bill_thes Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 πατησα αλλα δενν αν δεν ενεργοποιησεις τις ρυθμισεις του internet απο την εταιρια,δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να συνδεθεις στο διαδικτυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PappouC_ALeXi5 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 ΝΑΙ ομως μετα χρεωνεσαι..εγω στο τζαμπε θελω να την βγαλω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 ΝΑΙ ομως μετα χρεωνεσαι..εγω στο τζαμπε θελω να την βγαλω :D δεν νομιζω να χρεωνεσαι αμα μπαινεις μονο 0.facebook Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 δεν νομιζω να χρεωνεσαι αμα μπαινεις μονο 0.facebook δεν χρεωνεσαι,αλλα αυτη η υπηρεσια δεν σου παρεχει ολες τις λειτουργιες. επισης αυτην την υπηρεσια δεν στην δινουν ολοι οι παροχοι.(ετσι εχω διαβασει καπου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 δεν χρεωνεσαι,αλλα αυτη η υπηρεσια δεν σου παρεχει ολες τις λειτουργιες. επισης αυτην την υπηρεσια δεν στην δινουν ολοι οι παροχοι.(ετσι εχω διαβασει καπου) ναι σε αυτο εχεις δικιο δεν σου δινουν την δινατοτητα να δεις φωτογραφιες και συνδεσμους αλλιως πας σε σελιδα που χρεωνεσε...αλλα ας πουμε για καρτοκινητα συμφερει πολυ γιατι καποιοι πιτσιρικαδες βγαινουν εξω με τις παρεες τους και βαριουνται μπαινουν facebook για να δουνε τι γινεται...και οι πιτσιρικαδες την καρτα την χρειαζονται για μυνηματα με την κοπελα τους και τετοια...πιστευω και σε αυτην την περιπτωση βοηθαει..τις φωτογραφιες ας τις δουν σπιτι τους:lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1annos Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 παιδια γνωριζει κανεις αν γινεται να εγκαταστησω καποια εφαρμογη τυπου blacklist και με ποιον τροπο στο k770i; σας παρακαλω να ειστε οσο το δυνατον πιο αναλυτικοι γινεται γιατι ειμαι τελειως αρχαριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 παιδια γνωριζει κανεις αν γινεται να εγκαταστησω καποια εφαρμογη τυπου blacklist και με ποιον τροπο στο k770i; σας παρακαλω να ειστε οσο το δυνατον πιο αναλυτικοι γινεται γιατι ειμαι τελειως αρχαριος Eδω δεν εισαι εσυ αναλυτικος στο τι ζητας...πως θα ειμαστε εμεις?:wacko: Αν και αυτο που ζητας δεν γινεται γιατι το k770i δεν ειναι smartphone ωστε να παιρνει εφαρμογες. Μονο java εφαρμογες παιρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Καλησπερα. Εχει καταφερει καποιος να κανει debrand το Κ770i και με ποιο προγραμμα-τροπο. Εναν οδηγο που προτεινουν λενε οτι δεν κανει για το Κ770i. Edited February 25, 2011 by teoos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Καλησπέρα. Μιας φίλης μου το k770i κόλλησε. Όταν πατάει το power ανοίγει λίγο η οθόνη και ένα κόκκινο φωτάκι και σβήνει. Παίζει να καταφέρει να το φτιάξει; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Καλησπέρα. Μιας φίλης μου το k770i κόλλησε. Όταν πατάει το power ανοίγει λίγο η οθόνη και ένα κόκκινο φωτάκι και σβήνει. Παίζει να καταφέρει να το φτιάξει; φλασαρισμα θα θελει.αποδειξη αγορας και sony ericsson service και δωρεαν αναβαθμιση ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iron_dk Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 φλασαρισμα θα θελει.αποδειξη αγορας και sony ericsson service και δωρεαν αναβαθμιση ;) Γιατί δωρεάν αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Γιατί δωρεάν αναβάθμιση; γιατι ετσι ειναι.ετσι γινετε ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scott Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ψαχνω να αγορασω ενα Sonyericsson k770i σε καλη κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ψαχνω να αγορασω ενα Sonyericsson k770i σε καλη κατασταση. καλυτερα να αναφερθεις στις αγγελιες:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelos2003 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παιδες καλησπερα.. Εχω ενα προβλημα με το κ770.. Δεν λειτουργει το μικροφωνο δηλαδη στο τηλεφωνο δεν με ακουνε.. Εκανα αναβαθμηση τπτ.. Ανοιξα το κινητο το εκανα κομματια για να βρω που ειναι το μικροφωνο για να φερω ανταλλακτικο και δεν μπορω να το βρω με τπτ.. Καποιος που να ξερει και με βοηθησει πραγματικα θα ειναι θεος ¨:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παιδες καλησπερα.. Εχω ενα προβλημα με το κ770.. Δεν λειτουργει το μικροφωνο δηλαδη στο τηλεφωνο δεν με ακουνε.. Εκανα αναβαθμηση τπτ.. Ανοιξα το κινητο το εκανα κομματια για να βρω που ειναι το μικροφωνο για να φερω ανταλλακτικο και δεν μπορω να το βρω με τπτ.. Καποιος που να ξερει και με βοηθησει πραγματικα θα ειναι θεος ¨:) εγω στην θεση σου θα το πηγαινα σε service point αλλιως θα επαιρνα αλλο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelos2003 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Δεν ειναι δικο μου και εχω πισμωσει θελω να το φτιαξω.. καμια ιδεα για το που ειναι το μικροφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπερα, Εχω το εξης προβλημα: Δε μπορω να ανοιξω/ακουσω εικονες και ηχους που εχω στο memory stick. Οταν ομως το συνδεω στο PC τα βλεπω ολα. Εχει μπλοκαρει η flash μνημη και τι μπορω να κανω για να μην χασω τα δεδομενα μου Να παρω αυτο; http://www.dealextreme.com/p/portable-sd-mmc-medium-memory-card-unlock-decoder-27330 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπερα, Εχω το εξης προβλημα: Δε μπορω να ανοιξω/ακουσω εικονες και ηχους που εχω στο memory stick. Οταν ομως το συνδεω στο PC τα βλεπω ολα. Εχει μπλοκαρει η flash μνημη και τι μπορω να κανω για να μην χασω τα δεδομενα μου Να παρω αυτο; http://www.dealextreme.com/p/portable-sd-mmc-medium-memory-card-unlock-decoder-27330 Ευχαριστω με ενα Card reader κανεις μπακαπ τα δεδομενα απο την καρτα μνημης στο κινητο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Έχω ένα k770i Sony Ericsson και σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω κάτι άλλο. Πριν το πουλήσω θα σβήσω όλες τις επαφές και τα δεδομένα τα προσωπικά που έχω αποθηκεύσει. Θα πρέπει να προσέξω και τίποτα άλλο για θέμα ασφάλειας? Εννοώ ότι άμα κάνω πχ ένα απλό delete τις επαφές και τις κλήσεις που έχω κάνει (εισερχόμενες και εξερχόμενες) θα είμαι οκ ή μπορούνε και να ανακτηθούνε πάλι όπως γίνεται πχ και στους Η/Υ - με διάφορα προγράμματα που γίνονται τα δεδομένα undelete? :lost: Γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει ότι γίνεται και στα κινητά! Thanks :) Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Έχω ένα k770i Sony Ericsson και σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω κάτι άλλο. Πριν το πουλήσω θα σβήσω όλες τις επαφές και τα δεδομένα τα προσωπικά που έχω αποθηκεύσει. Θα πρέπει να προσέξω και τίποτα άλλο για θέμα ασφάλειας? Εννοώ ότι άμα κάνω πχ ένα απλό delete τις επαφές και τις κλήσεις που έχω κάνει (εισερχόμενες και εξερχόμενες) θα είμαι οκ ή μπορούνε και να ανακτηθούνε πάλι όπως γίνεται πχ και στους Η/Υ - με διάφορα προγράμματα που γίνονται τα δεδομένα undelete? :lost: Γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει ότι γίνεται και στα κινητά! Thanks :) κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων και διαγραφη ολων και το κινητο θα ειναι "σαν" καινουργιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 thanks man, για τις info. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosT94 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα :-), Σήμερα καθώς άλλαξα SIM στο Sony Ericsson Κ770i μου μετά δεν αναγνώριζε καμιά SIM. Για την ακρίβεια γράφει" Εισάγετε SIM". Επίσης με το που θα βάλω ρεύμα στην συσκευή (είτε από μπαταρία είτε από τον φορτιστή) τότε ανάβει το ladάκι από το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής. Χάλασε εντελώς; Να την πάω για ανακύκλωση; Ευχαριστώ πολύ, Σπύρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλώς ήρθες! Ίσως με μια αναβάθμιση λογισμικού να στρώσει. Δοκίμασε με το SEUS μήπως και το καταφέρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosT94 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Καλώς ήρθες! Ίσως με μια αναβάθμιση λογισμικού να στρώσει. Δοκίμασε με το SEUS μήπως και το καταφέρεις. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω αν και δεν έχω windows(ούτε mac). Πρέπει να πω ότι δούλευε, μετά το restart τα είδε κολιόμενα. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε. Edited October 17, 2012 by SpirosT94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts