Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έκθεση και φυσική κατ. λίγο πιο εύκολα απο τα περυσινά, μαθ.κατ λίγο πιο δύσκολα... δεν υπαρχει λόγος συγκρινεις γιατί ειναι στα ίδια επίπεδα πάντα...

Πάντως απο διάφορα μαθητικα φορουμ βλέπω οτι οι περισσότεροι γράψανε πολύ καλά(18000 και πανω) οποτε πιστεύω οτι οι υψηλόβαθμες σχολες θα ανέβουν λιγο.

Και Sugs, το οτι δεν έγραψες καλα εσυ δεν σημαίνει οτι τα θέματα ηταν τα πιο δύσκολο ολων των εποχών... ;)

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συγνώμη συγκρίνεις τα περσινά θέματα με τα φετινά;

τα φετινά θέματα δεν τα είδα όλα!

αλλά όπως και φέτος π.χ. για τα μαθημ. κατ. έτσι και πέρυσι μας έκαψαν στον προγραμματισμό, χημεία κατ....

εκτός απ αυτό, αυτό που βλέπω εδώ είναι αρκετούς να έχουν βγάλει 17-18000 μόρια.το ότι κάποιοι δεν γράψατε καλά σε κάποιο μαθήμα δεν σημαίνει τίποτα...

αυτό που είπα και πριν είναι να μην βασίζεστε στο ότι θα πέσουν οι βάσεις γιατί και πέρυσι τα ίδια ακούγονταν (οι περισσότεροι πάλι δεν είχαν γράψει καλά) και ανέβηκαν αρκετά:!:

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

έκθεση και φυσική κατ. λίγο πιο εύκολα απο τα περυσινά, μαθ.κατ λίγο πιο δύσκολα... δεν υπαρχει λόγος συγκρινεις γιατί ειναι στα ίδια επίπεδα πάντα...

Πάντως απο διάφορα μαθητικα φορουμ βλέπω οτι οι περισσότεροι γράψανε πολύ καλά(18000 και πανω) οποτε πιστεύω οτι οι υψηλόβαθμες σχολες θα ανέβουν λιγο.

Και sugs, το οτι δεν έγραψες καλα εσυ δεν σημαίνει οτι τα θέματα ηταν τα πιο δύσκολο ολων των εποχών...

ρε παιδιά έλεος...πάτε να δείτε βαθμολογίες στα σχολεία....δηλαδή είμαι γκαβή;πηγαίνετε να δείτε σε σχολεία που κυμαίνονται οι βαθμολογίες και ρωτήστε σε φροντιστήρια και μετά πέστε αν θα ανέβουν ή θα κατέβουν οι βάσεις...και φυσικά δεν είπα ότι όλοι γράψανε χάλια!ήμαρτον!υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις αλλά αυτά τα παιδιά χτυπάνε συνήθως υψηλόβαθμες σχολές και γι'αυτό συμφωνώ σε αυτό που είπες ότι αυτές ίσως ανέβουν λίγο!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε συ τα ιδια ελεγα κι εγω περυσι, στο σχολειο μου οι βαθμοι ηταν χαλια κτλ. αλλα τελικα οι βασεις ανεβηκαν...

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

υπαρχουν χιλιαδες σχολεια στην Ελλαδα. Το αν στην περιοχη καποιου τα σχολεια πατωσαν δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο. Καθε χρονο οι βασεις ανεβαινουν. Το βρισκω δυσκολο να αλλαξει αυτο φετος

ρε συ τα ιδια ελεγα κι εγω περυσι, στο σχολειο μου οι βαθμοι ηταν χαλια κτλ. αλλα τελικα οι βασεις ανεβηκαν...

δεν ξέρω πραγματικά...παρακολοθούσα τις πανελλήνιες και περσυ και πρόπερσυ και φέτος....να ξεκαθαρίσουμε βέβαια για ποιες σχολές μιλάμε...Στις μεγάλες πόλεις οι βάσεις θα αυξηθούν κατα λίγο και λόγω της μείωσης των θέσεων και λόγω των λίγων καλών βαθμολογιών...εγώ όμως αναφέρομαι κυρίως για επαρχία...πάτρα,βόλο, ξάνθη κτλ...για 4ο πεδίο...πιστεύεις ότι και εκεί θα υπάρχει άνοδος;

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξέρω πραγματικά...παρακολοθούσα τις πανελλήνιες και περσυ και πρόπερσυ και φέτος....να ξεκαθαρίσουμε βέβαια για ποιες σχολές μιλάμε...Στις μεγάλες πόλεις οι βάσεις θα αυξηθούν κατα λίγο και λόγω της μείωσης των θέσεων και λόγω των λίγων καλών βαθμολογιών...εγώ όμως αναφέρομαι κυρίως για επαρχία...πάτρα,βόλο, ξάνθη κτλ...για 4ο πεδίο...πιστεύεις ότι και εκεί θα υπάρχει άνοδος;

σκέψου λίγο λογικά! αν οι βάσεις αυξηθούν έστω και λίγο στις πόλεις (εσύ το λες) τα παιδιά που δήλωσαν εκεί τι θα κάνουν δεν θα πάνε σε σχολές της επαρχίας? ή μήπως όλοι θα δηλώσουν μόνο στις μεγαλουπόλεις???

συνεπώς θα ανεβούν και οι υπόλοιπες βάσεις!!!

νομίζω είδες βαθμολογίες παιδιών μερικές σελίδες πριν έτσι?

μέτρησα τουλ 10 άτομα πάνω απο 17000 μόρια!!!!

στο φινάλε ο μόνος λόγος που λέω να μην πιστεύεται ότι θα αυξηθούν οι βάσεις είναι για να μην απογοητευτείτε! το έχω περάσει κα ξέρω πως είναι:X

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Ενταξει παιδια ηρεμηστε τωρα και φτιαχτε το μηχανογραφικο σας χωρις να σκεφτεστε που θα πανε οι βασεις..Μην ακουτε κανεναν.Οτι ειναι να κανουν οι βασεις θα το κανουν:lol: ειτε ακουγεται οτι θα ανεβουν ειτε οτι θα πεσουν.

Θα περασετε μαυρο καλοκαιρι και ειναι κριμα γιατι θε ειναι το τελευταιο μεγαλο μαλλον.

Και εμας περσυ μας επρηζαν οτι θα ανεβαιναν ολες με ακραια παραδειγματα 300-500 μορια η ημμυ,200 μορια η ιατρικη αθηνας και τελικα η μια πηγε 9 μορια πανω απο τη προηγουμενη βαση και η αλλη 90 πανω.

Εγω ολο το προηγουμενο καλοκαιρι τρωγομουν αν θα βρισκομουν Αθηνα η Θεσ/νικη αδικως λογω αυτων των υπερβολων.

Για αυτο καλυτερα χαλαρωστε και απολαυστε την ξεκουραση.

Η ζωη δεν τελειωνει στα 18

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελάτε στο Μ.Ι.Θ.Ε. :D

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ελάτε στο Μ.Ι.Θ.Ε. :D

Ειναι και αλλος ενας στο ΜΙΘΕ απο το φορουμ:shifty::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναρτώνται από σήμερα στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ανακοινώθηκαν επίσης και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών.

Σύντομα οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr με χρήση του προσωπικού τους κωδικού.

Η κατάθεση του Μηχανογραφικού Δελτίου από τους υποψηφίους θα γίνει κατά το διάστημα 1-15 Ιουλίου, ενώ οι βάσεις εισαγωγής θα δημοσιοποιηθούν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

http://www.mixanografiko.gr

Ενταξει παιδια ηρεμηστε τωρα και φτιαχτε το μηχανογραφικο σας χωρις να σκεφτεστε που θα πανε οι βασεις..Μην ακουτε κανεναν.Οτι ειναι να κανουν οι βασεις θα το κανουν:lol: ειτε ακουγεται οτι θα ανεβουν ειτε οτι θα πεσουν.

Θα περασετε μαυρο καλοκαιρι και ειναι κριμα γιατι θε ειναι το τελευταιο μεγαλο μαλλον.

Και εμας περσυ μας επρηζαν οτι θα ανεβαιναν ολες με ακραια παραδειγματα 300-500 μορια η ημμυ,200 μορια η ιατρικη αθηνας και τελικα η μια πηγε 9 μορια πανω απο τη προηγουμενη βαση και η αλλη 90 πανω.

Εγω ολο το προηγουμενο καλοκαιρι τρωγομουν αν θα βρισκομουν Αθηνα η Θεσ/νικη αδικως λογω αυτων των υπερβολων.

Για αυτο καλυτερα χαλαρωστε και απολαυστε την ξεκουραση.

Η ζωη δεν τελειωνει στα 18

Έτσι έτσι άντε να πέφτουν τα φραπόγαλα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Ειναι και αλλος ενας στο ΜΙΘΕ απο το φορουμ:shifty::p

Ποιος; Όποιες ενδιαφέρονται για το Μ.Ι.Θ.Ε. να μου στείλουν p.m. για οποιαδήποτε πληροφορία ;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ποιος; Όποιες ενδιαφέρονται για το Μ.Ι.Θ.Ε. να μου στείλουν p.m. για οποιαδήποτε πληροφορία ;)

Livtylerfun:)

Exei γραψει πολλα στο φορουμ και στο θεμα εδω,,,

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Παιδια σας ειπανε τιποτα για τα Μηχανογραφικα σημερα?

emas aurio 8a mas poune... pou 8a paroume kai to apolytirio kai to va8mo prosvasis ktl...

Ποτε θα πουν απο τα σχολεια ποτε να παμε για τα Μηχανογραφικα και ποτε θα μας τα δωσουν??

Ta mixanografika dn sas ta edwsan akoma? :confused::confused: emas mas ta edwsan stis 18/6 .. tn teleutaia mera p diname endosxolika...

16.125 στο 5ο πεδίο! :D

Επιτέλους τέρμα οι Πανελλαδικές, δύο χρόνια με βασάνισαν!

Για υπολογιστή μορίων δείτε εδώ. ;)

-philos

Ta mixanografika dn sas ta edwsan akoma? :confused::confused: emas mas ta edwsan stis 18/6 .. tn teleutaia mera p diname endosxolika...

και εμάς τελευταία μέρα των ενδοσχολικών μας τα έδωσαν!

και εμάς τελευταία μέρα των ενδοσχολικών μας τα έδωσαν!

Ρε παιδιά εμάς τα μηχανογραφικά μας τα έδωσαν τη μέρα που γράφαμε Μαθηματικά Γενικής στις Πανελλήνιες... Δηλαδή 22/5... Γιατί σας άργησαν εσάς τόσο πολύ?

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι θα γίνει με την ανάρτηση των βαθμολογιών στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ...? Πότε έχουν σκοπό να τα βγάλουν? Αφού δώσουμε μηχανογραφικά?

Και τέλος, γιατί μειώθηκαν οι σελίδες του συγκεκριμένου forum? Ήταν γύρω στις 215 αλλά τώρα είναι 145

Όποτε θέλουν τα μοιράζουν τα μηχανογραφικά! Εμάς πέρσυ μας τα μοίρασαν τις τελευταίες μέρες των μαθημάτων. Αλλά επειδή πολλοί λείπαμε εκείνες τις μέρες, τα πήραμε μετά!
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!