deviant777 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Να ρωτησω και κατι τελευαιο και δεν ξαναρωταω(lol) :) υπαρχει καποιος τροπος να περασω αρχεια σε φακελους(η και μονα τους),και να τα εχω κλειδωσει με κωδικο ωστε να εχω μονο εγω προσβαση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Να ρωτησω και κατι τελευαιο και δεν ξαναρωταω(lol) :) υπαρχει καποιος τροπος να περασω αρχεια σε φακελους(η και μονα τους),και να τα εχω κλειδωσει με κωδικο ωστε να εχω μονο εγω προσβαση?? Γίνεται μέσω εφαρμογής. Ψάξε για το Advanced Device Locks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sylvestros Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Αν και κάπου πρέπει να έχει ειπωθεί αλλά δεν το βρίσκω, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να περάσω τις επαφές από το παλιό μου κινητό (nokia 7610) στο καινούριο. Thanks εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Αν και κάπου πρέπει να έχει ειπωθεί αλλά δεν το βρίσκω, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να περάσω τις επαφές από το παλιό μου κινητό (nokia 7610) στο καινούριο. Thanks εκ των προτέρων.:) Μέσω της εφαρμογής "Μεταφορά" που βρίσκεται στο N81. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oinoikoz Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Mια ερώτηση.Ο Κεντρικός μοχλός του κινητού είναι μόνο αφής ή υπάρχει η επιλογή για την απλή πλοήγηση με τις 4 κατευθήνσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Mια ερώτηση.Ο Κεντρικός μοχλός του κινητού είναι μόνο αφής ή υπάρχει η επιλογή για την απλή πλοήγηση με τις 4 κατευθήνσεις? Δουλεύει σαν κλασσικό D pad αλλά είναι και ευαίσθητο στην αφή στις συμβατές εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deviant777 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Γίνεται μέσω εφαρμογής. Ψάξε για το Advanced Device Locks. χμμ απ'οτι εριξα μια ματια το συγκεκριμενο (εκτος οτι δεν ειναι freeware) κλειδωνει μονο μαζικα τα αντεικειμενα που θες. εγω πχ δεν θελω να κλειδωνω ολα τα βιντεο η ολα τα μηνυματα.θα ηθελα αν γινετε να διμιουργω εναν φακελο με οτι θελω να κλειδωσω και να ζηταει κωδικο για να εχεις προσβαση.κατι ας πουμε σαν το winrar αν γινεται.πολλα ζηταω???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oinoikoz Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δουλεύει σαν κλασσικό D pad αλλά είναι και ευαίσθητο στην αφή στις συμβατές εφαρμογές. Μπορείς να το ρυθμίσεις με ποιόν απο τους δυο τρόπους θέλεις να λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Μπορείς να το ρυθμίσεις με ποιόν απο τους δυο τρόπους θέλεις να λειτουργεί? Ναι, υπάρχει αυτή η επιλογή στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής. Το αναφέρει στο manual. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oinoikoz Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Ναι, υπάρχει αυτή η επιλογή στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής. Το αναφέρει στο manual. :) Το ρωτάω πληροροφιακά γιατι δεν το έχω παρει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 χμμ απ'οτι εριξα μια ματια το συγκεκριμενο (εκτος οτι δεν ειναι freeware) κλειδωνει μονο μαζικα τα αντεικειμενα που θες. εγω πχ δεν θελω να κλειδωνω ολα τα βιντεο η ολα τα μηνυματα.θα ηθελα αν γινετε να διμιουργω εναν φακελο με οτι θελω να κλειδωσω και να ζηταει κωδικο για να εχεις προσβαση.κατι ας πουμε σαν το winrar αν γινεται. Δοκίμασε το Nova Epoc Systems MediaSafe 2.0.8. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποτίθεται οτι κάνει αυτή την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deviant777 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δοκίμασε το Nova Epoc Systems MediaSafe 2.0.8. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποτίθεται οτι κάνει αυτή την δουλειά. οτι ακριβως εψαχνα! υπερευχαριστω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 απο την μπαταρια του ρε παιδια εισαστε ευχαριστημενοι και ποσο σας κραταει?(με τι χρηση?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 απο την μπαταρια του ρε παιδια εισαστε ευχαριστημενοι και ποσο σας κραταει?(με τι χρηση?) Ενεργοποιείς save mode και χρονικό όριο τα 5 άντε 10 δεύτερα και η μπαταρία θα σου κρατάει καλά. Σε εμένα με κανονική χρήση (κλήσεις άντε κανένα sms) μου βγάζει κάπου στη βδομάδα. Αν τυχόν και ανοίξεις bluetooth, wlan και αρχίζεις και παίζεις με το gps σου ρουφάνε την μπαταρία σαν τσιγάρο. Με μουσική ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει καθώς έχω να πιάσω ποδήλατο από την πρωτοχρονιά:D Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 pathfinderakias σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση !σκεφτομαι για την αγορα του και το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 pathfinderakias σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση !σκεφτομαι για την αγορα του και το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του! Κοίτα αναλόγως τη χρήση που του κάνεις. Αν το κλείνεις και τα βράδυα (εγώ το κάνω) και δεν παίζεις ιδιαίτερα μαζί του η μπαταρία οτυ κρατάει. Γενικά όμως τα music κινητά είναι ενεργοβόρα. Αν παίζεις μουσική θέλει φόρτισμα όπως και να το κάνεις. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Σήμερα έγινα και εγώ ένας ακόμη κάτοχος του N81 . Το κινητάκι είναι μιά χαρά... Ευχαριστώ όλους εσάς στο Myphone που με βοηθήσατε να το μάθω πριν ακόμα το πάρω. Nα κάνω και μια τελευταία ερώτηση? :-) Παλιά στην εκθεση υπήρχε διαχωρισμός των αρχείων του τηλεφώνου από αυτών της κάρτας..Τώρα βλέπω οτι είναι όλα χύμα.. Ή όχι? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Nα κάνω και μια τελευταία ερώτηση? :-) Παλιά στην εκθεση υπήρχε διαχωρισμός των αρχείων του τηλεφώνου από αυτών της κάρτας..Τώρα βλέπω οτι είναι όλα χύμα.. Ή όχι? Σε όλα τα Nseries έτσι εμφανίζεται η έκθεση, όλα χύμα. Αν θες υπάρχουν προγράμματα τα οποία ταξινομούν τις εικόνες και γενικά τa αρχεία της έκθεσης. Θα τα βρεις στο xxxxxxxxxxxxx, ένα από αυτά είναι το resco photo viewer. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Παιδιά πήρα κι εγώ πρόσφατα το Ν81. Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται σχετικά δυσχρηστο, τόσο στο μενού όσο και στα πλήκτρα, αλλά θα το συνηθίσω. Τρεις απορίες. α) έχει δοκιμάσει κανείς με NOKIA GPS receiver, πως ανταποκρίνονται οι χάρτες; β) υπάρχει κανένας τρόπος να βγάλεις την αναζήτηση από την ενεργή αναμονή ή να προσθέσεις περισσότερα εικονίδια από τα βασικά, όπως στα παλιότερα κινητά; γ) πως γίνεται η κάμερα 2Mpixs να είναι πολύ χειρότερη από την κάμερα του 6288 που ήταν πάλι 2Mpixs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 β) Όχι. γ) Τα πάντα γίνονται...:p Απλά λόγω του ότι το κινητό προσανατολίζεται προς τον μουσικό τομέα δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στη κάμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosendo Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Παιδιά πήρα κι εγώ πρόσφατα το Ν81. Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται σχετικά δυσχρηστο, τόσο στο μενού όσο και στα πλήκτρα, αλλά θα το συνηθίσω. Τρεις απορίες. α) έχει δοκιμάσει κανείς με NOKIA GPS receiver, πως ανταποκρίνονται οι χάρτες; β) υπάρχει κανένας τρόπος να βγάλεις την αναζήτηση από την ενεργή αναμονή ή να προσθέσεις περισσότερα εικονίδια από τα βασικά, όπως στα παλιότερα κινητά; γ) πως γίνεται η κάμερα 2Mpixs να είναι πολύ χειρότερη από την κάμερα του 6288 που ήταν πάλι 2Mpixs; α) Θα ηταν καλητερα να βαλεις το Garmin η το Sygik β)εργαλεια / ρυθμισεις / γενικες / προσ.ρυθμισ / κατασταση αναμονης / εφαρ.ενεργ.αναμον γ) λογικα η διαφορα ειναι στην οθονη... Παράθεση [/imgalign]http://img156.imageshack.us/img156/2130/foxqg0.gif[/imgalign] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Θάνο, όσον αφορά το α ερώτημα, έχω την εντύπωση οτι μιλάει για συσκευή bluetooth GPS και όχι για software. Πάντως φίλε gmi, το Ν81 δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τις BT κεράιες της Nokia αλλά και τις αντίστοιχες άλλων εταιριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosendo Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Sory λαθως καταλαβα... Παράθεση [/imgalign]http://img156.imageshack.us/img156/2130/foxqg0.gif[/imgalign] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Ok θα εγκαταστήσω προσεχώς το garmin.... Προς το παρόν με ενδιαφέρει μόνο η εξεύρεση οδών... Με το που πήρα το κινητό δεν έχω κάνει καμία ενέργεια στο nokia maps. Πρέπει? Γιατί όσο και αν ψάχνω από την ευρεση διευθύνσεων μου βγάζει κάτι κουλά... Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 β)εργαλεια / ρυθμισεις / γενικες / προσ.ρυθμισ / κατασταση αναμονης / εφαρ.ενεργ.αναμον γ) λογικα η διαφορα ειναι στην οθονη... Από εδώ κάνεις μόνο τα βασικά όχι αυτό που ψάχνω. Για την φωτό δεν είναι θέμα οθόνης. Έχει πολύ κακές ρυθμίσεις, βγάζει τα πάντα πράσινα, το φλας είναι πολύ δυνατό και τα καίει όλα, ενώ όταν κάνεις κάποιες ρυθμίσεις (κατέβασμα iso) βελτιώνεται η κατάσταση. Ίσως μια αναβάθμιση στο firmware θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts