VIDEOMIX Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 2 Ιαν. 2004 , 23:20) τι περιμένεις να καταλάβει ο άλλος??? Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα? Ούτε εγώ ξέρω! Γιατί πολύ απλά το άφησες στην μέση! οκ, ίσως να μην είχες χρόνο, ξέρεις όμως κάτι? Ούτε και o johner είχε διάθεση γιατί μπλέχτηκε η κατάσταση και μετά αμέσως γίνατε μπίλιες :cry: ..... Χαίρομαι που πιάσατε το νόημα των εορτών.... Και λυπάμαι επίσης που με τόση μεγάλη ευκολία ξεχάσατε την παλιά σας συμφιλιώση... :( Μάλλον δεν το εννούσατε και τόσο πολύ φαίνεται..... Και σας αγαπάω και τους δυο :lol: , σας λατρεύω και τους δυο :p , σας εκτιμάω και τους δυο :D , οκ, αρκετά σας έγλειψα, αλλά πολύ το ξεφτιλίσατε ένα πολύ ωραίο θέμα, όπως έγινε με τον νέο του τίτλο....Είδες VIDEOMIX που εξελίχθηκε σε κάτι καλό????? Ε????? Και για να τελειώνουμε αν όχι για τον jonher τοτε για μενα, θα ήθελα να μου εξηγήσεις, και όχι να μου κάνεις πιο λιανά ;) , τι εννοούσες... Υ.Γ. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με λιγότερα επικοινωνιακά αδιέξοδα :D Εσένα βασικά στά'χω μαζεμένα διοτι μαs ξεσήκωσεs καλά καλά για το meeting και μετά την έκανεs "κατσίκα" που λένε και στο χωριό μου την Αθήνα. :whistle: Οσον αφορά το αρχικό μου post στο θέμα που βρησκώμαστε, αυτό που έγραψα ειναι πωs εάν απο τα 5-6 threads που ανοίχθηκαν με ευχέs, έγραφα σε 1 η 2 και αγνοούσα τα υπόλοιπα, δεν θα μου καθόταν καλά και θα ένοιωθα πωs σνομπάρω τουs υπόλοιπουs δημιουργούs των threads (με βάση και του εορταστικού του περιεχωμένου τουs). Ετσι τουλάχιστον το ένιωσα εγώ και το εξέφρασα και εδώ. Η ειρωνική απάντηση που μου ήρθε κατακούτελα μου έδειξε πωs δεν υπάρχει θύμιση αυτήs τηs συμφιλίωσηs, όμωs στην απάντησή μου προσπάθησα να τον δικαιολογήσω γράφωνταs του πωs ίσωs δεν κατάλαβε τι εννοώ και ότι είμαι διατεθειμένοs να το αναλύσω. Προφανώs ο johner "θυγώμενοs", διαβάσατε όλοι την απάντηση που με έκανε να ανταπαντήσω στεναχωρημένοs αλλα και θυμωμένοs διοτι η ειρωνία και τα μισσόλογα με ενοχλούν πάρα πολύ. Ομωs το μετάνοιωσα ήδη διοτι δεν μου αρέσει να έχω κόντρεs, παρ'όλο που πολλέs φορέs δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με δολώματα που δυστηχώs... τα τσιμπάω. :cry: Ελπίζω να ήταν μια κακή παρένθεση τηs στιγμήs. Καλή χρονιά για άλλη μια φορά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Ουφ! :( Κουράστικα... :cry: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 3 Ιαν. 2004 , 07:25) Ουφ! :( Κουράστικα... :cry: Kαι εγώ(τώρα που το καλοβλέπω). Μού'ρχετε να το σβήσω το ποιό πάνω post αλλα τώρα δεν θα φανεί σωστό. Πάμε παρακάτω λοιπόν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, το πως θα διαθέσει ο καθένας τον χρόνο του και τι θα κάνει είναι δικό του θέμα, ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τις προτεραιότητες του κάθε ανθρώπου; Το ιντερνέτ πολλές φορές προσφέρει διέξοδο και σε βοηθάει να ξεκολλήσεις από πράγματα που σου συμβαίνουν, δεν μπορούμε να κατακρίνουμε κάποιον γιατί επέλεξε να κάνει πρωτοχρονιά στο διαδίχτυο, εξάλλου δεν ήταν ο μόνος. Παλαιότερα μου είχε τύχει και έμενα να αλλάζω χρόνο μέσα σε chat ή να αλλάζει ο χρόνος και να κοιμάμαι, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν ζω μια φυσιολογική ζωή, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν κρίνουμε συνανθρώπους μας. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 πάντως το πρώτο γιορτινό θρεντ το είχα κάνει πρώτος εγώ με διαφορά μεγάλη,καλό θα ήταν να περιοριζόμασταν μόνο εκεί αλλά ανοίχτηκαν πολλά θρεντ γι αυτό Φιλικά jog :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 3 Ιαν. 2004 , 19:28) πάντως το πρώτο γιορτινό θρεντ το είχα κάνει πρώτος εγώ με διαφορά μεγάλη Κέρδισες τίποτα!?!?!?! :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 3 Ιαν. 2004 , 19:35) Κέρδισες τίποτα!?!?!?! :D Ένα ηλεκτρικό λουκούμι :p :lol: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Tίτλος θρέντ: Μήπως ζείτε εκτός πραγματικότητας?? Φίλε johner εσύ που τσακώνεσαι ''δικτυακά'' δεν είναι κάπως εκτός πραγματικότητας; Πιστεύω ότι να τσακώνεσαι στο διαδίκτυο.. δείχνει ότι είσαι εκτός πραγματικότητας.. ή μήπως κάνω λάθος? :blink: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped ( 3 Ιαν. 2004 , 22:56) Tίτλος θρέντ: Μήπως ζείτε εκτός πραγματικότητας?? Φίλε johner εσύ που τσακώνεσαι ''δικτυακά'' δεν είναι κάπως εκτός πραγματικότητας; Πιστεύω ότι να τσακώνεσαι στο διαδίκτυο.. δείχνει ότι είσαι εκτός πραγματικότητας.. ή μήπως κάνω λάθος? :blink: Είσαι τυχερός γιατί δεν είδες τον προηγούμενο τίτλο του θέματος! Λοιπόν, μου λες οτι είμαι εκτός παραγματικότητας! κατ'αρχήν δεν κατάλαβες οτι με τον Σάκη τον Βιντεομίκτη παίζουμε! Ναι, ναι δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ!!! Ίσως ο Videomix να έχασε προς στιγμήν την ψυχραιμία του, αλλά να ξερεις οτι ο σκοπός μου δεν ήταν να μαλώσω με κάποιον! Προτιμότερο και πιο εποικοδομητικό είναι να ανταλλάσεις απόψεις, και σε αυτό αποσκοπούσε το thread! To έχω ξαναπεί, αλλά η επανάληψη βοηθά, αν και κουράζει... Ο Videomix δεν είχε κάποια συγκεκριμένη άποψη, αλλά θεώρησε οτι έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του! Ο βερμπαλισμός σε όλο του το μεγαλείο, δυστυχώς με ασάφειες που δεν πρόκειται να καλυφθούν! Η καλύτερη προστασία βέβαια στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν να μην μιλήσει καθόλου... Και ερωτώ!!! Βλέπεις εμένα να τσακώνομαι;;; Οι υπόλοιποι μπορεί να τρώγονται με τα ρούχα τους, δεν με ενδιαφέρει! Εγώ κρατώ μια συγκεκριμένη στάση και θα έπρεπε να μπορείς να την διακρίνεις. Η σχέση μου με το Internet δεν είναι σχέση φίλου, αλλά μια ψυχρή σχέση! Φιλία μπορώ να αναπτύξω, αλλά τα μίση τα αποφεύγω! Ξέρεις ασχολούμαι κυρίως με το προσωπικό μου καλό και όταν έχω να προσφέρω, και με το ομαδικό! Βέβαια, δεν μπορώ να βλέπω τους υπόλοιπους χρήστες σε λίθαργο! Το ένστικτό μου, μου λέει οτι χρειάζοντα ξύπνημα και αναλόγως πράττω! Τέλος να αναφέρω οτι αυτό που λες παραπάνω για τον "διαδικτυακό τσακωμό" είναι τόσο γενικό όσο η διαδικτυακή συνομιλία! Ποιά η διαφορά της φιλικής κουβέντας από την λεκτική επίθεση; Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω αλλά αναφέρθηκες προσωπικά σ'εμένα και δεν μπορούσα να το αγνοήσω! Παραπάνω βέβαια άλλος ένας χρήστης με κατηγόρησε για υποκρισία! Η απάντησή μου είναι... Βαριέμαι να απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Kαλά βρε Γιάννη.. απολογούμε.. δεν είχα σκοπό να παρεξηγηθούμε.. σόρρυ. Να θυμάσαι ότι κανένας δεν θα μπορέσει να δεί και να καταλάβει το ίδιο με σένα.. εγω κατάλαβα έτσι ο άλλος αλλιώς.. =) συγγνώμη και πάλι Ανδρέας Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 3 Ιαν. 2004 , 23:45) Είσαι τυχερός γιατί δεν είδες τον προηγούμενο τίτλο του θέματος! Λοιπόν, μου λες οτι είμαι εκτός παραγματικότητας! κατ'αρχήν δεν κατάλαβες οτι με τον Σάκη τον Βιντεομίκτη παίζουμε! Ναι, ναι δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ!!! Ίσως ο Videomix να έχασε προς στιγμήν την ψυχραιμία του, αλλά να ξερεις οτι ο σκοπός μου δεν ήταν να μαλώσω με κάποιον! Προτιμότερο και πιο εποικοδομητικό είναι να ανταλλάσεις απόψεις, και σε αυτό αποσκοπούσε το thread! To έχω ξαναπεί, αλλά η επανάληψη βοηθά, αν και κουράζει... Ο Videomix δεν είχε κάποια συγκεκριμένη άποψη, αλλά θεώρησε οτι έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του! Ο βερμπαλισμός σε όλο του το μεγαλείο, δυστυχώς με ασάφειες που δεν πρόκειται να καλυφθούν! Η καλύτερη προστασία βέβαια στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν να μην μιλήσει καθόλου... Και ερωτώ!!! Βλέπεις εμένα να τσακώνομαι;;; Οι υπόλοιποι μπορεί να τρώγονται με τα ρούχα τους, δεν με ενδιαφέρει! Εγώ κρατώ μια συγκεκριμένη στάση και θα έπρεπε να μπορείς να την διακρίνεις. Η σχέση μου με το Internet δεν είναι σχέση φίλου, αλλά μια ψυχρή σχέση! Φιλία μπορώ να αναπτύξω, αλλά τα μίση τα αποφεύγω! Ξέρεις ασχολούμαι κυρίως με το προσωπικό μου καλό και όταν έχω να προσφέρω, και με το ομαδικό! Βέβαια, δεν μπορώ να βλέπω τους υπόλοιπους χρήστες σε λίθαργο! Το ένστικτό μου, μου λέει οτι χρειάζοντα ξύπνημα και αναλόγως πράττω! Τέλος να αναφέρω οτι αυτό που λες παραπάνω για τον "διαδικτυακό τσακωμό" είναι τόσο γενικό όσο η διαδικτυακή συνομιλία! Ποιά η διαφορά της φιλικής κουβέντας από την λεκτική επίθεση; Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω αλλά αναφέρθηκες προσωπικά σ'εμένα και δεν μπορούσα να το αγνοήσω! Παραπάνω βέβαια άλλος ένας χρήστης με κατηγόρησε για υποκρισία! Η απάντησή μου είναι... Βαριέμαι να απαντήσω. Συμφωνώ απόλυτα. Είσαι απο τα καλύτερα παιδιά του myphone, νομίζω. :) Οταν θα γράφειs κάτι που δεν συμφωνώ, θα συνεχίσω να αντιδρώ. Αυτό όμωs δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά σου την οποία σέβωμαι, κυρίωs όταν παιρνάει η οποιαδίποτε μπόρα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) johner den to katalaves kala. De se kathgorhsa gia upokrisia. Ennoousa oti einai ligo periergo ta na katakrineis arnhtika kapoia pragmata otan ki esu exeis summetasxei s' auta. Ta 2000+ posts deixnoun oti ki esu katanalwneis arketo xrono edw mesa. Opote kallista tha mporouses n' akouseis ki esu ena ''get a life'', apo kapoion allo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 4 Ιαν. 2004 , 03:40) Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) johner den to katalaves kala. De se kathgorhsa gia upokrisia. Ennoousa oti einai ligo periergo ta na katakrineis arnhtika kapoia pragmata otan ki esu exeis summetasxei s' auta. Ta 2000+ posts deixnoun oti ki esu katanalwneis arketo xrono edw mesa. Opote kallista tha mporouses n' akouseis ki esu ena ''get a life'', apo kapoion allo. Απολογούμαι και εγώ με τη σειρά μου, αν δεν το εξέλαβα σωστά αυτό που είπες! Ωστόσο, δεν έχεις καταλάβει την ουσία του θέματος! Δεν κατηγορώ αυτούς που μπαίνουν και γράφουν στο myphone, κανάναν δεν κατηγορώ στην ουσία! Απλά προσπαθώ να συνετίσω, ίσως, αυτούς που παραστράτησαν... Δεν ήταν γενικό το σχόλιο ή τουλάχιστον δεν θέλησα να το γενικεύσω! Προσωπικά το myphone, αν και υπάρχουν πολλά αγαπητά μέλη , δεν είναι το μέρος που θα ήθελα να περάσω την πρωτοχρονιά! Με περιβάλλουν και άλλοι άνθρωποι που γνωρίζω και αγαπώ και προτίμησα να κάνω πρωτοχρονιά με αυτούς! Γενικά, αυτή η κατάσταση με τις ευχές κάπου είχε ξεφύγει! Διάβασες και την αντιπαράθεση στην αρχή με τον Surfency, είδες και την απάντηση του Videomix, απαντήσεις οι οποίες δεν με καλυψαν! Όπως λες έχω 2000+ posts! Αυτό σίγουρα δηλώνει οτι έχω περάσει πολλές ώρες στο δίκτυο! Σκέψου μόνο οτι δεν παρακολουθώ μόνο το myphone και προσπαθώ να προσφέρω προσωπική εργασία και σε άλλα sites! Βρίσκω χρόνο και για προσωπική ζωή όμως! Αν αναλογιστείς αυτά, σίγουρα κάποιος μπορεί να μου το "Get a life"! Ωστόσο μου αρέσει αυτό που κάνω, όχι γιατί σκοτώνω την ώρα μου, αλλά γιατί νιώθω οτι προσφέρω! Η επιβράβευση έρχεται όταν οι χρήστες που δεν τους γνωρίζω και πρώτη φορά επικοινωνώ μαζί τους με ευχαριστούν και με προτρέπουν να συνεχίσω! Με φιλική διάθεση Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μια και ψάχνω να δω τι έκανα 9 χρόνια πριν μέσα από τα παλιά μηνύματα και τα threads που παρακολουθούσα, αν λέγαμε αυτά το 2004, το 2012 προς 2013, που όλοι έχουμε facebook twitter, internet στα κινητά μας, και ακόμα και στην τουαλέτα, τι έχουμε να πούμε τώρα επί του θέματος; 9 Χρόνια ή μια εποχή μετά; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ετσι οπως εχει γίνει η ζωη μας μονο τα τσιπακια,οι επεξεργαστες και οι μνήμες ram λείπουν απο πάνω μας....έλεος εχουμε γίνει.χαθηκε η πραγματικότητα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Γιατι σας φαινεται παραξενο τα ηλ.κυκλωματα σε μπουφαν και ρουχα που παρακολουθουν θερμοκρασιες? ή μηπως νομίζετε πως είστε οι πρωτοι που σκεφτηκατε για ρουχα που παρακολουθουν τα social networks...? πολυ ενδιαφερον θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 no facebook no life οταν μαθαινεις τα παντα για καποιον στο φβ, ποιος ο λογος να εχεις προσωπικη επαφη μαζι του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts