Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγχαρητήρια καταρχήν σε όλους τους επιτυχόντες.

Αφήστε τους όμως αυτούς, γιατί αυτοί τώρα τελείωσαν θα ψάξουν να βρουν κανένα σπιτάκι και η φοιτητική ζωή αρχίζει.

Πέρασε το καλοκαίρι, τα ψέματα τελείωσαν, μας μένουν ¨μόνο¨ 6400 ώρες περίπου (χα χα χα !!!):lol::lol::lol:, μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι για να μπούμε να γράψουμε το πρώτο μάθημα.(υπολογίζω για Τρίτη 20 Μαΐου)

Καλή αρχή και καλό κουράγιο. Μια χρονιά έμεινε θα περάσει.

Εγώ είμαι θετική και θέλω Ιατρική.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; τι κατεύθυνση πάτε;

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.Είμαι και εγώ ένας από τους υποψήφιους για τις πανελλήνιες του 2008.Αν και ακόμα δεν έχω μπει στο κλίμα νιώθω ένα άγχος.Είμαι τεχνολογική και πάω για μηχανολόγων-αεροναυπηγών στο Πολυτεχνείο.Γκαντεμιά η βάση ανέβηκε φέτος 498 μόρια.Μέρα με τη μέρα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο.

Καλό κουράγιο σε όλους:)

Φετος ανεβηκαν πολυ οι βασεις αν και εχω μελλον μεχρι 3η λυκειου παρακολουθω τι γινεται γιατι η αδερφη μου θα δωσει φετος.Παει θετικη και εχει στοχο να περασει βιολογια στον κλαδο της γενετικης!καλη επιτυχια σε οσους θα δωσουν φετος!Μην εχετε αγχος1Αντε κι εγω θα τα περασω σε 3 χρονακια...!:worry:

Τεχνολογική είμαι εγώ, Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες Αθηνών ή Θεσσαλονίκης (το δεύτερο καλύτερα...) θέλω. Εύχομαο καλή επιτυχία σε όλους μας, πάει κι αυτό το καλοκαίρι... Υπομονή και όρεξη να υπάρχει κι όλα γίνονται, ας μη σκάμε από τώρα!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Εγω απο Τεχνολογικη θελω οικονομολογος, που σημαινει -δυστυχως- 7 μαθηματα....;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Εγω απο Τεχνολογικη θελω οικονομολογος, που σημαινει -δυστυχως- 7 μαθηματα....;)

Είσαι σίγουρος γι'αυτό;;;

Δεν το ξανασκέφτεσαι;

:yawn: :yawn: :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δυστυχώς μάλλον θα σας κάνω παρέα και φέτος!Ξανδίνω τα 18400 μόρια που μάζεψα φέτος δεν είναι αρκετά και θέλω 19000 και πάνω από τεχνολογική για Ημμυ ΕΜΠ η ΣΜΑ
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Δυστυχώς μάλλον θα σας κάνω παρέα και φέτος!Ξανδίνω τα 18400 μόρια που μάζεψα φέτος δεν είναι αρκετά και θέλω 19000 και πάνω από τεχνολογική για Ημμυ ΕΜΠ η ΣΜΑ

Μια από τα ίδια, όχι όμως με 18.400 :(:p

Ενδιαφέρομαι πλέον για οικονομικές σχολές [Λογιστική ή Λογιστική και Χρηματοοικονομικών ].

Τη χρονιά που πέρασε δεν πήρα την Οικονομία και τώρα πρέπει να τη μάθω από την αρχή... ελπίζω να τα καταφέρω (δε πρέπει να γράψω Οικονομία κάτω από 19) :cry:

-philos

Δεν το ξανασκέφτεσαι;

Σημαίνει 7 μαθήματα αλλά τα πράγματα είναι σχετικά πιο εύκολα γιατί έχει ως μαθήματα βαρύτητας την Οικονομία και τα Μαθηματικά Γενικής. Αν έδινε 6 σε Θετική ή Τεχνολογική Κατευθυνση, και δε θα είχε πρόσβαση στο 5ο πεδίο (των οικονομικών σχολών) και θα είχε μαθήματα βαρύτητας τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και τη Φυσική Κατεύθυνσης (που είναι μακράν τα δυσκολότερα από όλα :X )

Φυσική σε μισωωωωωωωωωωωωωωωωωω

-philos

Mη το λές εμένα μου φαίνεται πιο ότι τα μαθηματικά είναι τα πιο δύσκολα.Φυσική δε με πειράζει να λύνω και 4 ώρες συνεχόμενα ασκήσεις.Μαθηματικά θα σκάσω.Μήπως επειδή είμαι ακόμη δευτέρα.?

