Jump to content

[S60 3rd Edition] Next Gen N-Gage games

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πας στην "εκθεση",βιντεο και θα διαγραψεις το αρχειο ngage.3gp.Αυτο...μετα απο αυτο οταν εκκινεις την εφαρμογη θα αρχιζει χωρις τον εκκωφαντικο-ενοχλητικο ηχο εναρξης με τα μπαλακια...Εγω παντως απο προχθες αντιμετωπιζω προβλημα με την εφαρμογη οταν παω να ενημερωσω τα παιχνιδια μου βγαζει το μυνημα"out of internal memory.close some applications and try again (Error-4)..Παντως ειμαι σιγουρος οτι δεν τρεχει καμμια εφαρμογη στο παρασκηνιο..Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει η τι μπορω να κανω??
Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το βρησκω το συγκεκριμενο. Εψαξα και στους φακελους αλλα δεν βρησκω τιποτα. Μου χεις σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα.:mad:

Καμια ιδεα?

αγορασα κινητο που ειχε κωδικο για ενεργοποιηση του tetris ο οποιος δυστυχως ειχε ληξει. ειχε παρελθει η ημερομηνια ενεργοποιησης. καμια ιδεα για το τι μπορει να γινει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

καλημέρα

εχω ενα νοκια ν85 με ενσωματωμένο το ngage.τι πρεπει να κανω για να βαλω παιχνιδια?εχω κανει sign in στο opda, οποτε μπορω να υπογραπσω παιχνιδια και εφαρμογές.

Απλα θα πρεπει να βρεις παιχνιδια συμβατα τα οποια εχουν καταληξη .n-gage.

Aν βρεις τετοια παιχνιδια απλα τα βαζεις στον φακελο n-gage που βρησκεται στην καρτα μνημης και να τρεξεις το προγραμμα. Αφου το τρεξεις θα ξεκινησει αυτοματα η εγκατασταση.

Εναλλακτικα κατεβαζεις μεσα απο την εφαρμογη το trial παιχνιδι που θες μετα το αγοραζεις σου στελνουν τον κωδικο και το ενεργοποιεις.

Απλα θα πρεπει να βρεις παιχνιδια συμβατα τα οποια εχουν καταληξη .n-gage.

Εχω την εντυπωση φιλε οτι κανεις λαθος,εκτος εαν εννοουσες κατι αλλο οποτε συγνωμη.Η καταληξη που εχουν ειναι sis.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

εχω βρει και με ,sis και με .ngage αλλα τα πρωτα δεν παιζοθνε σαν ngage. τα παιχνιδια ομως με καταληξη .ngage οταν τα εκανα εγκατασταση ελεγε : file corrupted.delete it now

Εχω την εντυπωση φιλε οτι κανεις λαθος,εκτος εαν εννοουσες κατι αλλο οποτε συγνωμη.Η καταληξη που εχουν ειναι sis.

Οχι υπαρχουν και με τετοια καταληξη. Τα sis ειναι τα απλα παιχνιδια και οχι τα n-gage.

εχω βρει και με ,sis και με .ngage αλλα τα πρωτα δεν παιζοθνε σαν ngage. τα παιχνιδια ομως με καταληξη .ngage οταν τα εκανα εγκατασταση ελεγε : file corrupted.delete it now

Δεν χρειαζεται να βαλεις εφαρμογη αφου λες οτι την n-gage την εχεις.

Aυτα δεν θα πας να τα τρεξεις οπως ολα τα αρχεια sis απλα θα τα βαλεις στο φακελο που σου ειπα και θα ανοιξεις το n-gage και θα το εγκαταστησει αυτοματα.

Οχι υπαρχουν και με τετοια καταληξη. Τα sis ειναι τα απλα παιχνιδια και οχι τα n-gage.

Συγνωμη φιλε,εχω ομως την εντυπωση οτι εχεις μπερδευτει λιγο.Μηπως οταν λες οτι εχουν καταληξη n-gage αναφερεσαι στην πρωτη πλατφορμα που ειχε βγει;

Τα εχω ολα και τα δουλεψα ολα οταν ειχα το ν82,και καποια τα δοκιμασα και στο 5800.Καταληξη sis εχουν και δεν ειναι απλα παιχνιδια.Με την μονη διαφορα οτι η εγκατασταση τους δεν γινεται <<τρεχοντας>> το αρχειο,αλλα τοποθετοντας το στον φακελο ngage και στην συνεχεια η εγκατασταση γινεται μεσα απο το προγραμμα του n-gage.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν ξερω τι να σου πω αλλα εγω εχω περασει την τελευταια εκδοση του n-gage και βρηκα κατι παιχνιδια με αυτη την καταληξη και τα περασα και παιζουν κανονικα.

Μπορει να γινεται το ιδιο και με τα sis αλλα δεν το εχω δοκιμασει.

κριμα ρε γκαντεμια....

R.I.P. Ngage: 2003-2010

Δεν θα το έλεγα κρίμα , απλά θα αναβαθμίσουν τώρα το OVI Store ... ;)

Ούτως η άλλος , δεν είχε ποτέ τρελή υποστήριξη το N-Gage ..., ωραία μερικά παιχνίδια , αλλά ...λίγα!!!

Μακάρι να βγει άλλη 3d πλατφόρμα ακόμα καλύτερη και να υπάρχει υποστήριξη μεγαλύτερη!

Ή έστω στο Ovi Store να μπεί ανάλογη κατηγορία!

...ίδωμεν...:)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολη την παρεα!

Χαρη στις πολυτιμες συμβουλες σας καταφερα να αναβαθμισω και να χακαρω το κινητο μου (HelloOx, Drakkarius). Ενα τιμιο Ν82 :p

Το τελευταιο βημα ηταν να καταφερω να βαλω και μερικα παιχνιδακια NGAGE για να το χαιρομαι περισσοτερο.

Δυστυχως αυτο το καταφερα κατα το ημισι.

Βρηκα διαφορες βερσιον παιχνιδιων, παντα σε καταληξη .ngage , ειτε απο τορεντς ειτε απο binpda και τα εβαλα ολα στον φακελο n-gage της καρτας μνημης.

Ανοιξα την εφαρμογη NGAGE του κινητου μου, ειδε κανονικα τα games και εβγαλε μηνυμα οτι ετοιμαζει την εγκατασταση.

Στην αρχη μου τα εβγαζε με το σηματακι "TRIAL".Μετα το patchaki εφυγε το σημα.

Δοκιμασα επανειλλημενα την εγκατασταση με CapsOn, και στη συνεχεια πριν τα τρεξω, πατουσα CapsOff.

Παραθετω την λιστα με αυτα που δουλεψαν:

Creatures of the Deep

Space Impact

Pro Series Golf

Crash Bandicoot

Resident Evil

Tetris

Kαι αυτα που δεν δουλεψαν :(

Asphalt

Block Breaker

Bounce

Brothers in arms

Dogz

Midnight Pool

Dirk Dagger

High Pinball

Reset Generation

Sims2 Pets

Snakes

Star Wars

System Rush

και ισως λιγα ακομα που δε τα θυμαμαι..

-Ειτε εβγαζε μηνυμα λαθους Error Kernel3

-Ειτε "κλειστε καποιες εφαρμογες πρωτα και ξαναδοκιμαστε"

-Ειτε μαυρη οθονη και κολλουσε εκει

-Σε 1-2 εβγαζε corrupted files.

Αν ξερετε τι μπορει να κανω λαθος στειλτε μια απαντηση, θα σας ημουν ευγνωμων!

Αν απαγορευονται στο φορουμ τα πειρατικα λινκς, στειλτε και κανα pm :p

Θενξ εκ των προτερων!

Ολα οκ.. το εκανα επιτυχως...

Εβαλα το ngage αλλα κολλαει στα παιχνιδια... του τα περναω μεσα ολα καλα, εγκατασταση οκ, οταν ειναι ομως να το τρεξω μου βγαζει καποια error... γιατι? Τι λετε να φταιει? το ngage? ram εχω ελευθερη καπου στα 60mb.. δεν νομιζω να φταιει αυτο..

Ευχαριστω εκ των προτερων..

edit:ολα οκ τελικα :)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Καλησπερα σε ολη την παρεα!

Χαρη στις πολυτιμες συμβουλες σας καταφερα να αναβαθμισω και να χακαρω το κινητο μου (HelloOx, Drakkarius). Ενα τιμιο Ν82 :p

Το τελευταιο βημα ηταν να καταφερω να βαλω και μερικα παιχνιδακια NGAGE για να το χαιρομαι περισσοτερο.

Δυστυχως αυτο το καταφερα κατα το ημισι.

Βρηκα διαφορες βερσιον παιχνιδιων, παντα σε καταληξη .ngage , ειτε απο τορεντς ειτε απο binpda και τα εβαλα ολα στον φακελο n-gage της καρτας μνημης.

Ανοιξα την εφαρμογη NGAGE του κινητου μου, ειδε κανονικα τα games και εβγαλε μηνυμα οτι ετοιμαζει την εγκατασταση.

Στην αρχη μου τα εβγαζε με το σηματακι "TRIAL".Μετα το patchaki εφυγε το σημα.

Δοκιμασα επανειλλημενα την εγκατασταση με CapsOn, και στη συνεχεια πριν τα τρεξω, πατουσα CapsOff.

Παραθετω την λιστα με αυτα που δουλεψαν:

Creatures of the Deep

Space Impact

Pro Series Golf

Crash Bandicoot

Resident Evil

Tetris

Kαι αυτα που δεν δουλεψαν :(

Asphalt

Block Breaker

Bounce

Brothers in arms

Dogz

Midnight Pool

Dirk Dagger

High Pinball

Reset Generation

Sims2 Pets

Snakes

Star Wars

System Rush

και ισως λιγα ακομα που δε τα θυμαμαι..

-Ειτε εβγαζε μηνυμα λαθους Error Kernel3

-Ειτε "κλειστε καποιες εφαρμογες πρωτα και ξαναδοκιμαστε"

-Ειτε μαυρη οθονη και κολλουσε εκει

-Σε 1-2 εβγαζε corrupted files.

Αν ξερετε τι μπορει να κανω λαθος στειλτε μια απαντηση, θα σας ημουν ευγνωμων!

Αν απαγορευονται στο φορουμ τα πειρατικα λινκς, στειλτε και κανα pm :p

Θενξ εκ των προτερων!

"Ειτε εβγαζε μηνυμα λαθους Error Kernel3" πρεπει να κλεισεις απο το helloox το patch... αυτο το προβλημα ειχα και εγω...

"Ειτε "κλειστε καποιες εφαρμογες πρωτα και ξαναδοκιμαστε"" προφανως εν θα εχεις αρκετη RAM... θελει αν δεν κανω λαθος τουλαχιστον 17mb για να τρεξει...

"Ειτε μαυρη οθονη και κολλουσε εκει" προφανως υποθετω οτι φταιει το σπασμενο παιχνιδι που περασες μεσα...

"Σε 1-2 εβγαζε corrupted files" φταιει σιγουρα το παιχνιδι που κατεβασες...

Αυτα και ελπιζω να βοηθησα...

Παιδια τι παιζει με τον σερβερ του παιχνιδιου? εχει προβλημα?? ουτε ντεμο ουτε τιποτα δεν μπορω να βρω.... το εκλεισαν τελικα??

Παιδια τι παιζει με τον σερβερ του παιχνιδιου? εχει προβλημα?? ουτε ντεμο ουτε τιποτα δεν μπορω να βρω.... το εκλεισαν τελικα??

Eπίσημα δεν το υποστηρίζουν απο την Nokia αλλά δεν ξέρω ίσως το κλείσαν το μαγαζί.

Εμένα με τά το hard format μου έφυγε το N-Gage αλλά επειδή δεν το χρησιμοποιώ δεν το ξανάβαλα για να το δω αν δουλεύει σε μένα.

Eπίσημα δεν το υποστηρίζουν απο την Nokia αλλά δεν ξέρω ίσως το κλείσαν το μαγαζί.

Εμένα με τά το hard format μου έφυγε το N-Gage αλλά επειδή δεν το χρησιμοποιώ δεν το ξανάβαλα για να το δω αν δουλεύει σε μένα.

Η εφαρμογη δεν εχει καν προσβαση... οσο για τον υπολογιστη? μονο η κεντρικη σελιδα παιζει... αν θες καποιο ντεμο... :ninja:

Μηπως εχει κανενας σας μερικα απο τα ντεμο? (δεν νομιζω να ειναι παρανομο αυτο που ζηταω... δωρεαν υλικο ειναι το ντεμο...)

"Ειτε εβγαζε μηνυμα λαθους Error Kernel3" πρεπει να κλεισεις απο το helloox το patch... αυτο το προβλημα ειχα και εγω...

"Ειτε "κλειστε καποιες εφαρμογες πρωτα και ξαναδοκιμαστε"" προφανως εν θα εχεις αρκετη RAM... θελει αν δεν κανω λαθος τουλαχιστον 17mb για να τρεξει...

"Ειτε μαυρη οθονη και κολλουσε εκει" προφανως υποθετω οτι φταιει το σπασμενο παιχνιδι που περασες μεσα...

"Σε 1-2 εβγαζε corrupted files" φταιει σιγουρα το παιχνιδι που κατεβασες...

Αυτα και ελπιζω να βοηθησα...

Καλημερα στην παρεα και παλι.

Φιλε μου οφειλω να ομολογησω πως ειχα απογοητευτει τελειως και το χα παρει αποφαση πως δεν υπηρχε περιπτωση να παιξουν σε μενα τα ngage. Τουλαχιστον η ολη διαδικασια του χακαρισματος με εκανε να μαθω καλυτερα το κινητο μου.

Χωρις να ελπιζω τιποτα ακολουθησα τις συμβουλες σου. Εκλεισα τα patch απ το helloox και ως δια μαγειας αρχισαν και παιζουν ολα !!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο που εκανες να ποσταρεις. Με βοηθησες παρα πολυ, και χαρη σε σενα απολαμβανω τα super παιχνιδακια :D

Τεραστιο respect

Καλημερα στην παρεα και παλι.

Φιλε μου οφειλω να ομολογησω πως ειχα απογοητευτει τελειως και το χα παρει αποφαση πως δεν υπηρχε περιπτωση να παιξουν σε μενα τα ngage. Τουλαχιστον η ολη διαδικασια του χακαρισματος με εκανε να μαθω καλυτερα το κινητο μου.

Χωρις να ελπιζω τιποτα ακολουθησα τις συμβουλες σου. Εκλεισα τα patch απ το helloox και ως δια μαγειας αρχισαν και παιζουν ολα !!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο που εκανες να ποσταρεις. Με βοηθησες παρα πολυ, και χαρη σε σενα απολαμβανω τα super παιχνιδακια :D

Τεραστιο respect

Η χαρα ειναι δικια μου :rolleyes:

Γεια σας φιλοι. Θελω να ρωτησω κατι για τα παιχνιδια,γενικα

με ενδιαφερει να βαλω κανα απλο παιχνιδακι τυπου τετρις στο Ν79 μου,που μπορω να τα βρω?Δε θελω να μπω στη διαδικασια να βαζω το helloX κλπ,,θελωω κατι απλο,που να μη θελει σπασιμο..

αν αφαιρεσω την εφαρμογη ngage μπορω να εχω παιχνιδια??(διοτι μου πιανει χωρο στη μνημη του κινητου)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v