Γιάννης Δημοσιεύτηκε August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2007 Εχω το παραπανω ποντικι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42071721&product=792349 και ναι μεν δουλευει αψογα αλλα εκει που ακουμπαω με τον αντιχειρα και τον παραμεσο με τα δαχτυλα μου εχει χασει την ηδη ματ "γιαλαδα' του αλλα εχει δημιουργηθει και μια επιφανεια ιση με τα δαχτυλα καπως "σαγρε" και ειναι λιγο ενοχλητικο στην αφη. Η 3ετης εγγυηση αραγε την καλυπτει ή αφορα μονο την λειτουργικοτητα τπου ποντικιου ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Όχι, η εγγύηση είναι για μηχανικές βλάβες, αυτό που λες είνα φυσιολογικη φθορά από την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Όχι, η εγγύηση είναι για μηχανικές βλάβες, αυτό που λες είνα φυσιολογικη φθορά από την χρήση. Και η φυσιολογικη φθορα εχει ορια.Το ποντικι ειναι 11 μηνων και οχι 5ατιας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Δοκίμασε να το καθαρίσεις. Λέρα είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Δοκιμασα αλλα δεν ειναι λερα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Σχετικη ερωτηση: Εχω το 4000 και ο πομπος του (το γιουεσμπι) πολλες φορες αποσυνδεεται (ενω ειναι μεσα το λαμπακι ειναι σβηστο) ή θελει πολλες δοκιμες για να επανελθει. Το εχω κατω απο χρονο, ισχυει η εγγυηση; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Και η φυσιολογικη φθορα εχει ορια.Το ποντικι ειναι 11 μηνων και οχι 5ατιας. Απόλυτα φυσιολογική είναι. Σε πολλά ποντίκια μου έχει συμβεί και νωρίτερα αυτό. Ούτως ή άλλως δεν επιρρεάζει την λειτουργία της συσκευής. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Δοκιμασα αλλα δεν ειναι λερα... και στο δικό μου (laser 6000) υπάρχει αυτό το πράμα στο μέρος που ακουμπάει ο παραμέσος... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Τελικα δεν μου το αλλαξαν παιδια....Γκρρρρρρρρρρρ !!!!!!!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts