Jump to content

Eurobasket 2007 - 4η η Ελλάδα

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ 2007;  

166 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ 2007;

• Γερμανία
      2
    • Γαλλία
      2
    • Ελλάδα
      80
    • Ισπανία
      61
    • Ιταλία
      1
    • Λιθουανία
      8
    • Ρωσία
      9
    • Σερβία
      2
    • Σλοβενία
      1
    • Άλλη,ποια;
      0

Recommended Posts

κι ομως μπεστμαν στις προηγουμενες 2 νικες της εθνικης πολλοι ειδαμε το προβλημα. ηταν φυσικο επομενο της επιθετικης δυστοκιας να χασουμε καποιον αγωνα. ευτυχως που ειχαμε περασει ηδη...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

• Απαντήσεις 552
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βασικα το κακο ειαι οτι η Ισπανια θελει πολυ τη νικη και οτι η Σλοβενια εχει παρει τα πανω της....

Η Ισπανία μπορεί να θέλει πολύ το ματς αλλά το ίδιο θέλουμε και εμείς.

Και το άγχος θα είναι όλο δικό της.

Για να δούμε λοιπόν τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.

Eγώ προσωπικά όταν έβλεπε εθνική ειλικρινά είχα ξεχάσει ποιος είναι τι ομάδα και ποιος έπαιζε που.Και θα συνεχίζω να το κάνω...Δεν νομίζω ο Γιαννάκης να είναι αφελής.Ο Μπουρούσης στα play off έδειξε καλά δείγματα.Εγώ νομίζω και θέλω από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιηθεί.Οι Ρώσοι ήταν όντως πιο ψηλοί από εμάς.Δεν μπορούσαμε να σταυρώσουμε ριμπαουντ και σίγουρα καλάθια(Άρε Σόφο άντε κάνε δίαιατα να επανέλθεις).Από εδώ και πέρα όμως δεν είμαστε για πολλά πολλά.Παρατηρήσατε ότι όταν χάναμ με 10 ανακάμψαμε με κάτι τρίποντα.Κοινώς ρισκάραμε...Εγώ θα ήθελα εκτός από τα τρίποντα να μπορούμε να βγάλουμε σίγουρες επιθέσεις.Γιατί σε ένα δύσκολο ματς δεν γίνεται αλλιώς.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

με χαλαει που δεν βλεπω πολυ καλη αμυνα. με τα κλεψιματα και τις παγιδες οπως επαιζαν στα 2 προηγουμενα τουρνουα..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

Αυτή η Εθνική είναι "χλωμή". Λείπει το κίνητρο από τα παιδιά, αυτή η σπίθα που είχαν στα άλλα τουρνουά. Είνια τεράστια η απώλεια Φώτση, γιατί και πόντους είχε και πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας ήταν και είνια ο μόνος που μπορεί να παίξει πρόσωπο στο καλάθι. Αντε, ίσως και ο Ντικούδης, ο οποίος πάει πολύ καλά. Μην ξεχνάτε όμως και το κλίμα στην εθνική, που είναι άσχημο. Και αυτό για εξωαγωνιστικούς λόγους. Θυμηθείτε την κόντρα με τον αλήτη τον Συρίγο, αλλά και την ιστορία με την ΕΟΚ και την ασφάλιση των παιχτών. Πολύ θα το ήθελα να διαψευστώ, αλλά δεν πιστεύω οτι θα τα πάμε καλά αυτή τη φορά....

Γιώργος

Galaxy s9+

εκει με το συριγο ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχει συμβει. ξερω μονο οτι ο γιαννακης ζητησε να μη συμπεριληφθει.. τι παιχτηκε μεταξυ τους..αγνοω!

με χαλαει που δεν βλεπω πολυ καλη αμυνα. με τα κλεψιματα και τις παγιδες οπως επαιζαν στα 2 προηγουμενα τουρνουα..

Μωρε απο αμυνα σκιζουμε. Αλλα πραγματα χρειαζομαστε.

σκιζουμε απο αμυνα η μηπως πεσαμε σε μια ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΗ ρωσσια και σερβια...? γιατι δεν ειδα να δυσκολευονται πολυ. απλα ηταν πολυ αστοχοι. ενταξει ο τσαρτσαρης οντως τον κιριλενκο τον επαιξε καλα...

Απο αμυνα η εθνικη μας ειναι φοβερη!!!το εδειξε και στα τρια παιχνιδια!δυστυχως το προβλημα ειναι στην επιθεση!!Πιστευω πως αν γινει ενα καλο παιχνιδι και στην επιθεση να λυθει η ομαδα και τοτε ποιος την πιανει!!!

δεν νομιζω οτι ειναι φοβερη η αμυνα της. ουτε παγιδες ειδα, ουτε βοηθειες στα μαρκαρισματα, ουτε πιεση σε ολο το γηπεδο ενω ειδα πολλα ελευθερα σουτ των αντιπαλων..

Θέλω να πιστεύω ότι θα νικήσει η ομάδα μας ήδη έχει πάει καλά... Αντε με το καλό....
[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Στο οτι θα μπορουσε να τον δοκιμασει συμφωνω, αν και αμφιβαλλω κατα ποσο θα βοηθουσε ουσιαστικα. Απο κει και περα, αυτο που με ενοχλει ειναι οτι τετοιου ειδους σχολια γινονται μονο για παικτες συγκεκριμενης ομαδας. Δεν ακουσα να λενε τα ιδια για τον Πελεκανο για παραδειγμα.

Η υστερια και η ασχετοσυνη εχει φτασει σε τετοιο βαθμο που σημερα το πρωι οπως πηγαινα για δουλεια ακουσα στον σπορ εφεμ καποιον γκουρου του μπασκετ να λεει οτι ο Γιαννακης τα κανει αυτα για

τι ως παικτης του ΠΑΟ εχει απωθημενα με τον Ολυμπιακο. Και μιλανε ανθρωποι που νομιζουν οτι στο μπασκετ υπαρχει μπεναλτι και οτι ο Γιαννακης ξεκινησε απο τα τσικο του ΠΑΟ στην γειτονια του στου Γκυζη.

Λογικό και σεβαστό αυτό που λες.

Αλλά «τυχαίνει» οι παίκτες που έχουνε μικρό χρόνο συμμετοχής ή δεν αγωνίζονται καθόλου όπως ο Μπουρού να είναι παίκτες του Ολυμπιακού και τους ξέρω καλά. Για τον Βασιλόπουλο δεν γκρινιάζω είναι ιδιότροπος στο στυλ παίκτης και οκ ίσως να μη γκρινιάζω..

Τον 3ο που δεν χρησιμοποιείται, τον Πελεκάνο δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα. Πανελλήνιο έπαιζε, δεν το ξέρω το παλικάρι.

Τον Μπουρουση γιατι δεν τον βαζει!!!

σε 3 αγωνες και δεν του εχει δωσει ουτε 1'λεπτο συμμετοχης :worry::cold:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Souvlaki περιμένω την πρόβλεψή σου για τον αυριανό (σημερινό) αγώνα ;).
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Δεν έχω το χρόνο να το μελετήσω, sorry.

Δεν πειράζει. Ίσως είναι καλύτερα έτσι.. ;) :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Πιο νωρίς έχει κανένα ματς κι αν ναι, τι ώρα;

edit: Τώρα Ρωσσία - Πορτογαλία είναι στο 3ο δεκάλεπτο.

Το

το έχετε δει (συγνώμη αν παρατέθηκε, δεν το είδα :O); :rotfl:

ΥΓ: Απαιτείται γονική συναίνεση... :p

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δεν έχω το χρόνο να το μελετήσω, sorry.

Θα μας τρελάνεις σε συ soublaki-3;

Μετά από μελέτη το έβγαλες το -8 με την Ρωσία και όχι επειδή είδες στον ύπνο σου τον Μητσοτάκη;

Το Ισραήλ κέρδισε την Κροατία με 80-75. Είναι θετικότατη η συγκεκριμένη εξέλιξη για εμάς. Πλέον μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα και τη 2η θέση στον όμιλο,αν σοβαρευτούμε.