Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5610 XpressMusic

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν,παίδες,το απόγευμα θα πάω να το πάρω κι εγώ!!Ας ελπίσω ότι η Wind θα το έχει διαθέσιμο...Έχει τόσες συσκευές...Λογικά και αυτήν...Πόσο καιρό έχει που βγήκε?

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πόσο καιρό έχει που βγήκε?

Εχει ερθει επισημα απο Alpha Copy :worry: ?

Παραεισαγωγης δεν ειναι αυτα που κυκλοφορουν μεχρι σημερα :O ?

Εχει ερθει επισημα απο Alpha Copy :worry: ?

Παραεισαγωγης δεν ειναι αυτα που κυκλοφορουν μεχρι σημερα :O ?

Λοιπόν,όπως είπες,είναι όλα παραεισαγωγής...Και η χαζή,η ηλίθια η Wind,τώρα που πήρα τηλ,είπε ότι δεν κυκλοφόρησε ακόμα επίσημα και για αυτό δεν το έχουν...Από καινούριο χρόνο και αν όχι αρχές Φεβρουαρίου...Εμένα έτσι είπαν Κοζάνη...Φυσικά δε μπορώ να περιμένω,διότι το W810 που έχω έχει πρόβλημα και δε φορτίζει και έχει ακόμα μια γραμμή και αύριο ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κινητό...Οπότε,bb NOKIA 5610...

Θεέ μου,γιατί όλα σε εμένα???

Εχεις επιδοτηση ?

Πρεπει απο Wind ?

Τωρα τι θα επιλεξεις ? 6500 slide ?

όχι,δεν έχω επιδότηση....Και δε νομίζω ότι θα το έχουν τα υπόλοιπα καταστήματα...Για 6500 όχι,μπα,αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω!Και η αναζήτηση συσκευών δε βοηθάει!!!Βγάζει τα παλιά!!!!!!!Εγώ θέλω ένα μουσικό,οχι το 5310 και με οριο τα λεφτα του 5610...εχεις να προτεινεις κτ?μουσικό...

EDIT:Λέω να πάρω το 5700...

Κανε ενα θεμα στους διαξιφισμους :) !

Εχω ακουσει καλα σχολια για το 5700 , ειναι αρκετα καλο μουσικο κινητο ...

Το 6500 slide ειναι πολυ επιλογη παντως !

Καλες αγορες :happy: !

Κανε ενα θεμα στους διαξιφισμους :) !

Εχω ακουσει καλα σχολια για το 5700 , ειναι αρκετα καλο μουσικο κινητο ...

Το 6500 slide ειναι πολυ επιλογη παντως !

Καλες αγορες :happy: !

10x,πάω να πάρω...θα αποφασίσω τότε...πάντως,μουσικό θα πάρω κατά 99%...

Review by gsmarena

http://www.gsmarena.com/nokia_5610_xpressmusic-review-199.php

Nokia 5610 XpressMusic is a superb and compact music slider,

covering all the essentials of a contemporary handset.

It has original design, great music capabilities and above-average camera.

Last but not least, the solid sporty casing and brilliant display sure add to the appeal.

Nokia 5610 outspokenly targets the young and music is understandably of the utmost importance.

Along with it though, this handset seems to have enough to enjoy a more diversified following.

Nokia 5610 is already selling and the price tag of about 320 Euro

makes it a reasonable choice given the variety of functions on offer.

Paidia vgike neo update gia to kintaki mas???

sto 6500 slide vgike neo!!!

V4.81 lete na uparxei to idio kai gia to diko mas???

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Εχουμε αναβαθμιση!! 4.81!!!! τωρα την κανω θα σας ενημερωσω για παρατηρησεις!!

Δυστυχως την πατησα!!! εχει κανεις το prodct code για Ελληνικο 5610??

Εκανα αναβαθμιση και δεν εχει Ελληνικα στο μενου... HELP

Τελικα τα καταφερα το Ελληνικο product code ειναι 0552290 και με το nemesis ολα καλα!!!

(ευτυχως...)

Εχουμε αναβαθμιση!! 4.81!!!! τωρα την κανω θα σας ενημερωσω για παρατηρησεις!!

Δυστυχως την πατησα!!! εχει κανεις το prodct code για Ελληνικο 5610??

Εκανα αναβαθμιση και δεν εχει Ελληνικα στο μενου... HELP

Τελικα τα καταφερα το Ελληνικο product code ειναι 0552290 και με το nemesis ολα καλα!!!

(ευτυχως...)

Ε πώς από αγγλικό μενού το έκανες στα ελληνικά;:wacko::wacko:

Εξήγας λιγάκι πως να κάνουμε αναβάθμιση και να διατηρηθεί το ελληνικό μενού;:wacko:

Thanks!

Το δικο μου ειχε product code 0552212 που ειναι εισαγωγης ενω το product code 0552290 ειναι το ελληνικο. Οι διαφορες ειναι στις εγκατεστημενες γλωσσες και στην διαταξη του πληκτρολογειου (εμενα δεν γραφει τους Ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογειο)

Επομενως οταν εκανα αναβαθμιση το updater ειδε οτι ειναι το εισαγωγης και στην ενημερωση εβαλε τις γλωσσες της Ευρωπης με λατινκους χαρακτηρες...

Τωρα για να αλλαξεις το product code (εαν δεν εχεις το Ελληνικο) θα πρεπει να κατεβασεις το Nemesis απο εδω http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103812.zip

και ακολουθα τις οδηγιες για αλλαη product code εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2111406#post2111406

η εδω: http://rapidshare.com/files/4555828/N73_to_N73_Music_Edition.zip.html

Και βαζεις product code το 0552290

Εχουμε κανενα νεο ποτε κυκλοφορει επισημα στη ελλαδα?Οταν ερθει δε θα εχει σχεδον την ιδια τιμη με το 6500 slide?Tο κινητακι ειναι πανεμορφο αλλα θα θελα 2 πραγματα να ειχε,να ηταν S60 κ να ειχε κ wifi!!

Εχουμε κανενα νεο ποτε κυκλοφορει επισημα στη ελλαδα?Οταν ερθει δε θα εχει σχεδον την ιδια τιμη με το 6500 slide?Tο κινητακι ειναι πανεμορφο αλλα θα θελα 2 πραγματα να ειχε,να ηταν S60 κ να ειχε κ wifi!!

Οντως τοτε θα ηταν τελειο!!!!

Το δικο μου ειχε product code 0552212 που ειναι εισαγωγης ενω το product code 0552290 ειναι το ελληνικο. Οι διαφορες ειναι στις εγκατεστημενες γλωσσες και στην διαταξη του πληκτρολογειου (εμενα δεν γραφει τους Ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογειο)

Επομενως οταν εκανα αναβαθμιση το updater ειδε οτι ειναι το εισαγωγης και στην ενημερωση εβαλε τις γλωσσες της Ευρωπης με λατινκους χαρακτηρες...

Τωρα για να αλλαξεις το product code (εαν δεν εχεις το Ελληνικο) θα πρεπει να κατεβασεις το Nemesis απο εδω http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103812.zip

και ακολουθα τις οδηγιες για αλλαη product code εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2111406#post2111406

η εδω: http://rapidshare.com/files/4555828/N73_to_N73_Music_Edition.zip.html

Και βαζεις product code το 0552290

Φίλε... Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ! Να 'σαι καλά!

Μόλις έκανα τώρα την αναβάθμιση με το Ελληνικό Product Code και δουλεύει!

Χίλια Ευχαριστώ!!!:):happy::happy:

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι? Το κινητό που πωλείται? Το πλαίσιιο γιατί δεν το έχει?

Δεν έχει έρθει ακόμα? Τα πρώτα κομμάτια τώρα βγήκαν στην ελληνική αγορά?

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι? Το κινητό που πωλείται? Το πλαίσιιο γιατί δεν το έχει?

Δεν έχει έρθει ακόμα? Τα πρώτα κομμάτια τώρα βγήκαν στην ελληνική αγορά?

To εχω δει μονο στο φυλλαδιο της Wind , δεν ξερω αν το εχει διαθεσιμο ...

Σιγα-σιγα θα αρχισει να ερχεται σε ολα τα καταστηματα ...

Νομίζω μου αρέσει πολύ..αυτό που με προβληματίζει είναι το κουμπάκι που πάει δεξιά-αριστερά κατά πόσο θα είναι οκ και κατά πόσο θα δουλεύει καλά...είμαι ανάμεσα σε αυτό και το πανάκριβο 6500 slide.

thanks πάντως

Νομίζω μου αρέσει πολύ..αυτό που με προβληματίζει είναι το κουμπάκι που πάει δεξιά-αριστερά κατά πόσο θα είναι οκ και κατά πόσο θα δουλεύει καλά...είμαι ανάμεσα σε αυτό και το πανάκριβο 6500 slide.

thanks πάντως

Το κουμπακι που παει δεξια - αριστερα ειναι για να μπαινεις γρηγορα ειτε στο ραδιο ειτε στο player σε οποιο σημειο του μενου κι αν εισαι και ειναι ακρως βολικο!!! και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και ουτε νομιζω θα παρουσιασει :p

Συμφωνω .

Πολυ βολικο , αμεση προσβαση στην μουσικη και στο ραδιο ...

bezoss, ποιο σου αρεσει εμφανισιακα ?

δεν ξέρω παιδιά με προβληματίζει! και το joystick των sony ericsson βολικό ήταν...αλλά ήταν για τα μπάζα και χάλαγε πολύ εύκολα!

αν και θα μου πείτε ότι λειτουργικά αυτά τα 2 δεν συγκρίνονται...είναι άλλη η φιλοσοφία τους.

Μου αρέσουν πολύ και τα 2. το 6500 το βρίσκω πολύ ακριβό βασικά.

αυτό σε τι τιμή παίζει? και δεν θέλω να το πάρω και μόλις βγεί..γιατί η ΝΟΚΙΑ στα αρχικά της firmware δεν είναι ότι καλύτερο

varsamis Νομίζω μου αρέσει περισσότερο το 6510...είναι λεπτό κιόλας..δεν ξέρω κατά πόσο τα slide αντέχουν στις πτώσεις....αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :)