powerman95 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Βαλε nos:lol::lol: http://i236.photobucket.com/albums/ff98/BILLWANTED/NOS/14710NOS2.jpg και εξατμιση yoshimura :lol: Επιστροφη στην πραγματικοτητα Καντο 52mm με κυλινδροπιστονα astrea-αν δεν κανουν κανεις ενα ρεκτιφιε και βρισκεις πιστονι με αλλο διαμετρο πυρου-κεφαλη honda astrea με εκκεντροφορο fuego,εξατμιση motosport,καρμπυρατερ 18 ως 24mm και πιστευω κατι θα κανει Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Μαματο τελικα σκεφτηκα.Αν εχει ιδιες βασεις για το στρ 150μοτερ τοτε θα αγορασω ενα μεταχειρισμενο με μαξιμουμ 400 500 ευρο και θα ειμαι μια χαρα.Στελνω μηνυμα αμεσως στην κυμκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 λογο οικονομιας και μιας που η kymco δεν φημιζεται για την τεχνολογια της παιζει σε ολα τα παπια της να εχει το ιδιο σασι. και αν βρεις και δυο φιλαρακια που ξερουν το βαζεις και τζαμπα! να ξερεις οτι σαν το μαμα δεν παει τιποτα!! και εχεις και αντοχη (δεν φοβασε μην κολησει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 grigoriso:Φιλε Γρηγορη ας λεμε πως εχουν τα πραγματα σωστα.Εχεις ενα παπι δηλωμενο 50αρι κυριως οι 16χρονοι δεν μπορουν να κανουν αλλιως,υπαρχουν ομως περιπτωσεις σαν τη δικη μου.Αναγκαστικα να παρω 50αρι παπι για σοβαρους λογους ενω κανονικα δεν θα επερνα...αυτο βεβαια ειναι μια μεγαλη ιστορια που δεν θα την εκθεσω δημοσια.Λοιπον εφοσον καποιος εχει ενα 50αρι δυστυχως μα δυστυχως στο δρομο δεν κυκλοφορεις 1)Δεν εχεις δυναμη να κανεις μια προσπεραση που κινδυνευεις αν δεν την κανεις 2)Ειδικα σε δρομους με ανηφορικες κλησεις εχεις τεραστιες πιθανοτητες να σε ποδοπατησουν τα Ι.Χ.Αναγκαζεσε να αναβαθμισεις ωστε να χεις μια αρμοζουσα δυναμη που χρειαζεται για να κυκλοφορεις αποτρεπωντας τα παραπανω παραδειγματα;)Το πρωτο πραγμα που εχουμε στο μυαλο μας ειναι να κανουμε την απαραιτητη αναβαθμιση αλλα να μην φαινετε οτι ειναι "πειραγμενο" (εξατμιση - αριθμοι κινητηρα - χοανη κ.α)Εμενα πριν 2 βδομαδες με σταματησαν 2 ζηταδες καθοδον για τη δουλεια και μονο που δεν με γδυσαν (περιπτωση μιλαμε:fool:)ελεγε ο ενας στον αλλον -"τον κινητηρα αλλαγμενο τον εχει...για δες." ο αλλος: -"Ασε ρε βαριεμε να κοιταξω τους αριθμους αλλα φαινετε καραπειραγμενο το μοτερ,θα τον αφησουμε να τη γλυτωσει φτηνα αυτη τη φορα....την επομενη φορα θα τον μαδησουμε" ----------------------------------- Μην αλλαζετε μοτερ,κρατηστε του εργοστασιου καντε μια μικρη αναβαθμιση και μην πεταξετε αλλα λεφτα;)Παρτε κατι καλυτερο απο 50αρι αν μπορειτε με το αναλογο διπλωμα φυσικα...καντε 2 χρονακια υπομονη αν ειστε 16 και το αποτελεσμα θα σας ωφελησει.Το λεω ο ιδιος που εχω παπι αναβαθμισμενο αλλα δεν με χαροποιει ιδιαιτερα που εχω αναβαθμισμενο 50αρι και οχι επειδη εχει καποιο προβλημα αλλα για αυτα που αναφερω παραπανω και για τα χρηματα που εδωσα (παιρνω ενα crypton x και εναμιση μηνα βενζινη πληρωμενη);) ----------------------------------- Το σημαντικοτερο πανω απολα αυτα που ανεφερα......ειναι πριν παρεις παπι - μηχανη ή οτιδηποτε αλλο......περνεις πρωτα εξοπλισμο - μπουφαν μηχανης - γαντια - ΚΡΑΝΟΣ οσο γινετε περισσοτερα χρηματα σε αυτο. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Στελαρα μου σωστη η αποψη σου και συμφωνω απολυτα!! εγω το λεω για καποιον που θελει να κανει αναβαθμηση στην αναβαθμηση. που δεν αξιζει!! αν αλλαξεις μοτερ και εχεις ενα αξιοπρεπες μηχανακι να κινησε με 120χλμ ανετα δεν χρειαζεται να το αλλαξεις μεθαυριο, ασε που το jetix δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το χ! ο μαριος τα εχει ολα, μονοσοκ, δισκοφρενα μπρος πισω, ενα μοτερ του λειπει μονο. ασε που ειναι ποιο ευκολα να σε γραψουνε με ενα 50αρι με μοτορσπορτ παρα με ενα 150 μαμα. ολα αυτα ομως μπορουν να γινουν και στα 18!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Στελαρα μου σωστη η αποψη σου και συμφωνω απολυτα!! εγω το λεω για καποιον που θελει να κανει αναβαθμηση στην αναβαθμηση. που δεν αξιζει!! αν αλλαξεις μοτερ και εχεις ενα αξιοπρεπες μηχανακι να κινησε με 120χλμ ανετα δεν χρειαζεται να το αλλαξεις μεθαυριο, ασε που το jetix δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το χ! ο μαριος τα εχει ολα, μονοσοκ, δισκοφρενα μπρος πισω, ενα μοτερ του λειπει μονο. ασε που ειναι ποιο ευκολα να σε γραψουνε με ενα 50αρι με μοτορσπορτ παρα με ενα 150 μαμα. ολα αυτα ομως μπορουν να γινουν και στα 18!!! παιδια μια που θεσατε το θεμα αν βαλω την 150 ή 125 μαμα,η εξατμιση του τζετιξ θα μπενει στο μοτερ του στρ? μηπως επειδη θα ειναι 150 το μηχανακι η εξατμιση(που χει το τζετιξ στα 70) να κοβει?.Και αν βαλω το μοτερ 150 με το 5αρι σασμαν θα υπαρχει προβλημα στο κοντερ του τζετιξ που εχει 4 ταχυτητες ή θα εφαρμοστει αμεσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 grigoriso:Mε βρισκεις απολυτα συμφωνο με αυτα που αναφερεις.Επισης δικιο εχεις στο οτι με ενα μαμα κινητηρα 150cc με εργοστασιου εξατμιση δυσκολα να σε μυριστουν εκτος αν κοιταξουν αριθμους ,αν εισαι 18 και πανω κανενα προβλημα (με το αναλογο διπλωμα φυσικα).Το crypton X το εφερα σαν παραδειγμα για το συνολικο κοστος. hondaglx:Μαριε απλα παιρνεις το μοτερ με την ηλεκτρονικη του και την εξατμιση.Εφοσον εχεις το Jetix 50 παρε απο το Jetix 150 το μοτερ κτλ.Αλλα δες ποσο βγαινει το κοστος και αν οντως σε συμφερει να κανεις αυτη την κινηση;) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 grigoriso:Mε βρισκεις απολυτα συμφωνο με αυτα που αναφερεις.Επισης δικιο εχεις στο οτι με ενα μαμα κινητηρα 150cc με εργοστασιου εξατμιση δυσκολα να σε μυριστουν εκτος αν κοιταξουν αριθμους ,αν εισαι 18 και πανω κανενα προβλημα (με το αναλογο διπλωμα φυσικα).Το crypton X το εφερα σαν παραδειγμα για το συνολικο κοστος. hondaglx:Μαριε απλα παιρνεις το μοτερ με την ηλεκτρονικη του και την εξατμιση.Εφοσον εχεις το Jetix 50 παρε απο το Jetix 150 το μοτερ κτλ.Αλλα δες ποσο βγαινει το κοστος και αν οντως σε συμφερει να κανεις αυτη την κινηση;) επειδη η κυμκο μεμονομενα μοτερ δεν πουλαει θα πρεπει να αγορασεις ολο το τζετιξ .Αλλα επειδη δεν συμφερει πιστευω το μοτερ του στρ ειναι καλυτερη λυση αφου το αγορασω μεταχειρισμενο !!Η μαμα εξατμιση του στρ κουμπωνει στο τζετιξ?Το κοντερ εφαρμοζεται αυτοματα στο 5αρι σασμαν του κινητηρα του στρ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 παιδια τελικα δεν ταιριαζουν οι βασεις του τζετιξ με του στρειτ :wacko: :mad: :wacko: μονο με του νεξον 50 125 μαμοτο μου.Οποτε παμε στην αρχικη σκεψη ! ποσο κοστιζει να ανεβασο κιβικα το μοτερ με πραγματα χοντα?Σας ειπα κυριως με ενδιαφερει να ανεβασω πιο πολλους ιππους για να τραβαει σε ανηφορες.Να σας θημησω πως ειναι ηδη 70αρι με κεφαλη 70αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 hondaglx:Πηρες μοτερ Straight 150? Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 hondaglx:Πηρες μοτερ Straight 150? οχι και ευτυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hondaglx:Παλι καλα. Την Παρασκευη το βραδυ που μας περασε ειχα μια απωλεια,με δικαβαλο πεσαμε σε λακουβα (απτις πολλες) και στραβωσε η πισω ζαντα:(:cry: Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hondaglx:Παλι καλα. Την Παρασκευη το βραδυ που μας περασε ειχα μια απωλεια,με δικαβαλο πεσαμε σε λακουβα (απτις πολλες) και στραβωσε η πισω ζαντα:(:cry: :( καλυτερα βαλε πολυακτινες .Τελικα το πουλας το νεξον οπως ειχες πει πριν καμια βδομαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hondaglx:Σκεφτομαι να μην παω να παρω την ιδια ζαντα του Nexxon,αλλα να παρω σετ τις ζαντες του Modenas Dinamik στις οποιες εχω αδυναμια κυριως λογω εμφανισης οποτε τις βλεπω:love: και γενικως εχω ακουσει καλα λογια οτι εχουν αντοχες;)Για τις πολυακτινες δεν το σκεφτομαι με τιποτα. Επισης οσες φορες μου περναει απο το μυαλο η ιδεα να το δωσω για κατι αλλο...τα βαζω κατω και καταληγω στο συμπερασμα οτι 1ον:Δεν συμφερει οικονομικα 2ον:Για μενα ειναι μοναδικο παπι ετσι οπως το χω κανει με τις δικες μου προτιμησεις 3ον:Τι καλυτερο να επιλεξω (?)....Βλεπω ολα τα παπια οτι ολο και καπου θελουν επιπλεον χρηματα;) 4ον:Οτι εχω οδηγησει μεχρι στιγμης απο παπι κανενα δεν μου χει δωσει την ευχαριστιση και την αισθηση που μου δινει το Nexxoni μου:love: Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hondaglx:Σκεφτομαι να μην παω να παρω την ιδια ζαντα του Nexxon,αλλα να παρω σετ τις ζαντες του Modenas Dinamik στις οποιες εχω αδυναμια κυριως λογω εμφανισης οποτε τις βλεπω:love: και γενικως εχω ακουσει καλα λογια οτι εχουν αντοχες;) Aυτο ειναι ακριβως το αντιθετο σπανε με το παραμικρο αντιθετα με του daytona(dy50r η sprinter)ειναι πολυ καλητερες και ειδικα με δυαρακια που τα εχω δοκιμασει δεν εχουν κανενα προβλημα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hondaglx:Παλι καλα. Την Παρασκευη το βραδυ που μας περασε ειχα μια απωλεια,με δικαβαλο πεσαμε σε λακουβα (απτις πολλες) και στραβωσε η πισω ζαντα:(:cry: αν απλα ξεχιλοσαν τα στεφανια μπορεις να το φτιαξεις δεν ειναι τιποτα! οσο για τι ζαντες του dinamic μπορει να ειναι ωραιες αλλα και εμεις τις εχουμε με χτυπηματα, φταιει και το δυαρακι λαστιχο ομως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 grigoriso:Η πισω ζαντα στραβωσε και σε ενα σημειο εχει κανει ενα εξογκωμα που ανετα μπαινει ο αντιχειρας μου αναμεσα στο τοιχωμα της ζαντας και του λαστιχου:(Το πηγα σε ανθρωπο δικο μου που αλλαζω λαστιχα,το κοιταξε και δεν διορθωνετε.Πρεπει να την αλλαξω,λεω αντι να παρω παλι την ιδια ας παρω σετ τις ζαντες του dinamik που εχω ακουσει καλα λογια περι αντοχης.Οταν λες χτυπηματα εννοεις επιφανειακα (γρατζουνιες κτλ)? Οι διαστασεις στα λαστιχα μου ειναι πισω 2.50 και μπροστα 2.25.Θελω να σε ρωτησω κατι μιας και ανεφερες οτι εχετε dinamik,η δισκοπλακα ειναι με 4 ή 5 βιδες? Ρωταω για να μαι σιγουρος αν θα μπαινουν οι δισκοπλακες του nexxon στις ζαντες,αν μπορεις κοιταξε και πες μου για να παω να παραγειλω τις ζαντες.Θα σου ειμαι υποχρεος φιλε μου Γρηγορη:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 στελιο στον τομεα του δισκοφρενου θα σε παιδεψει γιατι το διναμικ εχει τεσσερις βιδες ενω το νεξξον 5. yes!!!!! μην ξεχνας οτι θες και σινεμπλοκ και τη βαση του γραναζιου η οποια στο διναμικ εχει 5 βιδες και στο νεχχον 4ις για την πισω ροδα!! απ οτι το εκοψα πλαι πλαι αρα θες τις δυο ζαντες δυο δισκοφρενα τα σινεμποκ τη βαση για το πισω γραναζι και γραναζι και αν κουμπονουν καλα!! μπορω να στα βγαλω και photo πλαι πλαι να τα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 grigoriso:Ωραια...πολυ ωραια:)Το Σεπτεμβριο θα το παω στο μαστορα μου να βαλουμε τις ζαντες - σινεμπλοκ - βαση - γραναζι - δισκοπλακες Βraking - σωληνακια υψηλης πιεσης - τακακια.Θα βγει χιλιες φορες καλυτερο:cool:Ευχαριστω πολυ Γρηγορη για τις πληροφοριες και φυσικα αν εχεις χρονο βγαλε την φωτογραφια που λες να δουμε τι παιζει πανω κατω με το μαστορα:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 στελιο πολυ καλη πατεντα θα εχεις αλλο μηχανακι αλλα ρε φιλε γιατι δεν παιρνεις ενα dinamic να γουσταρεις?? θες για ολα αυτα 300ευρω!! υ.γ δεν στη λεω μια συμβουλη δινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 στελιο πολυ καλη πατεντα θα εχεις αλλο μηχανακι αλλα ρε φιλε γιατι δεν παιρνεις ενα dinamic να γουσταρεις?? θες για ολα αυτα 300ευρω!! υ.γ δεν στη λεω μια συμβουλη δινω!! μονο 300€ εγω πιστευω αρκετα παραπανω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 στελιο πολυ καλη πατεντα θα εχεις αλλο μηχανακι αλλα ρε φιλε γιατι δεν παιρνεις ενα dinamic να γουσταρεις?? θες για ολα αυτα 300ευρω!! υ.γ δεν στη λεω μια συμβουλη δινω!! Ευχαριστως να σου απαντησω,καταρχην οπως ξερεις δεν πωλειται πλεον καινουργιο dinamik οποτε θα πρεπει να πας σε αγορα μεταχειρισμενου που αυτο σημαινει η τσεπη δε συμαζευετε ειδικα το σασμαν του dinamik δεν ειναι οτι καλυτερο.Επισης διχρονο σημαινει πολλα εξοδα σε συντηρηση και γενικα προτιμω παντα 4 χρονα ειτε ειναι μηχανη ειτε παπι:) Εχω το nexxon στο οποιο εβαλα λευτα και το χω κομπλε απο μοτερ...ολο το παπι ειναι απολαυση και ας εχει καποιες ατελειες σε περιφεριακα.Το τελευτεο που θελω να πω ειναι οτι δεν το δινω με τιποτα (οποτε οτι λευτα να εχει πανω του θα τα ευχαριστιεμε μια ζωη)...το αγαπαω το Nexxoni μου:cool: Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 και εγω διχρονο δεν θα αγοραζα ποτε. εχει τρελο γκαζι σε σχεση με το τ4 αλλα σαν της μεγαλες δεν εχει τιποτα! επανερχομαι λοιπον και λεω πως αν τα κανεις ολα αυτα θα εχεις το ποιο πειραγμενο nexxon στην Ελλαδα και γι αυτο ανυπομονω να το δω!! αυριο θα εχεις και τις photo μονο στειλε μου ενα mail σε pm να σου τις στειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 grigoriso:Η πισω ζαντα στραβωσε και σε ενα σημειο εχει κανει ενα εξογκωμα που ανετα μπαινει ο αντιχειρας μου αναμεσα στο τοιχωμα της ζαντας και του λαστιχου:(Το πηγα σε ανθρωπο δικο μου που αλλαζω λαστιχα,το κοιταξε και δεν διορθωνετε.Πρεπει να την αλλαξω,λεω αντι να παρω παλι την ιδια ας παρω σετ τις ζαντες του dinamik που εχω ακουσει καλα λογια περι αντοχης.Οταν λες χτυπηματα εννοεις επιφανειακα (γρατζουνιες κτλ)? Οι διαστασεις στα λαστιχα μου ειναι πισω 2.50 και μπροστα 2.25.Θελω να σε ρωτησω κατι μιας και ανεφερες οτι εχετε dinamik,η δισκοπλακα ειναι με 4 ή 5 βιδες? Ρωταω για να μαι σιγουρος αν θα μπαινουν οι δισκοπλακες του nexxon στις ζαντες,αν μπορεις κοιταξε και πες μου για να παω να παραγειλω τις ζαντες.Θα σου ειμαι υποχρεος φιλε μου Γρηγορη:) Παντως να ξερεις η γνησιες ζαντες απο dinamic κανουν 150 η μια:X Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 powerman95:Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε:)Ουτως η αλλως καινουργια θα τα παρω απο την αντιπροσωπεια της Modenas,το μονο που μας μενει ειναι να μαζεψουμε μερικα ευρω μεχρι το Σεπτεμβρη να μπει για αλλαγη;)Βεβαια θα το μελετησουμε καλα να δουμε αν μπαινουν πανω στο ψαλιδι του nexxon γιατι μπορει να μην κανουν και να πρεπει να βαλουμε ψαλιδι dinamik το οποιο εχει monoshock αναρτηση και παμε για αλλα μετα..........θα δουμε θα δουμε...υπομονη μονο:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts