Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις σχολες που ειναι κατω απο 10.000 μορια πρεπει να εχεις βαθμο προσβασης πανω απο 10 για να μπεις? ετσι δεν ειναι?

Nai h bp>10

h moria>10k

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΕΛΙΔΑ:

ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕΝΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: 1000 ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (2007), ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠ' ΤΟ 2003!!!

http://users.sch.gr/szygouras/themata/tomi/Eurobank%202006-07.doc

Αχ αυτο το χιλιαρικο...;)

Στο τσακ.....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω κατι.

Εχουμε μια βαση δεδομενων σε ηλεκτρονικη μορφη με τους βαθμους των πανελληνιων. Σε λιγες μερες θα υπαρχει αλλη μια βαση με τα μηχοναγραφικα των υποψηφιων.

Αρα ολα σε ηλεκτρονικη μορφη οποτε καποιο προγραμμα θα τα επεξεργαστει για να βγουν οι βασεις των σχολων. Αυτη η διαδικασια γιατι θελει πανω απο ενα μηνα για να γινει ??

Μπορει να κναω και λαθος καπου....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σωστη απορια , δηλαδη ποσες μερες γινετε ο υπολογισμος; 1,2 ,5 ,10;.

Απο αυτα που εχω ακουσει αργει. Ε μια απαντηση ειναι οτι δεν εχουν και κανενα μεγαλο υπολογιστη για να τα κανει γρηγορα. Μπορει να τα δουλεύουν σε τίποτα PC. >Βλέπεις υπάρχει και το αδιαβλητο > δεν μπορεις να στελνεις δεδομενα έτσι για πλάκα σε ενα άλλο συστημα για παραδειγμα > εκτος υπουργειου.

Οποτε τα επεξεργαζονται με τους υπολογιστες του υπουργειου. Δηλ. με κοινα pc.

Εγω υπολογιζω το πολύ 5 μερες μετα λογικα αυτό που θα περνει χρονο ειναι καποια διαδικασια μεσο υπερεσιων > για πχ στρατιωτ. τμηματα κτλ.

Στην δικη μου παλαιολιθηκη εποχη διναμε τον Σεπτεμβριο 4 μαθηματα , ειχαμε δηλωσει μονο ενα κυκλο σπουδων και σε ενα μηνα η ΚΟΡΕΛΚΟ εβγαζε αποτελεσματα ...

Τα μορια μας ηταν το συλολο των 4 γραπτων απο δυο βαθμολογητες (max 160) + τον βαθμο απολυτηριου στρογγυλοποιημενο στην πλησιεστερη ακεραια μοναδα.Αρα συνολικο max 180.

Και κατι αλλο...Οι εξετασεις για ΤΕΙ (ΚΑΤΕ) ηταν ξεχωριστες !!!

Τα αποτελεσματα τα ελεγε το ραδιοφωνο και την αλλη μερα τα δημοσιευαν οι εφημεριδες.

Φιλικά Γιάννης

Ποια κορελκο? Δεν καταλαβαινω.

Η γνωστη σχολη για πληροφορικη.Τα εβγαζε για λογαριαμου του Υπουργειου.Αυτο τουλαχιστον ηξερα τοτε.

Φιλικά Γιάννης

Για την πληροφορική του ΑΠΘ ξέρουμε τίποτα;καλή σχολή φαίνεται...

Σε καποιο καναλι ειπε καποιος που ασχολειται με αυτα οτι το Σαββατο στα ΝΕΑ θα εχει σχετικο ρεπορταζ για το που θα κυμανθουν οι βασεις ανα σχολη.

Καλη επιτυχια !!!

Φιλικά Γιάννης

Αν ενδιαφέρεσαι για software υπολογιστών είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αλλά αν ενδιαφέρεσαι για hardware (μηχανικός υπολογιστών) τότε δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Καλά αυτό με το πως θα κυμανθουν οι βασεις ανα σχολη δεν ειναι να το παιρνεις στα σοβαρα , ακομα δεν εχουν δοθει τα μηχανογραφικα

LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποτε θα πουν απο τα σχολεια ποτε να παμε για τα Μηχανογραφικα και ποτε θα μας τα δωσουν??

Εγώ πήγα και το ζήτησα από τη διευθύντρια όταν πήγα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών. Λογικά όταν θα πάτε για τη βαθμολογία θα σας το δώσει και θα σας πει τις ημερομηνίες και το κέντρο που θα το καταθέσετε.

Πάντως στις Πανελλήνιες τα πήγα πολύ καλά. 17.546 μόρια χωρίς τα αγγλικά, γιατί πάω για ΜΜΕ. Οπότε έχω ήδη περάσει από τώρα. Ο μόνος μου καημός είναι η Ιστορία Κατεύθυνσης. Με τσεκούρωσαν. 86 ο πρώτος βαθμολογητής, 73 ο δεύτερος και ο τρίτος 73 κι έτσι πήρα 15,9. Άξιζα για 86. Το γραπτό μου δεν ήταν για λιγότερο από 80. Αλλά δεν πτοούμαι γιατί έχω ήδη περάσει.

Είναι κανείς απο δω από το Καποδιστριακό ή την Πάντειο να μου πει τπτ για τα τμήματα; Προτιμώ πάντως Καποδιστριακό.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εγώ πήγα και το ζήτησα από τη διευθύντρια όταν πήγα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών. Λογικά όταν θα πάτε για τη βαθμολογία θα σας το δώσει και θα σας πει τις ημερομηνίες και το κέντρο που θα το καταθέσετε.

Πάντως στις Πανελλήνιες τα πήγα πολύ καλά. 17.546 μόρια χωρίς τα αγγλικά, γιατί πάω για ΜΜΕ. Οπότε έχω ήδη περάσει από τώρα. Ο μόνος μου καημός είναι η Ιστορία Κατεύθυνσης. Με τσεκούρωσαν. 86 ο πρώτος βαθμολογητής, 73 ο δεύτερος και ο τρίτος 73 κι έτσι πήρα 15,9. Άξιζα για 86. Το γραπτό μου δεν ήταν για λιγότερο από 80. Αλλά δεν πτοούμαι γιατί έχω ήδη περάσει.

Είναι κανείς απο δω από το Καποδιστριακό ή την Πάντειο να μου πει τπτ για τα τμήματα; Προτιμώ πάντως Καποδιστριακό.

Ego sto Kapodistriako eimai.O,ti thes rota...

Burn the rubber, not your soul...

Γεια σας!Και εγω τα πηγα αρκετα καλα αλλα οχι οσο ηθελα!!17114 απο το 2 και 4 και 17734 απο 3 πεδιο!Η πρωτη επιλογη ηταν η διαιτολογια στο χαροκοπειο!Αλλα η περσινη του βαση ηταν 18600+!

Οποτε σκεφτομαι τωρα και τις πληροφορικες που υπαρχουν!Αααα και ξεχασα να πω οτι εχω περασει στο μαθηματικο Αθηνων (ΠΕΡΣΙ-αλλα ξαναεδωσα με στοχο την παραπανω σχολη που σας ανεφερα)!Οι επιλογες μου ειναι 1)Να παραμεινω στο μαθηματικο 2)πληροφορικη πειραια 3)πληροφορικη οικονομικου παν. Αθηνας(το οποιο αν πεσει η βαση του το περναω- περσινη βαση 17320-διαφορα 206 μορια)

Η ερωτηση μου ειναι ποιες απο τις σχολες αυτες ειναι πιο καλη γενικοτερα και σαν οργανωση-σχολη και σαν επαγγελματικη αποκατασταση!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Στην δικη μου παλαιολιθηκη εποχη διναμε τον Σεπτεμβριο 4 μαθηματα , ειχαμε δηλωσει μονο ενα κυκλο σπουδων και σε ενα μηνα η ΚΟΡΕΛΚΟ εβγαζε αποτελεσματα ...

Τα μορια μας ηταν το συλολο των 4 γραπτων απο δυο βαθμολογητες (max 160) + τον βαθμο απολυτηριου στρογγυλοποιημενο στην πλησιεστερη ακεραια μοναδα.Αρα συνολικο max 180.

Και κατι αλλο...Οι εξετασεις για ΤΕΙ (ΚΑΤΕ) ηταν ξεχωριστες !!!

Τα αποτελεσματα τα ελεγε το ραδιοφωνο και την αλλη μερα τα δημοσιευαν οι εφημεριδες.

ΠΩ,ΠΩ!!εσυ εισαι πιο παλιος και απο εμενα!!:lol::p

Auto to ypepth pote epitelous 8a dinei ta moria mas mesw tou site? eleos..

Kai kati allo mipws xerete pote vgainoun ta apotelesmata apo ta Agglika (eidiko ma8hma) /???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΕΛΙΔΑ:

ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕΝΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: 1000 ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (2007), ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠ' ΤΟ 2003!!!

http://users.sch.gr/szygouras/themata/tomi/Eurobank%202006-07.doc

Αν έδιναν στους δεύτερους των σχολείων, θα έπαιρνα και εγώ! Τώρα γιοκ!:D

Αν ενδιαφέρεσαι για software υπολογιστών είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αλλά αν ενδιαφέρεσαι για hardware (μηχανικός υπολογιστών) τότε δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

από επαγγελματική αποκατάσταση; :O

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΩ,ΠΩ!!εσυ εισαι πιο παλιος και απο εμενα!!:lol::p

Εκλεισα τα 50 μου !!!! Για αυτο λεω παλαιολιθικος !!!!

Φιλικά Γιάννης

Γεια σας!Και εγω τα πηγα αρκετα καλα αλλα οχι οσο ηθελα!!17114 απο το 2 και 4 και 17734 απο 3 πεδιο!Η πρωτη επιλογη ηταν η διαιτολογια στο χαροκοπειο!Αλλα η περσινη του βαση ηταν 18600+!

Οποτε σκεφτομαι τωρα και τις πληροφορικες που υπαρχουν!Αααα και ξεχασα να πω οτι εχω περασει στο μαθηματικο Αθηνων (ΠΕΡΣΙ-αλλα ξαναεδωσα με στοχο την παραπανω σχολη που σας ανεφερα)!Οι επιλογες μου ειναι 1)Να παραμεινω στο μαθηματικο 2)πληροφορικη πειραια 3)πληροφορικη οικονομικου παν. Αθηνας(το οποιο αν πεσει η βαση του το περναω- περσινη βαση 17320-διαφορα 206 μορια)

Η ερωτηση μου ειναι ποιες απο τις σχολες αυτες ειναι πιο καλη γενικοτερα και σαν οργανωση-σχολη και σαν επαγγελματικη αποκατασταση!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Opos kai na to kanoume apo mathimatikous, doksa to Theo exoume arketous(Kai den einai kai apo tis suntomes xronika sxoles...).Antitheta i Pliroforiki kai ta sinafi vriskontai se sinexi ekseliksi, pou simainei kaliteri eaggelmatiki prooptiki.Anamesa sti Pliroforiki tou Peiraia kai tis ASOE enai kai oi 2 isaksies apo plevras mathimaton aplos i ASOE exei kaliteri organosi kai perissotera metaptuxiaka.Your choice..!

Burn the rubber, not your soul...

Μια συμβουλη ( μια και εχουμε γνωριστει καπως ) , > εχω ακουσει κοπελες να βλαστιμουν για τις σχολες πληροφορικής.

Και ξερεις γιατι; Γιατι κανεις μονο 1 πραγμα........ και μαλιστα ειδικου ενδιαφεροντος......

Για επαγγελμ. αποκ. Ποια πτυχια δινουν αυτη τη δυνατοτητα; Λιγα για τα υπολοιπα θα πας για παραπανω.

Εκτος και αν βγεις πρωτη. Οι πρώτοι ολο και απο καπου εχουν προταση...!

Εχω ακουσει περιπτωσεις.

Ξέρει κανείς ποιό ΤΕΙ θεωρείται καλύτερο, Αθήνας ή Πειραιά; Ενδιαφέρομαι για το τμήμα Ηλεκτρονικής.

Δεν ξέρει κανένας να μου πει?