Jump to content

Akerwtos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Akerwtos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Akerwtos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα! Εχω ενα sony ericsson k770i,στο οποιο εχω δοκιμασει 2-3 memory stick και δεν αναγνωριζει καμια.προφανως ειναι προβλημα με την υποδοχη. Σε ενα service point αν το παω σιγουρα θα μπορουν να το φτιαξουν.αλλα το θεμα ειναι αν ειναι μικρο το προβλημα και δεν ειναι μεγαλο το χρηματικο ποσο, Η δεν υπαρχει ανταλλακτικο και ειναι fix με την πλακετα,και τοτε θα χρειαζεται αλλαγη ολοκληρη η πλακετα,το οποιο δεν συμφερει με τιποτα.καποιος που να γνωριζει?HELPPP άμεσααα!
  2. Το τηλεφωνο το πηρα απο τον ξαδερφο μου χωρις να πληρωσω..Και το ανοιξα για να καθαρισω το ακουστικο γιατι οταν μιλουσα στο τηλεφωνο δεν ακουγοτανε πολυ ο αλλος..ειμαι λατρης των παλιων sony ericsson και ειδικα το w810i ειναι το αγαπημενο μου κινητο..γι'αυτο εκανα το post μου εδω που ειστε ολοι εμπειροι:cool: θελω να μου πειτε για το 1ο 810 που αναφερω,αν αγορασω μια οθονη και την αντικαταστησω θα δουλεψει? Η αν το παω στον γερμανο και ζητησω να μου το φτιαξουν,θα μπορουν να το επισκευασουν Η ειναι πολυ παλιο και δεν θα υπαρχουν ανταλλακτικα.Και αν οντως υπαρχουν ανταλλακτικα ποσο θα μου παρουν κανα 30ρι 40ρι? HEEELPPP:cry:
  3. Καλησπερα παλικαρια.εχω τα εξης προβληματα,ας το παρω απ την αρχη! 1) Πηρα προσφατα ενα w810i μεταχειρισμενο.το οποιο δουλευε κομπλε.το ανοιξα για να το καθαρισω απο σκονες κτλπ, και οταν προσπαθησα να ανοιξω την μπροστινη προσοψη η οθονη ηταν κολλημενη μαζι με το πλαστικο(μαλλον δεν το ειχαν ξανα ανοιξει ποτε) και γω δεν το προσεξα,το τραβηξα με πολυ δυναμη και κοπηκε το μισο καλωδιο εκει που κανει επαφη με την οθονη.(μιλαω για το καλωδιο που κουμπωνει στην πλακετα απ την μια μερα και απ την αλλη πηγαινει στην οθονη,εκεινο το σημειο που πηγαινει στην οθονη εχει κοπει το μισο).και τωρα,παταω το power button,κανει την δονηση αλλα η οθονη ειναι ασπρη,σταθερα ασπρη(wsod). Πιστευω οτι το προβλημα ειναι μονο η οθονη,δηλαδη η χαζομαρα που εκανα,με μια αντικατασταση μονο της οθονης μπορει να το διορθωση. 2)Εχω ενα ακομα w810i το οποιο μολις παταω το power button εμφανιζει παλι ασπρη οθονη,αλλα αναβοσβηνει η οθονη ασταματητα.χωρις δονηση Η τιποτα αλλο.μου ειπαν οτι θελει αναβαθμιση αλλα δεν ξερω.. Θελω να μου πειτε οσοι γνωριζετε τι μπορω να κανω για την καθε περιπτωση.αν χρειαστει να παει για service στον germano Η υπαρχει τροπος να το φτιαξω χωρις να πληρωσω.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγγνωμη για ολο αυτο το κατεβατο:p Υ.Γ μπορω να ανεβασω και φωτογραφιες για την καθε περιπτωση αν αυτο βοηθησει στην επιλυση των ερωτηματων μου!
  4. Καλησπερα παλικαρια.εχω τα εξης προβληματα,ας το παρω απ την αρχη! 3) Και τελος,εχω ενα w580i το οποιο λειτουργουσε κανονικα ωσπου πριν κανα μηνα μου επεσε την ωρα που μιλουσα στο τηλεφωνο και η οθονη δεν ανοιγει καθολου ειναι blank.ουτε ασπρο ουτε τιποτα.το εχω ανοιξει και το εχω χειριστει χωρις να βλεπω φυσικα και δεν εχω καταλαβει κανενα αλλο προβλημα.και τα leds στο πλαι δουλευουν και ολα.Επισης και δω ειναι κομμενο το μισο καλωδιο που κανει επαφη στην οθονη.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εχω την εντυπωση οτι και κατι ακομα πρεπει να εφυγε-εσπασε οταν μου επεσε.δεν ξερω,πραγματικα. Θελω να μου πειτε οσοι γνωριζετε τι μπορω να κανω για την καθε περιπτωση.αν χρειαστει να παει για service στον germano Η υπαρχει τροπος να το φτιαξω χωρις να πληρωσω.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγγνωμη για ολο αυτο το κατεβατο:p Υ.Γ μπορω να ανεβασω και φωτογραφιες για την καθε περιπτωση αν αυτο βοηθησει στην επιλυση των ερωτηματων μου!
×
×
  • Create New...