Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγραψα οτι το ολοκληρωμα που ηταν στη σχεση ειναι σταθερα c και αρκει να δειξουμε οτι c=2. μετα ομως τα χαλασα και πηρα f(t)=x αυθαιρετα και μου βγηκε ομως το 2 που ηθελα.. μλκ το ξερω.. θα πιασω τπτ απο εκει; γιατι ολα τα αλλα τα εχω σωστα ρε ****το.

Δεν πολυκατάλαβα.

Αλλα αν είπες αντί για f(t) f(x) δεν έίναι λάθος γιατί είναι το ίδιο.

'Ολα τα εγραψες; Ωραίος. Και ποση ώρα σου πήρε μεγιστε?

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα φροντηστ. το 4α δείχνουν έτσι.

Το μόνο που έκανες είναι να υπολογίσεις το ορισμένο της f απο το 1 στο 2

το οποίο έβγαινε 2. Και η τιμή 2 στο δεδομένο έδεινε την f.

Δηλ. λες για να ισχύει το ζητούμενο αρκεί το ορισμένο να κάνει 2 το υπολογίζεις και τελείωσες. ( και όχι να θεσεις να ολ/σεις ολα τα μέλη κτλ.)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα για να υπολογισεις αυτο το ορισμενο γινεται ολος ο χαμος.....;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Μα για να υπολογισεις αυτο το ορισμενο γινεται ολος ο χαμος.....;)

Δεν πιάνεις το νόημα αυτού που λέω.

Πέρνεις την f σου που θέλεις να βγάλεις και το υπολογίζεις κατευθείαν.

Λες για να ισχύει το ζητούμενο αρκεί το ορισμένο της f αποτο 0-2 να κάνει 2. Γιατι όταν μπει η τιμή 2 στη σχέση έχεις τη ζητούμενη f.

Το υπολογίζεις ,κάνει 2, το ρείχνεις στη δεδομένη σχέση , και πέρνεις την f ,τέλος.

Ακόμη να καταλαβεις τη θέλω να πω.

Σχόλια εδώ για τα θέματα. --αυτοί γνωρίζουν καλύτερα.

Εγώ τί να πω που έχασα τσάμπα δέκα μονάδες από την απόδειξη.Αν ήταν απόδειξη αυτό που βάλανε.ΈΛΕΟΣ.Προσπαθούσα μια ώρα να την κάνω και χάθηκα.Και με τέτοια ψυχολογία άντε να λύσεις θέμα 4.Κάτι έπιασα αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες.Το θέμα 2 και το θέμα 3 εντάξει εκτός από το γ του 3.Κάνα 13 με το ζόρι:(

Έλεος παιδιά με την απόδειξη...Γιατί κανείς δεν την έγραψε? Υπάρχουν 2 κατηγορίες μαθητών:

-αυτοί που την έγραψαν και την θεωρούν απλούστατη

-αυτοί που την θεωρούν εντελώς παράλογη και δεν την έγραψαν...

Έλεος παιδιά με την απόδειξη...Γιατί κανείς δεν την έγραψε? Υπάρχουν 2 κατηγορίες μαθητών:

-αυτοί που την έγραψαν και την θεωρούν απλούστατη

-αυτοί που την θεωρούν εντελώς παράλογη και δεν την έγραψαν...

Ο λόγος που δε την έγραψα ήταν απλός.Δεν ήταν απόδειξη και γιατί δεν την είδα παρόλο που διάβασα πολύ καλά θεωρία και αποδείξεις.Μεγάλη ατυχία αλλά αν υπάρχουν και άλλοι που δεν την έγραψαν παρηγορούμαι λίγο:O

Ήθελα να περάσω και αεροναυπηγός τρομάρα μου.Ούτε καν κανα περιφερειακό πολυτεχνείο δε βλέπω να πιάνω με τέτοιο βαθμό που θα πάρω μαθηματικά..

Ο λόγος που δε την έγραψα ήταν απλός.Δεν ήταν απόδειξη και γιατί δεν την είδα παρόλο που διάβασα πολύ καλά θεωρία και αποδείξεις.Μεγάλη ατυχία αλλά αν υπάρχουν και άλλοι που δεν την έγραψαν παρηγορούμαι λίγο:O

Ήθελα να περάσω και αεροναυπηγός τρομάρα μου.Ούτε καν κανα περιφερειακό πολυτεχνείο δε βλέπω να πιάνω με τέτοιο βαθμό που θα πάρω μαθηματικά..

Μπορεί να ρεφάρεις με φυσική. Πάντως σε καταλαβαίνω -- ( που λες οτι κολυσες να βγαλεις το 1το )εγώ στον υπολ. των μορίων αργότερα κατάλαβα ότι στα μαθ. ο βαθμός είναι όχι χρυσάφι αλλα --δεν ξερω τι --πιο σημαντικό. Έτσι και εχεις μαθ/κα κοντά στη βάση μιας σχολής έχεις πολλές πιθανότητες να περάσεις ακόμη και αν τα άλλα είναι χαμηλότερα απο αυτή τη βαση!. Αλλά παίζει και η φυσική.

Μαθηματικά Φυσική αν έχεις πάνω απο 17 είσαι πολύ πολυ πολύ άνετος.

Ακόμη και αν στα υπόλοιπα έχεις 15!. Που είναι ένας μετριος βαθμός.

Μιλάμε για τρελές διαφορές μορίων.

Προσωπικά βασίζω την επιτυχία μου στις 1,6 μονάδες που έγραψα Μαθηματικά το τελευταίο 10λεπτο. ( μου ήρθε το 4α ) καλά το συναίσθημα

ειναι .... τέλειο.

Αλλά να είστε 100% σίγουροι ότι στις υψιλοβαθμες σχολές οι περισσότεροι περνάνε με 2ρη.

zafos90, προσπαθησε να γραψεις καλα στα επομενα και αν παρεις 14-15 στα μαθ. κατ. εχεις πολλες πιθανοτητες να περασεις αεροναυπηγους αν σκεφτεις οτι η βαση της ειναι ~ 18000. Μην τα παρατας!

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Παιδια εμενα ο φροντηστης μου εδειξε ενα αποκομα εφημεριδας του 1996 που ειχε πεσει το θεμα 4α...τοτε ηταν ακομα με δεσμες να φανταστειτε...επισης πολυ νεοι καθηγητες μπορει να μην ξερουν να το λυνουν, το νεο δυναμικο κατα τις 1 παρα εβγαλε τη λυση του 4ου θεματος:blink:

Μιλαμε για κανονιο χαντακομα...:)

Τεσπα,,παμε παρακατω τωρα για αοδε...

Οτι κατεφερουμε αλλιως next year..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

zafos90, προσπαθησε να γραψεις καλα στα επομενα και αν παρεις 14-15 στα μαθ. κατ. εχεις πολλες πιθανοτητες να περασεις αεροναυπηγους αν σκεφτεις οτι η βαση της ειναι ~ 18000. Μην τα παρατας!

Κάτι είπες τώρα. Λες και δεν ξέρει πόσο έχει πάρει. :shifty: Μαθηματικά ειδικά

είσαι 90% μην μου πεις τώρα.

Εγώ πάντως επηδεί είχα αποτυχία σκέφτηκα ότι οι διαβασμένοι αναγκαστικά

μπορεί και να την πατήσουν κάπου. Είναι στο παιχνίδι. Και ήμουν περήφανος για την προσπάθεια μου όποια τα λάθη.

Δυστυχώς 14-15 δεν έχω γράψει.Αν είχα γράψει την απόδειξη θα το είχα το 15+ αλλά τώρα είμαι γύρω στο 13.Δε τα παρατάω αλλά έπεσα ψυχολογικά και δε μπορούσα να διαβάσω και πολύ αοδε σήμερα με αυτή τη ψυχολογία.Από αύριο συνεχίζω όσο το δυνατόν ακμαιότατος.

Παιδια εμενα ο φροντηστης μου εδειξε ενα αποκομα εφημεριδας του 1996 που ειχε πεσει το θεμα 4α...τοτε ηταν ακομα με δεσμες να φανταστειτε...επισης πολυ νεοι καθηγητες μπορει να μην ξερουν να το λυνουν, το νεο δυναμικο κατα τις 1 παρα εβγαλε τη λυση του 4ου θεματος:blink:

Μιλαμε για κανονιο χαντακομα...:)

Τεσπα,,παμε παρακατω τωρα για αοδε...

Οτι κατεφερουμε αλλιως next year..

Καλά σοβαρά; :lol::lol: πολύ τις γουστάρω αυτές τις φάσεις.

Να είναι κολλυμένος ο 'έμπειρος' μαθηματικός φροντιστής πάνω απο το θέμα και να μην μπορεί να το λύσει :lol:

Εγω παντως μετα το σημερινο χαντακωμα πρεπει να γραψω ενα 19 αοδε ενα 14 προγραμματισμο και ενα 9 φυσικη (το λιγοτερο) για να περασω εκει που θελω...:ninja:

Το θεμα ειναι να μην μας χαντακωσουν σε καποιο αλλο μαθημα γιατι αλλιως:X

Εσυ livtylerfan σε ποια σχολη εισαι ;;;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

το νεο δυναμικο κατα τις 1 παρα εβγαλε τη λυση του 4ου θεματος:blink:

.

Την παρατήρησα κι εγώ αυτή την καθυστέρηση (και στο in.gr και στο site του φροντιστηρίου που πήγαινα πέρσι! ).

Γύρισα σπίτι και επί 40 λεπτά καθόμουν στο PC χωρίς να έχω δει ακόμα λύσεις!

-petros

Αοδε να ξέρετε να διαβάσετε αυτά που σας είπα

1. Πολιτική αμοιβών

2. Διοίκηση παραγωγής όλη

3. Τεχνικές και μέθοδοι παρακίνησης

Και ίσως ομάδες συμφερόντων σε Α10..

Πάντως ξέρω ότι η πολιτική αμοιβών είναι θέμα προτεινόμενο και θα μπει σε κλήρωση για να πέσει την Τρίτη.

Ελπίζω να γράψω 100άρι εκεί. Τα ξέρω πολύ καλά.

Δεν πολυκατάλαβα.

Δηλ. λες για να ισχύει το ζητούμενο αρκεί το ορισμένο να κάνει 2 το υπολογίζεις και τελείωσες. ( και όχι να θεσεις να ολ/σεις ολα τα μέλη κτλ.)

Όχι αυτό που λέω μαλλον είναι λαθ:Xς

Όχι αυτό που λέω μαλλον είναι λαθ:Xς

Εσυ ποτε εδωσες πανελλαδικές? Πού πέρασες?? Μα8ηματικό σε κόβω έ??¨λολ :lol:

Δεν πολυκατάλαβα.

Αλλα αν είπες αντί για f(t) f(x) δεν έίναι λάθος γιατί είναι το ίδιο.

'Ολα τα εγραψες; Ωραίος. Και ποση ώρα σου πήρε μεγιστε?

Αν βαλουμε και τα 45 λεπτα που κοιτουσα το 4α μου πηρε γυρω στις 2,5 ωρες.

απλα ειπα οτι πρεπει το ολοκληρωμα να κανει 2 και εβαλα αυθαιρετα οπου f(t)=x και μου βγηκε το 2 που ηθελα. παντως αν πιασω και καμια μοναδα απο το 4α πανω απο 92 υπολογιζω (κι ευχομαι).

trust me, I 'm an engineer:cool:

Αν βαλουμε και τα 45 λεπτα που κοιτουσα το 4α μου πηρε γυρω στις 2,5 ωρες.

απλα ειπα οτι πρεπει το ολοκληρωμα να κανει 2 και εβαλα αυθαιρετα οπου f(t)=x και μου βγηκε το 2 που ηθελα. παντως αν πιασω και καμια μοναδα απο το 4α πανω απο 92 υπολογιζω (κι ευχομαι).

Όχι δεν νομίζω. Καλά πήγες. ΣΑΡΩΣΕΣ. Σε ζηλεύω:O .Γεμισες με ammo.

Full power.

:kill:

Όχι δεν νομίζω. Καλά πήγες. ΣΑΡΩΣΕΣ. Σε ζηλεύω:O

Ευχαριστω. Για να πω την αληθεια ολη τη χρονια δεν διαβαζα και πολυ (μιση ωρα τη μερα περιπου μαθηματικα) αλλα εχω καλο καθηγητη.. Μια ξαδερφη μου ειχε εμπνευση και εγραψε και το 4α (για πανω απο 95 την υπολογιζω).

Ειναι αναλογα τι θα σου ερθει.

Ευχαριστω. Για να πω την αληθεια ολη τη χρονια δεν διαβαζα και πολυ (μιση ωρα τη μερα περιπου μαθηματικα) αλλα εχω καλο καθηγητη.. Μια ξαδερφη μου ειχε εμπνευση και εγραψε και το 4α (για πανω απο 95 την υπολογιζω).

Ειναι αναλογα τι θα σου ερθει.

Kαλά σε ορισμένα κορίτσια :bow: .Αυτες πέρνουν όλες τις θεσεις στις καλές σχολές.

Kαλά σε ορισμένα κορίτσια :bow: .Αυτες πέρνουν όλες τις θεσεις στις καλές σχολές.

Με αλλα παιδια που μιλαω μου λενε στην περιοχη εδω της καλαματας δεν εγραψαν και πολλοι πανω απο 15. Γιατι το εκαναν αυτο φετος; τρεχει κατι με τις ζυγες χρονιες και βαζουν δυσκολα;

Τα μαθηματικα περασαν..τωρα παμε Α.Ο.Δ.Ε.:)

Που εισαι Alex0077 να μας βοηθησεις εσυ που τα ξερεις...

Για SOS ισχυουν αυτα στην προηγουμενη σελιδα ετσι;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode