hondaglx Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Παιδια οσοι αλλαξατε δισκους μετα την αλλαγη δεν πατηνερνει?Πειτε μου τι θεωρειτε καλυτερο να κανω στο παπι μου. Αλλαγη εκκεντροφορου και με ποιον? Θυριδωμα κεφαλης? Αλλαγη δισκων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 hondaglx:Το δικο μου δεν πατιναρει παντως.Εσενα πατιναρει το Jetix ?Μαριε το Jetix το χεις 72cc τωρα,αν ειναι να κανεις κατι ανεβασε κυβικα γιατι στα κυβικα που εισαι ειναι λιγα για να κανεις αλλαγες και να δεις διαφορα:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 powerman95:Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε:)Ουτως η αλλως καινουργια θα τα παρω απο την αντιπροσωπεια της Modenas,το μονο που μας μενει ειναι να μαζεψουμε μερικα ευρω μεχρι το Σεπτεμβρη να μπει για αλλαγη;)Βεβαια θα το μελετησουμε καλα να δουμε αν μπαινουν πανω στο ψαλιδι του nexxon γιατι μπορει να μην κανουν και να πρεπει να βαλουμε ψαλιδι dinamik το οποιο εχει monoshock αναρτηση και παμε για αλλα μετα..........θα δουμε θα δουμε...υπομονη μονο:) Ε το πολυ πολυ να το κανετε monshock,θα ειναι και πιο μουρικο.Ισως χρειαστει να κοψετε το ψαλιδι γιατι ισως ειναι πολυ μακρυ και θα ειναι καγκουρικο:shifty: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanico Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 παντως θα ελεγα solitary τωρα που θα αλλαξεις ζαντες να μην ξαναβαλεις αλουμινενιες γιατι απλα αν σου ξανασυμβει κατι παρομοιο (ελληνικοι δρομοι....) παλι θα βαλεις το χερι στην τσεπη. Στην θεση σου -ασε που οταν μαζεψω τα χρηματα θα το κανω- θα εβαζα ακτινωτες (στο θεμα αντοχης ειναι μακραν πολυ καλυτερες απο τις αλουμινιου) οπως για παραδειγμα τις εξης: http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?products_id=1093&osCsid=49567557dc20752e07c29615c118f861 Και κατι αλλο...ρε παιδια το δικο μου Jetix δεν πατιναρει...Εκτος εσεις αν εννοειται πατιναρισμα το να ξεκινατε με 3η η 4η ταχυτητα.σε αυτη την περιπτωση λογικο ειναι αφου ειναι ημιαυτοματο και ο κινητηρας το κανει αυτο για να μην σβησει το μηχανακι. Κατα καιρους αναφερεται διαφορα προβληματα στο Jetix απο τα οποια τιποτα δεν εχω συναντησει και δεν ξερω αν υφιστανται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 παντως θα ελεγα solitary τωρα που θα αλλαξεις ζαντες να μην ξαναβαλεις αλουμινενιες γιατι απλα αν σου ξανασυμβει κατι παρομοιο (ελληνικοι δρομοι....) παλι θα βαλεις το χερι στην τσεπη. Στην θεση σου -ασε που οταν μαζεψω τα χρηματα θα το κανω- θα εβαζα ακτινωτες (στο θεμα αντοχης ειναι μακραν πολυ καλυτερες απο τις αλουμινιου) οπως για παραδειγμα τις εξης: http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?products_id=1093&osCsid=49567557dc20752e07c29615c118f861 Και κατι αλλο...ρε παιδια το δικο μου Jetix δεν πατιναρει...Εκτος εσεις αν εννοειται πατιναρισμα το να ξεκινατε με 3η η 4η ταχυτητα.σε αυτη την περιπτωση λογικο ειναι αφου ειναι ημιαυτοματο και ο κινητηρας το κανει αυτο για να μην σβησει το μηχανακι. Κατα καιρους αναφερεται διαφορα προβληματα στο Jetix απο τα οποια τιποτα δεν εχω συναντησει και δεν ξερω αν υφιστανται... τελικα δεν πατηνερνει .