proper_evolution Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Πόσο περίπου ποσοστό του SAR μεταφέρεται στο handsfree; (Αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.) Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epkakas Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 το καλύτερο είναι BT handsfree με καλώδιο και όχι ear clip πχ http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds220?lc=el&cc=gr Συμφωνώ. Όμως και το ear clip στη συχνότητα που λειτουργεί επιβαρύνει ελάχιστα. Όπως και να 'χει είτε στο αυτί είτε σε λίγο χαμηλότερα όπως με το BT handsfree με καλώδιο, ο πομποδέκτης είναι επάνω στο σώμα μας απλά σε διαφορετικό σημείο. Παράθεση Demis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Εάν σου τρίζει στην πλάτη και όχι στα πλάγια, βάλε λίγο χαρτί και θα στρώσει. ;) τρίζει ελάχιστα μόνο στη δεξιά πλευρά της πλάτης όπως το βλέπεις,πως το τοποθετείς το χαρτί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 βάλε μονοτική ταινία καλύτερα,διπλωμένη στα 2 και τότε θα γίνει ΣΤΙΒΑΡΟΤΑΤΟ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Είναι στο ελάχιστο βασικά ... θα το δοκιμάσω,καλή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 κ εμένα έτσι άρχισε κ μετά ήταν κουνιστό:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Θα το στείλω να το φάνε..δεν κατάλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Τι εννοείς με το όλο post?:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ότι αν τρίζει πολύ σε λίγο καιρό θα πάω εκεί που το πήρα να το φτιάξουν ή να δώσουν άλλο καπάκι..αυτό δεν σημαίνει εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Το τρηξιμο σε αυτο το κινητο νομιζω πλεον πως ειναι κατι γενικο...κι εμενα που το ειχα ετριζε αλλα μετα απο καιρο το συνηθησα καπως...:D...οποτε, και να παρεις καποιο αλλο καπακι για το κινητο δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ας μην το προκαταβάλω πάντως γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα...όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα δούμε...πάντως μου αρέσει πολύ και αν τα πάει καλά με την αυτονομία , θα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Η αυτονομία είναι πολύ καλή.Απλά ακόμα και να το πας κ πάρεις άλλο καπάκι,πάλι μετά από ίδιο καιρό θα γίνει έτσι...Οπότε... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Γι'αυτό σου λέω ... επειδή δεν είναι και απόλυτο ας μην το προκαταβάλω...τίποτα δεν είναι τέλειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!!! ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αφαιρεσω το my view γιατι το εχετε πει αλλα δεν το εχετε λυσει απο οτι διαβασα και ακομα πως μπορω να τα αφαιρεσω ολο αυτο το προγρα,μμα και να γινει κανονικο κ770i με το λογισμικο αποκλειστικα και μονο της sony ericsson!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και Καλά Χριστούγεννα :) αναβάθμιση στο firmware έχει γίνει από τότε που κυκλοφόρησε το κινητό ή όχι ακόμα? έχω την R8BC004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και Καλά Χριστούγεννα :) αναβάθμιση στο firmware έχει γίνει από τότε που κυκλοφόρησε το κινητό ή όχι ακόμα? έχω την R8BC004 αν δεν εχεις προβλημα..γνωμη μου ειναι να μην κανεις update.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aporw Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πρόσοψη στο κινητό μου??? και αν ναι που μπορω να το κάνω??? Χρόνια πολλά σε όλους! :D Παράθεση Aporw me mena...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 αν δεν εχεις προβλημα..γνωμη μου ειναι να μην κανεις update.:) το σύνδεσα στο pc με το Update service αλλά μου έβγαλε μούτζα και μου είπε ότι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό, γι αυτό απόρησα...τόσο καιρό δε βγάλανε αναβάθμιση ?? Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πρόσοψη στο κινητό μου??? και αν ναι που μπορω να το κάνω??? Χρόνια πολλά σε όλους! :D α. Πας σε sony ericsson service point και πληρώνεις αδρά για να σου αλλάξουν πλαστικά β. Πας στο ebay.com και ψάχνεις για Κ770 housing, αγοράζεις τι θες και το αλλάζεις μόνος σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 να σημειώσω όμως κ γω ότι στο ebay δε βρίσκεις αυθεντικά πλαστικά,ενώ,αν και αυτά των SE points κάνουν 44Ε,αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να βρεις κάπου γνήσια.....αλλά είναι γεγονός ότι τα γνήσια θα είναι πολύ καλύτερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aporw Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 φοβάμαι μόνη μου μην κάνω καμά πατάτα και τελικα μείνω χωρίς κινητό..:O αλλά και τα 44 euro της SE πονάνε! :p βασικά μου είχε κολλήσει απο την αρχή το μωβ χρώμα αλλα δεν μπορούσα να το βρώ πουθενά...:( και τελικα κατέληξα με το μαύρο... Παράθεση Aporw me mena...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να βρεις κάπου γνήσια.....αλλά είναι γεγονός ότι τα γνήσια θα είναι πολύ καλύτερα ;) Εγω εχω κανει παραγγελια απο Ελληνικο e-shop ανταλλακτικα για w910i και ηταν αυθεντικα. mobile-parts.gr :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Εγω εχω κανει παραγγελια απο Ελληνικο e-shop ανταλλακτικα για w910i και ηταν αυθεντικα. mobile-parts.gr :) καλό μαγαζί, αλλά δεν έχω ψωνίσει ακόμα απο εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aporw Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Εγω εχω κανει παραγγελια απο Ελληνικο e-shop ανταλλακτικα για w910i και ηταν αυθεντικα. mobile-parts.gr :) αληθεια?? σε ποιο?? πες μου και μενα μπας και βρω και για το δικο μου!!! :D λετε να ειναι δυσκολο να αλλαξω προσοψη μονη μου?? :worry: Παράθεση Aporw me mena...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!!! ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αφαιρεσω το my view γιατι το εχετε πει αλλα δεν το εχετε λυσει απο οτι διαβασα και ακομα πως μπορω να τα αφαιρεσω ολο αυτο το προγρα,μμα και να γινει κανονικο κ770i με το λογισμικο αποκλειστικα και μονο της sony ericsson!!!!!!!!!!!! Θέλω και εγώ να το βγάλω άλλα μέχρι τώρα τζίφος. Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts