grigoriso Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 δεν την αλλαζω την κιμκαρα μου! εχει χωρο που κανενα αλλο παπι δεν εχει! και ασε που δεν πεταω αλλα λευτα σε παπιες μεχρι τελος του χρονου θα χτυπησω ζ750 αλλα μεχρι τοτε πρεπει να χωνω τα κινεζικα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 grigoriso:Στο χωρο συμφωνω απολυτως αλλα και σε εργονομια:D.Για μενα ειναι το πρωτο μου παπι και οσα αλλα να περασουν απο τα χερια μου σαν το Κymco δεν ειναι κανενα:love:Πολυ καλη επιλογη το Κawasaki φιλε....δηλωνω φανατικα ερωτευμενος:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 φιλε sol και εγω αυτο σκευτομαι να μην παθω. σκευτικα να βαλω εξατμηση απο μαμα μεγαλυτερο μηχανακι! δεν ξερω απο τι!! πχ 250cc οσο για τα γραναζια ειναι της μανας του δεν ξερω ποσα δοντια εχουν βαλε ενα γραναζι μπροστα ενα δοντι μεγαλυτερο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλησπερα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας στο θεμα της εξατμησης εχω το nexxon με τη μαμα εξατμηση με την οποια εχει φοβερες εκκινησεις αλλα σε τελικες πεφτει παρα πολυ φτανει ισα ισα τα 100 χλμ και ως εκει. αν βαλω εξατμηση τι διαφορες θα δω? εκκινηση, τελικες και τετια θα ηθελα κατι καλο και σχετικα αθορυβο με επιδοσεις (το μηχανακι ειναι για δουλεια και εγω ειμαι 25. καγκουριλικια τερμα) thx για ολα φιλε μου παρε μια με σιγαστηρα :D και θα εχεις πιο πολυ νευρο και δεν θα κανει τοσο πολυ θορυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanico Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 καλησπερα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας στο θεμα της εξατμησης εχω το nexxon με τη μαμα εξατμηση με την οποια εχει φοβερες εκκινησεις αλλα σε τελικες πεφτει παρα πολυ φτανει ισα ισα τα 100 χλμ και ως εκει. αν βαλω εξατμηση τι διαφορες θα δω? εκκινηση, τελικες και τετια θα ηθελα κατι καλο και σχετικα αθορυβο με επιδοσεις (το μηχανακι ειναι για δουλεια και εγω ειμαι 25. καγκουριλικια τερμα) thx για ολα grigoriso θα ελεγα να εβαζες ενα ζινγκλερ επιταχυνσεως 5 νουμερα μεγαλυτερο στο μαμα καρμπυρατερ ή να πειραξεις τις σχεσεις με τα γραναζια. Εξατμιση θα συμφωνησω να μην βαλεις. Τελικα δεν αξιζει απλα σου δημιουργουν το συναισθημα οτι παει καλυτερα το μηχανακι. Για το εργοστασιακο μιλαω. Και παρεπιπτοντως εγω εβαλα την Protech, πολυ προχειρη κατασκευη δεν το περιμενα, γι αυτο ξαναεβαλα την εργοστασιακη, απο αποδοση ελαχιστα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Παιδια εχω το τζετιξ μου περιπου 1 μηνα . το ποδοφρενο ομως δεν με βολευει καθολου γιατι ειναι πολυ ψηλα!Γινεται να το αντικαταστησω με αλλο πιο χαμηλο? Αν ξερετε αλλες λυσεις πειτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 hondaglx:Στο nexxon ψηλο ειναι το ποδοφρενο,μερα με τη μερα το συνηθησα;)Για να το αντικαταστησεις δεν νομιζω,μονο με πατεντα θα κανεις κατι. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 hondaglx:Στο nexxon ψηλο ειναι το ποδοφρενο,μερα με τη μερα το συνηθησα;)Για να το αντικαταστησεις δεν νομιζω,μονο με πατεντα θα κανεις κατι. Ξερεις καμια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 grigoriso θα ελεγα να εβαζες ενα ζινγκλερ επιταχυνσεως 5 νουμερα μεγαλυτερο στο μαμα καρμπυρατερ ή να πειραξεις τις σχεσεις με τα γραναζια. Εξατμιση θα συμφωνησω να μην βαλεις. Τελικα δεν αξιζει απλα σου δημιουργουν το συναισθημα οτι παει καλυτερα το μηχανακι. Για το εργοστασιακο μιλαω. Και παρεπιπτοντως εγω εβαλα την Protech, πολυ προχειρη κατασκευη δεν το περιμενα, γι αυτο ξαναεβαλα την εργοστασιακη, απο αποδοση ελαχιστα πραγματα... τζανικο: δεν θα μπουκωνει με μεγαλυτερο ζιγκλερ?? τα γρανιαζια αν αλλαχτουν η μονη διαφορα που θα εχει θα ειναι στις κατηφορες αφου θα μου κοψει νευρο!!! τελικα ενα παπι με αλλαγμενη εξατμηση εχει διαφορα απο ενα μαμα??? φιλε hondaglx οπως λεει και ο φιλος σολιταρι και στο νεξξον ειναι ετσι! και σου προτεινω την δικια μου πατεντα που πιστευω ειναι ποιο καλη και ποιο πρωτοτυπη απο ολες και ειναι εδω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181726&page=20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 τελικα ενα παπι με αλλαγμενη εξατμηση εχει διαφορα απο ενα μαμα??? Καμια διαφορα σε επιδοσεις οταν ειναι μαμα,το μονο που κερδιζεις ειναι θορυβο.Για 50αρι ισχυει αυτο.Για περισσοτερα κυβικα κερδιζεις καλυτερα ανοιγματα στις ταχυτητες και θορυβο. hondaglx:Δεν ξερω να σου πω τι θα κανεις ακριβως.Η γνωμη μου ειναι να καθησεις να μελετησεις το συστημα του ποδοφρενου στο Jetix να δεις μηπως μπορεις να κοντυνεις κατι.....κτλ...ψαξτο λιγακι και αν θες τραβηξε μερικες λεπτομερεις φωτογραφιες ολου του συστηματος αν γινετε για να δουμε μηπως κατεβασουμε καμια ιδεα εδω στο φορουμ:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Καμια διαφορα σε επιδοσεις οταν ειναι μαμα,το μονο που κερδιζεις ειναι θορυβο.Για 50αρι ισχυει αυτο.Για περισσοτερα κυβικα κερδιζεις καλυτερα ανοιγματα στις ταχυτητες και θορυβο. hondaglx:Δεν ξερω να σου πω τι θα κανεις ακριβως.Η γνωμη μου ειναι να καθησεις να μελετησεις το συστημα του ποδοφρενου στο Jetix να δεις μηπως μπορεις να κοντυνεις κατι.....κτλ...ψαξτο λιγακι και αν θες τραβηξε μερικες λεπτομερεις φωτογραφιες ολου του συστηματος αν γινετε για να δουμε μηπως κατεβασουμε καμια ιδεα εδω στο φορουμ:) ειδα τωρα το φρενο του γριγορισο που το βαλε στο τιμονι! γριγορισο ποσο πιστευεις θα μου ζητησουν με εργασια? Στις σελιδες που μου πες να δω λες πως το τριξιμο σταματησε?Παρολα αυτα δεν πιστευω να φτεει το ποδοφρενο στο τριξιμο .Οταν ανεβαζε στροφες σου ετριζε?Εμενα στις ψηλες κανει σαν *ονητης τα πατιρακια και γενικως η μασπιεδιερα.Λες αν βγαλω το ποδοφρενο να σταματησει και εμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 τα εργατικα ειναι δικα μου γιατι εγω το περασα. και τα υλικα μου βγηκαν γυρο στα 70 80 ευρω.... αλλα ειναι scooter ετσι? μονο οι ταχυτητες μου μειναν κατω αλλα σκευτομαι να το κανω και αυτοματο!!! πλακα κανω!:lol: αν το σκευτεσαι και εχεις αποριες ρωταμε οτι θες! απο την αλλη ρε μαγκες τα ονοματα σας πως ειναι??????? το δικο μου Γρηγορης!! σολ, πως σε λενε ρε φιλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 τα εργατικα ειναι δικα μου γιατι εγω το περασα. και τα υλικα μου βγηκαν γυρο στα 70 80 ευρω.... αλλα ειναι scooter ετσι? μονο οι ταχυτητες μου μειναν κατω αλλα σκευτομαι να το κανω και αυτοματο!!! πλακα κανω!:lol: αν το σκευτεσαι και εχεις αποριες ρωταμε οτι θες! απο την αλλη ρε μαγκες τα ονοματα σας πως ειναι??????? το δικο μου Γρηγορης!! σολ, πως σε λενε ρε φιλε?? marios edo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 hondaglx:Μαριε το μοτερ οταν δουλευει παραγει κραδασμους,λογικο ειναι να νιωθεις κραδασμους - τριγμους ειδικα στις ψηλες στροφες;) grigoriso:Εμενα Στελιο. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 τζανικο: δεν θα μπουκωνει με μεγαλυτερο ζιγκλερ?? τα γρανιαζια αν αλλαχτουν η μονη διαφορα που θα εχει θα ειναι στις κατηφορες αφου θα μου κοψει νευρο!!! τελικα ενα παπι με αλλαγμενη εξατμηση εχει διαφορα απο ενα μαμα??? φιλε hondaglx οπως λεει και ο φιλος σολιταρι και στο νεξξον ειναι ετσι! και σου προτεινω την δικια μου πατεντα που πιστευω ειναι ποιο καλη και ποιο πρωτοτυπη απο ολες και ειναι εδω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181726&page=20 το ζιγκλερ ειναι μια οικονομικη λυση για βελτιωση και αν το ρυθμισεις ολο το καρμπ και την βελονα θα ειναι μια χαρα βαλε και μια χοανη... οσο για τις εξατμισεις αλλες κανουν το μηχανακι να εχει διαφορα προς το καλυτερο αλλες παλι κανουν το αντιθετο αλλες παλι δεν εχουν καμια διαφορα(αναλογα με το φτιαξιμο που εχει) απο τις μαμα το μονο καλο ειναι οτι εχει μικροτερη θερμοκρασια το μοτερ μετα ... για τα μαμα ειναι καλες οι sebring και μετα η brotech.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 παιδια συνηδητοποιησα πως η τελικη μου διαφερει .Αλλες φορες πιανει 80-82 και αλλες μαξιμουμ 75 Ξερετε γιατι γινεται αυτο?το εδαφος ειναι νορμαλ οχι κατηφορα ουτε ανηφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Sakiss δεν ξερω για το exciting αλλα τελευταια εχω ενα agility το οποιο ειναι τελειο αναλογα βεβαια με το κοστος αγορας του..Κατι αναλογο πιστευω θα ισχυει και το xciting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 hondaglx:Νοθευμενη βενζινα maybe?Μια χαρα παει για 50αρι και μενα τοσο πηγαινε:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 hondaglx:Νοθευμενη βενζινα maybe?Μια χαρα παει για 50αρι και μενα τοσο πηγαινε:) 70ρι ειναι !!μαλλον αυτο που πες δοκιμασα σημερα 80 + τελικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanico Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 τζανικο: δεν θα μπουκωνει με μεγαλυτερο ζιγκλερ?? με μονο 5 νουμερα διαφορα δεν θα εχεις κανενα προβλημα και με ενα σωστο ρυθμισμα θα δεις οτι τραβαει καλυτερα! α και το ονομα μου ειναι Τζαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 παιδια σημερα πηγα Ροδο απο Μεγκαβλη(περασα μεγαλες ανηφορες ) δικαβαλο και συνηδητοποιησα οτι το μηχανακι δεν τραβαει μια!!! το συνολικο βαρος ηταν 160 κιλα .Ξερετε πως μπορει να ανεβασει 3 4 ιππους ακομη ?να φτασει περιπου 7 8 . Αντε να χει τωρα 3 ή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 παιδια σημερα πηγα Ροδο απο Μεγκαβλη(περασα μεγαλες ανηφορες ) δικαβαλο και συνηδητοποιησα οτι το μηχανακι δεν τραβαει μια!!! το συνολικο βαρος ηταν 160 κιλα .Ξερετε πως μπορει να ανεβασει 3 4 ιππους ακομη ?να φτασει περιπου 7 8 . Αντε να χει τωρα 3 ή 4 72αρι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 72αρι ειναι?? nai....................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μια καλη λυση ειναι να πας να παρεις μια μηχανη απο το STRAIGHT το 150cc με 5 ταχυτητες και μετα εισαι αρχοντας!!! μην πετας λεφτα σε μετατροπες!! και κακος που τα εσκασες και για τα 72! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μια καλη λυση ειναι να πας να παρεις μια μηχανη απο το STRAIGHT το 150cc με 5 ταχυτητες και μετα εισαι αρχοντας!!! μην πετας λεφτα σε μετατροπες!! και κακος που τα εσκασες και για τα 72! 100 ευρο παραπανω εδωσα και το κιτ στοιχιζει απο κυμκο 168 ευρο .Το μοτερ απο στρ 150 με 5αρι σασμαν μπενει στο τζετιξ?Και για να παρεις μηχανη απο στρ πρεπει να πληρωσεις ολο το μηχανακι δεν πωλουνται μεμονομενες μηχανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts