iasonas Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Υπάρχει κάποιο site που να λέει αναλυτικά τη φετινή ύλη των Πανελληνίων? Την έχει το site του υπουργείου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Γιατί τόσο αργά? Εμείς έχουμε 21 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου... και για κάθε μάθημα έχουμε μια μέρα κενή για να διαβάζουμε. Ήδη πριν κλείσουν τα πανεπιστήμια τελειώσαμε την ύλη σε όλα τα μαθήματα και έχω να παρακολουθήσω ακόμη ένα μάθημα στα θρησκευτικά, στα αγγλικά και στα μαθηματικά.Αυτή την εβδομά μετά τις γιορτές θα σταματήσουν τα μαθήματα, θα πάμε με τη σχολή 5ήμερη στην Κωνσταντινούπολη και μετά γράφουμε! Εμεις 4 Φεβρουαρίου 1ο μάθημα. Δεν δίνουμε καν προόδους Ηλεκτρολόγοι RULEZ! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Στην σχολη Αστυφυλακων εξεταστικη δινουμε μετα της 20 Φεβρουαριου νομιζω 24 η 26... Φιλε ΜΑΚΑΡΙ να ξυπνουσα εγω 7:15-7:30 για να παω σχολειο 8:20 που αρχιζει το μαθημα..Στην σχολη μου ξυπναμε 6:30 , στρωνουμε κρεβατια , ξυριζομαστε , καθαριζουμε θαλαμους , βαζουμε στολη και 7 οφειλουμε ολοι να ειμαστε κατω για αναφορα.Τρωμε , και μετα εχουμε επιθεωρηση.8-8:10 αρχιζουν τα μαθηματα..Και εχουμε μαθηματα και πρωι και απογευμα.Αλλα μου αρεσει οποτε..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Μην ανησυχείς. Και γω πέρσι ξυνόμουν ανελέητα τα Χριστούγεννα και στρώθηκα για τα καλά το Πάσχα :p εγώ πάλι πέρυσι τις γιορτές των χριστουγέννων αν εξαιρέσουμε 2-3 διαγωνίσματα που είχα να γράψω στις αρχές των διακοπών, δεν άνοιξα βιβλίο και συνέχεια ήμουν στο ίντερνετ... το πάσχα όμως έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα, 2 βδομάδες, έβγαλα αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης, τα έμαθα τέλεια... Αλλα τελειωσαν οι γιορτες...το καταλαβα και σημερα που με προσγειωσανε στο φροντιστηριο στην πραγματικοτητα...5 ΜΗΝΕΣΣΣΣ:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Φιλε εαν κατσεις και κανεις καλο διαβασμα αυτους τους 5 μηνες , ανετα περνας δεν υπαρχει λογος πανικου η αγχους... Απλα κατσε και διαβασε.Δεν εχει σημασια ποσες ωρες διαβαζεις ,σημασια εχει να μαθεις κατι.Το ξερω οτι βαριεσαι και εγω ετσι ημουν και εφτασα Απριλιο και τοτε αρχισα να διαβαζω 12++ ωρες την μερα..Εαν δεν θες να φτασεις σε αυτο το σημειο , διαβασε και σκεψου οταν θα περνας την πυλη της Αστυφυλακων τι θα νιωθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλα μην νομίζεις οτι ολοι θελουν να βολευτουν... Καποιος πρεπει να δουλεψει σε αυτην την χώρα... Φιλε σωστη η συμβουλη σου....ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑζΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Αχ εχω αγχωθει αφανταστα... Τα λατινικα να δω ποτε θα τα προλαβω που με δυσκολευουν πολυ.. Εσεις πως τα βλεπετε??? Α,επισης μαθηματικα γενικης μια χαρα δεν ειναι?? Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Α,επισης μαθηματικα γενικης μια χαρα δεν ειναι?? ίσως το μόνο μάθημα που πάμε για κατοστάρι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Tα λατινικα ευκολα ειναι αρκει να διαβασεις.Εχουν συγκεκριμενη συνταγη.Δεν χρειαζεται αγχος λεμε..5 μηνες εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλά ρε μόνο εγώ είμαι τεχνολογική εδώ μέσα; Όλοι θεωρητική είστε; :p Πάντως και εγώ δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το διάβασμα μου μες στις διακοπές... Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ ούτε να κοιτάω το βιβλίο :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλά ρε μόνο εγώ είμαι τεχνολογική εδώ μέσα; Όλοι θεωρητική είστε; :p Πάντως και εγώ δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το διάβασμα μου μες στις διακοπές... Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ ούτε να κοιτάω το βιβλίο :) Και γω τεχνολογική είμαι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Εγώ πάντως μια από τα ίδια και φέτος... είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αγχωμένος. :( Το κακό είναι ότι είμαι χωρίς φροντιστήριο και πρέπει να θέτω εγώ τα όρια στο διάβασμα για να μην "μένω πίσω" και είμαι γεμάτος ανασφάλεια. Υπάρχει κάποιο site που να λέει αναλυτικά τη φετινή ύλη των Πανελληνίων? Την έχει το site του υπουργείου? Μπορείς να τη βρεις εδώ. :) -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλά ρε μόνο εγώ είμαι τεχνολογική εδώ μέσα; Όλοι θεωρητική είστε; :p Πάντως και εγώ δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το διάβασμα μου μες στις διακοπές... Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ ούτε να κοιτάω το βιβλίο :) Και εγω τεχνολογικη.... Για να τους τη σπασουμε ελατε να πουμε για ΑΟΔΕΥ εμεις....:p:shifty: Αρχιζουμε σε 3 μερες παλι......:cry: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Και εγω τεχνολογικη.... Για να τους τη σπασουμε ελατε να πουμε για ΑΟΔΕΥ εμεις....:p:shifty: Αρχιζουμε σε 3 μερες παλι......:cry: Και γω τεχνολογικη:p Α.Ο.Δ.Ε. ειναι σχετικα μικρη η υλη αλλα θελει καλη μνημη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Κατι διαβασα για αστυφυλακων ποιο πανω? Ποσο ηταν παιδια η βαση και ποσο θα παει ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Και γω τεχνολογικη:p Α.Ο.Δ.Ε. ειναι σχετικα μικρη η υλη αλλα θελει καλη μνημη.. Αυτό το μάθημα με εκνευρίζει απίστευτα:mad: Το διαβάζω μεν αλλά μου είναι πολύ βαρετό.Ειδικά στο σχολείο πρώτη ώρα:zzz: Κατι διαβασα για αστυφυλακων ποιο πανω? Ποσο ηταν παιδια η βαση και ποσο θα παει ξερει κανεις; Η τωρινή βάση είναι 15088 η γενική σειρά.Για τις νέες βάσεις κανείς δε ξέρει πριν δούμε τα θέματα που θα πέσουν αν είναι δύσκολα ή εύκολα καθώς και το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων που ανακοινώνεται από τα βαθμολογικά κέντρα λίγο καιρό αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Πάντως το ΑΟΔΕ είναι το αγαπημένο μου μάθημα! Μέχρι στιγμής στα διαγωνίσματα γράφω 20! :p μετά η οικονομία, προγραμματισμός, έκθεση, μαθηματικά γεν., μαθηματικά κατ. και η καταραμένη... η φυσική... Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Πάντως το ΑΟΔΕ είναι το αγαπημένο μου μάθημα! Μέχρι στιγμής στα διαγωνίσματα γράφω 20! :p μετά η οικονομία, προγραμματισμός, έκθεση, μαθηματικά γεν., μαθηματικά κατ. και η καταραμένη... η φυσική... Εγώ οικονομία δε πήρα.Δε μ'αρέσουν τα οικονομικά και γι'αυτό έχω πρόβλημα με το ΑΟΔΕ.Κατά σειρά γράφω καλύτερα Μαθηματικά Γενικής,ΑΟΔΕ,Φυσική,Προγραμματισμό(κ'αυτό δε μ'αρέσει),Μαθηματικά,Έκθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Εγώ πάντως μια από τα ίδια και φέτος... είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αγχωμένος. :( Το κακό είναι ότι είμαι χωρίς φροντιστήριο και πρέπει να θέτω εγώ τα όρια στο διάβασμα για να μην "μένω πίσω" και είμαι γεμάτος ανασφάλεια. Μπορείς να τη βρεις εδώ. :) -philos Ωραία! Σ'ευχαριστώ.. Ειμαι θεωρητική και λέω να ξαναδώσω.. Δεν άλλαξε τιποτα απο την περσινή ύλη έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 cosmakos88 η βαση για την Αστυφυλακων ειναι 15.093 και οχι 15.088 καθως εαν θυμασε ειχαν βγει νεες βασεις.Δεν μπορει κανεις να κανει προβλεψει αυτην την στιγμη για την βαση.Θα πρεπει να περιμενεις ως πρωτο στοιχειο να δεις τις διαθεσιμες θεσεις.Απο οσο εχω ακουσει στην σχολη η σειρα και φετος θα ειναι μεγαλη...Αλλα αυτο ειναι μονο λογια ετσι ?Τον Απριλιο θα μαθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Πάντως το ΑΟΔΕ είναι το αγαπημένο μου μάθημα! Μέχρι στιγμής στα διαγωνίσματα γράφω 20! :p μετά η οικονομία, προγραμματισμός, έκθεση, μαθηματικά γεν., μαθηματικά κατ. και η καταραμένη... η φυσική... Έτσι! Καταραμένη Φυσική! :mad: Μόνο εγώ τη βρίσκω πια δυσκολότερη και από τα μαθηματικά κατεύθυνσης; :( Ίσως δεν είναι τόσο το θέμα δυσκολίας, ο λόγος που τη μισώ, αλλά γενικά ο τύπος της ως μάθημα... το απεχθάνομαι. :( Ωραία! Σ'ευχαριστώ.. Ειμαι θεωρητική και λέω να ξαναδώσω.. Δεν άλλαξε τιποτα απο την περσινή ύλη έτσι? Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. :) Καλή Χρονιά και Επιτυχία!!! :D:D:D -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 pos diabazete;kathimerina;poses ores tin imera;diabazete ena mathima tin imera;:) prosopika ena dyoraki tin imera parapano mpoukono:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Φιλε διαβαζεις τοσο ωστε να καταλαβεις αυτο που θες..Ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Παιδια επειδη ξαναδιαβαζω φετος.. μπορει καποιος να μου πει αν εχουν κοψει σελιδες απο τωρα απο: ΑΟΘ ΑΟΔΕ Φυσ. Κατευθ. Μαθημ. Γενικης και οτι αλλο ευπροσδεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Παιδια επειδη ξαναδιαβαζω φετος.. μπορει καποιος να μου πει αν εχουν κοψει σελιδες απο τωρα απο: ΑΟΘ ΑΟΔΕ Φυσ. Κατευθ. Μαθημ. Γενικης και οτι αλλο ευπροσδεκτο... Όχι, δεν έχουν κόψει τίποτα. :) -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts