Alex0077 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 8a paw k gw na koitaxw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 kalhspera!opws eida sta pio panw post proteinate na grapsei o ka8enas ta moria pou bgazei..o aderfos mou ema8e shmera apo gnwsto sto ypepth ta eyxarista:D 19.100. h koufalitsa:lol: Pisteyete h sxolh twn hmmy EMP 8a anebei??Eytyxws exei to pleonekthma ths triteknias k an xreiastei pairnei k metagrafh pantws..Ante paidia kala apotelesmata se olous , h anamonh k h agwnia sas teleiwnei ;) Kalh foithtikh zwh se olous kai...fronima etsi? Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katbas Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 στο δικο μου παντως δεν βγηκαν πηγε η γυναικα μου να δει ,ειδε πολλα παιδια απο εξω, νομιζε οτι βγηκαν και τελικα ηταν τα αποτελεσματα των ταξεων προφανως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Στην επαρχία έχουν βγει σε πολλά σχολεία... Εμεις τα τοιχοκολλήσαμε στις 6 το απόγευμα... Η εντολή του ΥΠΕΠθ είναι για αύριο το πρωί στις 11! Και κάτι ακόμη: μη βαράτε βρε παιδιά έτσι τους καθηγητές!! Όταν πριν τα δώσουμε πρέπει να κάνουμε αντιπαραβολή με το απόκομμα του τετραδίου, την κατάσταση του βαθμολογικού και τις δισκέτες που στέλνει το βαθμολογικό που πρέπει να περαστούν στο Νέστωρα, δεν θέλουμε κάποιο χρόνο; Φαντάζεστε να δείτε 18 και μετά να έρθει το 8;;; Α, και μην νομίζεται ότι μια αποτυχία δεν στεναχωρεί και τους καθηγητές σας, τουλάχιστον κάποιους... Καλά αποτελέσματα σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 kalhspera!opws eida sta pio panw post proteinate na grapsei o ka8enas ta moria pou bgazei..o aderfos mou ema8e shmera apo gnwsto sto ypepth ta eyxarista:D 19.100. h koufalitsa:lol: Pisteyete h sxolh twn hmmy EMP 8a anebei??Eytyxws exei to pleonekthma ths triteknias k an xreiastei pairnei k metagrafh pantws..Ante paidia kala apotelesmata se olous , h anamonh k h agwnia sas teleiwnei ;) Kalh foithtikh zwh se olous kai...fronima etsi? Πες του να βάλει πρώτη επιλογή Ξάνθη να πάρει και την επιδότηση! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Πες του να βάλει πρώτη επιλογή Ξάνθη να πάρει και την επιδότηση! :p gia laptop e??den einai kakh idea:lol: 8a exei talaipwria omws kai 8a xasei ena examhno,alla paizei an aneboun oi baseis anagkastika na perasei ekei Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link123 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ax paidia den mporo na perimeno allo... Perase tosos kairos kai tora, teleftees ores pleon den mporo na pao na koimi8o.. Pantos krima pou den ta vgazoun sto internet mia mera prin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 kalhspera!opws eida sta pio panw post proteinate na grapsei o ka8enas ta moria pou bgazei..o aderfos mou ema8e shmera apo gnwsto sto ypepth ta eyxarista:D 19.100. h koufalitsa:lol: Pisteyete h sxolh twn hmmy EMP 8a anebei??Eytyxws exei to pleonekthma ths triteknias k an xreiastei pairnei k metagrafh pantws..Ante paidia kala apotelesmata se olous , h anamonh k h agwnia sas teleiwnei ;) Kalh foithtikh zwh se olous kai...fronima etsi? Μπά δεν το νομίζω. Τον κόβω για περασμένο. Γενικά όμως προσοχή στις μεταγραφές, να συγκεντρώσετε ότι χαρτούρα χρειάζεται γιατί ψάχνουν άτομα να κόψουν (είναι αρκετοί βλέπεις αυτοί που μπαίνουν με μεταγραφές) Καλή τύχη στον bro σου, θα την χρειαστεί εκεί που πάει :lol: ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Τα αποτελέσματα να υποθέσω βγαίνουν και εδώ: http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Τα αποτελέσματα να υποθέσω βγαίνουν και εδώ: http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Αυτό νομίζω είναι μόνο για όταν θα βγουν οι βάσεις για να δείτε σε ποια σχολή πέρασατε. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 thanx Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Άντε ...8 ώρες και 20 λεπτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 :p Φρικη :D . Ελπίζω να χτυπησετε αυτό που περιμενετε <> :cool: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Στην επαρχία έχουν βγει σε πολλά σχολεία... Εμεις τα τοιχοκολλήσαμε στις 6 το απόγευμα... Η εντολή του ΥΠΕΠθ είναι για αύριο το πρωί στις 11! Και κάτι ακόμη: μη βαράτε βρε παιδιά έτσι τους καθηγητές!! Όταν πριν τα δώσουμε πρέπει να κάνουμε αντιπαραβολή με το απόκομμα του τετραδίου, την κατάσταση του βαθμολογικού και τις δισκέτες που στέλνει το βαθμολογικό που πρέπει να περαστούν στο Νέστωρα, δεν θέλουμε κάποιο χρόνο; Φαντάζεστε να δείτε 18 και μετά να έρθει το 8;;; Α, και μην νομίζεται ότι μια αποτυχία δεν στεναχωρεί και τους καθηγητές σας, τουλάχιστον κάποιους... Καλά αποτελέσματα σε όλους!!! Δεν είπαμε τίποτα για εσάς τους καθηγητές! Το υπουργείο ''βαράμε''! Εσείς κάνετε όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά σας και το ξέρουμε όλοι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ax paidia den mporo na perimeno allo... Perase tosos kairos kai tora, teleftees ores pleon den mporo na pao na koimi8o.. Pantos krima pou den ta vgazoun sto internet mia mera prin.. Έφτασε η ώρα! Καλή μας επιτυχία παιδιά!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 sto Internet tha aneboun ta apotelesmata?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Παιδιά τους πήρα τους βαθμούς μου.Τελικά είναι καλύτεροι απ'ότι νόμιζα.Θα βγάλω τώρα τα μόρια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Valte NET na akousete...! Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Valte NET na akousete...! Τι έλεγε η Νετ; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Τι έλεγε η Νετ; Apo oti katalava eipe oti tha anakoinothoun analytika oi vathmologies ton upopsifion stin istoselida tou upourgiou, vazontas to kodiko tou o kathenas.Logika apo simera alla sigkekrimeni ora den eipe. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πως τα πηγατε παιδιά? Η αδερφή μου άψογα :D.Έυτυχώς δεν πήρε από μένα./ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Apo oti katalava eipe oti tha anakoinothoun analytika oi vathmologies ton upopsifion stin istoselida tou upourgiou, vazontas to kodiko tou o kathenas.Logika apo simera alla sigkekrimeni ora den eipe. http://www.panelladikes.gr/ oyte edo αναφερεται συγκεκριμενη ωρα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 παιδια έκθεση τι σφαγή ηταν αυτη.. 16.1 πήρα, πάλι καλα! Θα πεσουν οι βάσεις στο πρώτο πεδίο?:( Περιφέρεια λένε θα πέσουν λόγω αύξησης θέσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 παιδια έκθεση τι σφαγή ηταν αυτη.. 16.1 πήρα, πάλι καλα! Θα πεσουν οι βάσεις στο πρώτο πεδίο?:( Περιφέρεια λένε θα πέσουν λόγω αύξησης θέσεων Τί σφαγή ρε?Εγώ έκθεση πήρα 16.3 και είπα πάλι καλά.Εγώ περίμενα κανά 14-15 το πολύ.Τέσπα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 καλημερα αν κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη. Μολις εβγαλα τα μορια ειναι 15100. Ενδιαφερομαι για αστυνομια (5ο πεδιο). Λετε να πεσουν οι βασεις? Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο? Με τους επιλαχωντες τι γινετε? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts