gregorisvas Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Μπα δε νομίζω.Η "Σονάτα του Σεληνόφωτος" εκτός απο πέρσυ είχε πέσει και πρίν λίγα χρόνια.Άρα λίγο χλωμό να την ξαναβάλουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 παιδιά ηρεμα! κι εμεις δώσαμε πανελλήνιες και δεν κάναμε έτσι. δεν πρέπει να ψάχνετε ποιό κείμενο θα πέσει ή τι θέμα στην έκθεση, αν ξερεις να γράφεις έκθεση θα γράψεις όποιο θέμα σου βάλουνε.δεν πρέπει να αγχωνεστε τώρα, ότι μάθατε μάθατε. τωρα μόνο επανάληψη. τι να κάνουμε πριν δυο χρόνια βάλανε δυσκολα αλλά ήταν sos πέρυσι βάλανε σχετικα εύκολα αλλά τα αντιsos. αν έχει διαβάσει γράφεις. μια συμβουλή ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 εεε καλά φυσικά και δεν αγχωνόμαστε!απλά προβλέψεις κάνουμε ;) Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Σορρυ αν είναι οφ-τοπικ αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά δεν ξέρω που να το γραψω. Λοιπόν, ειχα ακούσει ότι μπορείς από τη Φαρμακευτική να πας στην Ιατρική (με εξετασεις, ή μετά από ένα χρονικό διάστημα, δεν θυμάμαι). Ισχύει κάτι τέτοιο? Ξέρει κανείς? Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτα?Μην σπαταλατε φαια ουσια στο να προβλεψετε τα θεματα.......εκθεσης...Δε γινεται πως το λεμε.. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Σορρυ αν είναι οφ-τοπικ αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά δεν ξέρω που να το γραψω. Λοιπόν, ειχα ακούσει ότι μπορείς από τη Φαρμακευτική να πας στην Ιατρική (με εξετασεις, ή μετά από ένα χρονικό διάστημα, δεν θυμάμαι). Ισχύει κάτι τέτοιο? Ξέρει κανείς? Μπορείς απλά όταν τελειώσεις φαρμακευτική να δώσεις κατατακτήριες και να μπεις ιατρική.Και όταν περάσεις μέσα στη σχολή θα σου αναγνωριστούν κάποια μαθήματα αφού θα τα έχεις κάνει και στη φαρμακευτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτα?Μην σπαταλατε φαια ουσια στο να προβλεψετε τα θεματα.......εκθεσης...Δε γινεται πως το λεμε.. Ε δεν καθόμαστε ατελείωτες ώρες αντί να διαβάζουμε. Μέσα στις επαναλήψεις πετυχαίνουμε θέματα που λόγω επικαιρότητας πιθανολογούμε ότι θα πέσουν. Δεν ελπίζουμε μόνο σε αυτά. Αν δεν ξέρεις τον τρόπο να γράψεις και το πιο γνωστό σου θέμα να σου βάλουν πάλι μλκείες θα γράψεις. Αν όμως έχεις μέθοδο και γνωρίζεις τον τρόπο και για την εξωτερική πολιτική της Ζιμπάμπουε να σου βάλουν πάλι θα γράψεις. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ε δεν καθόμαστε ατελείωτες ώρες αντί να διαβάζουμε. Μέσα στις επαναλήψεις πετυχαίνουμε θέματα που λόγω επικαιρότητας πιθανολογούμε ότι θα πέσουν. Δεν ελπίζουμε μόνο σε αυτά. Αν δεν ξέρεις τον τρόπο να γράψεις και το πιο γνωστό σου θέμα να σου βάλουν πάλι μλκείες θα γράψεις. Αν όμως έχεις μέθοδο και γνωρίζεις τον τρόπο και για την εξωτερική πολιτική της Ζιμπάμπουε να σου βάλουν πάλι θα γράψεις. +1 ;):) Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ε δεν καθόμαστε ατελείωτες ώρες αντί να διαβάζουμε. Μέσα στις επαναλήψεις πετυχαίνουμε θέματα που λόγω επικαιρότητας πιθανολογούμε ότι θα πέσουν. Δεν ελπίζουμε μόνο σε αυτά. Αν δεν ξέρεις τον τρόπο να γράψεις και το πιο γνωστό σου θέμα να σου βάλουν πάλι μλκείες θα γράψεις. Αν όμως έχεις μέθοδο και γνωρίζεις τον τρόπο και για την εξωτερική πολιτική της Ζιμπάμπουε να σου βάλουν πάλι θα γράψεις. εδω οι μισοι δεν γνωριζουν για την εξωτερικη πολιτικη της ελλαδας..για την ζιμπαμπουε θα σου γραψουν?:blink:αμφιβαλω αν ξερει κανεις που πεφτει:lol::lol::pπαντως εν μερει ισχυει αυτο που λες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 συμφωνω με την αποψη του Mbokota μην ψάχνετε το θεμα της έκθεσης. ειναι έτσι όπως τα λέει ο φιλος Mbokota δεν γίνεται να μάθεις όλες τις σημειώσεις που σου δινουν στα φροντ. ή στο σχολείο, αν ξερεις θα γράψεις! κατα πασα πιθανότητα θα είναι το πρώτο μάθημα στις πανελ. το μόνο που θέλει ειναι ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ γιατι αν έχεις αγχος και το πιο οικειο θεμα να σου βαλουνε δεν θα το γραψεις. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ρε παιδιά όταν μου ζητάει μοναδική λύση στο [0, +oo) για μια συνάρτηση, σε ποιο διάστημα κάνω bolzano??:confused::confused::blink: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Λογικα το οριο της συναρτησης στο +oo θα εχει ενα προσημο που σε βολευει οποτε μπορεις να πεις οτι υπαρχει ενα χ1 θετικο για το οποιο η συναρτηση εχει το προσημο του οριου... Ετσι κανεις bolzano στο [ο,χ1] που ειναι υποσυνολο του [0,+οο)! Χρησιμοποιειται κυριως σε πολυωνυμικες οταν δε βρισκεις ευκολα τιμη με βολικο προσημο για bolzano! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ρε παιδιά όταν μου ζητάει μοναδική λύση στο [0, +oo) για μια συνάρτηση, σε ποιο διάστημα κάνω bolzano??:confused::confused::blink: Βλέπεις αν η λύση είναι το άκρο του κλειστού διαστήματος αλλιώς βρίσκεις σύνολο τιμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 σύνολο τιμών δε πάει...στην αρχή έκανα αυτό που είπε ο τάκης αλλά δεν ήμουνα καθόλου σίγουρη γι'αυτά που έγραφα...:rolleyes: τέσπα πρώτη φορά συνάντησα κάτι τέτοιο...:ninja:αλλά τώρα το έμαθα...ευχαριστώ παιδιά:D Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 σύνολο τιμών δε πάει...στην αρχή έκανα αυτό που είπε ο τάκης αλλά δεν ήμουνα καθόλου σίγουρη γι'αυτά που έγραφα...:rolleyes: τέσπα πρώτη φορά συνάντησα κάτι τέτοιο...:ninja:αλλά τώρα το έμαθα...ευχαριστώ παιδιά:D Αυτο που σου ειπα ειναι ιδιοτητα των οριων... Οτι οταν πχ ειναι θετικο τοτε η συναρτηση ειναι θετικη κοντα στο χ0 που τεινει το οριο.... Αρα μπορεις να υποστηριξεις οτι υπαρχει ενα χ ωστε να ισχυει αυτο που σου εγραψα πιο πανω... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Αυτο που σου ειπα ειναι ιδιοτητα των οριων... Οτι οταν πχ ειναι θετικο τοτε η συναρτηση ειναι θετικη κοντα στο χ0 που τεινει το οριο.... Αρα μπορεις να υποστηριξεις οτι υπαρχει ενα χ ωστε να ισχυει αυτο που σου εγραψα πιο πανω... ...+1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Αυτο που σου ειπα ειναι ιδιοτητα των οριων... Οτι οταν πχ ειναι θετικο τοτε η συναρτηση ειναι θετικη κοντα στο χ0 που τεινει το οριο.... Αρα μπορεις να υποστηριξεις οτι υπαρχει ενα χ ωστε να ισχυει αυτο που σου εγραψα πιο πανω... Ναι το ξέρω φίλε μου, το κατάλαβα!!και σ'ευχαριστώ πολύ!και για να ακριβολογούμε δεν είναι ιδιότητα ορίων αλλά θεώρημα ;) Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ναι το ξέρω φίλε μου, το κατάλαβα!!και σ'ευχαριστώ πολύ!και για να ακριβολογούμε δεν είναι ιδιότητα ορίων αλλά θεώρημα ;) Ε κατι τετοιο......:rolleyes: 30 μερες μεινανε guys..... Ενα countdown μπορουμε να βαλουμε?:p Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτα?Μην σπαταλατε φαια ουσια στο να προβλεψετε τα θεματα.......εκθεσης...Δε γινεται πως το λεμε.. εγώ πάντως μπορώ να ρίξω τα χαρτιά και να μάθω τι θα πέσει!!! ακούω προσφορές... ποιός δίνει τα περισσότερα να του πω τα θέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ποσα θες για τα Μαθ. Κατ???:p:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ποσα θες για τα Μαθ. Κατ???:p:p:lol::lol: θέματα θετικών επιστημών δηλ. μαθηματικά και φυσική και γενικά ότι έχει ασκήσεις δεν μπορώ να προβλέψω γιατί τα χαρτιά λένε μόνο τη θεωρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Α συγνωμη τοτε αλλα μάπα τα χαρτια σου!!:p:lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 χαχα...έκθεση;;;;;:D Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 γεια σας!θα ηθελα να μαθω αν τα διδυμα αδελφια ειναι ευνοιμενα για μεταγραφη σε περιπτωση π περασουν σε διαφορετικη πολη... αν ξερει καποιος σιγουρα ας μου πει .. ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 γεια σας!θα ηθελα να μαθω αν τα διδυμα αδελφια ειναι ευνοιμενα για μεταγραφη σε περιπτωση π περασουν σε διαφορετικη πολη... αν ξερει καποιος σιγουρα ας μου πει .. ευχαριστω:) Δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts