Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5610 XpressMusic

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο ηχος του ειναι πολυ καλος(δεν εχω εμπειρια απο Ν series),το slide λειτουργει αψογα,αρκει να μην σου πεσει κατω...Εμενα εφαγε μια μικρη σαβουρα(καθομουν στην καρεκλα και μου επεσε)και τωρα εχει χαλαρωσει πολυ το slide.Το περιμενα πιο στιβαρο.

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να σου πω... εγώ για παράδειγμα το είχα κλειστό, το άνοιξα στις 10 και μου ήρθε ένα μήνυμα που έγραφε ότι εστάλη στις 8:28. (Αν εννοείς αυτό).

Επίσης, εκτός από το όνομα, μπορείς να βάλεις να σου βγάζει και την φωτογραφία από αυτόν που σου έστειλε το μήνυμα. :)

σε ευχαριστω...ναι αυτο εννοουσα..σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..:)

καλημερα

μηπως ξερει κανεις αν το slide button αλλαζει??εφαγε μια τουμπα κ εσπασε το κουμπακι κ απο τις δυο πλευρες??? θα μου το διορθωσουν??κ αν ..λεω αν..γνωριζει κανεις κ το κοστος....

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

καλημερα

μηπως ξερει κανεις αν το slide button αλλαζει??εφαγε μια τουμπα κ εσπασε το κουμπακι κ απο τις δυο πλευρες??? θα μου το διορθωσουν??κ αν ..λεω αν..γνωριζει κανεις κ το κοστος....

Εγω που το πηγα μου ειπανε οτι δεν το διορθωνουν..Δοκιμασε και εσυ.

Εγω που το πηγα μου ειπανε οτι δεν το διορθωνουν..Δοκιμασε και εσυ.

δεν το διορθωνουν????σοβαρα μιλας??που πηγες?κ τι θα γινει δλδ??:cry:

alpha copy,στην βεραντζερου.Το κρατησανε μια μερα και μου ειπανε οτι δεν μπορουν να το διορθωσουν.Το κρατας ετσι δυστυχως.Τεραστιο μειονεκτημα του 5610,πολυ ευαισθητο στις πτωσεις και μετα δεν στο φτιαχνουν.

alpha copy,στην βεραντζερου.Το κρατησανε μια μερα και μου ειπανε οτι δεν μπορουν να το διορθωσουν.Το κρατας ετσι δυστυχως.Τεραστιο μειονεκτημα του 5610,πολυ ευαισθητο στις πτωσεις και μετα δεν στο φτιαχνουν.

ναι αν δεν διορθωνετε οντως το μειονεκτημα ειναι πολυ σοβαρο γιατι οπως κ να εχει σε ολους το κινητο μας εχει πεσει εστω κ μια φορα...

εγω θα το παω απο εκει που το πηρα σε καταστημα της βονταφον κ να δουμε τι θα μου πουν αν κ οπως το βλεπω θα εισπραξω κ εγω ενα ωραιοτατο "δεν διορθωνετε":cry:

Κι εμενα μου εχει σπασει λιγο στο πλαϊ. Προσωπικα θα προτιμουσα να μην υπηρχε το slide button η να μπορουσες να το ρυθμισεις για να σε πηγαινει σε οποιο φακελο θες. Αλλιως σιγα την καινοτομια. Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει ποσο χρεωνεται το λεπτο στα κινητα της wind; Γιατι εχω μιλησει μια ωρα παραπανω απο το χρονο του προγραμματος μου και φοβαμαι μη φαω καμια φρικη οταν ερθει ο λογαριασμος! :worry:

Κι εμενα μου εχει σπασει λιγο στο πλαϊ. Προσωπικα θα προτιμουσα να μην υπηρχε το slide button η να μπορουσες να το ρυθμισεις για να σε πηγαινει σε οποιο φακελο θες. Αλλιως σιγα την καινοτομια. Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει ποσο χρεωνεται το λεπτο στα κινητα της wind; Γιατι εχω μιλησει μια ωρα παραπανω απο το χρονο του προγραμματος μου και φοβαμαι μη φαω καμια φρικη οταν ερθει ο λογαριασμος! :worry:

περιπου 10 ευρω παραπανω θα πληρωσεις .μην τρελαινεσαι.

• 2 weeks later...

Παιδια το opera δεν παιζει το εχει χρησιμοποιησει κανεις?

Εχω wind και το browser της nokia δουλευει κανονοκα

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

απο οτι γνωριζω δεν αλλαζει η προσοψη :rolleyes:

Γεια σας παιδια,εχω το 5610 με το κοκκινο χρωμα.θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε αν μπορω να αλλαξω την προσοψη στο κινητο.

Γινεται . Μπορεις να βαλεις την μπλε αν θελησεις .

Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό και να γυρίσω σε Νοκια αν κ είχα για καιρο SE. Από φωτογραφίες τι λέει? Σε σύγκριση με το Κ810(το είχα κ για αυτό ρωτάω)?

Σ ευχαριστω πολυ!σορι αν σε κουραζω αλλα αν ξερεις θα μπορουσες να μου πεις ποσο θα ειναι το κοστος πανω κατω?

Η δικια μου που του αλλαξε προσοψη πληρωσε 30 ευρω :X

Ρωτα σε καποιο Νοκια σοπ κοντα σου μπας και ειναι διαφορετικα τα πραγματα :)

Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό και να γυρίσω σε Νοκια αν κ είχα για καιρο SE. Από φωτογραφίες τι λέει? Σε σύγκριση με το Κ810(το είχα κ για αυτό ρωτάω)?

Εεπιδη εχω κανει συγκριση μπορω να πω οτι εχουν παρομοιες επιδοσεις , το Κ800 υπερτερει ομως στις ληψεις χωρις επαρκη φωτισμο .

Σε εξωτερικες και εσωτερικες φωτο υπαρχαν περιπτωσεις οπου καλυτερες φωτο εβγαζε μια το μεν και μια το δε .

Δηλαδη , εκτος απο το φλας κυμαινεται στα ιδια επιπεδα .

• 2 weeks later...

Γεια σας.

Μόλις αγόρασα μιά κάρτα μνήμης lexar 4gb για nokia 5610 xpress music,αλλά δεν την αναγνωρίζει,παρ'όλο που το κινητό υποστηρίζει μέχρι 4gb κάρτα και τον συγκεκριμένο τύπο κάρτας,την micro sd.Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω επειδή δεν μπορώ να βρω λύση,μιας και δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις(αν χρειάζονται στην προκειμένη περίπτωση) πάνω στα κινητά;

ωχ λεγε μου τετοια.. κ εγω εκανα παραγγελια μια Kingston

4GB microSDHC Card ..λες να εχω κ εγω προβλημα???:cry:

ωχ λεγε μου τετοια.. κ εγω εκανα παραγγελια μια Kingston

4GB microSDHC Card ..λες να εχω κ εγω προβλημα???:cry:

Αυτή ακριβώς πήρε ένας φίλος μου για το 5610 από το e-shop και δουλεύει τέλεια! Απ' ότι μου είπε, σε σχέση με άλλες είναι πολύ γρήγορη.

εγω το πηγα σε καταστημα της βονταφον που το αγορασα το στειλανε για σερβις..κ μου το διορθωσαν.. κοστος?35 ευρω...

Αυτή ακριβώς πήρε ένας φίλος μου για το 5610 από το e-shop και δουλεύει τέλεια! Απ' ότι μου είπε, σε σχέση με άλλες είναι πολύ γρήγορη.

αχ ωραια.. ανησυχησα λιγακι πριν... ευχαριστω για την πληροφορια:)

Γεια σας παιδια.Ειμαι κι εγω κατοχος nokia 5610.Χθες μου παρουσιασε καποιο προβλημα.Ενω ακουγα μουσικη,εκλεισε ξαφνικα και αρχισε να κανει ενημερωση απο την καρτα μνημης.Ειναι κατι που εχει κανει αρκετες φορες και δεν ηξερα τον λογο.Χθες ομως κολλησε και δεν ανταποκρινοταν.Το εσβησα και εβγαλα την καρτα,και αφου το ανοιξα δεν ειχε κανενα προβλημα.Οταν ομως την εβαλα παλι,ξανακολλησε.Η καρτα ειναι 2 gb,και ειναι σχεδον γεματη.Μηπως πρεπει να σβησω μερικα αρχεια ή φταιει κατι αλλο?

Γεια σας παιδια.Ειμαι κι εγω κατοχος nokia 5610.Χθες μου παρουσιασε καποιο προβλημα.Ενω ακουγα μουσικη,εκλεισε ξαφνικα και αρχισε να κανει ενημερωση απο την καρτα μνημης.Ειναι κατι που εχει κανει αρκετες φορες και δεν ηξερα τον λογο.Χθες ομως κολλησε και δεν ανταποκρινοταν.Το εσβησα και εβγαλα την καρτα,και αφου το ανοιξα δεν ειχε κανενα προβλημα.Οταν ομως την εβαλα παλι,ξανακολλησε.Η καρτα ειναι 2 gb,και ειναι σχεδον γεματη.Μηπως πρεπει να σβησω μερικα αρχεια ή φταιει κατι αλλο?

Το είχε παρουσιάσει και σε ένα 5610 ενός φίλου μου. Δες αν μπορείς να αδιάσεις λίγο την κάρτα από τον υπολογιστή, ίσως με ένα card reader και να την ξαναβάλεις. Επίσης δες αν είναι γεμάτη η μνήμη του τηλεφώνου, οπότε είναι λογικό να κολλάει λίγο.

Πριν 5 μέρες πήρα το Clip D Radio Bluetooth αλλά έχω ένα πρόβλημα, κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της συνομιλίας σταματάω να ακούω και να με ακούνε πράγμα το οποίο δεν μου το κάνει σε άλλο κινητό που το δοκίμασα, αλλά και το κινητό δεν μου το κάνει με άλλο Bluetooth. Το πήγα πίσω μου το αντικαταστήσανε και μου κάνει τα ίδια. Η συνομιλία επανέρχεται άμα βάλω την κλήση σε αναμονή και μετά πατήσω συνέχεια. Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα ;

Μόλις έχω κάνει αναβάθμιση του firmware από 4.41 σε 6.60.:happy:

Μέσω το Nokia Software Updater και του Nemesis. Όλα μια χάρα.:happy:

Κανένα πρόβλημα, μέχρι τώρα.:ninja: