gesamfunai Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ναι λάθος μου συγνώμη. Όπως και να χει απλά ήθελα να δω τι παίζει με ebay.. Πληρώνω εκτός από έξοδα αποστολής κανένα τελωνείο; Υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος που πρέπει να γνωρίζω; Τέλος το κινητό εφόσον είχα το w880i λεπτό λεπτό θα μου κακοφανεί λόγω πάχους; δωσε μας το Link να παρουμε ματι και μεις :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 http://www.ebay.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 παιδια μια ερωτηση.κατεβαζω απο παιχνιδια και εφαρμογεσ και ειναι μεσα σε zip και μεσα στο zip εχει πολλα αρχειακια.τι να κανω΄΄δεν μπορω να τα περασω μεσα στο κινιτο.ειναι σε αγνωστη μορφη.please help me Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Αν πρόκειται για java (.jar) εφαρμογές ίσως ο υπολογιστή σου τα αναγνωρίζει ως αρχεία zip. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις το αρχείο .jar από το αρχείο zip και να περάσεις στο κινητό ώστε να κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 το ξερω αυτο αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν υπαρχει μεσα στο zip αρχειο .jar εχει σε ολα τα zip εχει ενα αρχειο MANIFEST. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Μα αν μπορείς και βλέπεις το MANIFEST.MF είσαι ήδη μέσα στο jar αρχείο. Μήπως θα πρέπει να αλλάξεις την επέκταση από zip/rar να την κάνεις jar... αν και χλωμό το βλέπω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 The Nokia N81 8GB Special Edition review - unboxing http://img228.imageshack.us/img228/8973/2atu6.th.jpg http://img228.imageshack.us/img228/3112/0acc4.th.jpg http://img228.imageshack.us/img228/32/1ame3.th.jpg http://img230.imageshack.us/img230/5581/4dhl5.th.jpg http://tamss60.tamoggemon.com/2008/04/14/the-nokia-n81-8gb-special-edition-review-unboxing/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Μα αν μπορείς και βλέπεις το MANIFEST.MF είσαι ήδη μέσα στο jar αρχείο. Μήπως θα πρέπει να αλλάξεις την επέκταση από zip/rar να την κάνεις jar... αν και χλωμό το βλέπω.ξερεις μηπος πως θα το μετατρεψω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ξερεις μηπος πως θα το μετατρεψω;; Εχοντας ορισει πρωτα να φαινονται οι γνωστες καταληξεις των αρχειων στο pc σου ,πολυ απλα το μετονομαζεις απο αρχειο.rar σε αρχειο.jar. Ελπιζω να ξερεις πως το κανεις αυτο.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 http://www.ebay.com Εννοουσα το link του πωλητη :rolleyes::cry: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Εχοντας ορισει πρωτα να φαινονται οι γνωστες καταληξεις των αρχειων στο pc σου ,πολυ απλα το μετονομαζεις απο αρχειο.rar σε αρχειο.jar. Ελπιζω να ξερεις πως το κανεις αυτο..ξερω να το κανω αυτο!αλλα το εκανα με αλλο τροπο.πατησα δεξι κλικ στο zip/rar και μετα ανοιγμα με nokia application instaler και τα περασα ολα κανονικα!ευχαριστω για την βοηθεια nervous και itschrist. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_kritikos Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 παιδια γεια σας, σημερα πηρα το τηλ μεσω ανταλλαγης. εδωσα το lg ks20 μου και πηρα αυτο. εχω ομως μια πραγματικα σημαντικη απορια και συγγνωμη αν εχει τυχον γινει αναλογο post στο παρελθον. καιγομαι να μου απαντησει οποιος ξερει αν η εγγυηση της νοκια ισχυει και χωρις την αποδειξη. το παληκαρι που καναμε την ανταλλαγη μου ειπε πως η νοκια δινει την εγγυηση της με αντιστοιχιση του imei της συσκευης. ισχυει κατι τετοιο η απλως πιαστηκα κοτσος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 παιδια γεια σας, σημερα πηρα το τηλ μεσω ανταλλαγης. εδωσα το lg ks20 μου και πηρα αυτο. εχω ομως μια πραγματικα σημαντικη απορια και συγγνωμη αν εχει τυχον γινει αναλογο post στο παρελθον. καιγομαι να μου απαντησει οποιος ξερει αν η εγγυηση της νοκια ισχυει και χωρις την αποδειξη. το παληκαρι που καναμε την ανταλλαγη μου ειπε πως η νοκια δινει την εγγυηση της με αντιστοιχιση του imei της συσκευης. ισχυει κατι τετοιο η απλως πιαστηκα κοτσος???? Ναι,ισχυει,αρκει να μην ειναι παραεισαγωγη ! (Καλοριζικο !) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Έχω παρατηρήσει ότι όταν κλειδώνω το πληκτρολόγιο του κινητού η οθόνη δε σβήνει ποτέ! Για την ακρίβεια μαυρίζει η οθόνη αλλά αν την δεις στα σκοτεινά φαίνεται αμυδρά οτι δεν έχει σβήσει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_kritikos Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 μηπως ειναι ευκολο να μου διευκρινισεις λιγο τον ορο ''παραεισαγωγη''?? δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο, αλλα το τηλεφωνο εχει ελληνικες οδηγιες χρησης. κατα τα αλλα μεχρι στιγμης το τηλεφωνο ειναι κομπλε. απορω γιατι υπαρχουν ατομα ενοχλημενα απο την καμερα ενος κινητου καθαρα Music και gaming oriented... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 μηπως ειναι ευκολο να μου διευκρινισεις λιγο τον ορο ''παραεισαγωγη''?? δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο, αλλα το τηλεφωνο εχει ελληνικες οδηγιες χρησης. Το ότι ένα τηλέφωνο είναι παραεισαγωγή σημαίνει δεν προοριζόταν για την ελληνική αγορά, αλλά για άλλη χώρα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν έχει ελληνικά όταν το πάρεις και μετά του κάνεις αναβάθμιση, περνιέται το firmware για τη χώρα που προοριζόταν, και επομένως θα εγκατασταθεί διαφορετικό language pack, χωρίς ελληνικά. Αν το κινητό προοριζόταν για χώρα αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχεις κανονικά εγγύηση στο hardware. Αν προορίζονταν για άλλη χώρα, π.χ. Ουγκάντα, δεν έχεις εγγύηση ούτε στο hardware. κατα τα αλλα μεχρι στιγμης το τηλεφωνο ειναι κομπλε. απορω γιατι υπαρχουν ατομα ενοχλημενα απο την καμερα ενος κινητου καθαρα Music και gaming oriented... Αυτό ακριβώς θα έλεγα κι εγώ. Άλλος είναι ο τομέας στον οποίο είναι δυνατό το Ν81, όχι η κάμερα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 ξερεις μηπος πως θα το μετατρεψω;; Απλώς άλλαξε την επέκταση από zip ή rar σε jar. Για να φαίνεται η επέκταση του αρχείου θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή στα Windows. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 paidia kalispera k apo emena..pira to kin tin paraskeui..3 erotiseis thelw na kanw 1. ta koubia trizoun(ta panw) h exw mono exw to provlima??? 2.ou mporw na vrw efarmoges??? 3.yparxei programma dj gia to kin?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 [...] 2.ou mporw na vrw efarmoges??? [...] Δες εδώ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ξέρει κανείς τι εννοεί ο ποιητής όταν προσπαθείς να συνδεθείς στο ιντερνετ και σου βγάζει: ΙΣΤΟΣ: καμία απόκριση δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ξέρει κανείς τι εννοεί ο ποιητής όταν προσπαθείς να συνδεθείς στο ιντερνετ και σου βγάζει: ΙΣΤΟΣ: καμία απόκριση δικτύου; Σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση που χρησιμοποιείς (3G, GPRS, WiFi). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 paidia help...piga kai allaksa to n81 logw provlimatos sta koubia...alla k to deutero ta idia..exeis kaneis allos provlima sta kentika koubia ??(milame gia triksimo k diaforetiki antilipsi patimatos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 paidia help...piga kai allaksa to n81 logw provlimatos sta koubia...alla k to deutero ta idia..exeis kaneis allos provlima sta kentika koubia ??(milame gia triksimo k diaforetiki antilipsi patimatos) Tο δικό μου στην αρχή έτριζε πολύ αλλά μετά από λίγο καιρό διορθώθηκε αρκετά, μάλλον θέλει λίγο δούλεμα για να στρώσει, μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 εγω ρε παιδια ειμαι πολυ δυσαρεστημενος.πηρα 1 και δεν ειχε κουμπι στο yes(πρασινο) το αλλαξα την ιδια μερα.μετα πηρα ενα αλλο και μετα απο καιρο παω να ανοιξω την καμερα και μου λεει΄μη αναμενομενο σφαλμα παρακαλω κλειστε και ξανα ανοιξτε την συσκευη΄το κανω και μετα μου λεει καμερα μη δυνατη λειτουργια΄ το κανω αναβαθμιση και παλι τα ιδια.το παω στο Nokia Club και μου λεει θα παει Φιλανδια.θα ερθει σε κανα μηνα.περιμενω και το περνω,δεν πηγε τελικα φιλανδια.μετα απο καιρο παλι μου το βγαζει τους λεω αντικατασταση δεν μπορεις να μου κανεις;και μου λεει τωρα θα παει φιλανδια και θα το δουν με αλλο ματι.και μαλλον αντικατασταση.τι να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 εγω ρε παιδια ειμαι πολυ δυσαρεστημενος.πηρα 1 και δεν ειχε κουμπι στο yes(πρασινο) το αλλαξα την ιδια μερα.μετα πηρα ενα αλλο και μετα απο καιρο παω να ανοιξω την καμερα και μου λεει΄μη αναμενομενο σφαλμα παρακαλω κλειστε και ξανα ανοιξτε την συσκευη΄το κανω και μετα μου λεει καμερα μη δυνατη λειτουργια΄ το κανω αναβαθμιση και παλι τα ιδια.το παω στο Nokia Club και μου λεει θα παει Φιλανδια.θα ερθει σε κανα μηνα.περιμενω και το περνω,δεν πηγε τελικα φιλανδια.μετα απο καιρο παλι μου το βγαζει τους λεω αντικατασταση δεν μπορεις να μου κανεις;και μου λεει τωρα θα παει φιλανδια και θα το δουν με αλλο ματι.και μαλλον αντικατασταση.τι να κανω;; ησουν απο τους ατυχους. Εγω το εχω και ειναι απο τα καλυτερα Symbian που εχουν περασει απο τα χερια μου. Με λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης θα ηταν πρωτο... Κακως δεν το προωθησε πιο πολυ η ΝΟΚΙΑ (για τη μαμα μιλαω για της Ελλαδας ασε..) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts