ATZ Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 παίδες έχω ένα w810, προσπαθώ να το φλασάρω αλλά δεν τα καταφέρνω. Συγκεκριμένα έχω vista έχω εγκαταστήσει το pc suite, πατάω στο xs++ 3,1 το connect, κρατάω το c πατημένο, αλλά αυτό μου βγάζει πάντα unable to open communication port!!!! τι φταίει???? Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Λοίπουν οι flash drivers για το κινητό.Ρίξε μια ματιά στο θέμα Εγκατάσταση των USB Flash drivers (είναι για ΧΡ αλλά ο τρόπος είναι ίδιος και από vista--κάντο απο device manager).Επίσης αν θες δες και το θέμα [Επίσημο] W810i: Flashing και Customization (xs++) ;) Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurita Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος εχω ενα se cid 53 και εχω κατεβασει τα αρχεια main kai fs που θελω να φλασαρω διαβασα πως με τα προγραμματα setool kai xs δεν γινεται τωρα το προβλημα ειναι πως εχω κατεβασει καμια δεκαρια far manager me jd flasher για cid 53 αλλα μολις ανοιγω τον far και παταω just da flasher μου πεταν μηνυμα τα windows οτι η εφαρμογη πρεπει να τερματιστει κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 djpanos07 ναι εχω το R8BA024 αφου προτα εκανα update απο την SonyEricsson και μαλιστα και στο προγραμα που εχει ελληνικα πατισα και στο uk μην πως το κανει απο uk update αλα οποια γλωσσα και να πατησεις απο τους ποιο κοντινους server το κανει. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος ευχαριστω. δεν ξερω αν επρεπε να εχω την RED52 αλα εμενα εμφανηζει την RED53 δεν ξερω αν ειναι σωστο? ελπιζω αυτα που μου ειπες να κατεβασω ελπιζω να εχουν και τα ελλινηκα μεσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 djpanos07 ναι εχω το R8BA024 αφου προτα εκανα update απο την SonyEricsson και μαλιστα και στο προγραμα που εχει ελληνικα πατισα και στο uk μην πως το κανει απο uk update αλα οποια γλωσσα και να πατησεις απο τους ποιο κοντινους server το κανει. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος ευχαριστω. δεν ξερω αν επρεπε να εχω την RED52 αλα εμενα εμφανηζει την RED53 δεν ξερω αν ειναι σωστο? ελπιζω αυτα που μου ειπες να κατεβασω ελπιζω να εχουν και τα ελλινηκα μεσα Παλια που εκανα update μεσω sony ericsson διαλεγα τα ελληνικα.Δεν ξερω αν παιζει ρολο τι γλωσσα θα διαλεξεις στο SEUS:confused:Εχεις RED53 επειδη εκανες update απο την sony ericsson,ετσι το τηλεφωνο σου τωρα ειναι CID53...Τα αρχεια που σου προτεινα ναι εχουν τα ελληνικα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παλια που εκανα update μεσω sony ericsson διαλεγα τα ελληνικα.Δεν ξερω αν παιζει ρολο τι γλωσσα θα διαλεξεις στο SEUS:confused:Εχεις RED53 επειδη εκανες update απο την sony ericsson,ετσι το τηλεφωνο σου τωρα ειναι CID53...Τα αρχεια που σου προτεινα ναι εχουν τα ελληνικα μεσα. Paides kalispera xreiazomai latest cid52 firmware files gia k800i;) Filika Nikolas:D:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Paides kalispera xreiazomai latest cid52 firmware files gia k800i;) Filika Nikolas:D:) Εχω το MAIN της εκδοσης R8BF003 που ειναι η νεοτερη για Κ800.Το FS για ελληνικα ειναι λιγο δυσευρετο οποτε αν χρειαζεσαι και FS θα σου ανεβασω καποιο παλαιοτερο.Flash γινεται κανονικα μη φοβασαι. [EDIT]Οριστε τα αρχεια εδω: K800 MAIN R8BF003 K800 FS MEDITERR R1KG001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 loipon paidia kalispera exw ena dead k800i;) Itan cid 49 erom r3a016 Dn to anagnwrizei ka8olou me to c kai me to 2+5 anavei to kokkino lampaki tis kameras tis estiaseis;) Mporw na to anastisw>>??<< Kanena prog dn to anagnwrizei....ton ipia???:lol::rolleyes: to ftiaksa akuro pleon;) An flasharw allo main kai allo fs otan 8a perasw ta patches ti firmware 8a prepei na einai?:?? Me vasi tous main i tou fs??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobby Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Λοιπον παιδια εδω πραγαμτικα θελω βοηθεια. Ανοιγω το Κ800 κανονικα με τον far manager. Βλεπω κανονικα ολα τα αρχεια FS του κινητου μου και παω στις γλωσσες, οπου και βλεπω κανονικα τα el.lng και el.t9 Τα μαρκαρω και βλεπω οτι ειναι περιπου 360Κ. Ανοιγω στην δεξια πλευρα του Far τον καταλογο που θελω να κανω αντιγραφη. Μεχρι εδω καλα. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ COPY ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ του PC.. Ενω γινεται κανονικα η διαδικασια, τα αντιγραφα που περνω ειναι 0bytes :(:(:(. Tι γινεται? Γιατι δεν αντιγραφονται κανονικα στο PC με το μεγεθος που εχουν? Μηπως δεν μπορω να παρω αντιγραφα, αλλα μονο να τα κανω διαγραφη και να βαλω νεα στην θεση τους? Για να πειραματιστω, θελω οπωσδηποτε να εχω αντιγραφα (φυλαγε τα ρουχα σου...). Επομενως οι ειδημονες, ας βοηθησουν ή να μου στειλουν ΠΜ για να επικοινωνησω μαζι τους, μπας και βγαλω ακρη. Σας Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το plugin αυτό είναι write-only...Για να αντιγράψεις κάτι στο PC πρέπει να ψάξεις για το jdflasher plugin Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobby Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το plugin αυτό είναι write-only...Για να αντιγράψεις κάτι στο PC πρέπει να ψάξεις για το jdflasher plugin Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα... υπαρχει να μικρο προβλημα. Δεν ειμαι κανενας ιδιαιτερος γνωστης αυτων. Ακομη και εδω που εφτασα το θεωρω μεγαλο κατορθωμα για μενα. Πιστευω οτι μια αναλυση θα βοηθηση , τοσο εμενα, οσο και αλλους φιλους που πιθανον να εχουν ιδιες γνωσεις με εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Καλημερα.Ειπα να ποσταρω και εδω το προβλημα που εχω με το W850i.Εχω ηδη ανοιξει και αλλο τοπικ σχετικα με αυτο(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224740).Χτες καθως περιεργαζομουν το κινητο και το εβλεπα να κανει το γνωστο αναψε σβησε πηρα το W800i που εχω και το εβαλα κλειστο να φορτωνει βγαζοντας την μπαταρια εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα!Μηπως διορθωνεται με πειραγμα xs++? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 καλησπερα. εχω το κ800ι.cid53 πηγα να αλλαξω camdrives με farmanager jdflasher. δεν ξερω πως τα καταφερα,αλλα εσβησα το camdriver0.dat ανοιγω παλι το far manager,περναω μεσα τους camdrivers,παταω quit,αλλα οταν ανοιγω το κινητο η καμερα κολαει και λεει οτι καποια αλλη εφαρμογη εκετελειται.ξανα ανοιγω το farmanager και βλεπω οτι δεν εχει κρατησει τα camdrivers που ειχα περασει μεσα. τι κανω λαθος? οπως καταλαβατε περναω τα camdrivers στον σωστο φακελο,αλλα δεν μου κανει save στον φακελο του κινητου! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Τα αρχεία πρέπει να τα σύρεις πάνω στις τρεις τελίτσες...Κ μετά να τις πατας μεχρι να σου πει shutdown loader και θα πατησεις ναι Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Τα αρχεία πρέπει να τα σύρεις πάνω στις τρεις τελίτσες...Κ μετά να τις πατας μεχρι να σου πει shutdown loader και θα πατησεις ναι σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! α ρε κοζανη....:D Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 να ρωτισω μερικα πραγματακια 1. με το far manager μπορω να περασω τα αρχεια που δεν μπορω να βαλω με το xs δλδ να αλαξω το μενου και να το γυρισω απο cid 53 σε cid 52 και να βαλω νεους drivers καμερας. ευχαρισω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 paidia boitheia... exw ena sony ericsson w880 to opoio thelei anabathmisi, einai omws vodafone live...:mad: Tha ithela na mou kanete enan sintomo odigo gia na kanw debrand to kinito kai meta na to kanw anabathmisi. Episis thelw na mou dwsete kai ta aparetita links apo ta programmata kai to logismiko pou tha xreiastw!!! Perimenw apantiseis sas!! Euxaristw ek twn proterwn!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 εχω χονρτο προβλεμ. Το προγραμμα (XC kai settool) δν αναγνωριζει το κινητο μου. Εχω και τους USB drivers και ολα, αλλα δν μπορω να ξεκινησω.PLS HELP ME:cry: A, και αν μπορειτε βαλτε και κανα link για να κατεβασω τν πιο προσφατη εκδοση του XC++ thanks a lot;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Αντε ρε παιδια, κανεις...:mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Αντε ρε παιδια, κανεις...:mad: Δοκιμασε χωρις να ανοιξεις το XS++ να συνδεσεις το κινητο πατωντας το C.Δοκιμασε το και με ανοιχτο και με κλειστο κινητο.Αν δεν πιασει κανε το ιδιο πατωντας 2+5.Αν παλι δεν πιασει ενημερωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Tpt dn epiase. Oti kai na kanw mou leei Error: Cannot open phone communication port.Dokimasa kai me kleisto kai me anoikto, me kai xwris sim, patontas c kai 2 5 alla tpt. PLZ HEEEEEEELP:cry::cry::cold::kill::knife: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scott Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 εχω ενα sonyericsson c902 το οποιο ηταν my view.το εστειλα στο 9volto μου αφαιρεσαν το απο το μενου το my view χωρις να με ενημερωσουν οτι δε πρεπει να κανω αναβαθμιση μεσω του επισημου site sonyericsson, την οποια και δυστυχως ΕΚΑΝΑ..μετα την αναβαθμιση δεν εχει πλεον καθολου την ελληνικη γλωσσα στο μενου.υπαρχει καποιος τροπος να βαλω ελληνικα στο κινητο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 @gomenos Για ριξε μια ματια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Tous flash drivers nomizw tous exw valei, pantws tha to ksanakoitaksw. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 έχω ένα κ750 που του έκανα πλήρη αλλαγή (εξωτερικά αλλά και λογισμικό σε w800) όμως έχει prob γιατί χάνει εύκολα τα ελληνικά....Υπάρχει κάποια αξιοπιστη έκδοση λογισμικού που να μη χάνει τα Ελληνικά του το τηλ?Αν ναι κάποιο καλό παιδί που να μου τα δώσει???plzzz έκτακτη ανάγκη....:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts