GBliss Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω το Κ770 καινούριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k770-2052.php SAR EU 1.69 W/kg (head) Με τετοιο σαρ το θελεις ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k770-2052.php SAR EU 1.69 W/kg (head) Με τετοιο σαρ το θελεις ακομα? Τι εννοείς; (φαντάσου πως μιλάς σε ένα πεντάχρονο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 ο δεικτης ακτινοβολιας του είναι υψηλός. googlαρε sar και θα καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Έχεις κάποιο point.... :worry: Από τι sar και πάνω αποφεύγουμε ένα κινητό; (sorry για το off topic) Edited January 11, 2013 by GBliss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 το ανώτατο όριο για την ευρώπη είναι 2. καλό είναι όμως να κοιτάμε(δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ, καθώς δε κανω πολλές κλήσεις) να έχει σαρ κάτω από 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μπα που να πάρει ο διάολος... Κανένα δεν έχει SAR κάτω από 1!!!!! (υπερβάλλω) Αν χρησιμοποιείς hands free είναι το ίδιο επικίνδυνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 όχι, με τα hands free εισαι οκ αλλά και πάλι, γιατί να πάρεις το κ770? τόσες νέες αξιόλογες συσκευες κυκλοφορουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Γιατί το αγαπώ! Τι θα μου πρότεινες, οικονομικό, που να είναι πάνω κάτω σαν αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akerwtos Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλησπερα! Εχω ενα sony ericsson k770i,στο οποιο εχω δοκιμασει 2-3 memory stick και δεν αναγνωριζει καμια.προφανως ειναι προβλημα με την υποδοχη. Σε ενα service point αν το παω σιγουρα θα μπορουν να το φτιαξουν.αλλα το θεμα ειναι αν ειναι μικρο το προβλημα και δεν ειναι μεγαλο το χρηματικο ποσο, Η δεν υπαρχει ανταλλακτικο και ειναι fix με την πλακετα,και τοτε θα χρειαζεται αλλαγη ολοκληρη η πλακετα,το οποιο δεν συμφερει με τιποτα.καποιος που να γνωριζει?HELPPP άμεσααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Γειά σας, Εχω ενα Κ770 που εχει τον κατάλογο αποθηκευμένο στη συσκευή. Γίνεται να τον μεταφέρω στη sim και απο κει σε νεο κινητό Android ; ή θα βγάζει ασυναρτησίες στους Ελληνικούς χαρακτήρες; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Γειά σας, Εχω ενα Κ770 που εχει τον κατάλογο αποθηκευμένο στη συσκευή. Γίνεται να τον μεταφέρω στη sim και απο κει σε νεο κινητό Android ; ή θα βγάζει ασυναρτησίες στους Ελληνικούς χαρακτήρες; Ευχαριστώ Όχι, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μπορείς είτε να αντιγράψεις, είτε να μεταφέρεις τις επαφές του τηλεφώνου στην κάρτα SIM, και στη συνέχεια, να τις περάσεις στην Android συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ DonJuan, Αν μπορούσες να μου πείς και πιο πολλές λεπτομέρειες θα σου ήμουν ευγνώμων. Βλέπεις είναι τηλ/νο της αδελφής μου και "εν το κατέω". Λογικά πας Επαφές και κάνεις Export σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ DonJuan, Αν μπορούσες να μου πείς και πιο πολλές λεπτομέρειες θα σου ήμουν ευγνώμων. Βλέπεις είναι τηλ/νο της αδελφής μου και "εν το κατέω". Λογικά πας Επαφές και κάνεις Export σωστά; Ακολούθησε τις εξής εντολές: Στο μενού "Επαφές" πήγαινε στη "Νέα επαφή", "Επιλογές", "Για προχωρημένους", "Αντιγραφή στη SIM". Αυτό ήταν! Οι επαφές μεταφέρθηκαν στην κάρτα SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Γιατί το αγαπώ! Τι θα μου πρότεινες, οικονομικό, που να είναι πάνω κάτω σαν αυτό; και εγω αν το εβρισκα τωρα με 20 ευρω θα το επαιρνα..πραγματικα ειναι απο τα λιγα κινητα που αγαπησα-αγαπω-και θα αγαπω για παντα! Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts