telnet05 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Εχω αν N81 και καθε φορα που παω να ανοιξω τις επαφες μου λεει "παρουσιαστηκε προβλημα. Δοκιμαστε ξανα". Οσες φορες και να δοκιμασω τα ιδια. Καμμια ιδεα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Έκανες επανεκκίνηση στην συσκευή σου; Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα μνήμης. Κάποια εφαρμογή πρέπει να σου δημιουργεί το πρόβλημα. Δοκίμασε να το συνδέσεις με το pc suite και δες αν απο κει φαίνονται κανονικά οι επαφές σου. Αν ναι, κράτα και ένα αντίγραφο των επαφών σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ναι φαινονται οι επαφες απο PC Suite. Θα δοκιμασω με την καρτα μνημης και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Αν φαίνονται, κράτα αντίγραφο για να είσαι σίγουρος οτι δεν θα χαθούν σε καμια περίπτωση. Και αν δεις οτι δεν σου στρώνει, κάνε φορμάτ σε τηλέφωνο και κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Το βρηκα. Ηταν το MSN Live, το εβγαλα και ολα οκ. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Σκέφτομαι από βδομάδα να αγοράσω το Ν81 sd. Θα ήθελα βέβαια κάποιο νεότερο μοντέλο nokia.. αλλά δεν μου αρέσει κανένα, εκτός από κάποια που είναι ακριβά για μένα! Η οθόνη απ' ότι βλέπω δεν έχει αισθητήρα φωτισμού :mad:.. Παρ' όλα αυτά τί λέτε? Αποδίδει καλά όταν είσαι έξω? Επίσης σκέφτομαι να το αγοράσω από τον γερμανό. Δεν πιστεύω να είναι παραεισαγωγής.. Είχα πάει να το δω, αλλά μου είπαν οτι δεν το έχουν στο κατάστημα και θα πρέπει να το παραγγείλουν.. οπότε μην κάνω την παραγγελία και μου βγει παραεισαγωγής.. Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Στο παρελθόν ο Γερμανός έχει δώσει δείγματα παράλληλης εισαγωγής. Το πιο έμπιστο είναι το Πλαίσιο. Πέρνα και μια βόλτα από Nokia Shop. Πάντως μπορείς και μόνος σου να διαπιστώσεις αν είναι παράλληλης εισαγωγής ή της alpha copy παρατηρώντας αν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Ναι ξέρω, απλά δεν το είχαν εκείνη τη στιγμή να το δω. Το Nokia Shop το ξέχασα τελείως :X (Αν και έπρεπε πρώτα εκεί να πήγαινα..) Θα περάσω κι από εκεί.. Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος και για την οθόνη..? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή. Φωτεινότατη και αποδίδει πολύ ζωντανά τα χρώματα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ακόμα και κάτω απο έντονο ήλιο. Το Ν81 φοράει μια απο τις καλύτερες οθόνες που έχουμε δει σε N series. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 γεια σας παιδια.. ειμαι κατοχος εδω και περιπου ενα εξαμηνο ενος νοκια ν81 8 γιγα... ευχαριστημενος απο το κινητο..μεχρι που το πληκτρολογιο βαρεσε διαλυση..... το κυριως πληκτρολογιο δλδ... και εννοω τα κουμπια δεξι βελος κατω βελος στοπ(μουσικης) πανω δεξια επιλογη.. αυτα απο οσο θυμαμαι.. εχει συμβει σε κνν αλλον?? παντως τωρα ειναι στη νοκια.. εδω και 5 μερες.. καλα ποσο θελουν να αλλαξουν ενα πληκτρολογιο????? μια ακομα ερωτηση.. γινεται και αναβαθμιση μαζι με το σερβις??δν εχω κανει απο τοτε που το πηρα.. και κατι ακομα.. διαφορα τιπς για το κινητακι μας που θα βρω,, ξερετε..κολπακια και σχετικα π κανουν τη ζωη ευκολοτερη:-) :-) Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Διάβασε αυτό το θέμα. Θα σε βοηθήσει και θα σου λύσει μερικές απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Διάβασε αυτό το θέμα. Θα σε βοηθήσει και θα σου λύσει μερικές απορίες. Πως κάνω format στο κινητό; Αν το κινητό σας έχει αρχίσει να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, το λειτουργικό σύστημα «κολλάει» συχνά ή εμφανίζει αδικαιολόγητα σφάλματα, ίσως η λύση του format είναι μονόδρομος. Υπάρχουν δύο είδη format: • Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#. Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας. • Hard format: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370# ή με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ). εκανα εγω το format στο κινητο μου "Hard format" αλλα για να μου το λυσει, που δεν εμπαινε στον τηλεφωνικο μου καταλογο, τωρα μετα το format, μου κανει αλλα προβλήματα 1. καθε φορα που ανοιγω το κινητο, μου λεει "εγκατασταση" και περιμενω περιπου πεντε λεπτα, ωσπου στο τελος μου λεει οτι "δεν εγινε η εγκατασταση..." 2.ιοταν κανω αναπαραγωγη βιντεο, κολλαει στην αρχη και μου μεταπηδα το βιντεο 10 δευτερολεπτα μετα, με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τα πρωτα 10 δευτερολεπτα του καθε βιντεο, μονο ηχος ακουγεται.... ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;:(:(:(:( Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Θα κάνεις format στη κάρτα μνήμης αφού πρώτα πάρεις back up τα δεδομένα σου (εικόνες, βίντεο, ήχους κτλ). Αυτό γίνεται από το εικονίδιο Μνήμη στο φάκελο Εργαλεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 σημερα το πηρα και εγω το N81 λοιπον... Για να δουμε τι θα μου βγει............ Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Καλορίζικο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παίδες καλησπέρα κι από μένα. ευτυχής κάτοχος κι εγώ του πολύ καλού Ν81 αλλά θέλω μια βοήθεια. αν κι το έχω περίπου 2 μήνες μου κόλλησε το bluetooth πριν καμιά βδομάδα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω κανένα αρχείο από άλλα τηλέφωνα. αφού το έψαξα λίγο και δεν βρήκα άκρη του τράβηξα κι εγώ ενα format να στανιάρει. το πρόβλημά μου τώρα όμως είναι ότι χάθηκε η εφαρμογή Welcome από το μενού. ξέρετε αν μπορώ να τη βρώ κάπου για να την ξαναεγκαταστήσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παίδες καλησπέρα κι από μένα. ευτυχής κάτοχος κι εγώ του πολύ καλού Ν81 αλλά θέλω μια βοήθεια. αν κι το έχω περίπου 2 μήνες μου κόλλησε το bluetooth πριν καμιά βδομάδα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω κανένα αρχείο από άλλα τηλέφωνα. αφού το έψαξα λίγο και δεν βρήκα άκρη του τράβηξα κι εγώ ενα format να στανιάρει. το πρόβλημά μου τώρα όμως είναι ότι χάθηκε η εφαρμογή Welcome από το μενού. ξέρετε αν μπορώ να τη βρώ κάπου για να την ξαναεγκαταστήσω? Μια που εκανες φορματ,δοκιμασε μεσω nokia updater να περασεις παλι την ιδια εκδοση λογισμικου. Παντως η εφαρμογη Welcome δεν ειναι κατι σημαντικο , οποτε μην σε ανησυχει :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Το ξέρω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό το Welcome, απλά θα ήθελα να υπάρχει. Δοκίμασα να του κάνω update αλλά λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση και δεν προχωράει παρακάτω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Δεν σου δίνει το δικαίωμα να περάσεις ξανά την ίδια έκδοση λογισμικού; Εν πάση περιπτώσει, το "Welcome" δεν ήταν τίποτα άλλο από το "Εκμάθηση" και το "Οδηγός ρυθμίσεων" ενωμένα. Οπότε ότι θέλεις να μάθεις μπορείς να τρέξεις την εφαρμογή "Εκμάθηση". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 παιδια ειστε ευχαριστημενοι με τα εξωτερικα Ηχεια?Καπου ακουσα οτι ειναι ελαχιστα χειροτερα απο αυτα του 6233 που θεωρουνται απο τα κορυφαια σε αυτον τον τομεα!! Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ξέρει κάποιος αν του περάσω garmin αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ τους χάρτες χωρίς βέβαια να έχω πλοήγηση απλά αν θα μπορώ να βλέπω τους χάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 εγω το ειχα περασει στο 3250 και εβλεπα μια χαρα τους χαρτες.δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ξέρει κάποιος αν του περάσω garmin αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ τους χάρτες χωρίς βέβαια να έχω πλοήγηση απλά αν θα μπορώ να βλέπω τους χάρτες; Μια χαρά μπορείς να δεις τα πάντα στο Garmin. Αν αγοράσεις και έναν εξωτερικό δέκτη GPS θα μπορείς να βλέπεις το στίγμα σου και να έχεις και πλοήγηση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 exw to n81 2gb kai prosfata arxise na min diavazei kamia karta mnimis! sto site ths alphacopy den iparxei logismiko gia anavathmisi gia to n81. kamia voitheia kaneis? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts