Sugz Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μιας που τα γράψατε οι περισσότεροι άντε να γράψω και γω τους βαθμούς μου Έκθεση 16.3 Μαθηματικά κατεύθυνσης 13.3 Μαθηματικά γενικής 19.4 Φυσική 19 ΑΟΔΕ 20 Προγραμματισμό 17.8 Έβγαλα 17527 μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο.Έχω λέτε ελπίδες για αεροναυπηγούς στη πάτρα?Η περσινή βάση είναι 17946:( βασικά μη κοιτάς τι γίνεται εδώ μέσα...πήγαινε σε δυο τρία σχολεία και κοίτα τις βαθμολογίες....ρώτα και στο φροντιστήριο σου...και θα καταλάβεις οτι οι βάσεις θα πέσουν και πάνω απο 400 μόρια... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 βασικά μη κοιτάς τι γίνεται εδώ μέσα...πήγαινε σε δυο τρία σχολεία και κοίτα τις βαθμολογίες....ρώτα και στο φροντιστήριο σου...και θα καταλάβεις οτι οι βάσεις θα πέσουν και πάνω απο 400 μόρια... Το εύχομαι:worry: Ευχαριστουμε...:lol:;) Παρακαλώ:lol:Δε κάνει τίποτα:D:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 popo telos oi aristouxoi simplirothikan oi theseis :P Βασικα εχω τρομαξει απο εδω μεσα σημερα! Θα ανεβουν οι βασεις 3000 μορια τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Βασικα εχω τρομαξει απο εδω μεσα σημερα! Θα ανεβουν οι βασεις 3000 μορια τουλαχιστον... Μην κρινεις απο εδω μεσα τις βασεις,, δες το συνολο σε ολη την Ελλαδα πως πηγαν.. Εδω απλα μπορει να ετυχε αυτα τα λιγα παιδια που εβγαλαν εναν πολυ καλο βαθμο να ειναι απο τους καλους,,,θεμα στατιστικης ειναι..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Βασικα εχω τρομαξει απο εδω μεσα σημερα! Θα ανεβουν οι βασεις 3000 μορια τουλαχιστον... ε καλά και εγώ αν έβγαζα 18+ θα ερχόμουνα σαν το χαζοχαρούμενο και θα έλεγα κατευθείαν πόσο έγραψα...έτσι και αλλιώς αν παρατήρησες άτομα που τόσο καιρό ούτε γραμμή δεν έγραψαν στο συγκεκριμένο thread ξαφνικά ξεπετάχτηκαν σήμερα και λένε πόσο βγάλανε..:O αλλά δεν είσαι ο μόνος που τρομάζεις....και εγώ μπαίνω και βλέπω τον καθένα να βγάζει 18000 κ 19000 μόρια και λέω ότι σιγά και δε πέσανε οι βάσεις...από την άλλη όμως αυτά τα άτομα ή για ιατρική πάνε ή ήταν της θεωρητικής...είδες εσύ κανέναν για 4ο πεδίο να έβγαλε πάνω απο 18000? εγώ σκέφτομαι και τις βαθμολογίες που είδα στα άλλα σχολεία όπως επίσης και την τρομοκρατημένη καθηγήτρια μου από τα 12αρια και τα 13αρια που είδαν τα μάτια της από καλούς μαθητές.... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Egw dn perimena oti 8a ta paw toso kala.. Ma8hmatika Kateu8insis : 05.1 Fysiki Kateu8insis : 10.0 Aode : 19.7 Ao8 : 18.0 Ma8hmatika genikis : 17.3 Ek8esh : 14.6 Anaptixi : 12.4 Kai vgazw 15051 moria sto 5o... 8a mporesw na piasw lete dioikisis epixeirhsewn aigai (xios) p persi eixe 15.701 ?? h pl diskolo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μην κρινεις απο εδω μεσα τις βασεις,, δες το συνολο σε ολη την Ελλαδα πως πηγαν.. Εδω απλα μπορει να ετυχε αυτα τα λιγα παιδια που εβγαλαν εναν πολυ καλο βαθμο να ειναι απο τους καλους,,,θεμα στατιστικης ειναι..:) Ναι ρε συ πλακα κανω. Εξαλου τωρα εδω γραφουν τους βαθμους τους μονο οσοι γραψανε καλα και ειναι χαρουμενοι, υπαρχουν τοοσαα παιδια που διαβαζουν τωρα εδω το φορουμ και δεν τους γραφουν γιατι δεν ειναι τοσο χαρουμενοι. Παντως συγχαρητηρια σε οσα παιδια πηγανε καλα και σε οσους δεν πηγαν καλα, οπως εγω,... εχουμε καιρο μπροστα μας παιδια...δεν ξενερωνουμε ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 ε καλά και εγώ αν έβγαζα 18+ θα ερχόμουνα σαν το χαζοχαρούμενο και θα έλεγα κατευθείαν πόσο έγραψα...έτσι και αλλιώς αν παρατήρησες άτομα που τόσο καιρό ούτε γραμμή δεν έγραψαν στο συγκεκριμένο thread ξαφνικά ξεπετάχτηκαν σήμερα και λένε πόσο βγάλανε..:O Ακριβως αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 ε καλά και εγώ αν έβγαζα 18+ θα ερχόμουνα σαν το χαζοχαρούμενο και θα έλεγα κατευθείαν πόσο έγραψα...έτσι και αλλιώς αν παρατήρησες άτομα που τόσο καιρό ούτε γραμμή δεν έγραψαν στο συγκεκριμένο thread ξαφνικά ξεπετάχτηκαν σήμερα και λένε πόσο βγάλανε..:O Ισως γιατι αυτα τα ατομα να επεσαν με τα μουτρα και να συγκεντρωθηκαν στο στοχο που ειχαν θεσει... ας πουμε που ο chrismd που ειναι και ο δημιουργος του θεματος ''Πανελληνιες 2008'' εχε στοχο να περασει Ιατρικη,,, εγραψε καποια ποστ στην αρχη και τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις εγραψε ,με χαρα φυσικα, τα αποτελεσματα του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ναι ρε συ πλακα κανω. Εξαλου τωρα εδω γραφουν τους βαθμους τους μονο οσοι γραψανε καλα και ειναι χαρουμενοι, υπαρχουν τοοσαα παιδια που διαβαζουν τωρα εδω το φορουμ και δεν τους γραφουν γιατι δεν ειναι τοσο χαρουμενοι. Παντως συγχαρητηρια σε οσα παιδια πηγανε καλα και σε οσους δεν πηγαν καλα, οπως εγω,... εχουμε καιρο μπροστα μας παιδια...δεν ξενερωνουμε ποτε! καλά που υπάρχουν και άτομα που δεν γράψανε καλά σαν κ εμένα και παρηγοριέμαι :lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ερώτηση. Εάν κάποιος έδωσε πανελλήνιες το 2006 στο 4ο πεδίο μόνο (δεν είχε πάρει μάθημα επιλογής το ΑΟΘ) μπορεί άλλη χρονιά (πχ του χρόνου) να δώσει για 5ο πεδίο δίνοντας μόνο ΑΟΘ και κρατώντας τα υπόλοιπα 6 που είχε δώσει το 2006; Αυτό φίλε μου δε γίνεται σε καμιά περίπτωση! Αν θελήσεις πρόσβαση στις σχολές του 5ου πεδίου, είσαι αναγκασμένος να ξαναδώσεις όλα τα μαθήματα ξανά, ανεξάρτητα από το ποια χρονιά έδωσες και σε τι κατεύθυνση ήσουν! Χίλια τις εκατό εξακριβωμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 καλά που υπάρχουν και άτομα που δεν γράψανε καλά σαν κ εμένα και παρηγοριέμαι :lol: Λαθος τροπος σκεψης:rtfm: Επρεπε να τα ειχες βαλει με τον εαυτο σου που δεν επιασες το στοχο σου:p\ Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν .- Αλλα καταλαβαινω οτι ειναι μια παρηγορια και αυτο:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ισως γιατι αυτα τα ατομα να επεσαν με τα μουτρα και να συγκεντρωθηκαν στο στοχο που ειχαν θεσει... ας πουμε που ο chrismd που ειναι και ο δημιουργος του θεματος ''Πανελληνιες 2008'' εχε στοχο να περασει Ιατρικη,,, εγραψε καποια ποστ στην αρχη και τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις εγραψε ,με χαρα φυσικα, τα αποτελεσματα του... δηλαδή για να γράψεις καλά και να προσηλωθείς στο στόχο σου πρέπει να μη χρησιμοποιείς τον υπολογιστή για ένα χρόνο;εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής... και στο κάτω κάτω αν είναι έτσι οπώς τα λες, εμείς τα βλαμμένα ήμασταν που δε "προσηλωθήκαμε" στο στόχο μας λόγω του υπολογιστή;:O Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Αυτό φίλε μου δε γίνεται σε καμιά περίπτωση! Αν θελήσεις πρόσβαση στις σχολές του 5ου πεδίου, είσαι αναγκασμένος να ξαναδώσεις όλα τα μαθήματα ξανά, ανεξάρτητα από το ποια χρονιά έδωσες και σε τι κατεύθυνση ήσουν! Χίλια τις εκατό εξακριβωμένο!Οκ. Αν θελει για στρατιωτικές (που είναι και αυτές 4ο πεδίο) και δεν είχε δώσει αθλήματα τότε, γίνεται να δώσει μόνο αθλήματα ώστε να περάσει με το 10%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Λαθος τροπος σκεψης:rtfm: Επρεπε να τα ειχες βαλει με τον εαυτο σου που δεν επιασες το στοχο σου:p\ Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν .- Αλλα καταλαβαινω οτι ειναι μια παρηγορια και αυτο:ninja: καλά έλα να με δεις από κοντά και μετά θα καταλάβεις αν τα έβαλα με τον εαυτό μου ή όχι...το φόρουμ είναι μέρος για να παρηγορούμαι :lol::p Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Οκ. Αν θελει για στρατιωτικές (που είναι και αυτές 4ο πεδίο) και δεν είχε δώσει αθλήματα τότε, γίνεται να δώσει μόνο αθλήματα ώστε να περάσει με το 10%; Ναι αυτό γίνεται στα σίγουρα! Μπορείς να κρατήσεις τα μόριά σου και να δώσεις μόνο αθλήματα συμμετέχοντας στις βάσεις του 10% και για στρατιωτικές σχολές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 δηλαδή για να γράψεις καλά και να προσηλωθείς στο στόχο σου πρέπει να μη χρησιμοποιείς τον υπολογιστή για ένα χρόνο;εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής... και στο κάτω κάτω αν είναι έτσι οπώς τα λες, εμείς τα βλαμμένα ήμασταν που δε "προσηλωθήκαμε" στο στόχο μας λόγω του υπολογιστή;:O Εδω εχει να κανει με την κατανοηση που εχει καθε ατομο,,, αν εσενα πχ σου παιρνει 1 ωρα να κατανοησεις ενα κεφαλαιο στη φυσικη και το μαθαινεις ποιο γρηγορα μπορει στον αλλο να παιρνει 3 ωρες,,,οποτε να του μενει λιγοτερος ελευθερος χρονος, Η μπορει καποιοι να εχουν καταπιεστικους γονεις,, τυπου,, κομμενος ο υπολογιστης μεχρι το τελος τον εξετασεων:rolleyes: Ουτε εγω ειμαι αυτης της λογικης..:) γι αυτο τα παρατησα και δεν ηθελα να καταπιεστω και να μην κανω αλλες δραστηριοτητες:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ισως γιατι αυτα τα ατομα να επεσαν με τα μουτρα και να συγκεντρωθηκαν στο στοχο που ειχαν θεσει... ας πουμε που ο chrismd που ειναι και ο δημιουργος του θεματος ''Πανελληνιες 2008'' εχε στοχο να περασει Ιατρικη,,, εγραψε καποια ποστ στην αρχη και τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις εγραψε ,με χαρα φυσικα, τα αποτελεσματα του... Ναι και ο zafos90 που εγραφε εδω καθε μερα σχεδον και εβγαλε 17500...δεν εχει να κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ναι ο zafos90 που εγραφε εδω καθε μερα σχεδον και εβγαλε 17500...δεν εχει να κανει αυτο. Δες προηγουμενο ποστ που αναλυω και στο Sugz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 τέλος πάντων το θέμα είναι ότι καλά, γράψανε τα παιδιά της θετικής που στοχεύουν για ιατρικές σχολές και της θεωρητικής γιατί βάλανε εύκολα θέματα...διαφωνείτε;:shifty: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 τέλος πάντων το θέμα είναι ότι καλά, γράψανε τα παιδιά της θετικής που στοχεύουν για ιατρικές σχολές και της θεωρητικής γιατί βάλανε εύκολα θέματα...διαφωνείτε;:shifty: Ναι.στν Βιολογία Κατ τα θέματα ήταν πανευκολα. :rolleyes: Μόνο εσύ αδικήθηκες.:rolleyes: 2-3 έχουν 19000 στο 2ο,4ο εδω μέσα:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Βασικα συμφωνουμε... Εδω εχει να κανει με την κατανοηση που εχει καθε ατομο,,, αν εσενα πχ σου παιρνει 1 ωρα να κατανοησεις ενα κεφαλαιο στη φυσικη και το μαθαινεις ποιο γρηγορα μπορει στον αλλο να παιρνει 3 ωρες,,,οποτε να του μενει λιγοτερος ελευθερος χρονος, l l Ναι και ο zafos90 που εγραφε εδω καθε μερα σχεδον και εβγαλε 17500...δεν εχει να κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένος απ' τον τρόπο που συμπεριφερθήκατε πολλοί απο έδω μέσα... Άρχισαν οι περισσότεροι (ονόματα δε λέω) να παραπονιούνται και να κατηγορούν τρίτους ή άσχετους για την αποτυχία τους στις εξετάσεις. Πολλοί αναφέρθηκαν στα σχολεία της επαρχίας κλπ. ΕΛΕΟΣ!!! Ο πραγματικός λόγος της αποτυχίας βρίσκεται βαθιά μέσα σας και μόνο εκεί μπορείτε να το βρείτε! Έπειτα εκνευρίστηκα με άλλους που έδειξαν έμπρακτα τη ζήλεια τους σε μέγιστο βαθμό για κάποιους που γράψανε άριστα στις εξετάσεις, λέγοντας ότι έγραφαν περιστασιακά στο site, χαζοχαρούμενα κλπ... Πραγματικά πλέον πιστεύω ότι το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων διαιωνίζει το στείρο ανταγωνισμό μεταξύ μας, αλλά το χειρότερο είναι πως εμείς, οι υποτίθεται προοδευτικοί και ρηξικέλεφθοι, γίναμε θύματα αυτού του συστήματος ακολουθώντας άκριτα και απρόσκοπτα τις επιταγές του!!! Ελπίζω σ' ένα καλύτερο άυριο! ΥΓ: Ευχαριστώ για τη στήριξη σας να ξεπεράσω τις φετινές μου δύσκολες στιγμές και πραγματικά εύχομαι σ' αυτούς που απέτυχαν αλλά και σ' αυτούς που απέτυχαν καλή σταδιοδρομία και τα καλύτερα για το μέλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ναι.στν Βιολογία Κατ τα θέματα ήταν πανευκολα. :rolleyes: Μόνο εσύ αδικήθηκες.:rolleyes: 2-3 έχουν 19000 στο 2ο,4ο εδω μέσα:X για βιολογία αν παρατήρησες δε μίλησα καθόλου...τα θέματα ήταν δύσκολα αλλά σε γενικό επίπεδο οι βαθμολογίες για μαθητές που στόχευαν τις ιατρικές σχολές, κυμάνθηκαν στο 16-19...εγώ την είχα λίγο ψιλοχεσμένη τη βιολογία γι'αυτό και έγραψα 14,4...άσε που δεν είμαι καλή και στην αποστήθηση...αν διάβαζα καλύτερα θα έγραφα και εγώ 17+ Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prof Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 re peite pio sigkekrimena... i vasi itan 16572 nomizw.. poso 8a paei dld kata prosegisi??? dn exei k kales sxoles gmt ektos 8esnikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts