Jump to content

Sony Ericsson K770i

geofil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσο περίπου ποσοστό του SAR μεταφέρεται στο handsfree; (Αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.)
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το καλύτερο είναι BT handsfree με καλώδιο και όχι ear clip

πχ http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds220?lc=el&cc=gr

Συμφωνώ. Όμως και το ear clip στη συχνότητα που λειτουργεί επιβαρύνει ελάχιστα. Όπως και να 'χει είτε στο αυτί είτε σε λίγο χαμηλότερα όπως με το BT handsfree με καλώδιο, ο πομποδέκτης είναι επάνω στο σώμα μας απλά σε διαφορετικό σημείο.

Demis

Εάν σου τρίζει στην πλάτη και όχι στα πλάγια, βάλε λίγο χαρτί και θα στρώσει. ;)

τρίζει ελάχιστα μόνο στη δεξιά πλευρά της πλάτης όπως το βλέπεις,πως το τοποθετείς το χαρτί;

βάλε μονοτική ταινία καλύτερα,διπλωμένη στα 2 και τότε θα γίνει ΣΤΙΒΑΡΟΤΑΤΟ

κ εμένα έτσι άρχισε κ μετά ήταν κουνιστό:p

Ότι αν τρίζει πολύ σε λίγο καιρό θα πάω εκεί που το πήρα να το φτιάξουν ή να δώσουν άλλο καπάκι..αυτό δεν σημαίνει εγγύηση;

Το τρηξιμο σε αυτο το κινητο νομιζω πλεον πως ειναι κατι γενικο...κι εμενα που το ειχα ετριζε αλλα μετα απο καιρο το συνηθησα καπως...:D...οποτε, και να παρεις καποιο αλλο καπακι για το κινητο δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Ας μην το προκαταβάλω πάντως γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα...όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα δούμε...πάντως μου αρέσει πολύ

και αν τα πάει καλά με την αυτονομία , θα είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Η αυτονομία είναι πολύ καλή.Απλά ακόμα και να το πας κ πάρεις άλλο καπάκι,πάλι μετά από ίδιο καιρό θα γίνει έτσι...Οπότε...

Γι'αυτό σου λέω ... επειδή δεν είναι και απόλυτο ας μην το προκαταβάλω...τίποτα δεν είναι τέλειο...

• 2 weeks later...
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!!! ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αφαιρεσω το my view γιατι το εχετε πει αλλα δεν το εχετε λυσει απο οτι διαβασα και ακομα πως μπορω να τα αφαιρεσω ολο αυτο το προγρα,μμα και να γινει κανονικο κ770i με το λογισμικο αποκλειστικα και μονο της sony ericsson!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και Καλά Χριστούγεννα :)

αναβάθμιση στο firmware έχει γίνει από τότε που κυκλοφόρησε το κινητό ή όχι ακόμα? έχω την R8BC004

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και Καλά Χριστούγεννα :)

αναβάθμιση στο firmware έχει γίνει από τότε που κυκλοφόρησε το κινητό ή όχι ακόμα? έχω την R8BC004

αν δεν εχεις προβλημα..γνωμη μου ειναι να μην κανεις update.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πρόσοψη στο κινητό μου??? και αν ναι που μπορω να το κάνω???

Χρόνια πολλά σε όλους! :D

Aporw me mena...:O

αν δεν εχεις προβλημα..γνωμη μου ειναι να μην κανεις update.:)

το σύνδεσα στο pc με το Update service αλλά μου έβγαλε μούτζα και μου είπε ότι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό, γι αυτό απόρησα...τόσο καιρό δε βγάλανε αναβάθμιση ??

Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πρόσοψη στο κινητό μου??? και αν ναι που μπορω να το κάνω???

Χρόνια πολλά σε όλους! :D

α. Πας σε sony ericsson service point και πληρώνεις αδρά για να σου αλλάξουν πλαστικά

β. Πας στο ebay.com και ψάχνεις για Κ770 housing, αγοράζεις τι θες και το αλλάζεις μόνος σου :)

να σημειώσω όμως κ γω ότι στο ebay δε βρίσκεις αυθεντικά πλαστικά,ενώ,αν και αυτά των SE points κάνουν 44Ε,αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους

υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να βρεις κάπου γνήσια.....αλλά είναι γεγονός ότι τα γνήσια θα είναι πολύ καλύτερα ;)

φοβάμαι μόνη μου μην κάνω καμά πατάτα και τελικα μείνω χωρίς κινητό..:O αλλά και τα 44 euro της SE πονάνε! :p βασικά μου είχε κολλήσει απο την αρχή το μωβ χρώμα αλλα δεν μπορούσα να το βρώ πουθενά...:( και τελικα κατέληξα με το μαύρο...

υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να βρεις κάπου γνήσια.....αλλά είναι γεγονός ότι τα γνήσια θα είναι πολύ καλύτερα ;)

Εγω εχω κανει παραγγελια απο Ελληνικο e-shop ανταλλακτικα για w910i και ηταν αυθεντικα.

mobile-parts.gr :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω κανει παραγγελια απο Ελληνικο e-shop ανταλλακτικα για w910i και ηταν αυθεντικα.

καλό μαγαζί, αλλά δεν έχω ψωνίσει ακόμα απο εκεί

αληθεια?? σε ποιο?? πες μου και μενα μπας και βρω και για το δικο μου!!! :D

λετε να ειναι δυσκολο να αλλαξω προσοψη μονη μου?? :worry:

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!!! ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αφαιρεσω το my view γιατι το εχετε πει αλλα δεν το εχετε λυσει απο οτι διαβασα και ακομα πως μπορω να τα αφαιρεσω ολο αυτο το προγρα,μμα και να γινει κανονικο κ770i με το λογισμικο αποκλειστικα και μονο της sony ericsson!!!!!!!!!!!!

Θέλω και εγώ να το βγάλω άλλα μέχρι τώρα τζίφος. Καμιά βοήθεια?

• The title was changed to Sony Ericsson K770i