τεσπα ποτε θα κανουμε μια βολτιτσα εγω εσυ και ο μαριος ? Παιδια αν αλλαξω εκεντροφορο τι εκεντροφορο να βαλω? http://www.freeimagehosting.net/uploads/e36b6deb4d.jpg ναι και μερικες εικονες απο το μηχανακι στο πανηγυρι του Αι Σιλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 hondaglx:Μαριε μην αλλαξεις εκκεντροφορο γιατι πολυ απλα δεν θα δεις καμια διαφορα σε αυτα τα κυβικα που εισαι;)Πολυ ωραιο το Jetix...μουρικο:cool: και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομε οταν βλεπω ατομα στην ηλικια σου ειδικα να φορανε κρανος:)Η ασφαλεια πανω απολα.Επισης μια μικρη συμβουλη...οταν βαζεις εικονες στο φορουμ,να χρησιμοποιεις αναλυση μεχρι 800χ600 γιατι "ξεχειλωνει" το παραθυρο στην οθονη;) tzanico:Ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα εψαξα να βρω οσο γινετε καλυτερες ζαντες κραματος αλουμινιου,οι περισσοτεροι μου παν τα καλυτερα λογια για τις ζαντες του Modenas Dinamik.Θελω να αποφυγω τις πολυακτινες γιατι δεν μαρεσουν σαν εμφανιση πανω στο παπι βασικα,χωρις να αμφισβητω την αντοχη τους φυσικα. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 τελικα δεν πατηνερνει .τεσπα ποτε θα κανουμε μια βολτιτσα εγω εσυ και ο μαριος ? Παιδια αν αλλαξω εκεντροφορο τι εκεντροφορο να βαλω? http://www.freeimagehosting.net/uploads/e36b6deb4d.jpg ναι και μερικες εικονες απο το μηχανακι στο πανηγυρι του Αι Σιλα μη βαλεις εκκεντροφορο αλλα τιποτα αλλο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 hondaglx Μπραβο αγορινα μου μετατροπες μετατροπες αλλα ασφαλεια , ασφαλεια και κρανος , καθρευτες , ωραιος :) ελεος ρε μαγκες τι συνηθειες ειναι αυτες? μολις περνουν μηχανακι βγαλε το ενα βγαλε το αλλο , (καθρευτες πανω απο ολα):ninja: solitary εγω σε προτεινω να βαλεις παλι ζαντες του nexxon , θα σου βγει και ποιο φτηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Παιδια αν θυριδωσω την κεφαλη ποσα κυβικα κερδιζω και ποσα αλογα?Αν θυριδωσω την κεφαλη δεν θα ταν καλυτερα να αλλαξω εκκεντροφορο?οσο για την ασφαλεια το κρανος πια μου εχει γινει συνηθεια .Αλλα να ειχε και χωρο κατω απο τη σελα για φλιπ υπ κρανος θα ταν ΤΕΛΕΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 kwstasxt:Αναλογα τα οικονομικα μας,μπορει να βαλω παλι την ιδια ζαντα πισω που μου στραβωσε:) hondaglx:Καταρχην να πουμε τους μηχανικους ορους σωστα.Στην κεφαλη ανοιγουμε τους αυλους εισαγωγης & εξαγωγης με λιγα λογια κανουμε ροϊκη εξελιξη.Αν το μοτερ ειναι λιγα χιλιοστα π.χ κατω απο 53mm δεν χρειαζεται να κανεις ροϊκη εξελιξη ουτε να αλλαξεις εκκεντροφορο;)Δεν κερδιζεις κατι και τα χρηματα χαμενα πανε.Αν θελεις να προβεις στις παραπανω βελτιωσεις πρεπει να ανεβεις κυβικα;)Ο ορος θυριδωμα ειναι για τα διχρονα,τα τοιχωματα του κυλινδρου εχουν θυριδες εισαγωγης και εξαγωγης.Επισης τα κυβικα δεν εχουν ουδεμια σχεση με την κεφαλη,τα κυβικα βγαινουν απο τη διαδρομη του στροφαλου & τη διαμετρο του κυλινδρου.Οσο για τα αλογα....τι ψαχνεις ....τι γυρευεις....οσα αλογα και να καταφερεις να ταϊσεις σε ενα παπι...το παπι θα παραμεινει παπι:p Δωσε σημασια στη ροπη,τα εκμεταλευσιμα αλογα ειναι σε μεγαλη μηχανη:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanico Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Παιδια αν αλλαξω εκεντροφορο τι εκεντροφορο να βαλω? αφου εχεις το κιτ της kymco εχεις ηδη πιο αγριο εκκεντροφορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 kwstasxt:Αναλογα τα οικονομικα μας,μπορει να βαλω παλι την ιδια ζαντα πισω που μου στραβωσε:) hondaglx:Καταρχην να πουμε τους μηχανικους ορους σωστα.Στην κεφαλη ανοιγουμε τους αυλους εισαγωγης & εξαγωγης με λιγα λογια κανουμε ροϊκη εξελιξη.Αν το μοτερ ειναι λιγα χιλιοστα π.χ κατω απο 53mm δεν χρειαζεται να κανεις ροϊκη εξελιξη ουτε να αλλαξεις εκκεντροφορο;)Δεν κερδιζεις κατι και τα χρηματα χαμενα πανε.Αν θελεις να προβεις στις παραπανω βελτιωσεις πρεπει να ανεβεις κυβικα;)Ο ορος θυριδωμα ειναι για τα διχρονα,τα τοιχωματα του κυλινδρου εχουν θυριδες εισαγωγης και εξαγωγης.Επισης τα κυβικα δεν εχουν ουδεμια σχεση με την κεφαλη,τα κυβικα βγαινουν απο τη διαδρομη του στροφαλου & τη διαμετρο του κυλινδρου.Οσο για τα αλογα....τι ψαχνεις ....τι γυρευεις....οσα αλογα και να καταφερεις να ταϊσεις σε ενα παπι...το παπι θα παραμεινει παπι:p Δωσε σημασια στη ροπη,τα εκμεταλευσιμα αλογα ειναι σε μεγαλη μηχανη:) δηλαδη ειναι ανωφελιμο να κανω ροικη εξελιφη οπως και να το λενε και δεν θα μου προσφερει τιποτα στα κυβικα μου.Αρα τι μπορω να κανω τουλαχιστον να το κανω 90 100 κκ.Μπορω να αλλαξω το κυλινδροπιστονο και το πιστονι και να βαλω απο αστρεα 'η 90αρι glx χωρις να αλλαξω κεφαλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 δηλαδη ειναι ανωφελιμο να κανω ροικη εξελιφη οπως και να το λενε και δεν θα μου προσφερει τιποτα στα κυβικα μου.Αρα τι μπορω να κανω τουλαχιστον να το κανω 90 100 κκ.Μπορω να αλλαξω το κυλινδροπιστονο και το πιστονι και να βαλω απο αστρεα 'η 90αρι glx χωρις να αλλαξω κεφαλη? οταν το κανεις περισσοτερα mm πρεπει να βαλεις και αλλη κεφαλη(αν το κανεις 90-100cc βαζουν ή 100αρα ή 72αρα 6v) ετσι ωστε να εχει μεγαλυτερες βαλβιδες για να παιρνει περισσοτερη βενζινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 hondaglx:Σου μεταφερω ενα ποστ μου που ειναι μερικες σελιδες πιο πισω για να σου απαντησω. Καταρχην σε τετοιο σταδιο μετατροπης (115cc) το μοτερ κατεβαινει απο το σκελετο και γινετε κυριολεκτικα βιδες,λυνετε ολο.Μετα αρχιζουν να μπαινουν καινουργια ανταλακτικα (αφου γινουν καποιες εργασιες στο πισω μερος του μοτερ που δεν γνωριζω ακριβως).Αλλαζοντε στροφαλος - μπιελα - κυλιδροπιστονο στα αναλογα χιλιοστα - κεφαλη - εκκεντροφορος - αναλογο καρμπυρατερ και για να μην πατιναρει το παπι αλλαζεται η καμπανα με ενισχυμενα δισκακια συμπλεκτη.Τελος,ακολουθει γραναζωμα και εξατμιση. Ολα αυτα θα πας να τα συζητησεις με το μηχανικο που θα στο φτιαξει και την εργασια που θα κανει Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Βελτιωση μονο με κυλινδρο πιστονι δεν ειναι βελτιωση.Ασε που με το μαμα καρμπυρατερ θα μπουκωνει και θα μπερδευει κιολας:worry: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 guys ας μου λυσει καποιος μια απορια, αν ανοιξουμε παραπανω το καρμπυλατερ θα εχει πολλη μεγαλητερη αποδοση για ενα 50cc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 guys ας μου λυσει καποιος μια απορια, αν ανοιξουμε παραπανω το καρμπυλατερ θα εχει πολλη μεγαλητερη αποδοση για ενα 50cc ? δηλδη να βαλεις μεγαλυτερο ζιγκλερ?? αν λες αυτο δεν θα δεις διαφορα...αν ηταν 50mm θα ειχε διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 kwstasxt:Δικιο εχει ο honda_100;) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 παιδια ξερετε τι μοτερ αλλα περνουν οι βασεις του τζετιξ (ειναι ιδιεσ με το νεξον,οποτε αν εχει καποιος δοκιμασει με νεξον ειναι το ιδιο πραγμα ) εχετε ψαξει μιπως περνει κανα μοτερ απο εταιριες οπως modenas yamaha honda suzuki lifan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 hondaglx:Μαριε πρεπει να παιρνει μοτερ απο Honda Supra το nexxon. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 hondaglx:Μαριε πρεπει να παιρνει μοτερ απο Honda Supra το nexxon. αν κανει του σουπρα πρεπει να κανουν ολα τα μοτερακια των honda (γιατι αν δεν κανω ΛΑΘΟΣ ολα τις ιδιες βασεις εχουν το ιδιο και τα λιφαν μοτερ εκτος ομως το innova) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 μαριε μεχρι ποσα κυβικα μπορεις να το φτασεις το 50αρι? χωρις προβληματα παντα! αν μπορεις να το πας 125 που εμενα μου ειναι υπεραρκετα! καντο και αστο ετσι! αλλα καντο τουμπανο δηλ. με ηλεκτρονικες και σωστα γραναζια. σαν μαμα 125! και εισαι οκ!! στελιο ελειπα και δεν εβγαλα τις φωτο. με την πρωτη ευκαιρια θα στις στειλω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 μαριε μεχρι ποσα κυβικα μπορεις να το φτασεις το 50αρι? χωρις προβληματα παντα! αν μπορεις να το πας 125 που εμενα μου ειναι υπεραρκετα! καντο και αστο ετσι! αλλα καντο τουμπανο δηλ. με ηλεκτρονικες και σωστα γραναζια. σαν μαμα 125! και εισαι οκ!! στελιο ελειπα και δεν εβγαλα τις φωτο. με την πρωτη ευκαιρια θα στις στειλω!! ξερεις τον τροπο?θα ειναι αξιοπιστο? :ninja: Παιδια γινεται αυτο που λεει ο γρηγορης?με ανταλακτικα κυμκο η χοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 φιλε μου οτι και να λεμε εδω εμεις μονο ο μαστορας ξερει!! αν μπορει να γινει ισαξιο του 125. πανε σε αυτον και πες του οτι θες να το κανεις αντιγραφη του 125 σε ολα!! αν δεν πηγε διακοπες! παντος μεγαλη βλακια η αγορα 50αριου τα 150 ευρω που εχει διαφορα με το 125 τα δινεις διπλασια μετα! καλυτερα παρανομος! για λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 φιλε μου οτι και να λεμε εδω εμεις μονο ο μαστορας ξερει!! αν μπορει να γινει ισαξιο του 125. πανε σε αυτον και πες του οτι θες να το κανεις αντιγραφη του 125 σε ολα!! αν δεν πηγε διακοπες! παντος μεγαλη βλακια η αγορα 50αριου τα 150 ευρω που εχει διαφορα με το 125 τα δινεις διπλασια μετα! καλυτερα παρανομος! για λιγο και να με πιασει μπατσος και μετα απο δυο χρονια δικαστηριο και πρεπει να βγαλω και το διπλωμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts