varsamis Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Πολύ λίγα έξοδα μου φαίνοναι... Με τα προγραμματα των καρτοκινητων ευκολα μπορει να "πεσει" το μηνιαιο ποσο . :) Για επικοινωνια με παρεα-σταθερα κλπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Με τα προγραμματα των καρτοκινητων ευκολα μπορει να "πεσει" το μηνιαιο ποσο . :) Για επικοινωνια με παρεα-σταθερα κλπ . Συμφωνώ. Με διάφορα προγράμματα διαφόρων εταιρειών και αρκετή χρήση (πάνω από 10 ώρες το μήνα) πληρώνω γύρω στα 5-7 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Εγω επαθα εμφραγμα σημερα! Πηγα να κανω αναληψη και παρατηρησα οτι τα χρηματα που ειχα ηταν ιδια με αυτα που ειχα πριν τις γιορτες! Αρα "εφαγα" το δωρο των χριστουγεννων και το μισο μισθο... δηλ 1500 ευρω? Oh my god! Ετσι ειναι οι γιορτες..υπερκαταναλωτικες (απο μονες τους, δε φταιμε εμεις! :p). Εκανα ομως σοβαρες επενδυσεις που γεμισαν τη ντουλαπα μου :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 εγω παντως δεν εφαγα τπτ ουτε το δωρο ουτε το μισθο γιατι απλα ιποσχεθηκα τον εαυτο μου να μην φαω τπτ αυτεσ τησ γιορτεσ γιατι καθε χρονο τα ιδια μπαινω μεσα περση στης γιορτεσ εκανα 4.500ε πνω κατω σε ρουχα και ηλεκτρονικα και διασκεδαση καλα το μαμησα,για αυτο κρατη. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 εκανα απολογισμο εξοδων των γιορτων. για δωρα,εκδρομες,φαγητο,ρουχα,στολιδια κτλ κτλ μου "εφυγαν" 2600. γεροι να ειμαστε και του χρονου να ξοδεψουμε τοσα και αλλα τοσα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 καλα ναι σηγουρα γεροι να ημαστε αλλα και λιγο κρατη δεν βλαπτη Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 εκανα απολογισμο εξοδων των γιορτων. για δωρα,εκδρομες,φαγητο,ρουχα,στολιδια κτλ κτλ μου "εφυγαν" 2600. γεροι να ειμαστε και του χρονου να ξοδεψουμε τοσα και αλλα τοσα! Πάνε καλά οι δουλιές, ε? :lol::p Πάντως εμένα δεν φτάνουν ούτε δύο μισθοί για να μαζέψω το ποσό που προανέφερες... :O Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Εκανα ομως σοβαρες επενδυσεις που γεμισαν τη ντουλαπα μου :lol: Eπένδυση το λέμε τώρα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts