Jump to content

Sony Ericsson K770i

geofil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει πρόγραμμα σημαίνει δε γίνεται?

Εναλλακτικά, θα μπορούσα να ελέγχω μέσω bluetooth την φωτογραφική μηχανή, να ζητάω να κάνει capture, και μετά να μπαίνω στο filesystem του κινητού και να την αντιγράψω στο PC?

Τι μπορούμε να ελέγξουμε μέσω bluetooth σε αυτό το τηλέφωνο από το PC?

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προγραμματιστικά είναι πολύ σωστός ο τρόπος σκέψης σου.

Για να δεις τί μπορείς να ελέγξεις ψάξε για ΑΤ commands. Δημιουργείς σειριακή επικοινωνία μεταξύ κινητού και υπολογιστή, στέλνεις το command και παίρνεις απάντηση (αυτό ως γενικό concept)

Αν δεν βρεις το αρχείο δώσε μου με πμ ενα mail να σου το στείλω. ;)

Αν ασχολείσαι με προγραμματισμό και χρειαστείς βοήθεια πες μου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

AT commands? Δεν έχω υπόψη καθόλου.

Δεν ξέρω ούτε από πού να αρχίσω για προγραμματισμό. Δεν έχω πρόβλημα να διαβάσω, αρκεί να εντοπίσω κάτι που να δουλεύει.

Αν μπορούσα να κάνω ανάθεση μιας IP διεύθυνσης στο bluetooth interface (που δε μπορώ να καταλάβω αν γίνεται, πώς γίνεται, γιατί τυχόν δε γίνεται), θα μπορούσες μετά με τις έτοιμες εφαρμογές για TCP/IP κάθε Λ/Σ είτε Linux, είτε Windows, να κάνεις "παπάδες".

Αν θες να μου στείλεις e-mail, είναι το νικ μου στο gmail.

Μια ερώτηση στα μέλη.

Ο φάκελος που παίρνω μετά απο συγχρονισμό και backup είναι .bdk

Αν εγω συνδέσω αλλης μάρκας κινητό στο pc, θα μπορώ να συγχρονίσω τα δεδομένα αυτού του φακέλου??

Θα μπορώ να περάσω τις επαφές, φωτογραφίες, βίντεο κτλ στο νεο κινητό??

(βλέπετε ο μπέμπης κατέστρεψε το κινητό της μαμάς και ισα ισα που κατάφερα να κάνω backup)

Ευχαριστώ

Ερώτηση για αποθήκευση επιπλέων νούμερο σε κινητό

Βρε μάγκες έχω το Κ770, και όπως και το Κ750 που είχα αν ήθελα να προσθέσω ένα νούμερο σε μια υπάρχουσα επαφή στον τηλεφωνικό κατάλογο έπρεπε να διαλέξω για τον χαρακτηρισμό αυτού του νούμερο ανάμεσα σε «Κινητό» «Σπιτιού» «Εργασίας» «Φαξ» και «Άλλο»

Αν ήθελα όμως να αποθηκεύσω ένα νούμερο και να το αποθηκεύσω ως τηλέφωνο γυναίκας ή κάτι διαφορετικό από τις επιλογές που είχε προεγκατεστημένες δεν γινόταν. Μήπως ξέρετε από ποια μοντέλα και ύστερα υπάρχει αυτή η πιθανότητα, ή αν τελικά μπορεί να γίνει κάτι με μια αναβάθμιση λογισμικού ή τέλος πάντων πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Επι την ευκαιρία, προς stellios_rs180

από όσο ξέρω ναι γίνεται όσο αφορά για φώτο κ.λ.π. αυτό που πιστεύω ότι τα παιδιά εδώ θα σου δώσουν ακριβέστερες πληροφορίες είναι για της επαφές, από όσο ξέρω δεν είναι όλες οι μάρκες συμβατές ως προς τον τηλεφωνικό κατάλογο, αν δεν κάνω λάθος (και ας με διορθώσουν τα παιδιά) μόνο η Samsung είναι συμβατή με τον τηλεφωνικό κατάλογο της sony Ericsson.

Αν εγω συνδέσω αλλης μάρκας κινητό στο pc, θα μπορώ να συγχρονίσω τα δεδομένα αυτού του φακέλου??

Θα μπορώ να περάσω τις επαφές, φωτογραφίες, βίντεο κτλ στο νεο κινητό??

Τα αρχεία που αναφέρεις τα περνάς άνετα μιας και το κινητό το βλέπει ο υπολογιστής σαν εξωτερική κάρτα μνήμης.

Για τις επαφές ένα καλό κόλπο είναι να τις κάνεις extract σε excel, txt ή κάτι παρόμοιο και μετά εισαγωγή στο πρόγραμμα συγχρονισμού του κινητού.

Δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες για να μπορέσω να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση για αποθήκευση επιπλέων νούμερο σε κινητό

Βρε μάγκες έχω το Κ770, και όπως και το Κ750 που είχα αν ήθελα να προσθέσω ένα νούμερο σε μια υπάρχουσα επαφή στον τηλεφωνικό κατάλογο έπρεπε να διαλέξω για τον χαρακτηρισμό αυτού του νούμερο ανάμεσα σε «Κινητό» «Σπιτιού» «Εργασίας» «Φαξ» και «Άλλο»

Αν ήθελα όμως να αποθηκεύσω ένα νούμερο και να το αποθηκεύσω ως τηλέφωνο γυναίκας ή κάτι διαφορετικό από τις επιλογές που είχε προεγκατεστημένες δεν γινόταν. Μήπως ξέρετε από ποια μοντέλα και ύστερα υπάρχει αυτή η πιθανότητα, ή αν τελικά μπορεί να γίνει κάτι με μια αναβάθμιση λογισμικού ή τέλος πάντων πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις προσθήκη πεδίων στα κινητά κλειστού λογισμικού οπότε αναγκαστικά βολεύεσαι με τα υπάρχοντα.

Καλώς ήρθες στο forum!!!!

βρε τι τραβάμε...:( :mad: :(

Τουλάχιστον αλλά ποιο καινούργια μοντέλα μήπως έχουνε περισσότερες επιλογές;;

Απλά ρωτάω γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα μάλλον θα πάω σε κάποιο Palmtop

Τουλάχιστον αλλά ποιο καινούργια μοντέλα μήπως έχουνε περισσότερες επιλογές;;

Ναι έχουν. Κινητό, Κινητό (προσωπικό), Κινητό (εργασίας), Σπίτι, Εργασία, Φαξ, Άλλος

Τα αρχεία που αναφέρεις τα περνάς άνετα μιας και το κινητό το βλέπει ο υπολογιστής σαν εξωτερική κάρτα μνήμης.

Για τις επαφές ένα καλό κόλπο είναι να τις κάνεις extract σε excel, txt ή κάτι παρόμοιο και μετά εισαγωγή στο πρόγραμμα συγχρονισμού του κινητού.

Δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες για να μπορέσω να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Κάπου εδω διάβασα και το έκανα.

Συγχρονισμός επαφών ericsson με το outlook και μετά συγχρονισμός της νεας συσκευή με το outlook.

Πήρε ενα lg kp500 το έκανα και είμαστε οκ.

• 3 weeks later...
Καλησπερα στο forum!:) Μονο στο γερμανο γινεται αυτη η διασικασια εναντι 10 ευρω? Δεν το εχω ψαξει καθολου. Γινεται να το κανω μονος μου; Ευχαριστω.:)

Ρίξε μια ματιά στο Sony Ericsson FAQ και σίγουρα θα βρεις απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το MyPhoneExplorer με το οποίο σίγουρα θα κάνεις τη δουλειά σου!

θα ηθελα να ξερω πως μπορω να ανοιξω τη θηκη του, εχω ξεβιδωσει ολες τις βιδες αλλα κατι στο κεντρο το κραταει και δεν ανοιγει.. (εχω προβλημα στο πληκτρολογιο κ θελω να το ανοιξω για να το ψαχουλεψω)

ευχαριστω :)

edit: απλα δυναμη ηθελε :p

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

• 1 month later...

Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω flash themes στο κινητο μου ....

Το εχω προσπαθησει παλια αλλα δεν τα ειχα καταφερει ...

Εαν μπορει ας μου πει καποιος τι προγραμματα θα χρειαστω κ ας γραψει δυο λογια με τις οδηγιες ...!!!

Ευχαριστω Πρωκαταβολικα !!!:D

Υποψην οτι ειναι Cid53 ...

Kαλησπερα παιδια και χρονια πολλα.Βρηκα ενα Κ770i προχτες,κατω απο το αμαξι.Ειχε μια καρτα μεσα, της κοσμοτε.Την πεταξα και εβαλα την δικη μου,παλι της ιδιας εταιρειας.Χτυπησα το pin μου κανονικα,αλλα μου ζηταει και κωδικο τηλεφωνου.Τι γινεται στην προκειμενη περιπτωση??

Ευχαριστω.

Kαλησπερα παιδια και χρονια πολλα.Βρηκα ενα Κ770i προχτες,κατω απο το αμαξι.Ειχε μια καρτα μεσα, της κοσμοτε.Την πεταξα και εβαλα την δικη μου,παλι της ιδιας εταιρειας.Χτυπησα το pin μου κανονικα,αλλα μου ζηταει και κωδικο τηλεφωνου.Τι γινεται στην προκειμενη περιπτωση??

Ευχαριστω.

ο κωδικος για ολα τα sony ericsson ειναι 0000.

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER σε ευχαριστω.Χτυπαω 4 μηδενικα,αλλα μου λεει παλι λαθος κωδικος.Μηπως τον εχει αλλαξει ο πρωην κατοχος??

RAVER σε ευχαριστω.Χτυπαω 4 μηδενικα,αλλα μου λεει παλι λαθος κωδικος.Μηπως τον εχει αλλαξει ο πρωην κατοχος??

Τον εχει αλλαξει.εγω αλλον τροπο δεν ξερω.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγαινέ το σε ένα κατάστημα "Γερμανός" και με 30 ευρώ θα στο ξεκλειδώσουν. :)

OK.Eυχαριστω πολλυ παιδια.Να ειστε καλα,καλες γιορτες.

Επειδή πριν από λίγες μέρες έχασα το κινήτό μου είναι πολύ άσχημο να διαβάζω το πως κάποιος προσπαθεί να ξεκλειδώσει το κινητό κάποιου που θα το κλαίει.Μακάρι να υπήρχε τρόπος να του το επιστρέψεις

ρε παιδια έχω ένα μικρό προβλημα. στέλνω sms και τα στελνει σαν mms. ξερει κανεις πως να το διορθωσω;

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Επειδη εχω βαρεθει το καφε χρωμα του κινητου μου , θα ηθελα να μου πειτε εαν γινεται να του βαλω μια προσοψη απο t650i ... Μου αρεσει παρα πολυ η εμφανιση του t650i ειδικα στο ασημι-μπλε χρωμα ...! Τι λετε ? Γινεται ????
Πωλειται lg gt505...Pm me....

• 2 weeks later...

Κατα'ρχάς καλός σας βρήκα και σόρρυ αν είναι το λάθος section για αυτό το θέμα!!! :)

Έχω το εξής πρόβλημα εδώ και 2 μέρες με τον ebuddy, κάθε φορά που κάνω log in στο msn δεν μου εμφανίζει καθόλου τις επαφές μου, ούτε online ούτε offline. Αυτό το πρόβλημα μου το εμφάνισε στην έκδοση 1.4.2 και είπα να πάω στην 1.5 μπας και λυθεί αλλά τίποτα!!! Επίσης έκανα και ένα ακόμα ebuddy ID έβαλα και σε εκείνο τα στοιχεία του msn μου αλλά τίποτα!!! Ξέρει κάνεις τι να κάνω γιατί μου είναι απαραίτητο το msn στο κινητό...

πσ: το facebook δουλεύει κανονικά!!!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ρωτήστε με. :)

---------------

Ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε μόνο του!!!(σχεδόν)

Edited by nikomania

• The title was changed to Sony Ericsson K770i