jog Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Μάνο και moderators χαιρόμαστε που έχουμε admin και moderators σαν και εσάς!Καλή συνέχεια στο Myphone.gr να γνωρίσει μγάλες δόξες και χαρές,και να μην έχει την ίδια τύχη με το unwired.Να είσται όλοι πάντα καλά, Υγ Ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου όσους στηρίζουν το myphone στις δύσκολες και χαρούμενες στιγμές Υγ2Είμαστε καλύτεροι απο αυτούς,έχουμε καλύτερο forum,κ.α Θα τους περάσουμε και το αξίζουμε Υγ3 αν ο Jonathan δε συμμορφωθεί και συνεχίζει να συκοφαντεί εμάς και εσένα,να μας τα πεις όλα γι αυτόν,και εγώ θα γίνω μέλος εκέι και θα έχω περήφανα την υπογραφή του myphone.gr! Υγ4το κείμενο σου με εντυπωσίασε Υγ5 Αγαπάμε το myphone.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Sumfono me to 90% oson exoun graftei (gia afto kai den eixa postarei, ti na pros8eso) alla afto: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 2 Ιαν. 2004 , 13:24) από το πρωί προσπαθώ να ποστάρω στο unwired το εξής μήνυμα , ότι ζητώ από κάθε αρμόδιο εκεί να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ότι υπάρχει εκεί που έχω ποστάρει , το θεωρώ παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων , θα αναφέρω επίσης ότι εάν και λάβω μηνύματα σε μορφή απειλής , λάδωμα κτλ θα προβώ σε μηνύσεις και εξώδικα κατά παντός υπευθύνου εκεί. einai oxi aplos upervoliko, alla paralogo. Sorry file Hunter :) , alla etsi einai. Gia to k*lospam pou mas eixe stalei me e-mail sumfwnw. Alla den exei sxesi me to panw. Coolarete ligo :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 2 Ιαν. 2004 , 15:36) Υγ Ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου όσους στηρίζουν το myphone στις δύσκολες και χαρούμενες στιγμές Υγ2Είμαστε καλύτεροι απο αυτούς,έχουμε καλύτερο forum,κ.α Θα τους περάσουμε και το αξίζουμε Υγ3 αν ο Jonathan δε συμμορφωθεί και συνεχίζει να συκοφαντεί εμάς και εσένα,να μας τα πεις όλα γι αυτόν,και εγώ θα γίνω μέλος εκέι και θα έχω περήφανα την υπογραφή του myphone.gr! Υγ4το κείμενο σου με εντυπωσίασε Υγ5 Αγαπάμε το myphone.gr :) Και ενα βασικό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό, αλλα το νοιόθω κιόλαs. Eχουμε γίνει μια παρέα οι περισσότεροι, ο καθέναs με το δικό του στίγμα και τρόπο, σε ενα μωσαικό αρμονικό αλληλοσυμπληρώματοs, που κανένα φάντασμα του παρελθόντοs δεν πρόκειται να το διασπάσει. Το μόνο που θα ήθελα να προτείνω στο forum ειναι να διοργανωθεί τον Ιούλιο ενα μνημόσυνο προs τιμήν του αποθνήσκωντοs UNWIRED. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 2 Ιαν. 2004 , 15:42) Το μόνο που θα ήθελα να προτείνω στο forum ειναι να διοργανωθεί τον Ιούλιο ενα μνημόσυνο προs τιμήν του αποθνήσκωντοs UNWIRED. http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/blackeye/lol.gif Σιγά μην είναι και αρχιερατικό. Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac ( 2 Ιαν. 2004 , 15:38) einai oxi aplos upervoliko, alla paralogo. Sorry file Hunter :) , alla etsi einai. Gia to k*lospam pou mas eixe stalei me e-mail sumfwnw. Alla den exei sxesi me to panw. Coolarete ligo :cool: Για σένα μπορεί φίλε μου , αλλά χωρίς παρεξήγηση για εμένα δεν είναι στην θέση που κάθομαι αυτή την στιγμή , η ουσία είναι μια ο καθένας πράττει αναλόγως με τα πιστεύω του Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 2 Ιαν. 2004 , 13:45) για εμένα δεν είναι στην θέση που κάθομαι αυτή την στιγμή Afto den to katalava :o η ουσία είναι μια ο καθένας πράττει αναλόγως με τα πιστεύω του Safos, apla afto pou zitas einai adunato na ginei se opoiodipote forum. Ektos aftou pws mporei na xrisimopoi8ei kati pou exeis grapsei se kapoio post? Alloste den prokeitai gia idiotika minimata, alla gia dimosia minimata se ena dimosio forum. Panta filika kai xoris pareksigisi :) Disclaimer: Den exw kamia sxesi me to unwired kai/h me ton torino tou admin :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 2 Ιαν. 2004 , 15:36) Μάνο και moderators χαιρόμαστε που έχουμε admin και moderators σαν και εσάς!Καλή συνέχεια στο Myphone.gr να γνωρίσει μγάλες δόξες και χαρές,και να μην έχει την ίδια τύχη με το unwired.Να είσται όλοι πάντα καλά, Υγ Ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου όσους στηρίζουν το myphone στις δύσκολες και χαρούμενες στιγμές Υγ2Είμαστε καλύτεροι απο αυτούς,έχουμε καλύτερο forum,κ.α Θα τους περάσουμε και το αξίζουμε Υγ3 αν ο Jonathan δε συμμορφωθεί και συνεχίζει να συκοφαντεί εμάς και εσένα,να μας τα πεις όλα γι αυτόν,και εγώ θα γίνω μέλος εκέι και θα έχω περήφανα την υπογραφή του myphone.gr! Υγ4το κείμενο σου με εντυπωσίασε Υγ5 Αγαπάμε το myphone.gr :) Ηδη το εχω κανει...Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα καταφερουμε τιποτα.Το καλυτερο ειναι(οπως κανουμε ολοι) να στηριζουμε το MyPhone και να μην μας πτοει τιποτα.Ολοι μαζι μια παρεα!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Εννοω το Υστερογραφο 3! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Eρώτηση ή εύλογη απορία.... :o Γιατί δεν εκφράζουν την άποψή τους και οι αγαπητοί μας mod's επί του θέματος....; Όταν προκύπτει πρόβλημα στη Βουλή, ισχύει η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, αν δεν κάνω λάθος.... Αρκετά τα post, αλλά πλην του συμπαθούς vampyre, δεν νομίζω να είδα κάποιο άλλο ποστ απο mod's και δεν ξέρω τί να υποθέσω.... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 2 Ιαν. 2004 , 15:45) http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/blackeye/lol.gif Σιγά μην είναι και αρχιερατικό. Kαλά, ειρωνική πλακίτσα κάνω, βρέ. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 2 Ιαν. 2004 , 16:30) Eρώτηση ή εύλογη απορία.... :o Γιατί δεν εκφράζουν την άποψή τους και οι αγαπητοί μας mod's επί του θέματος....; Όταν προκύπτει πρόβλημα στη Βουλή, ισχύει η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, αν δεν κάνω λάθος.... Αρκετά τα post, αλλά πλην του συμπαθούς vampyre, δεν νομίζω να είδα κάποιο άλλο ποστ απο mod's και δεν ξέρω τί να υποθέσω.... :whistle: Διότι, πολύ απλά, όσα είπε ο MsK μας εκφράζουν πλήρως και τα προσυπογράφουμε όλοι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 2 Ιαν. 2004 , 16:30) Eρώτηση ή εύλογη απορία.... :o Γιατί δεν εκφράζουν την άποψή τους και οι αγαπητοί μας mod's επί του θέματος....; Όταν προκύπτει πρόβλημα στη Βουλή, ισχύει η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, αν δεν κάνω λάθος.... Αρκετά τα post, αλλά πλην του συμπαθούς vampyre, δεν νομίζω να είδα κάποιο άλλο ποστ απο mod's και δεν ξέρω τί να υποθέσω.... :whistle: Τι καλυτερο απο την δική μας υπογραφή κάτω από αυτά που λεει ο MsK παραπάνω΄; ;) Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Ως απλό μέλος της κοινότητας αυτής εδώ και αρκετά χρόνια, ήθελα κι εγώ να εκφράσω τις σκέψεις μου.. Το δικτυακό "στέκι" που με μεράκι και πολύ κόπο έστησε σιγά-σιγά ο MsK μαζί με μια παρέα αξιόλογων ανθρώπων, στεγάστηκε κατά καιρούς σε διάφορους νοικιασμένους "χώρους", έως ότου πρόσφατα κατάφερε ν' αποκτήσει τον δικό του ιδιόκτητο πια χώρο. Όπου κι αν στεγάστηκε όμως, ανεξαρτήτως διευθύνσεως, το στέκι ήταν το ίδιο και οι μόνιμοι θαμώνες πάντα έρχονταν σε αυτό όπου κι αν πήγε, ενώ πολλοί ακόμη προστέθηκαν στην παρέα με τον καιρό. Ο ιδιοκτήτης ενός από τους χώρους που κάποτε αυτό στεγάστηκε, αποφάσισε να δημιουργήσει εκεί ένα νέο στέκι προσομοιώνοντας όμως κι αντιγράφοντας εκεί τον πρώην ενοικιαστή του, με σκοπό προφανώς το λιγότερο να δημιουργήσει αθέμιτο ανταγωνισμό προς αυτόν. Το τίμιο θα ήταν να δημιουργούσε εξ αρχής ένα δικό του στέκι, χωρίς το παραμικρό ίχνος της δουλειάς του ενοικιαστή του. Κάτι τέτοιο θα το σεβόμουν, τώρα όμως νιώθω κι εγώ σαν να με έχουν ληστέψει, σαν να έχουν παραβιάσει τα δικαιώματά μου. Η όποια συνεισφορά μου σε αυτό, ήταν προς το στέκι αυτό καθ' αυτό κι όχι προς τον εκάστοτε χώρο που στεγάστηκε! Οι παλιοί θαμώνες όμως, ξέρουν καλά που βρίσκεται τώρα το στέκι τους. Η απομίμησή του, μόνο νέους φίλους που δεν γνώρισαν το αυθεντικό μπορεί να αποκτήσει, κι αυτό πιστεύω έως ότου βρουν κι αυτοί τον τόπο που στεγάζεται μόνιμα πλέον το παλιό καλό στέκι. Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα να βλέπω την τωρινή κατάντια του χώρου αυτού. Αποφεύγω να τον επισκέπτομαι γιατί μου προκαλεί μεγάλη λύπη. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο κι εφικτό να γίνει: διαγραφή της δουλειάς που έγινε εκεί, παραπομπή στο νέο χώρο ή ό,τι άλλο... θα αποφασίσω εν καιρώ. Το σίγουρο είναι πως αυτός ο τόπος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος! http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Καλή χρονιά σε όλους! :) Εγώ βασικά αναρωτιέμαι ποιοι θα είναι αυτοί που θα επισκέπτονται το ex-unwired και θα post-άρουν εκεί... :alien: αφού όλοι βρισκόμαστε εδώ :D τι να πει κανείς... :D Η άποψή μου είναι να το αφήσουμε στην άκρη το θέμα αυτό, διότι δεν έχει ουσία.. :confused: η ουσία είναι ότι η ίδια παρέα του gsm.eos.gr μεγάλωσε κατά πολύ (και μεγαλώνει ακόμη) και τώρα βρίσκεται εδώ ακόμα καλύτερη :cool: Χρόνια μας πολλά!! :) Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Πάντως φίλοι μου απο ότι είδα εδώ και τρείς μέρες δεν έχει γίνει ούτε ένα post στο unwired, πέρα απο τα post του καλοσωρίσματος κλπ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ post για θέματα κινητής τηλεφωνίας και κινητών. Και αυτό νομίζω τα λέει όλα... Φιλικά Γιάννης Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 2 Ιαν. 2004 , 16:30) Eρώτηση ή εύλογη απορία.... :o Γιατί δεν εκφράζουν την άποψή τους και οι αγαπητοί μας mod's επί του θέματος....; Όταν προκύπτει πρόβλημα στη Βουλή, ισχύει η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, αν δεν κάνω λάθος.... Αρκετά τα post, αλλά πλην του συμπαθούς vampyre, δεν νομίζω να είδα κάποιο άλλο ποστ απο mod's και δεν ξέρω τί να υποθέσω.... :whistle: Γιατί πέρα από τον λόγο που είπε ο ΤΝ97 και ο Tomby, υπάρχει τίποτε να προσθέσουμε στα ποστ σας που υπερασπίζονται όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει εδώ με τον καλύτερο τρόπο; :) Σας ευχαριστούμε :) καλή χρονιά! [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 2 Ιαν. 2004 , 18:44) υπάρχει τίποτε να προσθέσουμε στα ποστ σας που υπερασπίζονται όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει εδώ με τον καλύτερο τρόπο; :) Όχι βέβαια! Μακάρι να γινόταν κάτι... και ως δια μαγείας να ξεχνιόταν το κουνάβι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από το να σε αγνοούν. :D Άσε που προκαλεί και ανησυχία κάτι τέτοιο. ;) Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 2 Ιαν. 2004 , 11:52) Σιγά μη ζωστείς και με εκρηκτικά και πας για αποστολή αυτοκτονίας στο κτήριο που στεγάζονται οι servers του unwired! :lol: :lol: :lol: :lol: Περα απο την παραπανω απαντηση η οποια με εκανε να σκασω απο τα γελια(μονο αυτο το σημειο)να πω οτι καλο θα ηταν να μην ξανασχοληθουμε με το unwired.Ο καθενας πραττει οπως εκεινος θεωρει σωστα.Μονο ο χρονος μπορει να δειξει και να κρινει.Εμεις εδω μια χαρουλα ειμαστε.Τι μας καιει τωρα τι γινεται με το unwired ?Μπραβο τους,μαγκια τους και καπελο τους!Αφηστε το να παει στο καλο... MsK συγχαρητηρια για το Welcome Letter ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Και μένα πρέπει να ομολογήσω ότι με ικανοποίησε πολύ το ύφος και το ήθος του κειμένου που έγραψε ο MsK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το Unwired... είμαστε σχεδόν όλοι εδώ κ πιστεύω ότι σαν site το myphone είναι ανώτερο... ΤΟ Unwired δεν είναι τίποτα άλλο για μένα από ένα όνομα του παρελθόντος, το πρώτο forum που συμμετείχα πότε... αλλά αν και ξαναλειτουγεί παραμένει κάτι νεκρό για μένα χωρίς όλη την ομάδα του... ο κάθε Jonathan μπορεί να λέει ότι θέλει... κ όλοι ξέρουμε ότι αυτό που παρουσίαζει σαν site του είναι δουλεία άλλων (ΜsK κλπ...) Το 2004 με ακόμα περισσότερα μέλη για το myphone και ότι καλύτερο για όλους τους Mods και τα μέλη του!!! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Περασα μια βολτα απο το unwired να δω τι γινεται και τι γραφεται...ηταν ολα οπως τα αφησαμε τοτε αλλα ξερετε ποιο ειναι το θεμα;Περα απο το γνωριμο περιβαλλον δεν ενιωσα τιποτε παραπανω,καμμια συγκινηση γι αυτο που εβλεπα γι αυτο που θεωρουσα σπιτι μου πριν λιγους μηνες,ολα ηταν νεκρα χωρις τιποτα να με συγκινει πλεον.Αυτη ειναι και η μεγαλυτερη τιμωρια για τον Κωστακη,πλεον του εχει μεινει ενα ερηπωμενο ενα στοιχειωμενο σπιτι χωρις ανθρωπους χωρις ζωη χωρις τιποτα,με αρθρα που δεν ειναι καν δικα του,να το χαιρεται λοιπον με ολη μας την καρδια.Την μοιρα την καθοριζουμε με τις πραξεις μας και αυτο αξιζει σε αυτον τον ανθρωπο.Τελεια και παυλα http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m0rales Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Παιδιά μπήκα και εγώ στον κόπο να μπω στο x-unwired και να ρίξω κανα αβγό.... (ωχ συγνώμη........ post εννούσα) και φυσικά είμαι και εγώ ένας απο τους Banned χρήστες...... Δεν πειράζει το http://www.myphone.gr είναι εδώ http://www.gossip.gr/signature.php Γίνετε μέλος στο www.GoSSip.gr Αξιόπιστο WebHosting ? ? ? που ? www.Webforce.gr Εδώ υπάρχω εγώ και κανείς άλλος.... Καλωσόρισες στο όνειρο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 To unwired είναι το νεκροταφείο του παρελθόντος μας..... :o Ας του αποτίσουμε την δέουσα τιμή....Ας το αγνοήσουμε.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 το τωρινό θα το αγνοήσουμε.. το παλίο καλό unwired θα μείνει στη μνήμη μας όπως και το gsm.eos.gr :) το μέλλον τον δυό ειναι εδώ και πουθενά αλλού! ;) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped ( 3 Ιαν. 2004 , 00:48) το τωρινό θα το αγνοήσουμε.. το παλίο καλό unwired θα μείνει στη μνήμη μας όπως και το gsm.eos.gr :) το μέλλον τον δυό ειναι εδώ και πουθενά αλλού! ;) Mα το παλιό καλό unwired είναι το σημερινό myphone....!!! :alien: Πάντως, όσοι νοσταλγούν άκριτα το παρελθόν, ας ποστάρουν ένα θετικό σχόλιο στο unwired γιά να τους κάνει ο J. moderators.....Βλέπω πως υπάρχουν καλοθελητές.... :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts