Jump to content

george_kritikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

george_kritikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Toυς διάβασα μετά την παρότρυνση σου, λόγω βιασύνης. Η ερώτηση μου όμως είναι (μπορεί να είναι χαζή): μπορώ να αποφύγω τη διαδικασία με τη Γερμανική διεύθυνση αν βάλω να σταλεί σε φίλο μου στο Παρίσι??
  2. Το θέμα είναι πως απο οτι είδα στο site πρέπει τα στοιχεία του shipping να είναι ίδια με του payment γιατί αλλιώς βγάζει payment error...
  3. Παιδια sos!! Mπορεί να ρωτάω κάτι που έχει ξαναειπωθεί. αλλά συγχωρέστε με. Έλαβα ιnvitation για το 64αρι. Έ ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια sos!! Mπορεί να ρωτάω κάτι που έχει ξαναειπωθεί. αλλά συγχωρέστε με. Έλαβα ιnvitation για το 64αρι. Έχω ένα φίλο Παρίσι που απ οσο ξέρω αποστέλλεται κανονικά. Μπορώ με κάποιο τρόπο να εκμεταλευτώ την πρόσκληση και αν σταλεί το κινητό Παρίσι. Η πρόσκληση λήγει σε 16 ώρες οπότε αν κάποιος ξέρει θα είμαι υπόχρεος.
  4. μηπως ειναι ευκολο να μου διευκρινισεις λιγο τον ορο ''παραεισαγωγη''?? δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο, αλλα το τηλεφωνο εχει ελληνικες οδηγιες χρησης. κατα τα αλλα μεχρι στιγμης το τηλεφωνο ειναι κομπλε. απορω γιατι υπαρχουν ατομα ενοχλημενα απο την καμερα ενος κινητου καθαρα Music και gaming oriented...
  5. παιδια γεια σας, σημερα πηρα το τηλ μεσω ανταλλαγης. εδωσα το lg ks20 μου και πηρα αυτο. εχω ομως μια πραγματικα σημαντικη απορια και συγγνωμη αν εχει τυχον γινει αναλογο post στο παρελθον. καιγομαι να μου απαντησει οποιος ξερει αν η εγγυηση της νοκια ισχυει και χωρις την αποδειξη. το παληκαρι που καναμε την ανταλλαγη μου ειπε πως η νοκια δινει την εγγυηση της με αντιστοιχιση του imei της συσκευης. ισχυει κατι τετοιο η απλως πιαστηκα κοτσος????
×
×
  • Create New...