Και εγώ στην τεχνολογική είμαι και θα δώσω πανελλήνιες φέτος. :cry: Θέλω να μπω στο Πολιτικών Μηχανικών (μακάρι στο ΕΜΠ). Πάντως όσον αφορά τα μαθηματικά και τη φυσική, τα μαθηματικά κατεύθυνσης της Γ δεν συγκρίνονται με αυτά της Β (εμένα μου φαίνονται πιο δύσκολα και πολύπλοκα, δεν ξέρω όμως αν φταίει το γεγονός ότι τα κάνουμε πολύ γρήγορα)(πάντως είναι ακόμα το αγαπημένο μου μάθημα!) και για τη φυσική νομίζω είναι θέμα γούστου. Εγώ ποτέ δεν συμπάθησα τον ηλεκτρομαγνητισμό, αλλά μου αρέσει πιο πολύ η μηχανική (γενικά η φυσική δεν είναι και από τα καλύτερά μου). Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι πώς θα βγάλω την ΑΟΔΕ. Δεν την άνοιξα σχεδόν καθόλου το καλοκαίρι και έχω αγχωθεί. Λέτε να βγαίνει εύκολα τα χειμώνα μαζί με τις παραδόσεις του σχολείου ή να πάω και σε κανένα φροντιστήριο;

Το ΑΟΔΕ κάτσε διαβασέ το μόνος σου άντε πήγαινε σε φροντιστήριο για κανα διαγώνισμα αλλίως μην ανησυχείς βγαίνει!
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Δεν το ξανασκέφτεσαι;

Αυτο εχω στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη... Τωρα στην πορεια της χρονιας θα δουμε....;)

Παντως μ'αρεσουν οι σχολες του 5ου πεδιου...

(Γιατι :yawn:?????)

Σημαίνει 7 μαθήματα αλλά τα πράγματα είναι σχετικά πιο εύκολα γιατί έχει ως μαθήματα βαρύτητας την Οικονομία και τα Μαθηματικά Γενικής. Αν έδινε 6 σε Θετική ή Τεχνολογική Κατευθυνση, και δε θα είχε πρόσβαση στο 5ο πεδίο (των οικονομικών σχολών) και θα είχε μαθήματα βαρύτητας τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και τη Φυσική Κατεύθυνσης (που είναι μακράν τα δυσκολότερα από όλα :X )

-philos

Σιγουρα....!!

Ειναι πολυ πιο ευκολο να μαζεψεις μορια στο 5ο παρα στα αλλα... Ειδικα με αυξημενη βαρυτητα τα Μαθηματικα Γενικης....!!!!;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Εγώ θεωρητική (κανέναν άλλον δε βλέπω προς το παρόν) για Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού Παντείου ή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό. Περισσότερο βέβαια το πρώτο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

-philos

Δεν το έλεγα γι'αυτό! :p

Αυτο εχω στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη... Τωρα στην πορεια της χρονιας θα δουμε....;)

Παντως μ'αρεσουν οι σχολες του 5ου πεδιου...

(Γιατι :yawn:?????)

Ξανασκέψου το! Άκου και έναν απελπισμένο ΑΣΟίτη! Η οικονομία είναι πολύ βαρετή! Αν θες να ασχοληθείς με τον κλάδο δήλωσε καλύτερα Διοίκηση Επιχειρήσεων ή (ακόμα καλύτερα) Μαρκετινγκ ή Διαφήμιση! Αυτά έχουν και ένα ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τα τμήματα Οικονομικής Επιστήμης τα οποία είναι η επιτομή της βαρεμάρας και της γενικότητας!

Σε κάθε μάθημα χάνουμε και έναν φοιτητή! Απλά σταματάνε να ζουν εν ώρα μαθήματος! :worry::worry::lol:

Ξανασκέψου το! Άκου και έναν απελπισμένο ΑΣΟίτη! Η οικονομία είναι πολύ βαρετή! Αν θες να ασχοληθείς με τον κλάδο δήλωσε καλύτερα Διοίκηση Επιχειρήσεων ή (ακόμα καλύτερα) Μαρκετινγκ ή Διαφήμιση! Αυτά έχουν και ένα ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τα τμήματα Οικονομικής Επιστήμης τα οποία είναι η επιτομή της βαρεμάρας και της γενικότητας!

Σε κάθε μάθημα χάνουμε και έναν φοιτητή! Απλά σταματάνε να ζουν εν ώρα μαθήματος! :worry::worry::lol:

Εκει εισαι και εσυ??? Οικονομικης επιστρημης??? Και ειναι τοοοοοοσο χαλια????:cry:

Βασικα μετα στη σχολη Οικ. Επιστημης δεν εχει κατευθυνσεις πχ Διοικηση ή χρηματοοικονομικη ή οπως αλλιως λεγονται τελος παντων...???:confused:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Εκεί είμαι. Οικονομικής Επιστήμης, ΟΠΑ (τέως ΑΣΟΕΕ). Και ναι, είναι τοοοοοοοοσο χάλια!

Ναι έχει, αλλά και πάλι είναι γενικές. Την κατεύθυνση την παίρνεις στο 3ο έτος, αν έχεις περάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων.

Το μόνο που σου προτείνω είναι να το ψάξεις καλά το θέμα πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Γενικά, επειδή δε θέλω να θάβω τη σχολή μου (:p) η ΑΣΟΕΕ είναι η καλύτερη σχολή οικονομικών στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Έχει καθηγητές μεγάλα ονόματα στο χώρο και ένα πτυχίο με πολύ καλή αναγνώριση. Απλά, όλα αυτά είναι κάπως ασήμαντα αν δεν είσαι σίγουρος πως τα οικονομικά είναι η κλίση σου ;)

Γεια χαρά ! Εγώ είμαι τεχνολογική και δυστυχώς ή ευτυχώς φέτος δίνω κι εγώ. Πού θέλω να περάσω; Χμμμ... μάλλον πολυτεχνείο ΗΜΜΥ. Βέβαια, έχω επισκεφτεί το τμήμα του Α.Π.Θ. και δε μπορώ να πω πως έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Όποιος μπορεί να φύγει εξωτερικό, του το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γενικά πάντως, μη σας φαίνεται και πάρα πολύ δύσκολη η χρονιά. Πολλοί λένε ότι είναι πιο εύκολη από την 2α λυκείου (ειδικά αν κάποιος ήταν επιβαρυμένος με περαιτέρω εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως δεύτερη ξένη γλώσσα κ.λπ.). Σκεφτείτε μια χρονιά όπου κάποιος διαβάζει τα μαθήματα και μόνον αυτά που του αρέσουν (εξαιρείται το Α.Ο.Δ.Ε. για εμένα, μιας και δε μπορώ να καταλάβω τι το χρειάζεται αυτό το μάθημα ένας μελλοντικός πολυτεχνίτης. ΕΛΕΟΣ!) και μια χρονιά όπου κάποιος διαβάζει Δίκαιο και άλλες ένα σωρό αχρείαστες (έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση) μπούρδες.

Στέλιος

Stumbling, crawling, falling, trying to reach for you...

@Desert: Θα το ψαξω καλυτερα, αν και πιστευω πως αυτη ειναι η κλιση μου!!!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες και αν χρειαστω κατι παραπανω να μαθω θα σε ενοχλησω με pm...:p

@Υποψηφιοι 2008 (:p): Εχετε αρχισε φροντιστηρια????

Ο έξυπνος παραδέχεται...

@Desert: Θα το ψαξω καλυτερα, αν και πιστευω πως αυτη ειναι η κλιση μου!!!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες και αν χρειαστω κατι παραπανω να μαθω θα σε ενοχλησω με pm...:p

@Υποψηφιοι 2008 (:p): Εχετε αρχισε φροντιστηρια????

Περίπου... Αν και το καλύτερο είναι να διαβάζεις μόνος σου. Αυτό έχω καταλάβει...

Stumbling, crawling, falling, trying to reach for you...

Εκεί είμαι. Οικονομικής Επιστήμης, ΟΠΑ (τέως ΑΣΟΕΕ). Και ναι, είναι τοοοοοοοοσο χάλια!

Ναι έχει, αλλά και πάλι είναι γενικές. Την κατεύθυνση την παίρνεις στο 3ο έτος, αν έχεις περάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων.

Το μόνο που σου προτείνω είναι να το ψάξεις καλά το θέμα πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Γενικά, επειδή δε θέλω να θάβω τη σχολή μου (:p) η ΑΣΟΕΕ είναι η καλύτερη σχολή οικονομικών στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Έχει καθηγητές μεγάλα ονόματα στο χώρο και ένα πτυχίο με πολύ καλή αναγνώριση. Απλά, όλα αυτά είναι κάπως ασήμαντα αν δεν είσαι σίγουρος πως τα οικονομικά είναι η κλίση σου ;)

Θα συμφωνήσω με το DesertSMisSRaiN ότι πρέπει να πας στην ΑΣΟΕΕ μόνο αν είναι η κλίση σου (όπως και σε οποιαδήποτε σχολή). Εν τούτοις πρέπει να προσέξεις αν σε ενδιαφέρουν τα οικονομικά ή η διοίκηση επιχειρήσεων:)

Έγω άρχισα φροντιστήριο από τις 20 του μηνός.

που βρίσκεστε στο φροντιστήριο.

Εγώ φυσική τελείωσα ταλαντώσεις και κρούσεις και είμαι τώρα κύματα

Μαθηματικά είμαστε στις παραγώγους

Χημεία μπήκαμε στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο

Μαθηματικά γενικής στο δεύτερο κεφάλαιο

Και βιολογία βγάλαμε μόνο το πρώτο κεφάλαιο.