Itchrist86 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Για το αν μπορείς να βρεις κάποιο καλύτερο σε αυτά τα λεφτά μπορείς να το ρωτήσεις στους Διαξιφισμούς. Δημιουργείς ένα νέο θέμα εκεί και παίρνεις τις απόψεις των μελών αφού πρώτα έχεις διαβάσει τους κανόνες. Όσο για το αν διαβάζει pdf, ναι το κάνει μαζί με ακόμη περισσότερα πράγματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ναί όντως φοβερό κινητό αλλά με πολύ υψηλο sar.Δεν ξέρω αν αξίζει να τα αποκτήσει κάποιος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 τι ειναι το sar?(εχω να ασχλοληθω με κινητα πανω απο 4 χρονια...χιχι ασχετος...) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Το επίπεδο SAR (specific absorption rate) αποτελεί μία ένδειξη για το ποσό της ακτινοβολίας που απορροφείται από το κεφάλι μας την ώρα που χρησιμοποιούμε ένα κινητό τηλέφωνο. Συγκεκριμένα η τιμή του υπολογίζεται από το ποσό της ενέργειας που απορροφείται από 10 γραμμάρια ανθρώπινου ιστού μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο και οι μονάδες του είναι σε (Watt/κιλό) Το μέγιστο όριο SAR σύμφωνα με την Ευρωπαική ένωση είναι: 2.0 W/Kg in 10g of tissue. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Nokia N81 new firmware v20.0.056 Full Change Log http://img244.imageshack.us/img244/5181/n818gb00fx0.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 τελικα μετα καποιες καθυστερησεις μου επεστρεψαν το n 81 με ελληνικα εγκατεστημενα και το νεο firmware που ειναι γα....το ... Αλλα εχω καποιο προβλημα ακομα.......δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω ad hoc συνδεσης Εχω βαλει ενα usb stick wifi στο pc μου ,Ν81 το βλεπει κανονικα το δικτυο στην συνδεση βλεπω στο pc οτι το ν81 στελνει δεδομενα αλλα δεν λαμβανει τιποτα......το pc περνει ιντερνετ απο το usrobotics που μου εδωσε η forthnet ( http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?prod=9112&loc=grec) ξερει κανεις καποια λυση?εχω βαλει κοινοχρηστη συνδεση αλλα .....τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 τεελικα τα καταφερα ολα οκ περασα και το fring πανω στο ν81 και τερμα αρχισα να μιλαω τσαμπα με την παρεα...:dance:..............και δουλευει αψογα...........το voip ειναι το μελλον τις κινητης,,,,,,!!:up::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christsa Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ποια ειναι τα μειονεκτηματα του τηλεφωνου αν ειναι voda; εχω επιδοτηση και το σκεφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ποια ειναι τα μειονεκτηματα του τηλεφωνου αν ειναι voda; εχω επιδοτηση και το σκεφτομαι. To ό,τι δεν βγαίνουν συχνά αναβαθμίσεις για το λογισμικό του κινητού και το ό,τι δεν έχει το μένου του Symbian S60, το οποίο είναι πολύ εύχρηστο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Παντος εγω που το εχω δεν βλεπω τις διαφορες και εως τωρα ειχα (Ε70 6630 Ν80)σκετα και με Ν81 vodaf live το ιδιο ειναι οσον αφορα τις εφαρμογες οσο για τις αναβαθμίσεις δε ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiro Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Δεν μπορώ να κάνω update ... Μου αναφέρει ότι λείπουν κάποια αρχεία και να ξανακάνω εγκατάσταση το Nokia Update Software....Το κάνω και πάλι τα ίδια... Καμμιά ιδέα;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 paidia, meso tou update manager mporo na kano tin anabathmisi? prospatho alla mou leei oti den iparxi nea ekdosi, prepei na pao se nokiashop? sry gia ta greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ρε παιδια εχω βαλη αρχικη σελιδα το google και ξαφνικα μου χαλασαν τα γραμματα βγαζη κουτακια τι γινεται καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Πήγαινε στις Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σελίδα > Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση και βάλε Αυτόματη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 παιδια μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω ένα tutorial για να κάνω debrand το Ν81 8GB? thanks:) παιδια μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω ένα tutorial για να κάνω debrand το Ν81 8GB? thanks:) τελικα χρησιμοποίησα το nss για να αλλάξω το product code σε εναν greece-cyprus απο την πρώτη σελίδα. Πήγα μετα και αναβάθμισα το firmware κανονικα, αλλά τωρα παω να ξεκινησω το κινητο και μου γράφει. Η εκκίνηση του τηλεφώνου απέτυχε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο :(. τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Κλείστο, ξανανοιξέ το και αν δεν έχει περαστεί η αναβάθμιση ξαναπροσπάθησε. Κοίτα το NSA να είναι το αγγλικό. Είναι πιο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 hello kids Σε ποια εκδοση firmware ειμαστε?? Εγω εχω την 11.0.045, καλα παω?? :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 hello kids Σε ποια εκδοση firmware ειμαστε?? Εγω εχω την 11.0.045, καλα παω?? :D :D Η τελευταία είναι η 20.0.056 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Η τελευταία είναι η 20.0.056 Ελληνική γλώσσα έχει; Η γυναίκα μου έκανε αναβάθμιση πριν από κάτι μέρες και δεν υπάρχουν πουθενά τα Ελληνικά (εκεί να δείς νεύρα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ελληνική γλώσσα έχει; Η γυναίκα μου έκανε αναβάθμιση πριν από κάτι μέρες και δεν υπάρχουν πουθενά τα Ελληνικά (εκεί να δείς νεύρα..) Απλά έτυχε σε συσκευή που ήταν παρα-εισαγωγή, δηλ προοριζόταν για άλλη χώρα και γι' αυτό έχασε τα Ελληνικά μετά από αναβάθμιση. Θ' ακολουθήσεις αυτή την διαδικασία και θα ξαναπεράσεις τα Ελληνικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Απλά έτυχε σε συσκευή που ήταν παρα-εισαγωγή, δηλ προοριζόταν για άλλη χώρα και γι' αυτό έχασε τα Ελληνικά μετά από αναβάθμιση. Θ' ακολουθήσεις αυτή την διαδικασία και θα ξαναπεράσεις τα Ελληνικά. Στο Ελληνικό site της Nokia δεν υπάρχει το Ν81 στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Στο Ελληνικό site της Nokia δεν υπάρχει το Ν81 στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Ορίστε το Nokia Software Updater.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Στο Ελληνικό site της Nokia δεν υπάρχει το Ν81 στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Μη δίνεις και πολύ σημασία στο ελληνικό site της Nokia. Ενημερώνεται πλύ σπάνια. Στο Nokia Europe να μπαίνεις. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, θα συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή, θασ ανοίγεις το Nokia Software Updater και απο κει θα βλέπεις αν υπάρχει διαθέσιμη νεότερη αναβάθμιση για το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ρε παλικαρια, λιγο βοηθεια. Εμενα το ν81 ειναι εκδοση 11.0.045 Ξεκινησα το Nokia Software Updater αλλα μου λεει οτι δεν χρειαζεται. Εψαξα το product code και ειναι κανονικα απο euro1. Του εβαλα το ελληνικο και παλι τα ιδια! Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts