Nantia Δημοσιεύτηκε January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2004 Εμένα με βρήκε μέσω Νικολούλη!! χαχα!! Η πλήρης παρακμή, στο κρεβάτι και ψιλοκοιμόμουν ούτε που κατάλαβα τι έγινε :cry: Κάθε πέρσι και καλύτερα που λένε!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ MISSION. ΣΤΕΦΑΝΟΣ FOR EVER! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psaxtiris Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Που αλλού??? Πάνω στην τσόχα ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LimassoL Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Sthn tsaxo pano prospa8ontas na kerdisoume....!!:-o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Sto spiti oikogeniaka. Sxolaza kata tis 10:00 mexpri na pao spiti pige 11 opote den mporesa na kano kati idietero. Alla pisteuo oti ta xristougena kai h protoxronia einai oikigeniakes giortes.:) KALI XRONIA SE OLOUS.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Σπίτι μου, μετά κατά τις 1 πήγα στο σπίτι μιας φίλης που ήμουν καλεσμένος όπου και παίζαμε χαρτιά μέχρι τις 8.30 το πρωί.. :) PS Κέρδισα τελικά 22 Ευρώ :up: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Γιατι τι εγινε??? μπηκε νεος χρονος?κατι τετοιο ακουσα.... :p ουτε καν καταλαβα τι εγινε....... οντως Ναντια καθε περυσι και καλυτερα για ορισμενους .... Καλη χρονια με υγεια να εχουμε.... Ps το γαλοπουλο μου πεσε λιγο δυσπεπτο :p "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Λιωμένο απο τα κρασία του 2003 και ξαπλωμένο ανάσκελα, ούτε λέξη μπορούσα να αρθρώσω απο το κρασί. Καλή Χρονιά να έχουμε. + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Οικογενειακά την αλλαγή του χρόνου, με τον κολλητό μου αμέσως μετά μια γρήγορη βόλτα απο Κουκουβάγια (στο καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ) και μετά μυθωδία (ζωντανή Ελληνική μουσική) στο καλύτερο μέρος του κόσμου, τα Χανιά... Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Σε φάση νύστας και μένα Ναι μεν έκανα αλλαγή του χρόνου αλλά μετά σε χρόνο dt είχα κοιμηθεί και άκουγα μετά να σκάνε ένα ένα τα μηνύματα για χρόνια πολλά αλλά που να απαντήσω με τέτοια ντάγκλα ... :p :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Να κερδίζω στα χαρτιά :D ! (και όχι αλλού :( ) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 H αλλαγή του χρόνου οικογενειακά απ'το σπίτι συγγενών στους Θρακομακεδόνες, έχοντας την Αθήνα στο "πιάτο" και παρακολουθώντας ένα εκπληκτικό θέαμα με πυροτεχνήματα απ'τη μια άκρη της πόλης ώς την άλλη! Στη συνέχεια κατηφόρισα προς Κυψέλη μεριά, σε φιλικό σπίτι όπου πεθάναμε στο χορό ως τις 7 το πρωί!!! Ουφ....! :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Εγώ παίζοντας χαρτιά!50 ευρώ έμασα!!!!!!!!!!! :) :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Exw 3 xronia na kanw protoxronia sto spiti moy.Ekana live protoxronia on air meso toy tileoptikoy sta8moy ston opoio eimai stin roh programmatos. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Εγώ στο σπίτι μου με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Ήμουνα στο PC αλλά στις 23.30 σηκώθηκα. Έφαγα κάτι, κάναμε με την αδερφή μου το ποδαρικό, δώσαμε τις ευχές και άντε να περάσουμε καλά το 2004!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Σε ένα μπαράκι στο Essex... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Στα στενα του Πειραια προσπαθοντας να φτασουμε εγκαιρως στο λιμανι!Εν τελει μας βρηκε στο τρεξιμο η αλλαγη του χρονου!Τα βεγγαλικα ομως ηταν υπεροχα οποτε και μας αποζημιωσαν με το παραπανω!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 oikiogeniakos kai me ta patroparadota vegalika http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Οπως παντα σπιτι! Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Wirelessly posted (SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Me filous se ena bar sto Bourgareli Artas, enw exw erixne xiononero. Kalh xronia me ygeia kai kathe eytyxia. 365 + 1 meres einai mono, tha perasoun! Panos-via-WAP@TZOYMEPKA.gr Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Κομμάτια.... :blink: :eek: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Ο χρόνος με βρήκε με τους πολυαγαπημένους μου γονείς να τρώω στο Καβούρι... με μια voda+stet που δεν είχαν καν σήμεα (για 35 ολόκληρα λεπτά) και με μια cote (το σ55 της μαμάς) που πέταγε. :mad: μετά βρέθηκα σε ένα πάρτυ (μάνο και κώστα εσείς χάσατε... εγώ σας το είπα) που πραγματικά ήταν τέλεια!!! :lol: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΝΟΥΛΑ! (ήταν όλα τέλεια!!!) :) :) :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 σε οικογενειακο τραπεζι και μετα αντε για κανα baraki και χαβαλε μεχρι το πρωι ;) :p http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Hsyxa kai oikogeneiaka opws synithws :) Ayti i xronia na fygei kai na min gyrisei genikws,alla an kai h alagh tou xronou den htan kai tipota spoudaio fetos, exw perasei kai xeiroteres vradies prwtoxronias opote... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. January 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 paidia zhleyww :( by the way, ksexasa na agorasw vasilopita :( oops!!! Alexkass cosmote symvolaio rulzz!!! mono ayth leitourgouse Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts