαταρια Δεν λέει τιμή. Πάντως την βλέπω στο eBay με 50€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmour Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Help!!Παρακολουθώ την όλη συζήτηση και ορμώμενος από αυτή πήρα την απόφαση και προχώρησα στην αγορά της συγκεκριμένης συσκευής. Την έχω 3-4 μέρες και μου ‘ρχεται να την…πετάξω απ το παράθυρο…εκτός απ τα χίλια δυο κολλήματα σήμερα έκπληκτος διαπίστωσα ότι το μηχανάκι βλέπει το μέγεθος των SMS σε εισερχόμενα και εξερχόμενα έως 70 χαρακτήρες….υπάρχει κάποια πληροφορία? Ή έστω κάποια παλιότερη δημοσίευση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Exoun syzitithei afta edw mesa. Rikse ligo diabasma pio pisw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μια ερωτηση στα παιδια που εχουν παρει το Ελληνικο iPaq 614c. Οταν ανοιγετε το μηχανημα ποια ειναι η ελευθερη μνημη του; Για παραδειγμα εγω που εχω το Αγγλικο οταν το ανοιγω μετα απο soft resset η ελευθερη μνημη ειναι γυρω στα 71,5 ΜΒ. Εσας ποση ειναι; Ρωταω γιατι θελω να του περασω την Ελληνικη εκδοση αλλα δεν ξερω αν αυτο θα εχει επιπτωσεις στην ταχυτητα του μηχανηματος. Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις σας. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μετά απο soft reset 74,7MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts