mentelsavvas Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 μόλις το αναβάθμισα σε 11.0.45 Παράθεση ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeTattoo Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Καλησπερα ειμαι νεος στο Forum και θελω να ρωτησω κατι,λοιπον εχτες πηρα το Nokia N81 SD και μεσα σε μια ωρα το λυσα για να το δω μεσα (τι το θελα) το χα σε λειτουργεια το τηλεφωνο και το λυνα (μεγα λαθος) και ακουμπισε ενα ψαλιδι στη πλακετα και απο τοτε δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη ολο το κινητο ανοιγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ το πηγα σε νοκια μαγαζι και μου ειπαν οτι αλλαξσαν οθονη και καλωδιοταινιες και δεν εφτιαξε και πρωχοραμε σε πλακετα,τους ειπα για να μη το στειλουν στα κεντρικα να κανουν επισκευη πλακετας,γινετε κατι τετοιο η το χασα το τηλεφωνο? Καλησπερα ειμαι νεος στο Forum και θελω να ρωτησω κατι,λοιπον εχτες πηρα το Nokia N81 SD και μεσα σε μια ωρα το λυσα για να το δω μεσα (τι το θελα) το χα σε λειτουργεια το τηλεφωνο και το λυνα (μεγα λαθος) και ακουμπισε ενα ψαλιδι στη πλακετα και απο τοτε δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη ολο το κινητο ανοιγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ το πηγα σε νοκια μαγαζι και μου ειπαν οτι αλλαξσαν οθονη και καλωδιοταινιες και δεν εφτιαξε και πρωχοραμε σε πλακετα,τους ειπα για να μη το στειλουν στα κεντρικα να κανουν επισκευη πλακετας,γινετε κατι τετοιο η το χασα το τηλεφωνο? δεν μου τη φτιαξαν :( τι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Τώρα έγινε η ζημιά τι περιμένεις, από δικό σου λάθος να σου το φτιάξουν; Εδώ δεν τα φτιάχνουν όταν πραγματικά έχουν πρόβλημα Πάντως έχω μια απορία, τι περίμενες οτι θα βρεις μέσα και το έλυσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 OK, Θα ενημερώσω για τη συμπεριφορά με την 11.0.45 Thanks a lot Αναβάθμισα σε 11,0,45. Λίγο καλύτερο βλέπω το wifi, πιάνει πιο καλά τώρα. Επίσης εξακολουθεί να κάνει reset (όχι πάντα), με τη φωνητική ειδοποίηση στις κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeTattoo Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Τώρα έγινε η ζημιά τι περιμένεις, από δικό σου λάθος να σου το φτιάξουν; Εδώ δεν τα φτιάχνουν όταν πραγματικά έχουν πρόβλημα Πάντως έχω μια απορία, τι περίμενες οτι θα βρεις μέσα και το έλυσες; Ελα ντε τι περιμενα..τεσπα..αναγαστικα θα το ξαναγορασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentelsavvas Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 παιδιά έχω το Nokia N81 sd κ δίκτυο cosmote δεν μπορώ να στείλω mms κ ούτε να μπω στο internet ούτε μεσώ cosmote GPRS, cosmote internet, cosmote MMS-GPRS(αυτά έχει όταν πάω να μπω) μόνο μέσο Wlan μπορώ. Μπήκα στην σελίδα της Nokia να ενεργοποιήσω τις βασικές ρυθμίσεις κ μου λέει τα εξής : Το Nokia τηλέφωνό σας διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία η οποία ρυθμίζει αυτόματα υπηρεσίες παροχέα όπως Περιήγηση, MMS και Internet. Για να ελέγξετε ότι το τηλέφωνο έχει διαμορφωθεί σωστά γι' αυτό, παρακαλούμε ακολουθήστε τρία απλά βήματα: Έλεγχος Ρυθμίσεων 1. Στο τηλέφωνο, από το βασικό μενού, πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο 0 (μηδέν) έως ότου ανοίξει το παράθυρο περιηγητή. Αν σας ζητηθεί, απλά επιλέξτε ένα διαδικτυακό τόπο για να συνδεθείτε. 2. Το τηλέφωνο τώρα θα προσπαθήσει να συνδεθεί με τον παροχέα υπηρεσιών σας. 3. Αν τώρα έχετε συνδεθεί και εμφανίζεται σωστά η αρχική σελίδα, οι ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας είναι σωστές και δεν χρειάζονται περαιτέρω ενέργειες. Αν λάβετε μήνυμα σφάλματος ή η αρχική σελίδα δεν εμφανίζεται σωστά, ίσως υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Παρακαλούμε ακολουθήστε τα επόμενα έξη βήματα για να διαμορφώσετε εκ νέου το τηλέφωνο με τις σωστές ρυθμίσεις για τον παροχέα σας. Οδηγός ρυθμίσεων 1. Στο τηλέφωνο πιέστε το πλήκτρο Μενού. 2. Μετακινηθείτε στα Εργαλεία και επιλέξτε τα. 3. Μετακινηθείτε στον Οδηγό ρυθμ. και επιλέξτε τον για να ξεκινήσει ο Οδηγός Ρυθμίσεων Nokia. 4. Μετακινηθείτε στην επιλογή Παροχέας και επιλέξτε την. 5. Ακολουθήστε τα βήματα που παρουσιάζει ο οδηγός στην οθόνη για να διαμορφωθεί αυτόματα το τηλέφωνο με τις απαιτούμενες ρυθμίσεις υπηρεσιών παροχέα. 6. Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 του Ελέγχου Ρυθμίσεων που παρουσιάστηκε πιο πάνω για να επιβεβαιώσετε ότι οι ρυθμίσεις τώρα λειτουργούν σωστά. ξέρετε τι να κάνω?:( Παράθεση ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeTattoo Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 παιδιά έχω το Nokia N81 sd κ δίκτυο cosmote δεν μπορώ να στείλω mms κ ούτε να μπω στο internet ούτε μεσώ cosmote GPRS, cosmote internet, cosmote MMS-GPRS(αυτά έχει όταν πάω να μπω) μόνο μέσο Wlan μπορώ. Μπήκα στην σελίδα της Nokia να ενεργοποιήσω τις βασικές ρυθμίσεις κ μου λέει τα εξής : Το Nokia τηλέφωνό σας διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία η οποία ρυθμίζει αυτόματα υπηρεσίες παροχέα όπως Περιήγηση, MMS και Internet. Για να ελέγξετε ότι το τηλέφωνο έχει διαμορφωθεί σωστά γι' αυτό, παρακαλούμε ακολουθήστε τρία απλά βήματα: Έλεγχος Ρυθμίσεων 1. Στο τηλέφωνο, από το βασικό μενού, πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο 0 (μηδέν) έως ότου ανοίξει το παράθυρο περιηγητή. Αν σας ζητηθεί, απλά επιλέξτε ένα διαδικτυακό τόπο για να συνδεθείτε. 2. Το τηλέφωνο τώρα θα προσπαθήσει να συνδεθεί με τον παροχέα υπηρεσιών σας. 3. Αν τώρα έχετε συνδεθεί και εμφανίζεται σωστά η αρχική σελίδα, οι ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας είναι σωστές και δεν χρειάζονται περαιτέρω ενέργειες. Αν λάβετε μήνυμα σφάλματος ή η αρχική σελίδα δεν εμφανίζεται σωστά, ίσως υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Παρακαλούμε ακολουθήστε τα επόμενα έξη βήματα για να διαμορφώσετε εκ νέου το τηλέφωνο με τις σωστές ρυθμίσεις για τον παροχέα σας. Οδηγός ρυθμίσεων 1. Στο τηλέφωνο πιέστε το πλήκτρο Μενού. 2. Μετακινηθείτε στα Εργαλεία και επιλέξτε τα. 3. Μετακινηθείτε στον Οδηγό ρυθμ. και επιλέξτε τον για να ξεκινήσει ο Οδηγός Ρυθμίσεων Nokia. 4. Μετακινηθείτε στην επιλογή Παροχέας και επιλέξτε την. 5. Ακολουθήστε τα βήματα που παρουσιάζει ο οδηγός στην οθόνη για να διαμορφωθεί αυτόματα το τηλέφωνο με τις απαιτούμενες ρυθμίσεις υπηρεσιών παροχέα. 6. Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 του Ελέγχου Ρυθμίσεων που παρουσιάστηκε πιο πάνω για να επιβεβαιώσετε ότι οι ρυθμίσεις τώρα λειτουργούν σωστά. ξέρετε τι να κάνω?:( Δοκιμασε σε να κανεις αυτα που σου λεει και αν δεν πιασει παρε τηλ την εξηπηρετηση πελατων της Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakilav Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Εγκατστησα το garmin αλλα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω με το δορυφορο.Την εγκατασταση την εχω κανει σωστα απειρες φορες αλλα τιποτα.Γιατι οταν το ανοιγω χρειαζεται bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Εγκατστησα το garmin αλλα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω με το δορυφορο.Την εγκατασταση την εχω κανει σωστα απειρες φορες αλλα τιποτα.Γιατι οταν το ανοιγω χρειαζεται bluetooth? Λογικο το μηνυμα που σου βγαζει................... Εχεις εξωτερικο gps dongle για συνδεση μεσω bt ? γιατι το Ν81 δεν εχει εσωτερικο gps .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentelsavvas Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 τελικά το έκανα δεν με άφηνε να μπω το antivirus(kaspersky). thanks!!! Παράθεση ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Έχω ένα πρόβλημα... Το ακουστικό του παραμορφώνει τον ήχο ρε παιδιά! Δεν έχει πέσει το κινητό ούτε έχει πέσει κάποιο υγρό πάνω του! Tnks Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Βάλε κάποια άλλα ακουστικά και κάνε σύγκριση. Το πιο πιθανό είναι η παραμόρφωση να οφείλεται στα ακουστικά και όχι στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Το ακουστικό του κινητό εννοώ. Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Το ακουστικό του κινητό εννοώ. Αν το έχεις σε 3G δοκίμασε να το βάλεις σε GSM και δες αν συνεχίζει να το κάνει. Αν δεις ό,τι συνεχίζεται καλύτερα να το πας σ' ένα nokia shop για να το κοιτάξουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeTattoo Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Οποιος ξερει ας μου πει αν γινετε να βαλω κινουμενα εικονιδια στο μενου,και αν γινετε πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μπαινεις στο μενου και\ Επιλογες\ Κινουμενα εικονιδια\ Ενεργοποιημενα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δε βλέπω να υπάρχει αυτή η επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Οποιος ξερει ας μου πει αν γινετε να βαλω κινουμενα εικονιδια στο μενου,και αν γινετε πως? Μπαινεις στο μενου και\ Επιλογες\ Κινουμενα εικονιδια\ Ενεργοποιημενα. Δε βλέπω να υπάρχει αυτή η επιλογή Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο N81.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOELI Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 piga stin vodafone kai rotisa an mporo na valo gps sto n81 8gb kai mou apantisan thetika oti me 120 euro mporo na valo ara exei ensomatomeno gps dekti....mporo na valo kapoio spasmeno gps programma kai tous xartes tou???kai na leitourgeisei.... mia akoma erotisi pou isos sas fanei xazi alla eimai asxetos ,,to gps gia na doulepsei prepei na eisai sindedemenos sto internet?? prepei na kaneis tipota rithmiseis sto kinito ???euxaristo poli kai elpizo na min sas kourasa me tis erotiseis mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 piga stin vodafone kai rotisa an mporo na valo gps sto n81 8gb kai mou apantisan thetika oti me 120 euro mporo na valo ara exei ensomatomeno gps dekti....mporo na valo kapoio spasmeno gps programma kai tous xartes tou???kai na leitourgeisei.... mia akoma erotisi pou isos sas fanei xazi alla eimai asxetos ,,to gps gia na doulepsei prepei na eisai sindedemenos sto internet?? prepei na kaneis tipota rithmiseis sto kinito ???euxaristo poli kai elpizo na min sas kourasa me tis erotiseis mou Καταρχην να χρησιμοποιεις Ελληνικους χαρακτηρες ! 2ον Οσα ξερουν τοσα λενε . ΔΕΝ εχει ενσωματωμενο δεκτη gps Εσυ δεν ξερεις τι αγοραζεις ? :rolleyes: http://europe.nokia.com/A4496126 Αλλο το ενσωματωμενο gps και αλλο οι χαρτες και οι εφαρμογες . Με gps dongle για συνδεση μεσω bluetooth μπορεις να εχεις ομως... Κατι τετοιο δηλαδη http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_350700 Μηπως αυτο εννοουσαν τελικα ? ΔΙΑΒΑΣΕ τα σχετικα θεματα για Garmin, Sygic ,Nokia maps . ΔΕΝ χρειαζεται απαραιτητα internet για να δουλεψει το gps Χρειαζεσαι απαραιτητα διαβασμα εαν θες να κανεις κατι. Ξεκινα λοιπον και οτι θες εδω ειμαστε :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 piga stin vodafone kai rotisa an mporo na valo gps sto n81 8gb kai mou apantisan thetika oti me 120 euro mporo na valo ara exei ensomatomeno gps dekti.... Όχι, δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη. Μπορείς να αγοράσεις έναν δέκτη GPS και να το συνδέσεις με το Ν81 μέσω bluetooth. Μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα θέλεις (Garmin, Sygic, Nokia Maps, Route 66, Tom Tom). Όλα είναι ολόκληρα και με χάρτες. Τα 2 πρώτα είναι τα καλύτερα. Δεν χρειάζεσαι σύνδεση στο ιντερνετ και δεν χρεώνεσαι καθόλου όταν τα χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOELI Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 συγνωμη για τους αγγλικους χαρακτηρες..μηπως μπορειται να με βοηθησεται που μπορω να βρω τα προγραμματα σπασμενα?? η πρεπει να τα αγορασω...και κατι ακομα ο εξωτερικος δεκτης πως θα ξερω οτι ειναι συμβατος με το ν81 μου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλησπερα :) Προγραμματα μπορεις να βρεις εδω Απλα να γραφεις μονο στα επισημα θεματα διαβασε τους τιτλους των θεματων και θα καταλαβεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 και κατι ακομα ο εξωτερικος δεκτης πως θα ξερω οτι ειναι συμβατος με το ν81 μου ?? Δε νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα συμβατότητας όποιον και αν επιλέξεις. Άλλωστε λειτουργούν μέσω bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monimos_Foithths Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια χαρα σε ολους. Εχω 2 ερωτήσεις να κάνω: 1) Πως μπορώ στον mp3 player του N81-8gb να εγκαταστησω ελληνικα fonts? ωστε να φαίνονται τα ονόματα των τραγουδιων που είναι στα ελληνικα(μερικά είναι κομπλε και μερικά στα κινέζικα)? 2) Πως μπορώ να ελευθερώσω χώρο στην μνήμη C(μνήμη τηλεφώνου). Είναι χωρητικότητας 24.6mb. Απο τα στοιχεία μνήμης βλέπω οτι 21mb είναι σε χρηση kai 3.6mb ελευθερη.|| 411kb ημερολογιο , 60kb επαφες, 19kb μηνύματα, 0kb Εικονες, 0kb Αρχεια Ηχου, 0kb Βιντεο κλιπ, 180kb Εγγραφα, 109kb Εφαρμογες MIDP.|| Τα υπολοιπα 20 mb που χρησιμοποιούνται απο τη στιγμή που όλες τις εφαρμογές-θεματα τα έχω στην sd? Εχω παρατηρήσει οτι εγκαθιστώντας μια εφαρμογή στη μνήμα μαζ. αποθ. αποθηκευονται πράγματα και στη μνήμη τηλ. Μήπως πρέπει να σβήσω τπτ temp files που πιθανόν έχουν μείνει? Προσπάθησα να εγαταστήσω μια εφαρμογή στη μνημ. μαζ. αποθηκ. που έχω 6gb free και επειδή λογικά ήθελε να αποθηκευσει αρχεία και στην c: πλέον μου πετάει σφάλμα οτι δεν υπάρχει χώρος για την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts