Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ενταξει...οτι εγινε εγινε! :rolleyes:

Καλο καλοκαιρι απο εδω και περα!:)

τι καλό καλοκαίρι...καλό θα είναι όταν θα έχουμε καταφέρει να περάσουμε εκεί που θέλουμε...προσωπικά απ'ότι βλέπω, θα ξαναδώσω...:(

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι καλό καλοκαίρι...καλό θα είναι όταν θα έχουμε καταφέρει να περάσουμε εκεί που θέλουμε...προσωπικά απ'ότι βλέπω, θα ξαναδώσω...:(

Δεν ειναι λογος να σε παιρνει απο κατω αυτο:):D:wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ναι ενταξει...οτι εγινε εγινε! :rolleyes:

Καλο καλοκαιρι απο εδω και περα!:)

Εεεεπ τι λόγια είναι αυτά!

Τώρα πρέπει να ξεσκιστείτε για τις ενδοσχολικές, για ένα καλό απολυτήριο! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Εσενα θα σε σκοτωσω!!

Σε βλεπω τοσο καιρο και δεν μιλαω...ποσα μορια θα βγαλεις??

Τότε έχεις ένα ολόκληρο χρόνο να προετοιμαστείς χωρίς σχολεία :happy: και αηδίες και να κάνεις ... δημόσιες σχέσεις :D

a.k.a. TWMN community

Εεεεπ τι λόγια είναι αυτά!

Τώρα πρέπει να ξεσκιστείτε για τις ενδοσχολικές, για ένα καλό απολυτήριο! :lol:

Μετα αυτο που περασα εγω στις πανελληνιες ολα τα αλλα τα θεωρω παιχνιδακι!:D

Εσενα θα σε σκοτωσω!!

Σε βλεπω τοσο καιρο και δεν μιλαω...ποσα μορια θα βγαλεις??

καλά όλοι να με σκοτώσουνε θέλουνε :lol: κοίτα μέχρι πριν λίγες ώρες πίστευα ότι το λιγότερο που θα βγάλω είναι 17000 μόρια κ το περισσότερο 17900....αλλά δυστυχώς ανακάλυψα ότι το λιγότερο θα είναι 16600 και το περισσότερο 17200...:mad: οπότε απο εκεί που έκανα λιτανείες για να πέσει η βάση στη σμα και να περάσω, τώρα κάνω λιτανείες να περάσω πολυτεχνείο στη ξάνθη για να μη ξαναδίνω του χρόνου...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τότε έχεις ένα ολόκληρο χρόνο να προετοιμαστείς χωρίς σχολεία :happy: και αηδίες και να κάνεις ... δημόσιες σχέσεις :D

αν αναλογιστείς ότι αν ξαναδώσω θα πάω σε φροντιστήριο και δε θα κάνω ιδιαίτερα τότε οι δημόσιες σχέσεις είναι ότι καλύτερο:lol::lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν αναλογιστείς ότι αν ξαναδώσω θα πάω σε φροντιστήριο και δε θα κάνω ιδιαίτερα τότε οι δημόσιες σχέσεις είναι ότι καλύτερο:lol::lol:
Βασικα αν εκανε ιδιαιτερα και εχεις τις σημειωσεις δεν χρειαζεται να κανεις και πολλα φροντιστηρια του χρονου..:D

οποτε λιγοτερα φροντιστηρια, περισσοτερος ελευθερος χρονος, περισσοτερος ελευθερος χρονος ,περισσοτερες δημοσιες σχεσεις, , περισσοτερες δημοσιες σχεσεις περισσοτερα χαμογελα,,,,=> οτι δεν πρεπει να σε περνει απο κατω,,,που ισχυει:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

τώρα κάνω λιτανείες να περάσω πολυτεχνείο στη ξάνθη για να μη ξαναδίνω του χρόνου...

Ουυυυ :happy::happy::happy:, αν περάσεις Ξανθη έχω να σου γνωρίσω ένα πολύ καλό παιδί:lol:, Μηχανικός παραγωγής και διοίκησης 1ο έτος, ψηλός 1'80 αδύνατος ξανθομάλλης γαλανομάτης:lol:, σκορπιός πολύ καλό παιδί!!!:D:D

Έτσι, για να φέρουμε ένα πιο ευχάριστο κλίμα στο φόρουμ :p

a.k.a. TWMN community

οποτε λιγοτερα φροντιστηρια, περισσοτερος ελευθερος χρονος, περισσοτερος ελευθερος χρονος ,περισσοτερες δημοσιες σχεσεις, , περισσοτερες δημοσιες σχεσεις περισσοτερα χαμογελα,,,,

...και περισσοτερα C1 !!!:lol::lol::lol:

Ουυυυ :happy::happy::happy:, αν περάσεις Ξανθη έχω να σου γνωρίσω ένα πολύ καλό παιδί:lol:, Μηχανικός παραγωγής και διοίκησης 1ο έτος, ψηλός 1'80 αδύνατος ξανθομάλλης γαλανομάτης:lol:, σκορπιός πολύ καλό παιδί!!!:D:D

Έτσι, για να φέρουμε ένα πιο ευχάριστο κλίμα στο φόρουμ :p

Εχεις ορεξη βλεπω AgentCain :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εχεις ορεξη βλεπω AgentCain :shifty:

Όχι, δεν έχω. Την ψάχνω. :p

Ξέρεις τι είναι να έχουν τελειώσει οι άλλοι πανελλαδικές και εσύ ακόμα να ξεκινήσεις εξεταστική μέχρι 30 Ιουνίου? :mad:

Αιιι θέλω να ξαναπάω γυμνάσιο:lol:

a.k.a. TWMN community

Όχι, δεν έχω. Την ψάχνω. :p

Ξέρεις τι είναι να έχουν τελειώσει οι άλλοι πανελλαδικές και εσύ ακόμα να ξεκινήσεις εξεταστική μέχρι 30 Ιουνίου? :mad:

Αιιι θέλω να ξαναπάω γυμνάσιο:lol:

Κουραγιο, σκεψου οτι τωρα αυτα που κανουμε εμεις,που παμε για καφε, βολτες κτλ θα τα κανεις και συ σε μηνα +(αληθεια ποτε τελειωνεται;;):p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Η πιο αξιοπιστη για μενα εκτιμηση αυτη τη στιγμη είναι εδω

2ο & 4ο Επιστημονικό πεδίο : Οι υποψήφιοι της Θετικής κατεύθυνσης που έγραψαν και στα 5 μαθήματα από 15 έως 20 εκτιμούμε ότι είναι 2,5% λιγότεροι και αυτό το ποσοστό μεταφέρθηκε στην περιοχή 10 έως 15.

Οι υποψήφιοι της τεχνολογικής αντιθέτως παρουσιάζουν παρόμοια εικόνα με αυτή του 2007 στη βαθμολογική περιοχή του 15 έως 20 και είναι περίπου 4% περισσότεροι στην περιοχή 10 έως 15.

Κατόπιν των ανωτέρω εκτιμούμε ότι οι βάσεις των περιζήτητων Πολυτεχνικών σχολών θα κινηθούν πτωτικά ενώ οι μέσες και χαμηλές βάσεις των πεδίων θα κινηθούν ανοδικά.

========

Τι με γελοία θεματα τι με δύσκολα πάλι οι ίδιοι θα περασουν.

Δεν γίνετε να πεις πάω για 13. Εχεις διαβασει για 20 και σου βγαινει 13.

Αν διαβασεις για 13 είσαι 90% κατω απο τη βαση.

Πάντως στο ΑΟΘ παιδιά ο καθηγητής μου στο φροντιστήριο 3 κομμάτια είχε δώσει ως TURBO-SOS:

1.Καταμερισμός Έργων

2.Ανώτατες-Κατώτατες Τιμές

3.Συνεπειες πληθωρισμού

Το τι έπεσε το γνωρίζετε.. :)

*Εγώ καλά έγραψα και υπολογίζω κάπου στο 100, εκτος αν πέσω σε κανά 'κομπλεξικό' διορθωτή που σώνει και καλά θέλει να μου κόψει κάτι, και μου φάει κανα μόριο απο τις ανάπτυξη των ανωτάτων(παρόλο που έγραψα 2 σελίδες ανάπτυξη..:) )

Κάποια παιδιά που είπαν για τον Ρ.Π. μην ανησυχείτε δεν κόβουν απο το νούμερο.

(κάθε απάντηση επιστημονικά τεκμηριωμένη είναι αποδεκτή..;) )

Εγώ το έβαλα κατα προσέγγιση 6,7%

Κατά τα άλλα η άσκηση του ΑΕΠ, αν εξαιρέσεις τις πράξεις που ήταν ΑΠΕΙΡΕΣ δεν ήταν κάτι τρομερό. Απλή εφαρμογή των τύπων..

Στο άλλο η ελαφρά δυσκολία ήταν στο να διακρίνεις απο τον νόμο της προσφοράς, ότι P=MC

Γενικά καλά λοιπόν... :D

Αναμένουμε βαθμολογίες τώρα...

HD for Life..;)

Πάντως στο ΑΟΘ παιδιά ο καθηγητής μου στο φροντιστήριο 3 κομμάτια είχε δώσει ως TURBO-SOS:

1.Καταμερισμός Έργων

2.Ανώτατες-Κατώτατες Τιμές

3.Συνεπειες πληθωρισμού

Που ησουνα τοσες μερες πριν το ΑΟΘ???:wacko::wacko::happy:

Κουραγιο, σκεψου οτι τωρα αυτα που κανουμε εμεις,που παμε για καφε, βολτες κτλ θα τα κανεις και συ σε μηνα +(αληθεια ποτε τελειωνεται;;):p

Ξεκινάμε 9 και τελειώνουμε 30 :blink:

a.k.a. TWMN community

Που ησουνα τοσες μερες πριν το ΑΟΘ???:wacko::wacko::happy:

:lol:Δεν προλάβαινα να μπω στο net. Έπεσε πήξιμο..

Δεν το έγραψες? Δεν ήταν δύσκολο, μια φορά να το είχες διαβάσει και να εκανες και ένα σχήμα, τις έπιανες τις μοναδούλες...:D

HD for Life..;)

και γιατί είναι λάθος ο τρόπος που είπα???

Σε καθε μαθημα πρεπει ο μεσος ορος των προφορικων στα δυο τετραμηνα να προσαρμοστει στο +/- 2 απο τον γραπτο αν χρειαζεται και επειτα υπολογιζεται ο βαθμος προσβασης του καθε μαθηματος με 30% απο τον προσαρμοσμενο προφορικο και 70% απο τον γραπτο....

Ο μεσος ορος των Βαθμων προσβασης στα μαθηματα που δινεις πολλαπλασιαζεται επι 800...

Και μετα παιζουν ρολο τα βαρυτητας....

Ο τροπος που ειχε περιγραψει η sugz ηταν προφανως λαθος...;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Σε καθε μαθημα πρεπει ο μεσος ορος των προφορικων στα δυο τετραμηνα να προσαρμοστει στο +/- 2 απο τον γραπτο αν χρειαζεται και επειτα υπολογιζεται ο βαθμος προσβασης του καθε μαθηματος με 30% απο τον προσαρμοσμενο προφορικο και 70% απο τον γραπτο....

Ο μεσος ορος των Βαθμων προσβασης στα μαθηματα που δινεις πολλαπλασιαζεται επι 800...

Και μετα παιζουν ρολο τα βαρυτητας....

Ο τροπος που ειχε περιγραψει η sugz ηταν προφανως λαθος...;)

αν αναφέρθηκες στον τρόπο που είπα εγώ, λέμε τα ίδια πράγματα...

αν όμως εννοούσες ότι ο τρόπος που είπε η sugz ήταν λάθος, οκ...

νόμιζα ότι εγώ έκανα λάθος και γι αυτό ρώτησα!!!:)

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

αν αναφέρθηκες στον τρόπο που είπα εγώ, λέμε τα ίδια πράγματα...

αν όμως εννοούσες ότι ο τρόπος που είπε η sugz ήταν λάθος, οκ...

νόμιζα ότι εγώ έκανα λάθος και γι αυτό ρώτησα!!!:)

Για την sugz ελεγα... Κ ημουν ετοιμος να ρωτησω αν εισαι η μαθηματικος της...:p

Τεσπα το ξεμπερδεψαμε...;)

Αντε να βγουν τα αποτελεσματα τωρα...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

για την πολυτεχνική σχολή του βόλου σχετικά με τα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες ξέρετε τίποτα; έχω ακούσει πολύ καλά λόγια..

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

για την πολυτεχνική σχολή του βόλου σχετικά με τα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες ξέρετε τίποτα; έχω ακούσει πολύ καλά λόγια..

Πραγματι ειναι πολυ καλη σχολη γυρω στο 16800 περσυ αν δεν κανω λαθος..

Για μενα ειναι κατι σαν παραρτημα των μεγαλων ημμυ με μεγαλυτερη εξειδικευση σε τηλ/ες, η/υ, κτλ. ο,τι διαλεξεις τελοσπαντων..

εχει αναλογες σχολες (κι ας εχουν διαφορετικα ονοματα, ισχυουν οι αντιστοιχιες για μεταγραφη αν ενδιαφερεσαι) σε πατρα, κοζανη, κρητη και σαμο, με την τελευταια γυρω στα 15300. Αυτη παλευει να πιασει ενας φιλος για να ερθει πατρα. Εμενα παντως η ιδια της πατρας θα ειναι η 2η επιλογη μου. Παντως εγω στην προτεινω ανεπιφυλακτα. αν θες κοιτα εδω για λεπτομεριες.

trust me, I 'm an engineer:cool:

Γιατί δε σκέφτεσαι και μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο πολυτεχνείο της Κοζάνης?Πέφτει και πιο κοντά:rolleyes:

http://www.icte.uowm.gr/ Για όποιον ενδιαφέρεται;)